2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar nasılsınız özledim hepinizi.ya şu iş yerindeki net bi açılsada sizle gün boyu sohbet edebilsem.nazcım üzülme rabbim bebeğini inş sağlıkla sana bağışlar.amniyosentez olayını düşünme derim çünkü sonuç iyi yada kötü olsada sen o bebeği istiyosan yaptırma.zaten riskli bi girişim.

Cok teşekkür ederiz :) bizde buna inanıyoruz yeğenimiz sağlıklı inşallah
sizin de 20 hafta olmuş ne güzel maşallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Toplantıya gireceğim. Hepinize sıcacık yuvalarınızda hayırlı akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere.

Cok teşekkür ederiz :) bizde buna inanıyoruz yeğenimiz sağlıklı inşallah
sizin de 20 hafta olmuş ne güzel maşallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

öyle canım yolu yarıladık çok şükür
sadece iyi oldugunuza inanın
ya benımde bebegıme neler neler dedıler
erken dogum rıskım varmıs
bebek asagıdaymı hastanede bıle yattım
ama hep moralım yuksektı sımdı bebegım çok iyi

moral herşeyin ilacı hamılelıgımızın keyfını surelım
hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum

nemucum tarif için sana da teşekkürler. mısır unu alıp deneyeceğim ben de.

Amin kuzum benim.. üzülme ne olur bebişi de üzme ihtimaller üzerine

Toplantıya gireceğim. Hepinize sıcacık yuvalarınızda hayırlı akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere.
Velilere dil çıkarma sakının:) tarif için teşekkürler kolay gelsin öptük senin
belli zaten enerjinizden maşallah moral çok önemli umarım bizlerde sizin gibi morali yüksek hamisler oluruz
yolu yarilamissiniz maşallah Şimdiden hayırlı doğumlar

Kızlar herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize çooooooooookkkk iyi bakın.

Naz cım sende kendini üzme ne olur canım allahın izniyle bebeğin çok sağlıklı bir şekilde aranıza katılacak. Moralini yüksektut annesi bak onuda üzüyorsun öptüm canım kalbim seninle

Bir çorba yapmısim soğanlar havada uçuyor ay o tarifin ben
ay canım benim kıyamam ben sana. ben 5 yıllık evliyim hala yapamıyorum bazı şeyleri. tarhana bile bazen top kalıyor blenderdan geçiriyorum. bazen yayla çorbası yaparken terbiyesini koyduğumda çorbam kesiliyor. pirinçlerini süzüyorum yine blenderı koyuyorum tencereye iki vır vır tamam sonra süzdüğüm pirinçleri tekrar tencereye koyuyorum çorba normale dönüyor. boşver canım üzme kendini.

Ama ama ben tam tarife göre yaptım süzdüm çorbayı :) idare eder artık napiyim bende tarhanada blenderin ellerinden öptüm

ben 5-6 yıl önce 1 defa gittim lazere,sora bazı nedenlerden dolayı devam edemedim,ama o bir kere bile farketti,bazı bölgelerde çıkmıyo,o zamandan beride ağda yaptırıyorum

ay çok güldüm walla Allahta seni güldürsün,benimkide hep abur cubur alır marketten,bebek gelince nasipse onunkileride yer kessin,bide o zaman daha çok alır walla:))

aynen bizimkilerin sülaleside öle herkesin adı e ile başlıyo,ilk zamanlar hoşuma gitmişti de ne güzeel bi gelenek die de şimdi ıh ıh

nazcım eltim 4lü yaptırdı yüksek çıktı,amniosentez yapıldı sora bi sorun çıkmadı,bende 33 yaşımı bitirdim,çok korkuyom benimde pazartesi belli olucak bakalım

hmm çok sevdiğim bi çorba.. ama ben terbiyesine az da un ekliyorum..
birde bence tarife eklenmeli bilmeyenler olabilir diye söylemek istedim..
terbiye içine biraz kaynayan sudan eklemek gerekir. yoksa yoğurt kesilebilir

off bak uzun zamandır yapmamıştım bende yapayım bi ara :)
yarın bende değişik bir iki çorbamı ekleyeyim.. çeşit olur arkadaşlar.. bende bebişlerimize de ilerde lazım olur

Selam kizlar benimde ikili testim yarin hayirlisi olsun insallah nazcim sakin ama sakin üzülme bende korkuyorum geceleri inan hep rüyalarima giriyor ama bildigim tek sey allahin dedigi olur isterlerse dünyanin en ileri teknolojisiyle baksinlar ne olursa olsun yinede allah bilir. biyerde okumustum diyorki.. Dil nasil konusursa rabbim öyle yaratirmis yani dua dua dua ve pozitif düsün. Ben 13 haftalik hamileyim ve hep yatmam gerekiyor gripte eklendi tabi. dün gece aglama krizim tuttu yine ben cok hiperaktif bi insandim simdi solucan gibi miy miy hareketliligim gitti. Biseyi cok istersen allah seni onunla imtihan edermis unutma!!! Allah yardimcimiz olsun...

çok sağol canım benim :) çok mutlu oldum :) bizim tayin daha yeni çıktı buraya aslen İzmirliyiz. ocakta evlendik nasıl olsa daha şarka var diye düşünüp ilk ayların tadını çıkarırken temmuzda eşimin tayini buraya çıktı ben ona tabiyim Allah'tan iki yıl sonra temelli İzmir'deyiz ona şükrediyoruz

Canım ozaman şöyle diyelim:)) bebişin sana yol arkadaşı olacak orada inşallah... Rabbimin bir bildiği vardır elbet sana gönderdi mucizeni... Hem 2 sene sonra İzmirde olacağınızı bilmek süper :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…