Cok teşekkür ederiz :) bizde buna inanıyoruz yeğenimiz sağlıklı inşallahcanım öncelikle merhaba bi topıginize bakıyım dedim ama diikatimi senin yazdıkların çekti..
bu down sendrom olayına çok kapılamyın birincisi bu testler bebeğinizde ki down sendromu olma riskinin sonuçları yani kesin değil
ikincisi amniyosentez yaptırma derim
eğer bebeğin down sendromluysa aldıracakmısın ?
bizim ikili testler zamanında da topıcte o kadar çok senin durumunda arkadaş vardı ki
hepsi üzüldü ama şuan hiçbirinin bebeği down sendromlu değil
şunu unutma senin bebeğinin sadece down sendromlu olma ıhtımalı bu yüzdeler
kımse bebegıne down sendromlu dıyemez
sağlıcakla kal ve asla ama asla kendini üzme
Cok teşekkür ederiz :) bizde buna inanıyoruz yeğenimiz sağlıklı inşallah
sizin de 20 hafta olmuş ne güzel maşallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin kuzum benim.. üzülme ne olur bebişi de üzme ihtimaller üzerineArkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlısını dilemekten başka çarem kalmadı dua etmekten başka malesef. Bu bebek benim ilk ve de yaşımdan dolayı son şansım sağlık olsun diyip geçebileceğim bir durum değil. Allah yardımcım olsun. Hevesimizi ve mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah. Hepimizin.
Velilere dil çıkarma sakının:) tarif için teşekkürler kolay gelsin öptük seninToplantıya gireceğim. Hepinize sıcacık yuvalarınızda hayırlı akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere.
belli zaten enerjinizden maşallah moral çok önemli umarım bizlerde sizin gibi morali yüksek hamisler oluruzöyle canım yolu yarıladık çok şükür
sadece iyi oldugunuza inanın
ya benımde bebegıme neler neler dedıler
erken dogum rıskım varmıs
bebek asagıdaymı hastanede bıle yattım
ama hep moralım yuksektı sımdı bebegım çok iyi
moral herşeyin ilacı hamılelıgımızın keyfını surelım
hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
ay canım benim kıyamam ben sana. ben 5 yıllık evliyim hala yapamıyorum bazı şeyleri. tarhana bile bazen top kalıyor blenderdan geçiriyorum. bazen yayla çorbası yaparken terbiyesini koyduğumda çorbam kesiliyor. pirinçlerini süzüyorum yine blenderı koyuyorum tencereye iki vır vır tamam sonra süzdüğüm pirinçleri tekrar tencereye koyuyorum çorba normale dönüyor. boşver canım üzme kendini.Bir çorba yapmısim soğanlar havada uçuyor ay o tarifin ben
Ama ama ben tam tarife göre yaptım süzdüm çorbayı :) idare eder artık napiyim bende tarhanada blenderin ellerinden öptümay canım benim kıyamam ben sana. ben 5 yıllık evliyim hala yapamıyorum bazı şeyleri. tarhana bile bazen top kalıyor blenderdan geçiriyorum. bazen yayla çorbası yaparken terbiyesini koyduğumda çorbam kesiliyor. pirinçlerini süzüyorum yine blenderı koyuyorum tencereye iki vır vır tamam sonra süzdüğüm pirinçleri tekrar tencereye koyuyorum çorba normale dönüyor. boşver canım üzme kendini.
ben 5-6 yıl önce 1 defa gittim lazere,sora bazı nedenlerden dolayı devam edemedim,ama o bir kere bile farketti,bazı bölgelerde çıkmıyo,o zamandan beride ağda yaptırıyorumya aslında belki istisna bilmiyorum ama ben yazın başlamıştım geçen yıl ağustos ayında. hatta dayanamayıp tatile de gitmiştim güneşte leke olur diye cok korktum ama olmadı çok şükür. giden paracıklarıma yanıyorum bende :) çünkü eskiye dönecek belli ilk aylar hiç çıkmadı şimdi gösteriyo yavaştan kendini.. amaannnnn yaaaa boşver :) bekleriz ne olacak :)
ay çok güldüm walla Allahta seni güldürsün,benimkide hep abur cubur alır marketten,bebek gelince nasipse onunkileride yer kessin,bide o zaman daha çok alır walla:))Dün yine bir bombamız daha oldu mesajla sipariş verdim patlıcan kabak vs vs en son bir demet taze soğan yazdım benim koca da bilmez pek öyle seyleri :) adama sormuş taze soğan nerede o da ileride abi demiş bu gitmiş bakmış pirasayi almış bir tane dal düşünmüş kendi kendine ( en azından düşünmüş) bizimki 1 demet istedi bu bir taneyle ne yapacak ki demiş sonra adam uyarmış onu abi o pirasa diye :)))
Allahim sana geliyorum :) cocuğa bez isterim orkid alir gelir bu yarın :)
aynen bizimkilerin sülaleside öle herkesin adı e ile başlıyo,ilk zamanlar hoşuma gitmişti de ne güzeel bi gelenek die de şimdi ıh ıhHahama bizde de E takıntısı var herkesin ismi E harfiyen koymuşlar erkek olursa eşimde istiyor valla sülalede benim en sevdiğim isimler Emre de var emir de o yüzden başka beğendiğim isim yok e ile , bende bu düşünceden vazgeçirmeye çalışıyorum vazgeçmezse bende ikinci ismi babamin ismini koyucaminşallah kız olur da bu düşünceler olmaz ama :)
:)
nazcım eltim 4lü yaptırdı yüksek çıktı,amniosentez yapıldı sora bi sorun çıkmadı,bende 33 yaşımı bitirdim,çok korkuyom benimde pazartesi belli olucak bakalımKan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
kızlar bu çorba gribe falanda iyi geliyor gerçekten besleyici bir çorba.
malzemeler
2 tane tavuk butu
tel şehriye
terbiyesi için
3,4 yemek kaşığı dolusu yoğurt
yarım limon (ben bol limonlu seviyorum damak tadına göre ilave edebilirsiniz)
1 yumurta sarısı
tavuğun ocakta tüylerini yakıyorum ve derisiyle kaynatıyorum.derisini koymazsanız suyu yağsız olur ve tatsız olur. bir de göğüs etiyle yapılan lezzetli olmuyor.
tavukları tencereye koyduktan sonra üzerini geçecek kadar su koyuyorum. tavuklar pişince bir tabağa alıp tavuk suyuna göz kararı tel şehriye atıyorum.
sonra tavukları küçük küçük parçalar haline getirip onuda tencereye atıyorum. sonra da 3,4 kaşık yoğurt, yarım limon ve 1 yumurta sarısını bir kasede çırpıyorum. içine kaynayan tavuk suyundan birkaç kaşık kaseye alıyorum ki çorbamız kesilmesin diye. sonra kasedeki karışımı tencereye döküyorum 10 dk kadar kaynıyor. mis gibi tavuk suyu çorba oluyor.
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN
Velilere dil çıkarma sakının:) tarif için teşekkürler kolay gelsin öptük senin
Selam canım öncelikle tebrik ederim :)) Sürpriz yapmış senin bebiş sizlere... Doktor konusuna gelince eğer kafana takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin hemen hemen hergün girmeye çalışıyorum mutlaka sana cevap dönerim canım...Bebişler kısmetiyle gelirmiş sen sıkma canını bakarsın tayininiz falan çıkar...
çok sağol canım benim :) çok mutlu oldum :) bizim tayin daha yeni çıktı burayaaslen İzmirliyiz. ocakta evlendik nasıl olsa daha şarka var diye düşünüp ilk ayların tadını çıkarırken temmuzda eşimin tayini buraya çıktı ben ona tabiyim Allah'tan iki yıl sonra temelli İzmir'deyiz ona şükrediyoruz
Seni var ya seni, cadı mısın sen?
Toplantım öğretmenlerleydi, her çarşamba rutindir bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?