Genelde cadı derler bana
Benimde her Çarşamba toplantım var muhteşem yüzyılla
hi hi hi benim de kuzey guneyle, dizide gecen bir sahneye aglamakla mesgulum suanda, kotuyum
Twitter da adi Güney falan yazdığına göre o yine adilik yaptı herhalde :)
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için.
Gerçekden aklımda soru işareti kalmadı diyebilirim.
Ohh ne güzel mesayin erken bitiyor.Darısı bizim başımıza.
Daha 2 saatim var
herkese günaydın kızlar :)
BoO aynı rüyayı bende görmüştüm insan çok farklı hissediyor. gerçeği nasip olur inşallah hepimize :)
DERTSİZZZZZ :) seviyom seni :) varya çorba misssssssssss oldu misss . limonu bol sıktım böyle ekşi ekşi süper oldu.. sana dua ettim.. bu akşam da nemunun verdiği tarifi yapıcam.. lay la lay la lommmmm :))) karnım doyunca pek mutlu oluyom
allah razı olsun tatlım. ben de seni, sizleri görmeden seviyorum valla. afiyet olsun bebişimize yarasın annesi. bu çorbayı ben kazanla yapıyorum eşim gık demeden bir hafta boyunca içiyor. bi de ekşili köfte var onu da yazayım bugün.
yemek yapmaktan bıkıyorum canım. öğlen de evde yiyor eşim. öğlen başka akşam başka yetiştiremiyorum zaten. bi de çalıştığım dönemde bende öğlen arası evde yiyordum. yemek yetmiyordu o yüzden büyük tencerede yapıyordum.Allahhhhhhhhhh yaz yaz :) bana gün doğdu :) ben fazla yapmıyorum kötü bi huyum var ikinci güne kalan yemeği çok sevsem bile yiyemiyorum.. üç tabak çıktı hepsini ben içtim :)))) başka şey yiyemediğim için ben birşeyi severek yersem eşim ona dokunmuyo :)) sonuçta o herşeyi yiyebiliyor :)
dün doktorumu aradım.
aile hekimi demir hapını günde 2 taneye çıkarttı hemoglobinim 14ten 12 ye düşmüş siz ne diyorsunuz dedim.
gebeliğin ilk 3 ayında ve son 3 ayında hemoglobinin düşmesi normalmiş hatta ilk 3 ayda 11,5 son 3 ayda 10,5a kadar düşebilirmiş. neyseki benim iyiymiş.
hapı da 2 ye çıkartma dedi.
dünden beri şekerle kafayı bozdum.
bir yüksek çıkıyor bir düşük
kahvaltı ediyorum şimdi 1 saat sonra tokluk şekerimi ölçtürücem.
inşallah yüksek çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?