2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
öncelikle Allahım bebişini sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin diyorum
sonrada çok yakın bir akrabamın başına geleni anlatıcam
kadıncğıza 2li test yaptılar ve bebeğe yüzde 80 özürlü dediler yani down sendromunu da
geçtim yüzde seksen özürlü dendi sonra büyük bir hastane de bir test daha yaptırdı sonuç aynı
hep alınması gerektiğini söylemişler bu kadında 36 yaşında idi ve gözyaşlarıyla ve stresle geçirdi o dönemlerini
kadın amniyosentez bile yaptırmayacaktı allaha sığındı benim evladım o dedi
sonra kız kardeşi ikna etti amniyosentez yaptırdı sonuçları iyiydi ,o yuzde seksen engelli ve bakımı çok zor dedikleri çocuk
dünyaya geldi ve dünyalar güzeli bir erkek bebek şimdi 4 yaşında ve kreşe gidiyor ve çok afacan
yani diyeceğim o ki sen rabbime sığın herşey yoluna girecek
tabiki endişeleneceksin tabiki aklına kötü kötü şeyler gelecek
kötü düşündüm diye kötü olacak diye de korkma insanın elinde değil bu düşünceler çünkü
böyle şeyler yazılınca bnm çok moralim bozuluyor mesela ,
sen rabbime sığın duadan öte hiçbirşey yok
ben inanıyorum ki seneye bu zamanlar bebişinle oynuyor olacaksın
bu imtihanı tevekkülle geç cnm , dualarımız seninle bak hamilelerin duaları kabul olurmuş burada hepimiz hamileyiz ve dua ediyoruz rabbim kabul edecek inşallah
sende yaradana bol bol dua et
bebeğin ve sen allaha emanet olun
rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak inşallah...

günaydın anneler ve tatlı bebişleri :) bugün rüyamda bebeğim kucağımdaydı emziiriyodum çok güzeldiii inşallah gerçek olacağı günlerde gelecek :)

Günaydın canlar
Bugün hayırlı ve sevinçli haberlerle geçen bir gün olur umarım
Herkese kucak dolusu bebişler

günaydın kızlar,

nazcım nolur kendini üzme, herşet Allah'tan, benimki de bu c.tesi bakalım artık

günaydın güzeller
Rabbim bugün güzel haberler almayı nasip etsin bizlere inşallah ( amin )
Allah doğmuş ve doğacak yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallah ( amin )

herkese günaydın kızlar :)

BoO aynı rüyayı bende görmüştüm insan çok farklı hissediyor. gerçeği nasip olur inşallah hepimize :)

DERTSİZZZZZ :) seviyom seni :) varya çorba misssssssssss oldu misss . limonu bol sıktım böyle ekşi ekşi süper oldu.. sana dua ettim.. bu akşam da nemunun verdiği tarifi yapıcam.. lay la lay la lommmmm :))) karnım doyunca pek mutlu oluyom

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için.
Gerçekden aklımda soru işareti kalmadı diyebilirim.
Ohh ne güzel mesayin erken bitiyor.Darısı bizim başımıza.
Daha 2 saatim var

rica ederim canım yardımcı olabildiysem
benim mesaim süt iznimden dolayı erken bitiyor ama 2 hafta sonra bende 5te çıkmaya başlayacağım (

allah razı olsun tatlım. ben de seni, sizleri görmeden seviyorum valla. afiyet olsun bebişimize yarasın annesi. bu çorbayı ben kazanla yapıyorum eşim gık demeden bir hafta boyunca içiyor. bi de ekşili köfte var onu da yazayım bugün.

Allahhhhhhhhhh yaz yaz :) bana gün doğdu :) ben fazla yapmıyorum kötü bi huyum var ikinci güne kalan yemeği çok sevsem bile yiyemiyorum.. üç tabak çıktı hepsini ben içtim :)))) başka şey yiyemediğim için ben birşeyi severek yersem eşim ona dokunmuyo :)) sonuçta o herşeyi yiyebiliyor :)

dün doktorumu aradım.
aile hekimi demir hapını günde 2 taneye çıkarttı hemoglobinim 14ten 12 ye düşmüş siz ne diyorsunuz dedim.
gebeliğin ilk 3 ayında ve son 3 ayında hemoglobinin düşmesi normalmiş hatta ilk 3 ayda 11,5 son 3 ayda 10,5a kadar düşebilirmiş. neyseki benim iyiymiş.
hapı da 2 ye çıkartma dedi.
dünden beri şekerle kafayı bozdum.
bir yüksek çıkıyor bir düşük
kahvaltı ediyorum şimdi 1 saat sonra tokluk şekerimi ölçtürücem.
inşallah yüksek çıkmaz.

yemek yapmaktan bıkıyorum canım. öğlen de evde yiyor eşim. öğlen başka akşam başka yetiştiremiyorum zaten. bi de çalıştığım dönemde bende öğlen arası evde yiyordum. yemek yetmiyordu o yüzden büyük tencerede yapıyordum.

günaydın kızlarr;

naz; benim arkadaşlarımdan da üçlü testte riski çıkanlar oldu şimdi maşallah bebekleri sapasağlam.
benim doktorum en önemlisi burun kemiğinin oluşması demişti.
bi de ense kalınlığı normal çıktı mı test sonucunu pek dikkate almıyoruz demişti
sonuçta her kadın test yaptırmıyor ki bu risk değeri sadece testi yaptıranlar arasında
belirleniyor. test yaptırmayan milyonlarca kadını da hesaba katarsan risk değerin çok çok düşer demişti.

benim sonucum da bugün çıkacak geçen hafta ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı bi de haftaya gel bakalım dedi bende o an jeton düşmedi eve gelince birden dank etti
acaba bir sorun mu gördü de tekrar çağırıyor diye merak ettim.
netten baktım ense kalınlığımız normal sınırlarda. bende kafama takarak 1 haftamı ziyan etmemeye karar verdim.
sanırım 2. çocuk olmasından kaynaklı ilk hamileliğimde en ufak şeylerden bile paniğe kapılır günlerce strese sokardım kendimi.
ama şunu gördüm ki biz ne dersek ne yaparsak yapalım her şey olacağına varır.
bebeklerimiz için tek yapabileceğimiz dua etmek ve iyi beslenmek bi de sakin ve stresssiz olmak
kendimize ve bebeğimize yapacağımız en büyük iyilik bu bence..

İnşallah. 2 hap çok değil mi zaten ? gebelikte şeker çok inişli çıkışlı oluyormuş. yediklerine dikkat et yine de canım

hanipeks günaydın canım nasılsın, miden nasıl oldu? yine yanma var mı? doktora yarın gidecektin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…