2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar...

Dün internetten unnado,butikbebe ve gitttigidiyordan bir sürü bebek tulum siparişi verdim. Şimdi diyeceksinizki çok ereken. Evet zaten kendim için değildi. Çevremde bir kaç aya doğum yapacak çok samimi bir kaç arkadaşım vede ocakta doğum yapacak kuzenim var. Ya kızlar o kadar mutlu oldum ki. Terapi gibi oldu resmen. Çok ucuz ayrıca. Piyasada 40 lira olan kadife tulumlar.17 lira. Penye tulumlar 12 lira. 10 tane falan tulum aldım. Bakalım malları nasıl. Çok merek ediyorum. Resimde çok tatlılardı. Gelince nasıl olduklarınıda yazarım. Size de bir fikir olur. Bütün siteleri gezdim. En ucuz bu saydığım üç yer. Tulumlar bir gelsin belkide vermem kimseciklere

İnşallah. 2 hap çok değil mi zaten ? gebelikte şeker çok inişli çıkışlı oluyormuş. yediklerine dikkat et yine de canım
bende kansızlık vardı canım. 20 tane kan iğnesi yapıldı kan hapı ve demir hapı içtim. ancak toparlandım. o dönemde 2 tane içiyordum zaten. ama şimdi çok şükür iyiyim. doktorumda normal dedi. kansızlık aşırı yorgunluk yapıyor arada bayılma noktasına geliyordum. dışarıya yalnız çıkamıyordum. ama 1 tane hap şimdilik yeterliymiş.

annemde şeker var o yüzden tedirginim. 6. ayda glukoz yüklemesi yapılıyormuş. benim böyle giderse şeker inişli çıkışlı olursa daha erken yapılcak sanırım.

hanipeks günaydın canım nasılsın, miden nasıl oldu? yine yanma var mı? doktora yarın gidecektin değil mi?

Günaydın canım, o günden sonra yanmadı hiç, o gün elma da yedim bir sürü ama uyuyana kadar devam etti. Dün akşam ve gece de çok gazım vardı, çok rahatsız etti, bugün güne sağlıklı başlıyorum derken arabam çalışmadı, akü iflas etti sanırım, şakır şakır yağmurda iş arkadaşımın evine yürüdüm şemsiye de almamıştım. Onunla gittik işe. İnşallah hastalanmam, şuanda çok üşüyorum.

Doktor kontrolüm yarın. 2'li test yapacak. Test mest umrumda değil ben bebeğimi görmeye gidiyorum

Arkadaşlar bana kızmayın ama ben çok üzülüyorum. Doğum sırasında en sondan 2. sıradayım. Keşke ben de başlarda olsaydım
:44:

geçmiş olsun inşallah sağlıkla ve huzurla bitiririz şu dönemleri..

tatsız başlamışsın güne tatlı biter umarım.. nisan sonu daha güzel bizimki kesin martta olacak o soğuklarda donacağız bebeği korumak kollamak daha zor olacak.. ama nisan ortalarında cemreler düşmüş oluyo sıcacık olacak insallah sızın zamanınıza kadar :))

dün bende baktım tulumlara.bi de hastane çıkışlarına.. gerçekten çok güzellerdi. kendime hiç düşünmeden alırım netten kıyafet falan ama bebek olunca malı iyi midir bilmedim. görerek mi alsam diye kurtlandım. sen gelince yorumlarını yazarsan bizde rahatça alırız. çok iyi olur :) ayy yerim onun kıyafetlerini ben. el kadar çok sevimli :)) zor tutuyorum kendimi. daha erken diyerek. alsam , yıkasam, ütüleyip dolabına koysammmm diye hayaller kurmaktayım ama daha var

Çok geçmiş olsun, ben de geçen haftalarda aşırı yorgun oluyordum, lisedeyken kansızlık var demişti doktor ilaç vermişti. Acaba o yüzden mi haftalarca kalkamadan yattım işten çıkınca sabahlara kadar.

canım inşallah bidaha olmaz. elektrikli soba falan yok mu biraz ısınsan iyi olur. ya da sıcak bişeyler iç tatlım. benimde bugün kan tahlili sonuçlarım çıkıyor ama doktorumuz ankarada olcağını söylemişti. pazartesi gelin demişti. arayıp sorsam mı diyorum sonucu eşimde boşver kafamızı bulandırmayalım sonuç önemli değil diyor.

canım ben 23 nisanda doğum yapmayı çok istiyorum. eşimin en samimi arkadaşının eşi 30 ağustosta doğum yapmıştı. asker çocuğu bayramda doğar bak gördün mü benim oğlum bayramda geldi demişti. hadi sizde 19 mayısa falan yetiştirin diyorlardı bize. hamile olduğumu öğrendiğimde doğum tarihini doktor 23 nisan deyince baya bi gülmüştüm. tabi bu tarihten 15 gün öncede olabilir o tarihe denk gelmeyebilir ama şimdilik biz bayram diye bekliyoruz. çifte bayram bizim için...

Umarım canım, çok heyecanlıyım, yarını düşünüyorum bebeğimi hayal ediyorum hep. Herkes öyle diyor evet ama çok sabırsızlanıyorum.

olabilir canım. hemoglobine baktır istersen. ben elektrik süpürgesini bile açamazdım o kadar yorgun olurdum. bir odayı süpürene kadar defalarca dinlenirdim. ama şimdi iyiyim halime şükrediyorum. kansızlık gerçekten çok öenmli bi de kalp krizini de tetikliyor demişti o zamanki doktorum.

Klima var ama açarsam komik mi olur diye düşündüm. Geçen senenin nisan annelerinin çoğu martta doğum yapmış. Nisan sonu olanlar da nisanın ilk haftalarında doğum yapmış. Hayırlısı ne diyelim.

günaydın kızlar nasılsınız? ya benim mide bulantısı ve kusmalarım tamamen kesilmedi en azından 2-3 güne bir yokluyor beni aranızda böyle olan varmı?

kızlarrr ben TEYZE oluyorummm
biricik kardeşim geçen sene evlendi ve şimdi oda hamiş

iki çocuğum birden olacak gibi hissediyorum,çok güzel bir duygu bu yaa tarifi yok

hep dua ediyorum onun için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu diye;sizde iyi dileklerinizi benim küçük meleğimden esirgemeyin olur mu

günaydın kızlar nasılsınız? ya benim mide bulantısı ve kusmalarım tamamen kesilmedi en azından 2-3 güne bir yokluyor beni aranızda böyle olan varmı?

ben canım.. öyle olan bahtsızlardan biri de benim.. 15. hafta ben hala çıkarıyorum katı yiyecekler hala yiyemiyorum.. ama benim baştan beri böyle.. hep serumlarla beslendim..

Rabbim ikinize de hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.. kuzenlerin yakın yaşta olması çok hoş oluyo :)))

günaydın canım benim de hala devam ediyor bulantılarım. her sabah istifra ediyorum.

ben canım.. öyle olan bahtsızlardan biri de benim.. 15. hafta ben hala çıkarıyorum katı yiyecekler hala yiyemiyorum.. ama benim baştan beri böyle.. hep serumlarla beslendim..

benim 9. hafta başladı 12. haftaya girdiğimde azaldı ama nedense tamamen kesilmedi hala 2-3 gün rahatsam 2-3 günde kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…