ben canım.. öyle olan bahtsızlardan biri de benim.. 15. hafta ben hala çıkarıyorumkatı yiyecekler hala yiyemiyorum.. ama benim baştan beri böyle.. hep serumlarla beslendim..
kızlarrr ben TEYZE oluyorummm
biricik kardeşim geçen sene evlendi ve şimdi oda hamiş
iki çocuğum birden olacak gibi hissediyorum,çok güzel bir duygu bu yaa tarifi yok
hep dua ediyorum onun için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu diye;sizde iyi dileklerinizi benim küçük meleğimden esirgemeyin olur mu
Rabbim ikinize de hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.. kuzenlerin yakın yaşta olması çok hoş oluyo :)))
Günaydın annişler ve bebişler...
Çoook pozitif,enerjik,keyifli birgün olsun inşallah.:124:
Canım gözünüz aydın,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagınıza almayı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
günaydın mergencim inşallah..
kızlar yine sorucam ama egomegodan ve sedadan haberiniz varmı?
günaydın mergencim inşallah..
kızlar yine sorucam ama egomegodan ve sedadan haberiniz varmı?
günaydın güzel anneler...
laterna canım tebrik ederim. hep bi kız kardeşim olmasını istemişimdir. senin bi kız kardeşin var ve aynı zamanda hamilesiniz. ne çok şeyi paylaşırsınız... kıskandım valla :)
günaydın canım teşekkür ederim:) insanın kız kardeşinin olması gerçekten çok güzel;o benim ilk göz ağrım/ilk bebeğimgünaydın güzel anneler...
laterna canım tebrik ederim. hep bi kız kardeşim olmasını istemişimdir. senin bi kız kardeşin var ve aynı zamanda hamilesiniz. ne çok şeyi paylaşırsınız... kıskandım valla :)
günaydın güzel anneler...
Canım yok ne yazık kiAllah hayırlara çıkarsın inşallah...İzindedirler diye umuyorum...
canım evet bugun bebişlerde harekettlilik var..bu arada artık onlarla konusma vaktimiz gelmiş..kulak iç duyuları oluşmuş..haberin olsun..
ben çok azda olsa bi kıpırtı hissediyorum :))
laterne ne güzel bi haber canım bu..kızkardeşinde teyze oluyor sende..gözünüz aydın..beraber büyütürsünüz bebikleri
haklısın aslında hergün merak ediyorum ne yaptığınızı, kontrollerinizi, hamileliğin nasıl gittiğini yani bi kız kardeşim olsaydı aynı şeyleri düşünecektim. onların yeri ayrıdır muhakkak ama sizlerde en yakın arkadaşlarım kardeşlerim gibisiniz.günaydın canım teşekkür ederim:) insanın kız kardeşinin olması gerçekten çok güzel;o benim ilk göz ağrım/ilk bebeğim
ama kıskanma tatlım,bak biz de burada kardeş gibi olduk;arkadaşlarımızla bile paylaşamayacağımız şeyleri paylaşıyoruz burada
bi hayli hareketli bir dönemden geçtik canım bebeğim ve ben... şimdi de raporum problem oldu. yarın büyük gün! tekrar rapor alıp göndereceğiz bakalım. gece hiç uyuyamadım ne olacak ne olacak ya gitmek zorunda kalırsam diye Allahım yüzümüze baksın, hayırlı olanı versin inşallah.temmuzum nasılsın canım bayadır görüşemedik seninle başınıza gelenleri okudum canım Allah korumuş çok geçmiş olsun
teşekkür ederim tatlım :) yeni yeğenini de heyecan ve merakla bekliyor ama ben onu daha önce teyze yapmıştım zaten;çok da iyi bir teyze oldu :)
inşallah ben de onun gibi iyi bir teyze olabilirim
kızlar bugün karnım ağrıyor. bazen akşamları yatarken de ağrıyor ama rahmin o taraflar değil genel olarak.
sizde de oluyor mu normal midir acaba?
bir de bende çok gaz problemi var. sanırsınız ki on tabak kuru fasülye yemişim. öyle dolaşıyorum ortalıkta. çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?