2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım sen raporu kendi doktorundan mı alacaksın yine?aynı doktordan toplam 40 gün alınabiliyormuş nasıl yapacaksın?

selam canım süt içiyorsundur herhalde sütler çok gaz yapıyor markasına göre değişiyor moova süt güzel gaz yapmıyor o kadar birde danone güzel bende o sancıdan öldüm bittim gazman gibi olmuştum utanıyordum artık gaz çıkarmaktan bunları içince rahatladım sek süt severim ama çok gaz yapıyor kuru fasülye yesen bu kadar olmaz yani

ayy çok güzel bilgiler bunlar ben et yiyemiyorum kokusu rahatsız ediyor benim için tam ideal bir yemek. Benden de size bu mercimekle ilgili tarif salatalarınıza az biraz karıştırın yemeğini yaaparken fazla haşlayın birazını ayırın salataya koymak için et ihtiyacı karşılanıyor miss gibi salataya mısır koyar gibi mercimek koyacaksınız afiyet olsun

Kizlaaaaarrrrrrrr az önce geldim eve ikili test güzel cikti cookk sükürrrrr cinsiyette belli halen daha soktayim :))) oglum olcak. Ya benim oglum olcak ben halen daha inanamiyorum :) kiz sanmistim ama olsun saglikli ya yeter bana. Ama soktayimmmm

hayırlı olsunnnn :) sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah

Günaydınlar :)))
Hanipeks gecmis olsun kız Güney ' e ah edersen öyle olur ıhlamur iç ıhlamur :)
sevilcim oğlan olacak demek maşallah:) hadi ismini duşun :)
Ya isim konusunda ne kadar serinkanlisiniz ben şimdiden belli olsa da deli gibi araştırsam diyorum belli olunca benim tek konu o olacak :) hatta bir kız ismi daha düşünmeye başladım Nisanda doğacak ya Allah izin verirse Nisan mı olsa :))

Gaz problemi olan arkadasım :) ben bildigin gazmaniye oldum kocam evdeyken wcye giremezken şimdi atom bombası gibi dolanıyorum ortalarda ,napiyim canım bahanemde hazir cocuğumun yerini gaz mı işgal etsin

tatlım sen raporu kendi doktorundan mı alacaksın yine?aynı doktordan toplam 40 gün alınabiliyormuş nasıl yapacaksın?
yok be şekerim hamileliğim boyunca bi gittiğim doktora ikinci kez gidemedim ki bi orda bi burda gezmekten. başka kadın doğumcudan alıcam bu kez. düşün ikili testte bile testi başka bir doktor aldı, sonuçları başka bir doktor yorumlayacak... çocuğumda böyle gezenti olmaz inşallah :)

hayırlı olsun benimki de oğlan büyük ihtimal yarın kesinleşecek...

Bu arada atlamıştım laternecim tebrik ederim kardeşini ve seni çok güzel bir duygu olsa gerek :) abimin daha 1 yasında oğlu var bana yeğen yap deyip duruyordu yeğen sevgisi de çok başka diyenler olmuş merak ediyor :) gercekten yeğenim bir yana dünya bir yana :) Allah herkese nasip etsin sağlıklı kucaklarımıza alırsınız inşallah

canım çok iyi oldu bu yazı , bende çok oluyo ya, hapşırırken öksüürrüken, birden ayağa kalkınca oluyo yani, ama gaz da felaket, dün grip gibiydim
portakala dayandım şimdi yürümüyorum uçuyorum sanki, içimdeki gaz bulutundan:)

çok şekersiniz kızlar ya ne güzel tanımlamalarınız var. cevap yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. öptüm sizi annişler :)

ohh ne güzel darısı başımıza bizde hayırlı haberleri alırız işallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin oğlan anası :)

ayyy bu gazla ilgili yazılanları okudukça yarılıyorum gülmekten ne fena olduk ya gazmaniye hamişleriz biz

katinam hayırlısı olsun teyze oluyormuşsun ne güzel hem anne hem teyze oluyorsun kardeşinde bir avazda sağlıkla bebeğini doğurur işallah

slm kızlar günaydın valla sabah sabah amma çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim.keyifler iyi maşallah.....
eşim 2 li testin sonucunu aldı ben görmedim daha ama sölediği kadarıyla sonuç iyi gibi akşama görcem bende doktorada pazartesi gidebilcem anca hayırlısı artık...

slm kızlar günaydın valla sabah sabah amma çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim.keyifler iyi maşallah.....
eşim 2 li testin sonucunu aldı ben görmedim daha ama sölediği kadarıyla sonuç iyi gibi akşama görcem bende doktorada pazartesi gidebilcem anca hayırlısı artık...

selam anne adayıları.sabah sağlık ocağında kayıt yaptırdım.ne kadar çok hamile var :) hangi hastaneye gittiysem doluydu sağlık ocağıda çok kalabalıktı bebişlerin kalp atışlarını dinliyorlardı hemşireler çok hoşuma gitti pıt pıtlar :)

ben değil zapım..laterne teyze oluyomuş..

hayırlı ugurlu olsun wosgicimmm :)) gözün aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…