Kizlaaaaarrrrrrrr az önce geldim eve ikili test güzel cikti cookk sükürrrrr cinsiyette belli halen daha soktayim :))) oglum olcak. Ya benim oglum olcak ben halen daha inanamiyorum :) kiz sanmistim ama olsun saglikli ya yeter bana. Ama soktayimmmm
Bu arada atlamıştım laternecim tebrik ederim kardeşini ve seni çok güzel bir duygu olsa gerek :) abimin daha 1 yasında oğlu var bana yeğen yap deyip duruyordu yeğen sevgisi de çok başka diyenler olmuş merak ediyor :) gercekten yeğenim bir yana dünya bir yana :) Allah herkese nasip etsin sağlıklı kucaklarımıza alırsınız inşallah
Merhaba kızlar, yıllardır takip ediyorum siteyi ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Biz de nisanda kavuşucaz bebeğimize inşallah. Henüz cinsiyeti belli olmadı amaözendim size, ne güzel bazılarınız öğrenmişsiniz. Feci meraktayım ve bir sonraki muayene de bayramdan sonra. Daha çok var yani..
hadi geçmiş olsun tatlım gözümüz aydınslm kızlar günaydın valla sabah sabah amma çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim.keyifler iyi maşallah.....
eşim 2 li testin sonucunu aldı ben görmedim daha ama sölediği kadarıyla sonuç iyi gibi akşama görcem bende doktorada pazartesi gidebilcem anca hayırlısı artık...
kızlarrr ben TEYZE oluyorummm
biricik kardeşim geçen sene evlendi ve şimdi oda hamiş
iki çocuğum birden olacak gibi hissediyorum,çok güzel bir duygu bu yaa tarifi yok
hep dua ediyorum onun için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu diye;sizde iyi dileklerinizi benim küçük meleğimden esirgemeyin olur mu
Kizlaaaaarrrrrrrr az önce geldim eve ikili test güzel cikti cookk sükürrrrr cinsiyette belli halen daha soktayim :))) oglum olcak. Ya benim oglum olcak ben halen daha inanamiyorum :) kiz sanmistim ama olsun saglikli ya yeter bana. Ama soktayimmmm
Günaydınlar :)))
Hanipeks gecmis olsun kız Güney ' e ah edersen öyle olurıhlamur iç ıhlamur :)
sevilcim oğlan olacak demek maşallah:) hadi ismini duşun :)
Ya isim konusunda ne kadar serinkanlisiniz ben şimdiden belli olsa da deli gibi araştırsam diyorum belli olunca benim tek konu o olacak :) hatta bir kız ismi daha düşünmeye başladım Nisanda doğacak ya Allah izin verirse Nisan mı olsa :))
Gaz problemi olan arkadasım :) ben bildigin gazmaniye oldum kocam evdeyken wcye giremezken şimdi atom bombası gibi dolanıyorum ortalarda ,napiyim canım bahanemde hazir cocuğumun yerini gaz mı işgal etsin
Merhaba kızlar, yıllardır takip ediyorum siteyi ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Biz de nisanda kavuşucaz bebeğimize inşallah. Henüz cinsiyeti belli olmadı amaözendim size, ne güzel bazılarınız öğrenmişsiniz. Feci meraktayım ve bir sonraki muayene de bayramdan sonra. Daha çok var yani..
Benim de ablam evlenmedi teyze olma şansımı elimden alıyorselam canlar..
laterne teyze oluyormuşsun.. ne güzel bir duygu olmalı. benim de ablam var o da teyze olacağı için pek heyecanlı.. inşallah bende yaşarım bir gün bu duyguyu ama önce evlenmesi lazım sanırım
test sonucunu alan arkadaşlar hayırlı olsun..
bugün kardeşim dönüyor.. yapayalnız kalıcam yine.. ufff..
İnci deniz, erkek neydi unuttumAyyyy tebrik ederim kardeşini, ne güzel duygular bunlar, ben tek çocuğum malesefAllah analı babalı büyütsün, sağlıkla afiyetle inşşş.
Hayırlı uğurlu olsun yakışıklı yeğenimiz. Doktor yüzde verdi mi canım?
Günaydın cadı, ıhlamuru kim yapacak da içecem :26: Bizim isimler 4 yıldır belli, bir de cinsiyeti öğrensekNisa da olabilir, hoş isim.
Ben de bu koku nereden geliyor diyordum
Merhaba, hoş geldin aramıza, çoğumuz meraktayız cinsiyet konusunda
ohh bir yürüyüş yapmışım hızlı hızlı öğlen arasını verimli kullandım yemeğin üstüne bir gezdim geldim.
hava da fena değilmiş sonbaharın iyi günleri bunlar..:119:
Benim de ablam evlenmedi teyze olma şansımı elimden alıyor
İnci deniz, erkek neydi unuttum
gel ben sana kaynatiyim doğalı var hemde :) ama grip bulaştırırım o ayrı
Mandal veriyim mı
Benim de ablam evlenmedi teyze olma şansımı elimden alıyor
tuncs teşekkür ederimsen ablandan önce davranmışsın evlenme ve bebek konusunda :) Allah sana da nasip etsin inşallah teyze olmayı
kardeşin gidiyormuş,Allah tez zaman da yeniden kavuştursun inşallah..
Yok ben seni karıştırdım herhalde
İnci Deniz mi koyacaksın? Bence birini tercih et ikisi de güzel çünkü.
Anca gel yaparımmış, gelebilsek geliriz zaten, önemli olan yapıp göndermek
​
laterna gözünüzaydın canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kardeşinede
sevil tatlım seninde gözünaydın. darısı başıma inşallah. benimde bugün çıkacak ama doktorumuz yok. bi de ilçede oturuyoruz. eşimde pazartesiyi bekleyelim diyor.
kızlar bu siteye bakar mısınız çok güzel bebek kıyafetleri var. kapıda ödemede varmış. cinsiyet belli olsa almaya başlıcam.
Bebek Giyim & Çocuk Giyim Online Alışveriş | Cimcime Bebe
Yok ben seni karıştırdım herhaldeİçimizden biri kız olursa inci deniz erkek olursa deniz koyacaktı sen sandim
senin isimler ne söyle bakayım :)
oraya gönderene kadar soğur anaokul müdürü
3'lü için gün alan var mı aranız da kızlar?ben bayram sonrası gidecektim ama öncesine gitmeyi planlıyorum da acaba 3'lü testi de gittiğimde yapar mı ki?
3'lü için gün alan var mı aranız da kızlar?ben bayram sonrası gidecektim ama öncesine gitmeyi planlıyorum da acaba 3'lü testi de gittiğimde yapar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?