2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Masal ve Çınar (Güngör Çınar)

Onun da çaresini sen bulacaksın, soğutmadan.. Onu da mı ben söyleyeyim

He doğru unutmuşum hatta konuşmuştuk ben su an HELEN' e takmış durumdayım ki hep ela derdim masalı ablam istiyor
çınar da benim yeğenim ismini de ben koydum çinarkom diye seviyorum abimde ağlarken " ağla çino bize ağla " diyor :) seninkine de ben öyle derim artık
sen nerede yasıyordun uçarsak geliyim süpürgeme atlayıp

Masal koy dedik ya işte sana da, helen i sevmedim cık, helin daha güzel,

Adanalıyık Allah'ın adamıyık

hayırlı ugurlu olsun wosgicimmm :)) gözün aydın..
saol canım geçti buda çok şükür artık önümüzdeki maçlara bakıcazz

hadi geçmiş olsun tatlım gözümüz aydın

saol canım teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim teyze oluyormuşsun ne güzellll valla ben teyze olamıcam erkek kardeşim var hala olurum bende inş. Allah hepimize o günleri göstersin

Masal koy dedik ya işte sana da, helen i sevmedim cık, helin daha güzel,

Adanalıyık Allah'ın adamıyık

Ama ama helen prenses demek gerçi dur bakalım kız mı olacak masal da gercekten güzel isim ama bir de ela var kız olunca var da erkek zor :/
adanali pis yedilide Adanalı öğretmen var kollarında altın bilezikler bundan sonra aklıma sen o sekilde geleceksin

ben bayramdan önce gidicem 3 lü test yapıcaz dedi doktor

iyi erken değil o zaman,olsun bitsin bir an önce hayırlısı ile inşallah

evet tatlım her doktor farklı bir şey istiyor detaylı konusunda hiç konuşmadık biz,inşallah aynı yerde vardır

Ben ucuza gittim yavrum, nerdeee altın bilezikler

kızlarrr ultrason bebeğe zararlı mı? diye biraz araştırayım dedim;tamamen masum değilmiş.. mümkünse ayda bir defadan fazla kullanılmaması gerekiyormuş

Ultrason (USG) ile anne karnındaki be***beğin görüntülenmesi, yaklaşık 30 yıldan daha fazla doğum hekimliğinde kullanıl***maktadır. Bu amaçla kullanılmaya başlan***dığından itibaren de bebeğe herhangi bir zararı olup olmadığı konusu sürekli araş***tırılmaktadır.
Ultrasonda röntgendeki gibi bebeğe zararlı X-ışınları kullanılmamaktadır, hızlı ses dalgalan kullanılmaktadır.
Bu ses dalgalarının, bu güne kadar bebe***ğe bir zararı saptanamamışsa da yine de ultrason kullanırken bazı kurallara uyul***maya dikkat edilmektedir. Günümüzde bir çok ultrason çeşidi mevcuttur.
Yaygın olarak Kadın-Doğum mu***ayenelerinde kullanı***lan siyah-beyaz ultrasonla görüntülenme, bir aydan daha kısa aralıklarla olma***mak üzere ve uygulama süresi 5-10 daki***kayı geçmeyecek şekilde uygulanır.
Bu tür ultrasonlarda nispeten düşük kuvvetii ses kullanılmaktadır. Bu ultrasonlarla yapılan anomali araştırmasına 1. düzey araştırma denmektedir ve anomalileri tespit etmede tanı değeri %40-50 civarın***dadır. Daha ileri teknolojisi olan renkli, 3-4 boyutu ve doppler ultrasonografilerde ise daha kuvvedi ses dalgaları gönderilir ve ancak siyah-beyaz ultrasonlarda şüphelenilen durumlarda veya ayrıntılı ano***mali araştırması açısından, bir gebelikte sadece 1-2 kez önerilmektedir.. Bu tür ultrasonlarla yapılan anomali araştırması***na ise 2. düzey araştırma denir ve bazı özel merkezlerde uygulanır. Bu tür ultrasonların da anomalileri tespit etmede tanı değeri, yine %100 olmayıp %60-70 civa***rındadır.

kızlarrr ultrason bebeğe zararlı mı? diye biraz araştırayım dedim;tamamen masum değilmiş.. mümkünse ayda bir defadan fazla kullanılmaması gerekiyormuş

evet öyle canım. bu yüzden eşimle sürekli tartışıyoruz. ben bugüne kadar sadece 2 kez girdim ultrasona. ben görmek istiyorum bebeğimi ama o zarar vereceksin diye izin vermiyor kalp atışlarını duymak daha da zararlıymış çünkü ısı ile gerçekleşiyormuş vs vs vs .. doktorumuzda çok kısa dinletti zaten kalbini .. ama benim umrumda mı ? değil :)))) çok istiyorum onu görmeyi çokkkk :)

merabalar arkadaşlar.az önce lavaboya gittiğimde çok az kahverengi akıntı gelmiş.hemen doktoru aradım eğer parça gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi.çok korkuyorum dua edin inşallah bebeğime bişey olmaz

yaa bende öyleyim işte,iki hafta da bir gidiyorum ama sanırım kendimi dizginlemeye çalışacağım
Allahın izni ile çok yakında hareketlerini hissetmeye başlayacağız,biraz daha kolay geçer günler o zaman..
bebişler kıpır kıpır oynadıkça biliriz iyi olduklarını

inşallah canım inşallah o günleri göreceğiz..

tatlım korkma,pek çok arkadaşımızın başına geldi;çok şükür sorun olmadı..
stres ve heyecan yapma,evdeysen dinlenmeye çalış

dua ederiz elbette ama panik olma hemen.. inşallah kan falan gelmez.. Allah korusun sizi.. çalışıyorsan git dinlen kendini yorma birsey olmayacak inşallah.. riskli dönemi atlatıyoruz artık korkma lütfen

ben değil zapım..laterne teyze oluyomuş..
ayy pardon ya bendeki de ne kafa karıştırdım herşeyi
çok teşekkür ederim tatlım
yeğen sevgisi bambaşkadır gibi geliyor bana da;canımın canı olacak

laterna sonunda sana yazabildim hayırlısıyla tebrik edebileceğim teyze oluyormuşsun sağlıkla bir avazda kurtulsun işallah kardeşin de, sende, hatta hepimiz

korkma canım bişey olmaz bende de lekeler oldu ben çok sinirlenmiştim ardından oldu sinir stres uzak durmak lazım doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı eski adetten kalan kanama olabiliyormuş işallah birdaha da olmaz dinlen sakin olmaya çalış kaç kişi yaşadık bu kanamayı şükür sorunsuz atlattık

Kızlar krem unnado sitesinde 38 tl 100 ml sahte olma ihtimali yoktur demi
iyi bir siteye benziyor canım, taklit değildir heralde. adını unuttum şimdi geçen gün bir sitede gördüm 45tl idi orda çok bi fark yok. kararlı mısın o kremde, bu sitede kullananların yorumlarını okudum. hiç bir işe yaramadığını yazmışlar. ben halen kararsızım, yarın doktora sorucam ve kesin kararımı verip başlıycam artık. göbeğimdeki deriler pul pul olup dökülmeye başladı. büyüme ve gerginliğin başladığını anlıyorum.

benim imkanım olsa eve alıcam, bakıcam hergün bebişime... doktor ultrasonun pek değil de, kalp dinlemenin zararlı olduğunu söylemişti. kızım nasıl dayanıcaz 1 ay ben maksimum 2hafta gitmeden durabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…