Masal ve Çınar (Güngör Çınar)
Onun da çaresini sen bulacaksın, soğutmadan.. Onu da mı ben söyleyeyim
He doğru unutmuşum hatta konuşmuştuk ben su an HELEN' e takmış durumdayım ki hep ela derdim masalı ablam istiyor
çınar da benim yeğenim ismini de ben koydum çinarkom diye seviyorum abimde ağlarken " ağla çino bize ağla " diyor :) seninkine de ben öyle derim artık
sen nerede yasıyordun uçarsak geliyim süpürgeme atlayıp
saol canım geçti buda çok şükür artık önümüzdeki maçlara bakıcazzhayırlı ugurlu olsun wosgicimmm :)) gözün aydın..
hadi geçmiş olsun tatlım gözümüz aydın
Masal koy dedik ya işte sana da, helen i sevmedim cık, helin daha güzel,
Adanalıyık Allah'ın adamıyık
ben bayramdan önce gidicem 3 lü test yapıcaz dedi doktor
ben 17sinde gidiyorum inşallah.. o gün yaparız demişti doktorum telefonda.. ama benim annemlerin orda gittiğim doktor 3lüye gerek yok doktorundan 4lü talep et dedi.. gidince konuşucam bakalım ne dicek..
hatta nette baya okudum. 2lide sıkıntı çıkmazsa 3lü 4lüye gerek yok diyorlar genel olarak..
detaylı ultrason var bi de.. uff amma çok şey var.. detaylıyı da belli başlı yerlerde yapıyorlarmış.. ankarada ortalama fiyat 500 tl civarında..
Ama ama helen prenses demekgerçi dur bakalım kız mı olacak masal da gercekten güzel isim ama bir de ela var kız olunca var da erkek zor :/
adanali pis yedilide Adanalı öğretmen var kollarında altın bilezikler bundan sonra aklıma sen o sekilde geleceksin
Kızlar krem unnado sitesinde 38 tl 100 ml sahte olma ihtimali yoktur demi
kızlarrr ultrason bebeğe zararlı mı? diye biraz araştırayım dedim;tamamen masum değilmiş.. mümkünse ayda bir defadan fazla kullanılmaması gerekiyormuş
evet öyle canım. bu yüzden eşimle sürekli tartışıyoruz. ben bugüne kadar sadece 2 kez girdim ultrasona. ben görmek istiyorum bebeğimi ama o zarar vereceksin diye izin vermiyorkalp atışlarını duymak daha da zararlıymış çünkü ısı ile gerçekleşiyormuş vs vs vs .. doktorumuzda çok kısa dinletti zaten kalbini .. ama benim umrumda mı ? değil :)))) çok istiyorum onu görmeyi çokkkk :)
yaa bende öyleyim işte,iki hafta da bir gidiyorumama sanırım kendimi dizginlemeye çalışacağım
Allahın izni ile çok yakında hareketlerini hissetmeye başlayacağız,biraz daha kolay geçer günler o zaman..
bebişler kıpır kıpır oynadıkça biliriz iyi olduklarını
tatlım korkma,pek çok arkadaşımızın başına geldi;çok şükür sorun olmadı..merabalar arkadaşlar.az önce lavaboya gittiğimde çok az kahverengi akıntı gelmiş.hemen doktoru aradım eğer parça gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi.çok korkuyorum dua edin inşallah bebeğime bişey olmaz
merabalar arkadaşlar.az önce lavaboya gittiğimde çok az kahverengi akıntı gelmiş.hemen doktoru aradım eğer parça gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi.çok korkuyorum dua edin inşallah bebeğime bişey olmaz
ayy pardon ya bendeki de ne kafa karıştırdım herşeyiben değil zapım..laterne teyze oluyomuş..
çok teşekkür ederim tatlım
yeğen sevgisi bambaşkadır gibi geliyor bana da;canımın canı olacak
merabalar arkadaşlar.az önce lavaboya gittiğimde çok az kahverengi akıntı gelmiş.hemen doktoru aradım eğer parça gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi.çok korkuyorum dua edin inşallah bebeğime bişey olmaz
iyi bir siteye benziyor canım, taklit değildir heralde. adını unuttum şimdi geçen gün bir sitede gördüm 45tl idi orda çok bi fark yok. kararlı mısın o kremde, bu sitede kullananların yorumlarını okudum. hiç bir işe yaramadığını yazmışlar. ben halen kararsızım, yarın doktora sorucam ve kesin kararımı verip başlıycam artık. göbeğimdeki deriler pul pul olup dökülmeye başladı. büyüme ve gerginliğin başladığını anlıyorum.Kızlar krem unnado sitesinde 38 tl 100 ml sahte olma ihtimali yoktur demi
benim imkanım olsa eve alıcam, bakıcam hergün bebişime... doktor ultrasonun pek değil de, kalp dinlemenin zararlı olduğunu söylemişti. kızım nasıl dayanıcaz 1 ay ben maksimum 2hafta gitmeden durabildim.kızlarrr ultrason bebeğe zararlı mı? diye biraz araştırayım dedim;tamamen masum değilmiş.. mümkünse ayda bir defadan fazla kullanılmaması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?