2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
3'lü için gün alan var mı aranız da kızlar?ben bayram sonrası gidecektim ama öncesine gitmeyi planlıyorum da acaba 3'lü testi de gittiğimde yapar mı ki?

kağan kocatepenin sitesinde okudum..ikili teste girenlerin 3 lü test yaptırmalarını doktor gerek görmeyebilir..
ben yaptırmıcam..renkli usgye giricem..

Son düzenleme:

3-4 boyutlu ile zaten detaylı yapılıyor işte.. hoş bazı klinikler direk 3 boyutlu ve 4 boyutlu usg kullanıyorlar.. bir arkadaşımın doktorununki öyle.. elindeki tüm görüntüler 4 boyutlu.
bu arada bilmeyenler varsa; evren 3 boyutludur.. yani usg'nin 3 boyutlusu gerçekle birebir aynıdır. 4 boyutlu ise renkli 3 boyutludur..

teşekkür ederiz arkadaşım paylaşım iyi oldu

sakın stres yapma.. eğer dinlenme uzanma imkanın varsa hemen yat.. benim çok yoğun kanamam olmuştu hemde kıpkırmızı su gibi akan.. çok şükür bebeğim sımsıkı tutundu bana atlattık o günleri ama her daim dikkatli ve kontrollü olmam gerektiğini söylüyor doktorum..
karnına bol bol ayetel kürsi ve fatiha surelerini oku. Rabbim korusun sizi..

Ben bebeyagi sürüyorum hergün ve hergüne yine de kaşınıyorum yetmeyecek galiba o yüzden aliyim diye düşündüm ya çok korkuyorum catlamaktan dun teyzem badem yağı kullan dedi o ikiz doğurdu kullanmış tüylerime yapmamış ki kendisi tuyludur
ise yarayacaksa tüylendirsin ya agdayla alırım sonra yeterki çatlamasın

kızlar birazdan doktora gideceğiz 2 li sonucumuz belli olacak bi de tekrar ense kalınlığına bakacak.umarım sorun yoktur.
bi de cinsiyetini daha net görür belki geçen hafta oğlana benzetmişti bakalım bu hafta neye benzetecek :))

tüylenme zor iş ama sonra alırım diye düşünme. benim göbeğimde biraz tüyler var hatta gögüs uçlarımda da niye oldular anlamadım. muhtemelen kullandığım bi ilaçtan kaynaklandı ama hatırlayamıyorum. badem yağını bende duydum kıllarım daha da artar diye korkuyorum:18:
yağ karışımı hazırlayacağım ama onu hergün kullanamam vıcık vıcık çok zor olur. hergün kullanabileceğim bir krem alayım diyorum arada yağ karışımını da kullanırım. kakao yağı kremi varmış birde onu araştıracağım.

hayırlı haberler al getir demetcim..
ben kasımda gidicem doktora..

canım pek girmiyorum sıkıntılarım var hala tam gaz sürüyor ağrılarım bulantılarım... ama daha iyi olacağız inşallah Rabbim seninde yardımcın olsun canım

kızlar ben çok memnunum kakao yağı kreminden.. şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. ikinci gün bile nemli olduğunu hissedeceksiniz cildinizin. ki ben havanın cok kuru oldugu bir bölgedeyım. hem ekonomik hem risksiz...

sakın stres yapma.. eğer dinlenme uzanma imkanın varsa hemen yat.. benim çok yoğun kanamam olmuştu hemde kıpkırmızı su gibi akan.. çok şükür bebeğim sımsıkı tutundu bana atlattık o günleri ama her daim dikkatli ve kontrollü olmam gerektiğini söylüyor doktorum..
karnına bol bol ayetel kürsi ve fatiha surelerini oku. Rabbim korusun sizi.. [/QUOTE]

çok saol canım benim inşallah benimde bebeğim sımsıkı tutunuyodur hiç böyle bişey olmamıştı o yüzden çok korkuyorum lavaboya gidip takip ediyorum sürekli. bebeklerimizi sağlıklı hayırlı kucağımıza almak nasip olsun inşallah amin.

kızlar ben çok memnunum kakao yağı kreminden.. şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. ikinci gün bile nemli olduğunu hissedeceksiniz cildinizin. ki ben havanın cok kuru oldugu bir bölgedeyım. hem ekonomik hem risksiz...

markası ne kakao yağı kreminin birde vıcık vıcık oluyo mu sürünce? bende kakao yağı alacak gibiyim.

Son düzenleme:
laterna sonunda sana yazabildim hayırlısıyla tebrik edebileceğim teyze oluyormuşsun sağlıkla bir avazda kurtulsun işallah kardeşin de, sende, hatta hepimiz

teşekkür ederim tatlım,amin;hepimiz inşallah

canım güle güle git hayırlı haberler ile dön inşallah

Son düzenleme:

Canım işten izin alabiliyorsan iyi olur. Doktorun progestan verdi mi? Çok etkili. Bende olduğunda 3-4 gün kullandım ve faydasını görmüştüm. Her bünye aynı değil tabi.

Bu krem aktarlarda da var mı?

markası ne kakao yağı kreminin birde vıcık vıcık oluyo mu sürünce? bende kakao yağı alacak gibiyim.

akşam evden bakıp yazarım. markası ufacık yazıyo ortasında. ilk sürdüğünde yağlı hissediyorsun sonra azalıyo nemi kalıyo. ben banyodan sonra tam giyinmeden sürüyorum. hiç rahatsız etmedi. bebe yağı gibi vıcık vıcık değil

laternecim sen alıntı yaparken alıntı yapacagın yazının bitiminden sonra yorumunu yaz..çünkü lafın arasına yazıyosun sanırım.. böylede olunca kimden alıntı yaptıgın belli olmuyo..
bende senden alıntı yaparken alt üst oluyo bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…