tüylenme zor iş ama sonra alırım diye düşünme. benim göbeğimde biraz tüyler var hatta gögüs uçlarımda da niye oldular anlamadım. muhtemelen kullandığım bi ilaçtan kaynaklandı ama hatırlayamıyorum. badem yağını bende duydum kıllarım daha da artar diye korkuyorum:18:
yağ karışımı hazırlayacağım ama onu hergün kullanamam vıcık vıcık çok zor olur. hergün kullanabileceğim bir krem alayım diyorum arada yağ karışımını da kullanırım. kakao yağı kremi varmış birde onu araştıracağım.
doğumdaş valla ne biliyim uyusam fena olmaz..kolum kanadım kalkmıyo böyle garip bi halim var..
evet aktardan aldım canım
laternecim sen alıntı yaparken alıntı yapacagın yazının bitiminden sonra yorumunu yaz..çünkü lafın arasına yazıyosun sanırım.. böylede olunca kimden alıntı yaptıgın belli olmuyo..
bende senden alıntı yaparken alt üst oluyo bu sefer..
Teşekkür ederim canım. Bugün forum sessiz.
Benimde uykum var uyucam masanın başında şimdi gözümü açamıom
Kakao yağıyla ilgili bir konu döndü yetişemedim canlar
Ne diycem bilinen bir markanın kakao yağını kullansak olurmu acaba ?
VaselineDirseklerim kuruyor diye sürüyorum yusyumuşacık yapıyor. Acaba karnımıza kalçalara falan sürsek 1. fayda edermi 2. zararı olurmu sizce??
cocoa butter
derinlemesine bakım
(kakao yağı ve E vitamini içeren vücut losyonu)
Benimde göbeğimde tüyler var ve ben yazın hergüne denize gittiğim için almama gibi bir şansım yok hatta arkadaslarminkini bile zorla yatırıp almisimdir onlar sarartiyorlardi sertleşmisti hepsinin benim hep aynı kaldı sirle aldığım için kısın almıyorum ama bu kremler yüzünden sertlesirse kısın da alırım olur bitertüylenme zor iş ama sonra alırım diye düşünme. benim göbeğimde biraz tüyler var hatta gögüs uçlarımda da niye oldular anlamadım. muhtemelen kullandığım bi ilaçtan kaynaklandı ama hatırlayamıyorum. badem yağını bende duydum kıllarım daha da artar diye korkuyorum:18:
yağ karışımı hazırlayacağım ama onu hergün kullanamam vıcık vıcık çok zor olur. hergün kullanabileceğim bir krem alayım diyorum arada yağ karışımını da kullanırım. kakao yağı kremi varmış birde onu araştıracağım.
doğru ya bende alacaktım hatta sen tavsiye etmiştin sanırım yarın alayımkızlar ben çok memnunum kakao yağı kreminden.. şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. ikinci gün bile nemli olduğunu hissedeceksiniz cildinizin. ki ben havanın cok kuru oldugu bir bölgedeyım. hem ekonomik hem risksiz...
Kakao yağıyla ilgili bir konu döndü yetişemedim canlar
Ne diycem bilinen bir markanın kakao yağını kullansak olurmu acaba ?
VaselineDirseklerim kuruyor diye sürüyorum yusyumuşacık yapıyor. Acaba karnımıza kalçalara falan sürsek 1. fayda edermi 2. zararı olurmu sizce??
cocoa butter
derinlemesine bakım
(kakao yağı ve E vitamini içeren vücut losyonu)
dua ederiz elbette ama panik olma hemen.. inşallah kan falan gelmez.. Allah korusun sizi.. çalışıyorsan git dinlen kendini yorma birsey olmayacak inşallah.. riskli dönemi atlatıyoruz artık korkma lütfen
canım benim çok saol.Allaha şükür devamı gelmedi işyerindeyim hala çalışıyorum ama sürekli takip ediyorum inşallah gelmez bişey.
birşey olmaz çok titizlenmeyin.. dirsek en sert yerlerden. orda işe yarıyorsa göbekde kalcada da işe yarar. önemli olan nemli tutsun yeter..
tatlım vücudunu yeterince nemli tutuyorsa kullan faydası olur tabi, niye zararı olsun ki..
korkma canım bişey olmaz bende de lekeler oldu ben çok sinirlenmiştim ardından oldu sinir stres uzak durmak lazım doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı eski adetten kalan kanama olabiliyormuş işallah birdaha da olmaz dinlen sakin olmaya çalış kaç kişi yaşadık bu kanamayı şükür sorunsuz atlattık
Canım geçmiş olsun.Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et.Panik yapma...Doktorum normal olduğunu söylüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?