2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kakao yağı kremini mezopotamya kullanıyor memnunmuş bende denemeyi düşünüyorum açıkcası.ilerleyen günler için yağ isterseniz de susam yağını tavsiye ederim cilde esneklik kazandırıyor.. birde ben masaj için hamilelik öncesi argan yağı almıştım ama pek kullanamamıştım baktım zararı yokmuş onu kullanıcam beğenirsem size de haber veririm

farkettim canım :) alıntılar uzun olduğunda yer kaplamasın diye biraz kısaltıyorum ama bazen fazla kaçıyor :)

kızlar dün bi arkadaşım bana tavsiyede bulundu (2. bebeğini dünyay getirdi) her banyodan sonra bebek yağıyla göğüslerine masaj yap afedersiniz uçlarını çıkar elinle dedi yoksa bebek emerken yara oluyormuş :))) hemde göbüşünüzede sürersiniz göbüşlerde çatlamaz:)))

Son düzenleme:
Kakao yağıyla ilgili bir konu döndü yetişemedim canlar
Ne diycem bilinen bir markanın kakao yağını kullansak olurmu acaba ?
Vaseline
cocoa butter
derinlemesine bakım
(kakao yağı ve E vitamini içeren vücut losyonu)
Dirseklerim kuruyor diye sürüyorum yusyumuşacık yapıyor. Acaba karnımıza kalçalara falan sürsek 1. fayda edermi 2. zararı olurmu sizce??

birşey olmaz çok titizlenmeyin.. dirsek en sert yerlerden. orda işe yarıyorsa göbekde kalcada da işe yarar. önemli olan nemli tutsun yeter..

Benimde göbeğimde tüyler var ve ben yazın hergüne denize gittiğim için almama gibi bir şansım yok hatta arkadaslarminkini bile zorla yatırıp almisimdir onlar sarartiyorlardi sertleşmisti hepsinin benim hep aynı kaldı sirle aldığım için kısın almıyorum ama bu kremler yüzünden sertlesirse kısın da alırım olur biter

kızlar ben çok memnunum kakao yağı kreminden.. şiddetle tavsiye ediyorum sizlere de. ikinci gün bile nemli olduğunu hissedeceksiniz cildinizin. ki ben havanın cok kuru oldugu bir bölgedeyım. hem ekonomik hem risksiz...
doğru ya bende alacaktım hatta sen tavsiye etmiştin sanırım yarın alayım

tatlım vücudunu yeterince nemli tutuyorsa kullan faydası olur tabi, niye zararı olsun ki..

dua ederiz elbette ama panik olma hemen.. inşallah kan falan gelmez.. Allah korusun sizi.. çalışıyorsan git dinlen kendini yorma birsey olmayacak inşallah.. riskli dönemi atlatıyoruz artık korkma lütfen

canım benim çok saol.Allaha şükür devamı gelmedi işyerindeyim hala çalışıyorum ama sürekli takip ediyorum inşallah gelmez bişey.

Kızlar yazın bronzlaştırıcı olarak tercih ettiğim ve memnun kaldığım bir ürün;Mecitefendi Kakao Yağı Kremi / 15 TL.

canım benim çok saol.Allaha şükür devamı gelmedi işyerindeyim hala çalışıyorum ama sürekli takip ediyorum inşallah gelmez bişey.

Canım geçmiş olsun.Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et.Panik yapma...Doktorum normal olduğunu söylüyor...

birşey olmaz çok titizlenmeyin.. dirsek en sert yerlerden. orda işe yarıyorsa göbekde kalcada da işe yarar. önemli olan nemli tutsun yeter..

tatlım vücudunu yeterince nemli tutuyorsa kullan faydası olur tabi, niye zararı olsun ki..

Ne bileyim bebe yağı bende kullanıyorum çünkü bebekler için yapılmış bize de zararı olmaz düşünüyorum ama yetişkinler için üretilmiş ürünlerin içinde pek çok madde var yan etkisi olur mu bebeğime geçermi diye düşünüyorum.
Bu ürünü geçen sene de ellerimde ve dirseklerimde kullanıyordum sanki vücudu bir tabakayla kaplıyor ve onun içinde yumuşatıyor gibi.

işyerinde stresli bi ortam var yoğun çalışıyorum 2 gündür arşiv klasörlerini taşı oku yaz tekrar kaldır bayağı yoruldum ondan olabilir canım.

Gebelikte Çörek Otu
Çörek otunun bir çok faydasının olmasının yanında kadınlar için özel bir durum olan gebelikte kullanımına dikkat edilmelidir. Çörek otu’nun en önemli yönü gebeliğe hazırlık döneminde kullanılmasıdır. Gebe kalmak isteyen bayanlar için hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Bu uygulama için gebe kalmaya karar verdikten 6-8 ay kadar kullanılmalıdır. Çörek otu bu yönü ile bal ve tarçın ile kullanılması tavsiye edilir. Çörek otu rahim kaslarını uyardığı için düşüklere yol açabilmektedir. Bu çerçevede gebelik boyunca sürekli olarak kullanılmamalıdır. Belki gebeliğin bitimine son bir hafta kala kullanılmaya başlanması rahim kaslarının kasılmasını kolaylaştırması bakımından doğuma yardımcı olmaktadır. Çörek otu doğum sonrası bebek ve anne sağlığı açısından da faydalı olup koruyucu etkiye sahiptir. Doğum sonrası anne sütünü artırması bebek beslenmesi açısından da önemlidir.

merhaba kızlar bayağıdır foruma gırmıyorum
2013 nisan anneleri gelmiş nerdyse yolu yarılıcaklar çok duygulandım
2012 nisan annesıyım bende ama martta doğdu kızım zaman nasıl geçıyor
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dılıyorum

Canım geçmiş olsun.Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et.Panik yapma...Doktorum normal olduğunu söylüyor...

Allah razı olsun saol canım oturuyorum şuan öğleden beri hiç kalkmadım yerimden kontrol amaçlı lavaboya gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…