Ne bileyim bebe yağı bende kullanıyorum çünkü bebekler için yapılmış bize de zararı olmaz düşünüyorum ama yetişkinler için üretilmiş ürünlerin içinde pek çok madde var yan etkisi olur mu bebeğime geçermi diye düşünüyorum.
Bu ürünü geçen sene de ellerimde ve dirseklerimde kullanıyordum sanki vücudu bir tabakayla kaplıyor ve onun içinde yumuşatıyor gibi.
merhaba kızlar bayağıdır foruma gırmıyorum
2013 nisan anneleri gelmiş nerdyse yolu yarılıcaklar çok duygulandım
2012 nisan annesıyım bende ama martta doğdu kızım zaman nasıl geçıyor
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dılıyorum
Eki Görüntüle 531130
Kızlar yazın bronzlaştırıcı olarak tercih ettiğim ve memnun kaldığım bir ürün;Mecitefendi Kakao Yağı Kremi / 15 TL.
merhaba kızlar bayağıdır foruma gırmıyorum
2013 nisan anneleri gelmiş nerdyse yolu yarılıcaklar çok duygulandım
2012 nisan annesıyım bende ama martta doğdu kızım zaman nasıl geçıyor
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dılıyorum
ayy bi an resmi görünce kakaolu kek sandım..
neyseki yanından geçmişim
Hahaha süpersinayy bi an resmi görünce kakaolu kek sandım..
neyseki yanından geçmişim
işyerinde stresli bi ortam var yoğun çalışıyorum 2 gündür arşiv klasörlerini taşı oku yaz tekrar kaldır bayağı yoruldum ondan olabilir canım.
hoşgeldiniz kızınız maşallah çok tatlı..
ben sizin topiğinize bakmıstım hepiniz martta doğum yapmıssınız..bizde kendimizi marta göre adapte ettik şimdiden..
bana soruyolar doğum ne zman martta diyorum..doktoruma kalsa nisanda
işyerinde stresli bi ortam var yoğun çalışıyorum 2 gündür arşiv klasörlerini taşı oku yaz tekrar kaldır bayağı yoruldum ondan olabilir canım.
dimi ama..katinam çok güldürdün beni yaaa
ben de krem resmini görünce pasta sandım;bide öyle gerçek ve yakın görünüyor ki uzansan alıverecek mişsin gibi :)
Canım benim kıyamam,kan şekerin falanmı düştü ki...
seninle tahmını d.t aynı 4 nisandı sezeryan oldugu için 22 martta aldı dr
hayırlısıyla zamanında gelsin hepsi:)
ocakta doğan bebeğimiz bile var maşallahı var şimdi
1 kilo doğmuştu 1.300 grdı
seninle tahmını d.t aynı 4 nisandı sezeryan oldugu için 22 martta aldı dr
hayırlısıyla zamanında gelsin hepsi:)
ocakta doğan bebeğimiz bile var maşallahı var şimdi
1 kilo doğmuştu 1.300 grdı
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
dimi ama..mergen 1dilim kes annem herkese yedir
canım benim hiçde kek sevmem zaten boşver..
üstü bademli kek sandım..hayal gücüm oldukça kuvvetli..hamişliğin verdiği halüsülasyon bu olsa gerek..
Kızlar son bir haftadır canım acayip tatlı istiyor,normalde aram hiç iyi olmamıştır...Geceleri rüyamda bile tatlılar görüyorum.Ama geçen gün ecz. tartıldım 4 kg almışım şimdiden,kontrollü gitmek lazım değil mi:107:
bi porsiyon tatlıdan ne olacak ya :)) canın ne istiyorsa ye gitsin.. valla insanın canının birsey istemesi bile nimetmiş ben bunu bu süreçte anladım kızlar.. sadece kusmamak için yemek yediğim zamanlar oluyor. yemek benim için tam 3 aydır sadece bir işkence hiçbirseyi isteyerek severek yiyemedim bu hamilelik boyunca. o yüzden kadrini bil, canın ne istiyorsa abartmadan ye :) afiyet bak şeker olsun.. yeğenimize yarasın inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?