2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

içeriğine bak hemen hemen aynılar bu tür kremler.. aktarda satılanlara pek yapay madde katmıyorlar. ama çok pimpirikli bi tipsen direk kakao yağının kendisini kullan :) sonuçta bebe yağının da içeriğinde başka maddeler var . hiçbirseyden emin olamayız böyle düşünürsek.. bismillah de sür gitsin :)

Çok teşekkür ederiz,inşallah Allah bizlerede,2014 nisan annelerine aynı duygularla temennilerde bulunmayı nasip eder.

Prensesi kocaman öperiz

hoşgeldiniz kızınız maşallah çok tatlı..
ben sizin topiğinize bakmıstım hepiniz martta doğum yapmıssınız..bizde kendimizi marta göre adapte ettik şimdiden..
bana soruyolar doğum ne zman martta diyorum..doktoruma kalsa nisanda

katinam çok güldürdün beni yaaa
ben de krem resmini görünce pasta sandım;bide öyle gerçek ve yakın görünüyor ki uzansan alıverecek mişsin gibi :)

seninle tahmını d.t aynı 4 nisandı sezeryan oldugu için 22 martta aldı dr
hayırlısıyla zamanında gelsin hepsi:)
ocakta doğan bebeğimiz bile var maşallahı var şimdi
1 kilo doğmuştu 1.300 grdı

işyerinde stresli bi ortam var yoğun çalışıyorum 2 gündür arşiv klasörlerini taşı oku yaz tekrar kaldır bayağı yoruldum ondan olabilir canım.

kıyamam tatlım ya ondan olabilir nazlanıp biraz yardım isteyebileceğin bir iş arkadaşın yok mu?şöyle ucundan da olsa işini azcık kolaylaştırabilecek?

katinam çok güldürdün beni yaaa
ben de krem resmini görünce pasta sandım;bide öyle gerçek ve yakın görünüyor ki uzansan alıverecek mişsin gibi :)
dimi ama.. mergen 1dilim kes annem herkese yedir
Canım benim kıyamam,kan şekerin falanmı düştü ki...

canım benim hiçde kek sevmem zaten boşver..
üstü bademli kek sandım..hayal gücüm oldukça kuvvetli..hamişliğin verdiği halüsülasyon bu olsa gerek..

kızınız gerçekten çok tatlı, maşallahAllah bağışlasın;nazarlardan saklasın inşallah.
ocak da doğan var demek;Allahın takdiri işte.. anneciği ne çok korkmuştur kim bilir

hadi ya 4 nisandı demek..
gerçi benim doktor oğlana benzettiği için daha birazdaha hamiş kalma şansım var ama yinede marrta doğurucam gibi geliyo..
Rabbim hayırlı doğumlar versin hayırlı zamanda ve zamanında doğurmak nasip etsin bizlere gerisi önemli değil..martta bizim nisanda..
haa evet ona çok şaşırmıstım yaa.çok erken doğmuş sevda..sebebini biliyomusun..idrar yolları sıkıntılı olunca bebek erken gelirmiş..
Çok şükür Rabbim anasına babasına bağışlamış..

dimi ama.. mergen 1dilim kes annem herkese yedir

canım benim hiçde kek sevmem zaten boşver..
üstü bademli kek sandım..hayal gücüm oldukça kuvvetli..hamişliğin verdiği halüsülasyon bu olsa gerek..

Neeeyyy hemide üstü bademlisinden

Kızlar son bir haftadır canım acayip tatlı istiyor,normalde aram hiç iyi olmamıştır...Geceleri rüyamda bile tatlılar görüyorum.Ama geçen gün ecz. tartıldım 4 kg almışım şimdiden,kontrollü gitmek lazım değil mi:107:

bi porsiyon tatlıdan ne olacak ya :)) canın ne istiyorsa ye gitsin.. valla insanın canının birsey istemesi bile nimetmiş ben bunu bu süreçte anladım kızlar.. sadece kusmamak için yemek yediğim zamanlar oluyor. yemek benim için tam 3 aydır sadece bir işkence hiçbirseyi isteyerek severek yiyemedim bu hamilelik boyunca. o yüzden kadrini bil, canın ne istiyorsa abartmadan ye :) afiyet bak şeker olsun.. yeğenimize yarasın inş :))

Ayy canım ya inşallah seninde bulantıların geçer,rahatlarsın biran önce

Benim sorunum başlayınca bir porsiyonda kalamamak

Gariptir buara canım birseyi gerçekten çok isterse,suyunu çıkarıncaya kadar yiyorum,sonrası hiç hoş olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…