Hayirdir inşallah , bugün bende pek keyifsizimÇok sıkıntılıyım. Ruhum daralıyor.
Çok sıkıntılıyım. Ruhum daralıyor.
Bende bu ara yemeğe sardım canım durmadan bişiler istio yya yapıom ,ya yaptırıom yada aldırıom çok hoşuma gidio valla etrafımda pervane oluo eşim bende yiyom ohhh sefamız olsun doğumdan sonra veririz nolcak 2 tane canavarım oluo onlarla uğraşmaktan halimiz kalmazOğluşum inş. çok üzmez bizi en çok onun kardeşini nasıl karşılayacağından korkuyorum biraz asi dir allahım bize yardım et...
Hayirdir inşallah , bugün bende pek keyifsizim
cumartesi düğün varmış esimin arkadasinın denemedigim elbise kalmadı ya
kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum((
ya kızlar bişi sorcam aklıma gelmişken..Evde hangi ütüyü kullanıyorsunuz..ütü alıcamda..
Hayirdir inşallah , bugün bende pek keyifsizim
cumartesi düğün varmış esimin arkadasinın denemedigim elbise kalmadı ya
kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum((
amanın derin nefes al nefes ver :))
Bende bu ara yemeğe sardım canım durmadan bişiler istio yya yapıom ,ya yaptırıom yada aldırıom çok hoşuma gidio valla etrafımda pervane oluo eşim bende yiyom ohhh sefamız olsun doğumdan sonra veririz nolcak 2 tane canavarım oluo onlarla uğraşmaktan halimiz kalmazOğluşum inş. çok üzmez bizi en çok onun kardeşini nasıl karşılayacağından korkuyorum biraz asi dir allahım bize yardım et...
Ya benim elbiselerim oluyor hala bana ama yakıştırmıyorum yaÖlçülerimiz uyarsa gönderiyim canım sana, ben almıştım bir tane düğün için hamile cicisi.
Offffffffffffffffffffffffffffffff
Canım benim değişen hormanel denge,psikolojimizide dalgalandırıyor o nedenle zaman zaman böyle düşüncelere kapılabiliyoruz ama inan bana eskisine göre çok daha iyi gözüküyoruz.Hamilelik bir kadını kesinlikle güzelleştiriyor,pırıltı,ışıltı katıyor.
Canım benim ütüm Philips'in azur serisinden ve çok memnunum,tavsiye ederim.
sakın stres yapma.. eğer dinlenme uzanma imkanın varsa hemen yat.. benim çok yoğun kanamam olmuştu hemde kıpkırmızı su gibi akan.. çok şükür bebeğim sımsıkı tutundu bana atlattık o günleri ama her daim dikkatli ve kontrollü olmam gerektiğini söylüyor doktorum..
karnına bol bol ayetel kürsi ve fatiha surelerini oku. Rabbim korusun sizi..
​Naz işe gitmedi sanırım bugün. Başka bir doktora mı gitti acaba?
kızlar birazdan doktora gideceğiz 2 li sonucumuz belli olacak bi de tekrar ense kalınlığına bakacak.umarım sorun yoktur.
bi de cinsiyetini daha net görür belki geçen hafta oğlana benzetmişti bakalım bu hafta neye benzetecek :))
EVET YAAAA YEĞEN SEVGİSİ BAMBAŞKA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN NE GÜZEL YAŞIT OLACAKLARNaz seni çok merak ediyorum :26:
ego ve sedagg sizleri de çok merak ediyorum.
çok teşekkür ederim tatlım
yeğen sevgisi bambaşkadır gibi geliyor bana da;canımın canı olacak
slm kızlar günaydın valla sabah sabah amma çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim.keyifler iyi maşallah.....
eşim 2 li testin sonucunu aldı ben görmedim daha ama sölediği kadarıyla sonuç iyi gibi akşama görcem bende doktorada pazartesi gidebilcem anca hayırlısı artık...
selam anne adayıları.sabah sağlık ocağında kayıt yaptırdım.ne kadar çok hamile var :) hangi hastaneye gittiysem doluydu sağlık ocağıda çok kalabalıktı bebişlerin kalp atışlarını dinliyorlardı hemşireler çok hoşuma gitti pıt pıtlar :)
Kizlaaaaarrrrrrrr az önce geldim eve ikili test güzel cikti cookk sükürrrrr cinsiyette belli halen daha soktayim :))) oglum olcak. Ya benim oglum olcak ben halen daha inanamiyorum :) kiz sanmistim ama olsun saglikli ya yeter bana. Ama soktayimmmm
kızlar bugün karnım ağrıyor. bazen akşamları yatarken de ağrıyor ama rahmin o taraflar değil genel olarak.
sizde de oluyor mu normal midir acaba?
bir de bende çok gaz problemi var. sanırsınız ki on tabak kuru fasülye yemişim. öyle dolaşıyorum ortalıkta. çok rahatsız edici
hala haber yok ve naz da girmedi henüz
haber alamamak çok kötü,insan kendisini çok çaresiz hissediyor
Günaydınlar :)))
Hanipeks gecmis olsun kız Güney ' e ah edersen öyle olurıhlamur iç ıhlamur :)
sevilcim oğlan olacak demek maşallah:) hadi ismini duşun :)
Ya isim konusunda ne kadar serinkanlisiniz ben şimdiden belli olsa da deli gibi araştırsam diyorum belli olunca benim tek konu o olacak :) hatta bir kız ismi daha düşünmeye başladım Nisanda doğacak ya Allah izin verirse Nisan mı olsa :))
Gaz problemi olan arkadasım :) ben bildigin gazmaniye oldum kocam evdeyken wcye giremezken şimdi atom bombası gibi dolanıyorum ortalarda ,napiyim canım bahanemde hazir cocuğumun yerini gaz mı işgal etsin
Kızlar son bir haftadır canım acayip tatlı istiyor,normalde aram hiç iyi olmamıştır...Geceleri rüyamda bile tatlılar görüyorum.Ama geçen gün ecz. tartıldım 4 kg almışım şimdiden,kontrollü gitmek lazım değil mi:107:
ilahi cok guldurdun beni :)) benim de vardi gaz problemim, her gittigimiz yerden esimi erken kaldiriyodum hadi ben tuvalete gitcem cabuk eve gidelim diye :))
simdi daha iyi gibi 2-3 haftadir...
ilk 3 ayda 1-2 kilo almak normaldir diye okumustum ben, ama su andaki kilona da bagli tabi
canım bende azur serisini duydum çok metediyolar..fakar hangi serisinden alıcama karar veremedim..
evdekine bakıverde sana zahmet sabah geldiğinde yazarsın mergenim..
EVET CANIM SABAH ÇOK KISA UĞRADIM İÇİM RAHAT ETMEDİ DOKTORA GİTTİM YÜZYÜZE KONUŞMAYA HEM İKİLİ TEST YAPAN İLE HEM DE NORMAL DOKTORUM İLE GÖRÜŞTÜM BİRAZ DAHA İÇİM RAHAT ETTİ.
ilk 3 ayda 1-2 kilo almak normaldir diye okumustum ben, ama su andaki kilona da bagli tabi
Onu bende yapıyorum esimi ikaz ediyorum bir yere gitmeden bak ben kalkalım dıyorsam bil ki gazım var :)
valla kadınlıktan çıktım ben ya başka bişey oldum
yaa bende öyleyim işte,iki hafta da bir gidiyorumama sanırım kendimi dizginlemeye çalışacağım
Allahın izni ile çok yakında hareketlerini hissetmeye başlayacağız,biraz daha kolay geçer günler o zaman..
bebişler kıpır kıpır oynadıkça biliriz iyi olduklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?