2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende bu ara yemeğe sardım canım durmadan bişiler istio yya yapıom ,ya yaptırıom yada aldırıom çok hoşuma gidio valla etrafımda pervane oluo eşim bende yiyom ohhh sefamız olsun doğumdan sonra veririz nolcak 2 tane canavarım oluo onlarla uğraşmaktan halimiz kalmaz Oğluşum inş. çok üzmez bizi en çok onun kardeşini nasıl karşılayacağından korkuyorum biraz asi dir allahım bize yardım et...

Allah yardımcın olsun canım..benim yegenimde asiydi..dediği dedikti..kardeşinin ilk zamanlar benimseyemedi ama zamanla çok sevdi..alışıcak annesi..

hanipeks ne oldu kuzum..dua oku kendine..bende sıkılıyorum..

ya kızlar bişi sorcam aklıma gelmişken..Evde hangi ütüyü kullanıyorsunuz..ütü alıcamda..

kızlar kimse Lierac'tan bahsetmemiş, ben onu kullanmaya başladım, tavsiye olarak en çok onu duymuştum. bitkisel yağlar daha mı çok işe yarıyor?

Hayirdir inşallah , bugün bende pek keyifsizim
cumartesi düğün varmış esimin arkadasinın denemedigim elbise kalmadı ya
kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum ((

Canım benim değişen hormanel denge,psikolojimizide dalgalandırıyor o nedenle zaman zaman böyle düşüncelere kapılabiliyoruz ama inan bana eskisine göre çok daha iyi gözüküyoruz.Hamilelik bir kadını kesinlikle güzelleştiriyor,pırıltı,ışıltı katıyor.

ya kızlar bişi sorcam aklıma gelmişken..Evde hangi ütüyü kullanıyorsunuz..ütü alıcamda..

Canım benim ütüm Philips'in azur serisinden ve çok memnunum,tavsiye ederim.

Eklentiler

• $philips azur.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Hayirdir inşallah , bugün bende pek keyifsizim
cumartesi düğün varmış esimin arkadasinın denemedigim elbise kalmadı ya
kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum ((

Ölçülerimiz uyarsa gönderiyim canım sana, ben almıştım bir tane düğün için hamile cicisi.

amanın derin nefes al nefes ver :))

Offffffffffffffffffffffffffffffff

çok hoşuma gitti yazın.. aynı ddurumdaymışız bir beter böceğim var benimde nasıl karşılayacak bilmiyorum.. çok kıskanç... allah yardımmmcımız olsun inşaallah.. arkadaşlarım bana bebişin ayağının altını öptür kıskanmaz deedi duydunmu bilmiyorum ben deneyeceğim...

Ölçülerimiz uyarsa gönderiyim canım sana, ben almıştım bir tane düğün için hamile cicisi.

Offffffffffffffffffffffffffffffff
Ya benim elbiselerim oluyor hala bana ama yakıştırmıyorum ya
hepsini denedim eskisi gb yakışmıyor booooo
Kız Adanalı Allah'ın kadını noluyo sana of pof

canım bende azur serisini duydum çok metediyolar..fakar hangi serisinden alıcama karar veremedim..
evdekine bakıverde sana zahmet sabah geldiğinde yazarsın mergenim..

nazcım hoşgeldin nerelerdeydin

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİRÇOK ARKADAŞTA OLDU BİRŞEY OLMZA ALLAHIN İZNİ İLE MERAK ETME

çok saol canım benim inşallah benimde bebeğim sımsıkı tutunuyodur hiç böyle bişey olmamıştı o yüzden çok korkuyorum lavaboya gidip takip ediyorum sürekli. bebeklerimizi sağlıklı hayırlı kucağımıza almak nasip olsun inşallah amin.[/QUOTE]

EVET CANIM SABAH ÇOK KISA UĞRADIM İÇİM RAHAT ETMEDİ DOKTORA GİTTİM YÜZYÜZE KONUŞMAYA HEM İKİLİ TEST YAPAN İLE HEM DE NORMAL DOKTORUM İLE GÖRÜŞTÜM BİRAZ DAHA İÇİM RAHAT ETTİ.

​Naz işe gitmedi sanırım bugün. Başka bir doktora mı gitti acaba?

CANIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE DÖNECEKSİN MAŞALLAH :)

CANIM ÇOK SAĞOL KUSURA BAKMAYIN İŞLER DE ÖYLE BİRİKMİŞ VE YOĞUN Kİ DÖNDÜM ANCA CEVAP VEREBİLİYORUM BİLGİSAYAR DA TAKILIP DURUYOR.EGO VE SADEYI BEN DE MERAK EDİYORUM
Naz seni çok merak ediyorum :26:

ego ve sedagg sizleri de çok merak ediyorum.
EVET YAAAA YEĞEN SEVGİSİ BAMBAŞKA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN NE GÜZEL YAŞIT OLACAKLAR

çok teşekkür ederim tatlım
yeğen sevgisi bambaşkadır gibi geliyor bana da;canımın canı olacak

ohhhh hayırlı olsun cnaım gözümüz aydın :) işte de sıkıntı kalmadı galiba çok sevindim :)

hadi o işten de kurtuldun çok şükür :)

çok şükür çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah oğlan demek ne güzel maşallah.

tabiki oluyor geçmiş olsun canım

ah canım kıyamam meraklar da ederlermşş beni allah razı olsun hepinizden iyiyim merak etmeyin.

hala haber yok ve naz da girmedi henüz
haber alamamak çok kötü,insan kendisini çok çaresiz hissediyor

ilahi cok guldurdun beni :)) benim de vardi gaz problemim, her gittigimiz yerden esimi erken kaldiriyodum hadi ben tuvalete gitcem cabuk eve gidelim diye :))
simdi daha iyi gibi 2-3 haftadir...

ilk 3 ayda 1-2 kilo almak normaldir diye okumustum ben, ama su andaki kilona da bagli tabi

Onu bende yapıyorum esimi ikaz ediyorum bir yere gitmeden bak ben kalkalım dıyorsam bil ki gazım var :)
valla kadınlıktan çıktım ben ya başka bişey oldum

canım bende azur serisini duydum çok metediyolar..fakar hangi serisinden alıcama karar veremedim..
evdekine bakıverde sana zahmet sabah geldiğinde yazarsın mergenim..

[h=1]Philips Azur GC4845/02 2400 Watt Buharlı Ütü Canım hepsiburada'da gayet makul fiyatı.[/h]

EVET CANIM SABAH ÇOK KISA UĞRADIM İÇİM RAHAT ETMEDİ DOKTORA GİTTİM YÜZYÜZE KONUŞMAYA HEM İKİLİ TEST YAPAN İLE HEM DE NORMAL DOKTORUM İLE GÖRÜŞTÜM BİRAZ DAHA İÇİM RAHAT ETTİ.

Nazcım canım çok şükür seni merak diyorduk...Allah'ın izniyle hersey yolunda gidecek inşallah.Duayla canım...

ilk 3 ayda 1-2 kilo almak normaldir diye okumustum ben, ama su andaki kilona da bagli tabi

Öyle canım ilk aylar kilo alımına dikkat etmek gerekiyor.Bende ekmeği,unu,pirinci,şekeri vb çıkarıcam listeden...

Onu bende yapıyorum esimi ikaz ediyorum bir yere gitmeden bak ben kalkalım dıyorsam bil ki gazım var :)
valla kadınlıktan çıktım ben ya başka bişey oldum

İlahi canım ya alemsin...Bende gündüzleri gayet iyiyim,akşamları oluyor gaz sorunu...Bir yere gitmek istemiyorum bu yüzden...

demek bir gazlı ben değilmişim ay ne güzel ya tüm belirtiler aynı haftalarda hepimizde birden çıkıyor hayır yalnız hissetmiyorum kendimi

ya bende geçen haftasonu hem ikili testin sonucunu göstermek hemde belki cinsiyetini öğrenirim diye doktoruma gittim sonuca baktı çok şükür sonuçta risk falan yok ama ultrasonla bakmasını istediğimde azarı işittim daha 15 gün etti geçen geldiğin dedi 1 ay dolmadan bakmam dedi cinsiyet merakı yüzünden bakılmamalı dedi bütün hevesimi kaçırdı bende belki öğrenirim hevesiyle gitmiştim bakalım ayın yirmisine kaldı ama öğrenen de çok olunca merak etmemek elde değil dediğin gibi hareketlerini hissedince her endişelendiğinde ultrasonda baktırma gereksinimi duymayız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…