2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar yine çokk yazmışsınız oku oku bitirdim ama bnde bittim.bende vaselin marka nemlendiricinin sade olanını kullanıyorum her duş sonrası.suan için gayet güzel ama ilerleyen zamnlarda işe yarar mı bakacağız?inşallah herkes iyidir.bebişlerimiz bayağı büyüdüler ya.annesi kurban olsun onaayın 20 sini sabırsızlıkla bekliyorum 4 boyutlu usg yede gircez o gün heyecan dorukta

Gaz problemim beni benden alıyor kızlar, patlamaya hazır bomba gibiyim naapıcam böyle bilmiyorum valla.
Yeni yeni göbeğim ve çevresi kaşınmaya başladı, nemlendirici krem ve bebek yağı sürüyorum şimdilik. Annemin çok çatlağı var genetikse eğer ona benzeyebilirim ben de. Derinin yapısıyla alakalı herhalde yengem 6 doğum yapmış, hiç çatlağı yok.

Ne mı yapacaksın bombayı bol bol patlatacaksin
annen değil de sen kendinden anlayabilirsin bence tabii bu bence , cildin kuruysa popunda çatlaklar varsa çatlayacaksın önlemlerini al benim gibi hergün yaglan ihmal etme badem yağı , kakao yağı önerilenler şimdilik ben bebeyagi sürüyorum yetmiyor emıyor hemen valla kakao yağı alıcım yarın inşallah
piyi geceler tekrar

arkadaşlar 1.sayfadan başladım okumaya,haftalardır size yetişmeye çalışıyorum ama yetişemedim bir türlü. bebişlerim ikiz ya belki ondandır

rica etsem listeye bizide ekler misiniz.
sudenaz, 27, sat 11.07.2012, bat 16.04.2013, ilk, ikiz.

Günaydın baculaa :126:
Bugün çok zor geldi işe gelmek hafta bitmek bilmedi bana
Son iş günü hayırlısıyla haftasonu ohhh diyeceğim

kıyamam tatlım ya ondan olabilir nazlanıp biraz yardım isteyebileceğin bir iş arkadaşın yok mu?şöyle ucundan da olsa işini azcık kolaylaştırabilecek?

üç tane stajerimiz var onlar saolsun yardım ediyolar yavaş yavaş yapıcam bende bebeğim herşeyden önemli.Allaha şükür devamı gelmedi çok korktum ama şuan iyiyim doktoruma gitmedim devamı gelmediği için inşallah bebeğimde iyidir.(ben iyi hissediyorum):))

Günaydın kızlar

Bugün benim yavrum mu büyümüş teyzeleri, kuzum mu büyümüş, kocaman bebek mi olmuş, burnu mu çıkmış, ısırırım ben onun burnunu, amon da amon amon da amon

günaydın kızlarr;

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.
dün doktora gittik 2li test sonucumuzu gösterdik çok şükür bir sıkıntı yok ense kalınlığı da normal burun kemiği de oluşmuş dedi.
içimiz rahatladı şükür. ufaklık çok miskin bi anındaydı sol köşeye girmiş yayılmış bi türlü kıpırdatamadık. geçen hafta bi sn durmuyordu
çok hareketli falan demiştik ama bu hafta pek keyifçiydi sıpa :))
cinsiyet söylemişmiydim dedi doktor oğlan demiştiniz dedik hala öyle diyorum hatta geçen hafta % 90 dı bu hafta % 99 oldu dedi :))
yani anlayacağınız ikinci oğluş geliyor kök söktürecekler bana sanırım Allah yüzüme baksın :))

Sabah sabah iyi haberlerle güne başladık ne güzel ne güzel

günaydınnnnnn günaydınnn günaydınnnn güzel anneler :)))

Allahım Cuma ne kaaaa güzel bir gün yarabbim ya :))) yarın uykuya doyucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…