- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
[h=1]Philips Azur GC4845/02 2400 Watt Buharlı Ütü Canım hepsiburada'da gayet makul fiyatı.[/h]
çok hoşuma gitti yazın.. aynı ddurumdaymışız bir beter böceğim var benimde nasıl karşılayacak bilmiyorum.. çok kıskanç... allah yardımmmcımız olsun inşaallah.. arkadaşlarım bana bebişin ayağının altını öptür kıskanmaz deedi duydunmu bilmiyorum ben deneyeceğim...
ohhhh hayırlı olsun cnaım gözümüz aydın :) işte de sıkıntı kalmadı galiba çok sevindim :)
EVET CANIM İŞYERİNDEDE BİR SIKINTI KALMADI ESKİ HALİNE DÖNDÜ HERŞEY TEST SONUCUDA GÜZEL BİR TEK DOKTOR KONTROLÜ KALDI O DA PAZARTESİ İNŞ. BEBİŞİMİ GÖRCEM ÇOK HEYCANLIYIM..
hadi o işten de kurtuldun çok şükür :)
YAAAAA BİRDE KIZLAR BU KONTROLDE OĞLUMUDA GÖTÜRMEK İSTİYORUM AMA KÖTÜ ANLAMDA ETKİLENİRMİ SİZCE NE YAPAYIM??
Geç oldu ama şu listeye beni de eklerseniz sevinirim kızlar.
LimonluParfe, 27, sat 02.07.2012, beklenen doğum tarihi 08.04.2013, ilk.
mergencim çok teşekkürler canım..bu hafta sonu çıkıp alacagım inşallah..
Günaydın kızlar.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben cepten girdiğim için alıntı yapamıyorum hanipekscim yolculuğum şükür iyi geçti ailemin yanındayım iyiyim çok şükür :)
Dün doktora gittim ama doktor o kadar gıcık bir kadındı ki sinirden kulağıma ağrılar girdi.
Bir kere ultrason aleti çok kötüydü bebeği hiç net göremedim.
'Bebek hiç hareket etmiyor,geçen kontrolde çok hareketliydi' dedim.
'Onu bana değil bebeğine sor' dedi ya!
ayrıca benim bebek geç döllenme olmuş 12+5 çıktı ben de 'SAT'ne göre 14 haftalık olmadı lazım dedim.'Hayır senin bebeğin geç oluşmuş,normalde bunu hastalarıma anlatırım,anlarlar ama....' dedi...yani bana afedersiniz gerizekalı muamelesi yaptı resmen...
o kadar canımı sıktı ki....
başka bir doktora mı gitsem acaba diyorum..
Günaydın kızlar.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben cepten girdiğim için alıntı yapamıyorum hanipekscim yolculuğum şükür iyi geçti ailemin yanındayım iyiyim çok şükür :)
Dün doktora gittim ama doktor o kadar gıcık bir kadındı ki sinirden kulağıma ağrılar girdi.
Bir kere ultrason aleti çok kötüydü bebeği hiç net göremedim.
'Bebek hiç hareket etmiyor,geçen kontrolde çok hareketliydi' dedim.
'Onu bana değil bebeğine sor' dedi ya!
ayrıca benim bebek geç döllenme olmuş 12+5 çıktı ben de 'SAT'ne göre 14 haftalık olmadı lazım dedim.'Hayır senin bebeğin geç oluşmuş,normalde bunu hastalarıma anlatırım,anlarlar ama....' dedi...yani bana afedersiniz gerizekalı muamelesi yaptı resmen...
o kadar canımı sıktı ki....
başka bir doktora mı gitsem acaba diyorum..
dmt_ güzel haberlerine sevindim tatlım,gözümüz aydın.. paşamıza 41 kere maşallah
Herkese günaydınn,
dmt_ iyi haberlerine bende çok sevindim canım, bekleme süreci çok zor geçiyor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebişlerimizi, dua edelim bugün bol bol :)
Geç oldu ama şu listeye beni de eklerseniz sevinirim kızlar.
LimonluParfe, 27, sat 02.07.2012, beklenen doğum tarihi 08.04.2013, ilk.
Günaydın kızlar,
yarın ikili test var çok heycanlıyım ve çok korkuyorum, o da hemen belli olmuyo dimi ya, 5 gün mü beklemek lazım, ense kalınlığı falan yeterli diil diminası dayanıcam ben
midem de çok fena ya, dün salak gibi dayanadım çiğ köfte yedim bayağı bi de üstüne rus salatası offf ölüyorum şimdi, mide bulantım geçmeye başladı demiştim ama midem bunalrı kaldırıcak kadar da iyi diilmiş demekkiçok fenayım
geçmiş olsun canım.. birden yüklenmişsin anlaşılan mideneyarım bardak süt içsen mideni toparlayabilir. ama fazlası daha kötü yapar. miden biraz dinlensin kendine gelirsin..
güzel nisan annneleri hepinize günaydın.benim korkunç miğde yanmalarım biraz hafiflemesine arğmen hala devam ediyor.2 gün once doktoruma gıttığımde sordum.uzerinde fazla durmadı.normal dedi.miğde şurubu verdı.dun istemıye ıstemıye mecburiyetten bir ölçek içtim.ama faydası oldu biraz.miğdemden asit çıkması boğazımın kanaması kan tukurmem normalmış.ayrıca bugunlerde kendımı çook kötü hıssedıyoum.miğdem yuzunden meyva yıyemıyorum.ayrıca doktro mığdem rahatsız olunca vıtamınımıde bıraktırdı.dun akşam sadece tatsız tuzsuz bır tabak yoğurtlu makarna yıyebıldım.ağzımın içi zehir gibi.sizlerdedemı öle.bu miğdemdeki yanma,asit çıkıyor hissi beni mahvediyor.umarım kısa zamanda yenerım.hepinize sevgiler.
tatlım ben de philips kullanıyorum ki bu -arçelik/tefal/braun-'dan sonra 4. ütüm ve çok memnunum,kesinlikle tavsiye ederim yani.. ben azur ionic gc 4420 kullanıyorum ama aynı model satılıyor mudur hala bilmiyorum tabi..canım bende azur serisini duydum çok metediyolar..fakar hangi serisinden alıcama karar veremedim..
evdekine bakıverde sana zahmet sabah geldiğinde yazarsın mergenim..
nazcım hoşgeldin nerelerdeydin
ben 6. aya kadar hiçbirsey almayacağım diye kendime sözler verdim ama dün akşam yürüyüşe çıktığımızda açık bir çocuk mağazası gördük öyle oyalanalım diye girdik. kendimi kaybettim resmen. hiçbirsey almayacağım diyerek herşeye dokundum resmen :) o arada iki üç parça birşey parmaklarımın arasına sıkıştı. çok tatlılar ya :))) bir an önce bebeğim doğsun bunları giysin istiyorum. ve ben yarın kesinlikle alışverişe çıkıyorum :))))) ya çok ama çokkk eğlenceli birsey bu.. Rabbim bu cuma günü hepimize hayırlar nasip etsin ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.. size göstermek için fotosunu da çektim cicilerin.. Eki Görüntüle 531395
ben 6. aya kadar hiçbirsey almayacağım diye kendime sözler verdim ama dün akşam yürüyüşe çıktığımızda açık bir çocuk mağazası gördük öyle oyalanalım diye girdik. kendimi kaybettim resmen. hiçbirsey almayacağım diyerek herşeye dokundum resmen :) o arada iki üç parça birşey parmaklarımın arasına sıkıştı. çok tatlılar ya :))) bir an önce bebeğim doğsun bunları giysin istiyorum. ve ben yarın kesinlikle alışverişe çıkıyorum :))))) ya çok ama çokkk eğlenceli birsey bu.. Rabbim bu cuma günü hepimize hayırlar nasip etsin ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.. size göstermek için fotosunu da çektim cicilerin.. Eki Görüntüle 531395
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?