2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben de kötüyüm canım, yediğim hiç bişeyden de böle doya doya tat alamıyorum, ama yine de çok kilo aldım çok mutsuzum, ay biraz önce de bi çocuk çalışanlardan dombili olmuşsun dedi bana ya, ay nası bozuldum sinir oldum

amanın kıyafetler alınmaya başlanmış. çok güzeller canım ya ben de alışverişe aşerdim şimdi allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım.

çok teşekkür ederim :)) dertsiz teyze annesine çorba tarifleri verdi anne kendine geldi bir de yürümeye başladı :) ayaklanınca da rahat durmadı işte :))

benim kızım olacak teyzesi inşallahhhhhh.. ama herşeyi pembe olsun istemiyorum :))

ay ne güzel, yeriz onun memişlerini:)
Allahım benimki de belli olur mu yarın ya inş., gerçi aklımdaki tek düşünce ense kalınlığı ve ikli testin iyi çıkması da , onlardan sonra da cinsiyetini bi öğrensem, ben de alırım kesin dayanamam,

herşey pembe de güzel diil gerçekten canım ya, çok güzel olmuş böle:)

Canım dün zaten yatmadan süzme yoğurt ve ekmek yedim.Çok iyi geldi.sabah kalktığımda falan iiydim.ama kahvaltımı yaptım yine karnım zehir gibi.mümkün mertebe mğdemi boş bırakmamaya çalışıyorum.bir lokma ıkı lokmada olsa bişiler yiyorum.ya bide bu aralar miğdemdenmı bilmiyorum ama çok huzursuzum.zaten devamlı uyuyorum.hep bir yorgunluk ve mutsuzluk halı var.ne iş yapabiliyorum nede kendime bakabiliyorum.eşimlede ılgılenemiyorum.akşam işten gelınce tv nın karısında sızıp kalıyorum.sizlerindemi böle?bazen kendi kendime depresyonamı gırdım dıyorum.içimden hiç bişi yapmak gelmio.hep yorgun halsiz durgunum

çok teşekkür ederim :)) dertsiz teyze annesine çorba tarifleri verdi anne kendine geldi bir de yürümeye başladı :) ayaklanınca da rahat durmadı işte :))
canım benim allah daha iyi günlerimizi göstersin inşallah. ben de arkadaşlarıma kadife tulum aldım bir de porselen mama seti aldım. paketlemiştim hepsini. onlara alırken bir tane fazla aldım kendi bebişimede ayırdım hemen. şimdi sadece bir kız bir de erkek kıyafetimiz var. cinsiyet belli olsa başlarız yavaş yavaş. geçenlerde nerde okudum bilmiyorum ama hamileliğin 4. ayından itibaren bebek bezi stoklamışlar. doğumdan sonra çok iyi oldu diyorlardı. eşiminde hoşuna gitti her markete gidişimizde alalım diyor. daha erken 6,7 olsun alırız dedim ben de.

canım çok güzel çok cici şeyler almıssın..güle güle giydir bebegini

laterne canım yazını okudum ütünün notlarını aldım..biraz sizden biraz netten arastırma yaptım..hafta sonu çıkıp alacagım..rezilllik çekmişim 1,5 yıldır evdeki ütüyle

hiçbirşeyin yok çok normal :) sen yazdıkça ben bir iki hafta önceki halimi görüyorum . ben bir de rapor aldım bir ay.. 26 gün hiç kalkmadan aynı koltukta yattım .gece gündüz.. yemek yok içmek yok serum kolumda sürekli değişiyor. düşün değiştiğini bile fark etmiyordum bazı geceler. eşim biri bitince kapatıp ötekini takıp gidiyordu uyumaya. bir daha iyi olamam yemek yiyemem sanıyordum kolum bile kalkmıyordu. balkona çıkmayı bile istemiyordum. yani anla diye uzun uzun yazıyorum. normal bu yaşadıkların. bazıları bizim gibi şanssız ağır geçiriyor bu haftaları. ama az kaldı güven bana. ben düzeldiysem herkes düzelir :)))

ah cnaım yaaa inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsun

ben canım.. öyle olan bahtsızlardan biri de benim.. 15. hafta ben hala çıkarıyorum katı yiyecekler hala yiyemiyorum.. ama benim baştan beri böyle.. hep serumlarla beslendim..

inşallah gebelik şekeri çıkmaz hiçbirimizde canım

aman dikkat et canım üşüttün mü hay Allah geçmiş olsun

evet bu bez muhabbeti bizde de var :))) birden çok masraflı olmasın diye gittikçe alalım diyoruz şimdiden :)) arkadaşımın biri ilk zamanlar günde 16 tane değiştiriyordum deyince dilimi yutacaktım.. ama o abartmış kuzenim o kadar değil dedi :)

nazzzz sen iyisin di mi ? bir sey cıkmadı değil mi ? korkuttun bizi kendini de üzdün .. ne dedı doktorun ?

ne güzel bebişini göreceksin hayırlı haberlerle dön inşallah ah canım üzüldüğün şeye bak çok alemsin sağlıkla olsun da ilk olsun son olsun :)

[Doktor kontrolüm yarın. 2'li test yapacak. Test mest umrumda değil ben bebeğimi görmeye gidiyorum [/COLOR][/B]

Arkadaşlar bana kızmayın ama ben çok üzülüyorum. Doğum sırasında en sondan 2. sıradayım. Keşke ben de başlarda olsaydım
:44:
[/QUOTE]

evet yaaa çok tatlıymış maşallah :) Haydi bakalım başka neler yapacaklar bakalım bizim keratalar :)

ohh maşallah inşallah benim de öyle olacak Allahın izni ile canım zaten bunlar sadece riskin yüksek çıktığını gösteriyormuş kesin bir bilgi vemiyor yani bebeğin hasta olduğu ile ilgili çok şükür. Yani git AMNİYOSENTEZ yaptır anlamında. Dediğin gibi burnu var çok şükür ense kalınlığı da çok normal benim tamamen yaştan dolayı çıktı aslında çıkacağı belliydi bama ben şaşırdım Hepinizin yazdıkları sayesinde artık daha rahatım telefonda birden öğnenince çok kötü olmuştum doktordan böyle hassas meseleler telefonda olmuyor. Hepinze teşekkürler İşalalh snein çook çokk iyi çıkacak. 2. çocuk olunca ne güzel tecrübeli ve daha bilinçli oluyor insan maşallah.

canım ben de öleyim, bak sana şöle diyim hatta,
eşim 4 gündür yurtdışındaydı dün geldi ben de annemlerdeydim, sözde eve gidip güzel güzel yemekler yapıp karşılıycaktım onu zaten 11 gibi gelicekti ama gel gör ki, önce yemeği savsakladım, buzluktan çıkardım köfte koydum aman dedim boşver zaten 11de gelicek çok fazla bişe hazırlamaya gerek yok, evi toparladım, çamaşırları attım makineye astım banyoya girdim çıktım,10da uyuyakalmışım, kocam aradı da ben indim uçakta yedim bişe hazırlama diye öle uyandım valla, gedldi sonra ay o kadar uykum var ki, hiç bişe dinleyemedim bile uyumuşum yine, sen beni hiç özlememişsin dio, sarılıyo itiyorum falan ay iğrençtim, halbuki ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık, çok ilgisiz oldum kocama karşı ya her anlamda yani, nolucak böle bilmiyorum, o da kendini kötü hissediyo anlıyorum yani ama umarım hamilelikten ve geçicidir bu durum

arkadaşlar tek tek ne cavap yazıcam size nasıl teşekkür edicem bu güzel destekleriniz için bilemiyorum hepiniz sağolun varolun beni ikna ettiniz yzdıklarınızla Allaha sığnmaktan başka çaremiz yok zaten her konuda. Tekrar teşekkür ederim ellerinize yüreğinize sağlık.

günaydın kızlar,

nazcım nolur kendini üzme, herşet Allah'tan, benimki de bu c.tesi bakalım artık

günaydın güzeller
Rabbim bugün güzel haberler almayı nasip etsin bizlere inşallah ( amin )
Allah doğmuş ve doğacak yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallah ( amin )

günaydınnnnnn günaydınnn günaydınnnn güzel anneler :)))

Allahım Cuma ne kaaaa güzel bir gün yarabbim ya :))) yarın uykuya doyucam :)

Cumartesi çalışanları kıskandırmayınız lütfen :)

Ailene kavuştun şükür. Doktora yazıyı okurken bile gıcık oldum, tersleseydin sen de keşke
Ben kesinlikle değiştirirdim senin yerinde olsam canım.

Kızlar bende Alf'in buharlı temizleyicisini almak istiyorum.:106:

Yer siliyor,
toz siliyor,
pencere siliyor,
halı temizliyor,
Mutfakta fırın,dolap vb siliyor

Hamarat ötesi bir alet ... :81:

Kullanan ya da fikri olan var mı?

merhaba anneler, nasılsınız? Ben iş durumlarıyla uğraştım, verdim dilekçemi bakalım hayırlısı.
Geçmişi tam okuyamadım ama göz gezdirdim. Naz iyi olmana sevindim, moralini hep yüksek tut. Laterne yeğenin olacakmış sanırım, tebrik ederim çok sevindim. Seda'dan hala haber yok anladığım kadarıyla umarım iyidir. Hepinize sevgiler

Cok teşekkür ederiz :) bizde buna inanıyoruz yeğenimiz sağlıklı inşallah
sizin de 20 hafta olmuş ne güzel maşallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin kuzum benim.. üzülme ne olur bebişi de üzme ihtimaller üzerine

ağzına sağlık arkadaşım
iyi günde kötü günde paylaşım için burdayız.. Rabim hep güzellikler çıkarsın karşımıza..

Nazcım arkadaşıma katılıyorum. Hemen amniyosentez kararı verme, down sendromlu bebek ultrasonda kendini belli eder diğer engelli bebekler gibi değildir. Bekleyelim bir kaç gün daha büyüsün,

hepiniz sağolun varolun teşekkür etmeyi unuttuğum arkadaşım va rise kusuruma bakmayın biraz zor oluyor bilgisayarım donup kalıyor nedense kaç gündür yazdıklarım 2 dk sonra ekranda görünüyor. Allahım hepinize hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…