günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi
sağol canım ya iyi ki kk var iyi ki sizleri tanımışım. inşallah su gibi geçer hemen. memleketime gitmeyi de gözüm almadı. benimde bulantılarım hala devam ediyor.
valla takdir ettim billa takdir ettim ben utanmasam çikolata havuzunda yüzeceğimbu arada günaydın güzel yurdumun en güzel anneleriiiii
Günaydın annişler
günaydın kızlar umarım sorunsuz huzur dolu bir gün bizim olur
günaydın güzel anneler ve bebişleri
canım narın bir zararımı var bilmiyorumda:44:
Arkadaşlar henüz okuyamadım yazdıklarınızı inşallah iyisinizdir.
kızlar günaydın hepinize
size bişy sorucam bu karın çatlaklarını önlemek için önlemler almaya başladınız mı? ben hergün bol su içiyorum en başta tabi ve genelde banyodan sonra ve yatmadan önce 2-3 günde bi johnsons baby yağını ve aktardan aldığım bi kremi kullanıyorum şimdilik memnunum ve nekadar erken başlarsam o kadar iyi olur diye düşündüm ki zaten artık şişmeye başlıyoruz :)
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
öncelikle hepinize kızlar :)
bende kakao yağı kremi kullanmaya başladım sabah akşam. çatlaksız bir hamilelik olur inşallah:18:
cnm benim çok sevindim hayırlı haberlerine
kızlar günaydın hepinize
size bişy sorucam bu karın çatlaklarını önlemek için önlemler almaya başladınız mı? ben hergün bol su içiyorum en başta tabi ve genelde banyodan sonra ve yatmadan önce 2-3 günde bi johnsons baby yağını ve aktardan aldığım bi kremi kullanıyorum şimdilik memnunum ve nekadar erken başlarsam o kadar iyi olur diye düşündüm ki zaten artık şişmeye başlıyoruz :)
kızlar çok teşekkürler dualarınız için.rabbime şükürler olsun tahlil sonucum iyi çıktı. darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah. ben bebeğimi göremedim dün. doktor usgden bakmadı ben de teklif etmedim zaten. 1 hafta önce görmüştüm. cumartesi de glukoz yüklemesi yapılacak. o gün cinsiyete bakarız dedi. aslında glukoz yüklemesi 20. haftada yapılıyormuş ama annemde şeker olduğu için erken yapılacak. eğer şekerle ilgili bir durumum varsa diyet vericekmiş.
herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...
günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi
Kızlar bulatılardan ve mide yanmalarından bahsetmişsiniz.
Benim de bulatılarım bitti sayılır. Şimdi mide yanması şikayetim var sanki midemi sıkıştıran bişey var da boğazıma doğru yükseliyor.
Ki tıbben de bu böyleymiş. Bebek büyümeye başlayınca mideyi ve diyaframı sıkıştırıyormuş bu sebeple yanma hissediyormuşuz.
Ben şimdilik bununla yaşamaya çalışıyorum ama özellikle yemeklerden sonra rahatsız ediyor.
İlaç kullanmaktan başka çare yokmudur acaba. Bazen elma rahatlatıyor ama her zaman değil. Sizin geliştirdiğiniz bir yöntem varmıdır.
İnşallah canım. benim normalde hamile kalmadan önce kalçalarımda zaten çok hafif vardı çatlaklarım ve orta okuldan beri var bende o yüzden bende korkumdan hemen başladım umarım atlatırım valla :18:
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
kızlar günaydın hepinize
kızlar günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?