2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

“Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).

Son düzenleme:
ben çikolata yasak diye duymuştum korkumdan ağzıma bile sürmedim hiç kaç aydır :) :)
çikolata yasak diyor doktorlar katkı maddeli bir yiyecek birde biz hamileyiz aş erdim diye zaten arada kaçamak yapıyoruz yalan değil ben yapıyorum:) cips falan arada yiyorum en son kontrolde doktorun yanına gitmeden çikolata yedim ama ultrason da bakarken kıpırdamadı doktorun yanında çıkardım çantadan çikolatayı yemeğe devam ettim bişey demedi güldü sadece çikolatayla bile hareket ettiremedik diye :)

varlığını hissedebilmek güzel ama şu gaz sorunu ne olacak ya durmak bilmiyor tam gaz devam yani

varya artık eşimle aramızda dalga konusu oldu sorma bu gaz muhabbeti beni mafediooo bir yere oturmaya gidecem die ödüm kopuo napim aaaa kaçırırsam valla hamilelikten derim anlarlar dimi:44:[/QUOTE]
geçen gün markete girdim o günde iş çıkışı oyuncakçıya gidip bir sürü oyuncak aldım neyse markette kasaya geldim torbalarımı yere koydum marketten ekmeği aldım eğildim yerdeki torbayı almak için pırt diye ses yerin dibine girdim anlaşılmadı pek Allah'tan çok küçük sesti ama ben biliyorum ya nasıl utandım marketten kaçar gibi çıktım

lafı ağzımdan aldın valla şimdi onu dicektim 2. hamileliğim die ondandır muhtemelen hissetmem telaşa gerek yok yani bizim zıpır yaramaz olcak belli abisini aratmayacak valla allah bana yardım etsin

benim ilk hamilelik ama iki gündür hissediyorum ben gıdıklama gibi, hafif karıncalanma gibi bir his çok güzel ama bu his

wosgicim demir bendede bulantı yapmaya başlamıstı ilk gece yatarken alıyordum..gece unuttugumda sabah alıyorum artık mide bulantısı yapmıyor..inşallah seninkide geçer en kısa zamanda..bulantıdan nefret ediyorum çünkü

zorundamıyız o zaman bende artık içsem iyi olur bende 2,5 kilo almısım..
sağol canım yazdıgın için..

Amin canım inşalah...
Evet bende 3. tüp tedavisinden sonuç alabildim binlerce kez şükürler olsun

Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım Allah kolaylık versin,kendine dikkat etKayınbiraderine mutluluklar

Günaydın canım hoşgeldin.

Ben elevit'i 3 aydır kullanıyorum.Doktorum özellikle önemli olduğunu,aksatmamamı söyledi.

Buarada ütünü aldınmı?

allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.

benim doktorum da yasakladı;hatta ben soda yasak sanmıştım ama maden suyu da yasak dedi.. sanırım içinde ki mineral tuzlar sebebiyle ödem yapıyormuş..

ALlah 3 ayını 3 yasını gösterrmeyi nasip etsin güzel anne..ikiz bebeklerin tadı başka olur..
aldım canım aldım biraz pahalıya kaçtım ama aldım phılıps azur gc4870

Dertsizim Allah kavuştursun..
canım içini ferah tut hep güzel şeyler düşün;hep iyi şeyler düşün ki iyilikler hep seni bulsun..

katinam Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.. merak etme verdiğin paraya değiyor,pişman olmazsın

günaydın kızzlllarrr
bugün ne çok yazmışınız,ben okuyup yetişene kadar öğlen olur,bide nöbetçiyim bugün hemde 1.sınıfların katında,biraz önce birisi gelip göbeğime bastırıp başkasını şikayet etti,benim bebiş nası şikayet etsin

ben daha bişey kullanmaya başlamadım hayırlı olsun canım

geçmiş olsun canım süt iyi geliyor diyorlar.

bana da yasak değil dendi günde 1 tane içiyorum am şimdi bunu duyunca pek içmem herhalde

allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.

Allah kavuştursun canım üzülme uzun süre şinden ayrı olanlar mecburi hizmet vs ne yapsın yine halimize şükür. Ben de senin gibiyim iş için biryere gidince hasta gibi oluyorum Allah ayırmasın inşalah.

Allah bağışlasın canım büyük oğluşunu haydi darısı 2. ye bakalım kız mı erkek mi? bize bildir mutlaka.

ohhh çok sevindim arkadaşım gözün aydın.
günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi

yok zaten test sonucu için gidince bebeğe b irdaha bakılmıyor. çok şükür hayılrı haberler aldığına çok sevindim gözün aydın.

boşver bişey olmaz canın istemiş yemişsin afiyetler olsun canım.

ben de severim ama dokunmuyorum bile eee yaştan herhalde ben artık herşeyden korkar oldum :)

ben de de afedersin çıkarma yok ama sürekli bi mide bulantısı var sanki yani aklıma yemekler falan gelince oluyor. sana da geçmiş olsun canım.

ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. Senden öğreneceğimiz çok şey var desene :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin.

nica yıllara canım benim sağlıkla Allah ayırmasın ailece ailenizin müstakbel ferdi ile nice güzel günler olsun :)

herkese iyi akşamlar eve gitme zamanı kocişimin doğum günü daha pasta alıcam oğluşumuda alıcam beraber beğeniriz öptüm kocaman herkesi

ben şimdilik bebe yağı ve nemlendirici sürüyorum aktarıma sipariş verdim kremim gelincede ona başlıcam çatlamadan geçiricez bu günleri inş.

aynen bende de kalçalarımda hatta bacaklarımda da var

Ben aktara gittim direkt yağı sordum hem yağ var hem krem dedi. arasında 5 tl fark vardı bende kremi aldım yağ da zaten evde vardı. bebek yağı en kral nemlendiriciden daha süper valla

Son düzenleme:
amin inşallah.. gittiğinde mide şikayetlerin için dr danış rahatlatacak birşey verebilir..
benim de 7 buçuk yaşında bir oğlum var,heyecanla bekliyor kardeşini :)

cnm benim çok sağol inş sende hayırlı haberler ile döneceksin telaşe olduğu daha iyi vakit nasıl geçer anlamazsın ama kendinide çok yorma tabi

Canım benim doktorum Lierac vermişti onu kullanıyorum

bende aktardan biotama çatlak kremi aldım hem kokusuda çok hoş :) ben kaşıntıda hissediyorum ve tahriş olmasındiye bastırmadan kaşımaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…