Kızlarrr ayva yiyen hamilelerin bebekleri güzel olurmuşş her gün yiyinben 2-3 haftadır sapıttım hergün deli gb ayva yiyordum (-ki sevmem) netten bakayım dedim bi zararı var mı diye meğersem çok yararlıymış haberiniz ola
çikolata yasak diyor doktorlar katkı maddeli bir yiyecek birde biz hamileyiz aş erdim diye zaten arada kaçamak yapıyoruz yalan değil ben yapıyorum:) cips falan arada yiyorum en son kontrolde doktorun yanına gitmeden çikolata yedim ama ultrason da bakarken kıpırdamadı doktorun yanında çıkardım çantadan çikolatayı yemeğe devam ettim bişey demedi güldü sadece çikolatayla bile hareket ettiremedik diye :)ben çikolata yasak diye duymuştum korkumdan ağzıma bile sürmedim hiç kaç aydır :) :)
varlığını hissedebilmek güzel ama şu gaz sorunu ne olacak ya durmak bilmiyor tam gaz devam yani
lafı ağzımdan aldın valla şimdi onu dicektim 2. hamileliğim die ondandır muhtemelen hissetmem telaşa gerek yok yani bizim zıpır yaramaz olcak belli abisini aratmayacak valla allah bana yardım etsin
wosgicim demir bendede bulantı yapmaya başlamıstı ilk gece yatarken alıyordum..gece unuttugumda sabah alıyorum artık mide bulantısı yapmıyor..inşallah seninkide geçer en kısa zamanda..bulantıdan nefret ediyorum çünküben demir hapına dün başladım ve mide bulantısı yaptı istifra ettim akşama kadar midem bulandı akşam az yemek yedim de yormadım midemi bugün 2 sinide aldım şimdilik iyiyim ama bulanacak gibi böle giderse napcam bilmiyorum.
Katinamm bende elevit içiyorum. Doktor ikacı verirken kilo aldırıyormuş diye duydum başka bir ilaç verseniz olmaz mı demiştim. Başka ilaç versemde kilo alacaksın çünkü artık kilo alma dönemine girdin, ayrıca belirli bir kiloyu alman da gerekiyor zaten, bunu içmek zorundasın demişti.
Bu kadar net konuşunca bende korkumdan içmemezlik yapamıyorum açıkçası :s demir hapı ve balık uağına bu hafta başlayacağız. Bakalım onlar ne gibi değişiklik yapacak bünyede.
Bu arada sabah tartıldım alınan kilo sayısı 2 ye çıkmış
mergen sende benım gıbı tup bebek yontemıyle hamıle kaldın heralde rabbım hepımızın bebeklerını annesıne ve babasına bagıslasın ınsallah saglıla sıhatle kucaklarımızada almayı nasıp etsın rabbım senın ıkız heralde gordugum kadarıyla benım bebegım tek saglıklı sıhatlı olurlar ınsallah rabbıme bınlerce sukurler olsun bu duyguyu tattırdı bıze:26: anne olmayı sabırsızlıkla bekleyen dıyer arkadaslarımada en yakın zamnda nasıp etsın alllahım:26:
Günaydın güzel anneler :))
Sedaggcım seni yeniden burada görmek ne hüzel :) Herşey yolunda gidecek ve güzel haberlerini alacağız inşallah, hiç üzülme sen
Kontrolüme iki gün kaldı yuppiiiiii :))))
Bu hafta çok yoğun geçecek benim için :s perşembe günü kayınbiraderimin nikahı var, öğlen oraya ordan çıkınca doktora gidicem. Cuma kına gecesi var. Pazar günü de düğün var. Düğünle nikah aynı zamanda olsaydı çok iyi olacktı. Böyle baya bir yorulucamtek tesellim bebeğimi görecek olmam.
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.
ALlah 3 ayını 3 yasını gösterrmeyi nasip etsin güzel anne..ikiz bebeklerin tadı başka olur..Amin canım inşalah...
Evet bende 3. tüp tedavisinden sonuç alabildim binlerce kez şükürler olsun
Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım Allah kolaylık versin,kendine dikkat etKayınbiraderine mutluluklar
Günaydın canım hoşgeldin.
Ben elevit'i 3 aydır kullanıyorum.Doktorum özellikle önemli olduğunu,aksatmamamı söyledi.
Buarada ütünü aldınmı?
benim canım çok sıkkın.
eşim 3 günlüğüne iş için şehir dışına gitti.
uzun zamandır ayrı kalmadık böyle.
aylarca operasyondan dönmesini beklediğim zamanlar oldu.
şimdi bebekte olunca eşim yokken ya bişey olursa diye korkuyorum.
Gözün aydın canım...Allah iyiliğinizi daim etsin inş
kızlar günaydın hepinize
size bişy sorucam bu karın çatlaklarını önlemek için önlemler almaya başladınız mı? ben hergün bol su içiyorum en başta tabi ve genelde banyodan sonra ve yatmadan önce 2-3 günde bi johnsons baby yağını ve aktardan aldığım bi kremi kullanıyorum şimdilik memnunum ve nekadar erken başlarsam o kadar iyi olur diye düşündüm ki zaten artık şişmeye başlıyoruz :)
Kızlar bulatılardan ve mide yanmalarından bahsetmişsiniz.
Benim de bulatılarım bitti sayılır. Şimdi mide yanması şikayetim var sanki midemi sıkıştıran bişey var da boğazıma doğru yükseliyor.
Ki tıbben de bu böyleymiş. Bebek büyümeye başlayınca mideyi ve diyaframı sıkıştırıyormuş bu sebeple yanma hissediyormuşuz.
Ben şimdilik bununla yaşamaya çalışıyorum ama özellikle yemeklerden sonra rahatsız ediyor.
İlaç kullanmaktan başka çare yokmudur acaba. Bazen elma rahatlatıyor ama her zaman değil. Sizin geliştirdiğiniz bir yöntem varmıdır.
allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.
benim canım çok sıkkın.
eşim 3 günlüğüne iş için şehir dışına gitti.
uzun zamandır ayrı kalmadık böyle.
aylarca operasyondan dönmesini beklediğim zamanlar oldu.
şimdi bebekte olunca eşim yokken ya bişey olursa diye korkuyorum.
herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...
günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi
kızlar çok teşekkürler dualarınız için.rabbime şükürler olsun tahlil sonucum iyi çıktı. darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah. ben bebeğimi göremedim dün. doktor usgden bakmadı ben de teklif etmedim zaten. 1 hafta önce görmüştüm. cumartesi de glukoz yüklemesi yapılacak. o gün cinsiyete bakarız dedi. aslında glukoz yüklemesi 20. haftada yapılıyormuş ama annemde şeker olduğu için erken yapılacak. eğer şekerle ilgili bir durumum varsa diyet vericekmiş.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Kizlar az once cok kotu bir sey yaptim. Once deli gibi cig kofte yedim simdi de deli gibi cikolata yiyorum. Hamileligimin basindan beri hic kusmadim ama birazdan cok yemekten kusacagim galiba, ve midem yavas yavas yanmaya basladi :18:
Ooo fena karıştırmışsın,yaramaz anniş seni
Biraz süt içsen midene iyi gelir ama ...
Ben çiğ köfte konusunda hala kendimi frenliyorum,almıyorum ısrarla :89:Yoksa önüme gelse durum seninkinden farklı olmaz
ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?
Merhaba Nisan anneleri...Uzun zamandır siteyi takip ediyordum.Farkli konuları :) Bugün üye olmak nasipmis.
Nasip olursa bende Nisan ayında anne olacağım yalnız hepinizden farkliyim :) 3. Yavrum bu benim ayrıca listede olmak isterim
Sat:07.05.2012
BDT:11.04.2013
Yas:28
İstanbul
Gebelik ile ilgili Herhangi bir sıkıntınızda da yardımcı olmak isterim.herkese hayırlı gebelik ve dogum diliyorum.
herkese iyi akşamlar eve gitme zamanı kocişimin doğum günü daha pasta alıcam oğluşumuda alıcam beraber beğeniriz öptüm kocaman herkesi
ben şimdilik bebe yağı ve nemlendirici sürüyorum aktarıma sipariş verdim kremim gelincede ona başlıcam çatlamadan geçiricez bu günleri inş.
aynen bende de kalçalarımda hatta bacaklarımda da var
ALlah 3 ayını 3 yasını gösterrmeyi nasip etsin güzel anne..ikiz bebeklerin tadı başka olur..
aldım canım aldım biraz pahalıya kaçtım ama aldım
ALlah 3 ayını 3 yasını gösterrmeyi nasip etsin güzel anne..ikiz bebeklerin tadı başka olur..
aldım canım aldım biraz pahalıya kaçtım ama aldımphılıps azur gc4870
Eki Görüntüle 534043
katinam Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.. merak etme verdiğin paraya değiyor,pişman olmazsın
amin inşallah.. gittiğinde mide şikayetlerin için dr danış rahatlatacak birşey verebilir..herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...
günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi
Günaydın güzel anneler :))
Sedaggcım seni yeniden burada görmek ne hüzel :) Herşey yolunda gidecek ve güzel haberlerini alacağız inşallah, hiç üzülme sen
Kontrolüme iki gün kaldı yuppiiiiii :))))
Bu hafta çok yoğun geçecek benim için :s perşembe günü kayınbiraderimin nikahı var, öğlen oraya ordan çıkınca doktora gidicem. Cuma kına gecesi var. Pazar günü de düğün var. Düğünle nikah aynı zamanda olsaydı çok iyi olacktı. Böyle baya bir yorulucamtek tesellim bebeğimi görecek olmam.
Canım benim doktorum Lierac vermişti onu kullanıyorum
ben aktardan bitkisel çatlak yağı aldım. içinde badem yağı, kakao yağı, fındık yağı, portakal yağı, acıbadem yağı, kayısı yağı, kabak çekirdeği yağı, susam yağı ve sarı kantaron yağı varmış. fiyatı da 10 liraydı. henüz kullanmaya başlamadım. benim vücudum çok sıkı değil o yüzden kaşınma falan hissetmiyorum hiç. 1, 2 hafta sonra başlarım diye düşünüyorum. benim doktorum da lierac yazdı birde onu alıcam.
Eki Görüntüle 534002
ohhh çok sevindim arkadaşım gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?