günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
Ayy canım benim,amin inşallah,hepimize...
Güle güle,iyi günlerde kullan canım.
günaydın kızzlllarrr
bugün ne çok yazmışınız,ben okuyup yetişene kadar öğlen olur,bide nöbetçiyim bugün hemde 1.sınıfların katında,biraz önce birisi gelip göbeğime bastırıp başkasını şikayet etti,benim bebiş nası şikayet etsin
benim doktorum da yasakladı;hatta ben soda yasak sanmıştım ama maden suyu da yasak dedi.. sanırım içinde ki mineral tuzlar sebebiyle ödem yapıyormuş..
Günaydın güzel anneler :))
Sedaggcım seni yeniden burada görmek ne hüzel :) Herşey yolunda gidecek ve güzel haberlerini alacağız inşallah, hiç üzülme sen
Kontrolüme iki gün kaldı yuppiiiiii :))))
Bu hafta çok yoğun geçecek benim için :s perşembe günü kayınbiraderimin nikahı var, öğlen oraya ordan çıkınca doktora gidicem. Cuma kına gecesi var. Pazar günü de düğün var. Düğünle nikah aynı zamanda olsaydı çok iyi olacktı. Böyle baya bir yorulucamtek tesellim bebeğimi görecek olmam.
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım
hadi gözümüz aydın tatlım
maşallah bebişimize
canım ben decavit ve balık hapı kullanıyorum okadar demir falan vermedi ama ben diyorum o veriyor zaten bizim doktor bugüne kadr hiç kendisi bişey söylemedi hep ben sordum o söyledi :( bir nevi kendi kendime bakmış oluyorum :( beni şöyle güzel çekip çevirecek ben sormadan söyleyecek bir doktor bulamadım :([/QUOTE .!.:nazcım aynı durumdayız canım..ben aynı hastanede ama başka doktora gidicem bundan sonra..ama niye bıraktın doktorunu derse dicem siz çok yogun oluyodunuz size girmeye fırsatım olmuyodu dicem..mümkünse sende değiştir canım..ben burdan duydugumu gidip doktora söylüyorum oda yazıyo
ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım
sedoşum benim doktor ya decavit yazıcam ya elevit farketmez dedi..iyi dedim yazın birisini..aynı özelliktelerki onu söyledi..gönül rahatlıgıyla iç canım..decavit kullanan hamiş arkadaslarımda var çünkü..
ben de severim ama dokunmuyorum bile eee yaştan herhalde ben artık herşeyden korkar oldum :)
teşekkür ederim canım
annemde çatlak oluşmamış ama ben yine de önlem olur belki diye çatlaklar için kakao yağı sürüyorum o kadar.
kızlar biliyorsunuz Sedagg arkadaşımız cvs yaptırdı ve heyecanlı bir bekleme sürecine girdi..
yine aynı şekilde Naz arkadaşımız da yakında amniyosentez yaptıracak..
Sedagg ve Naz arkadaşımızın test sonuçları ve bebişlerinin sağlığı için Dua topiğimizde 41 Yasin-i Şerif toplayıp bağışlayalım istiyoruz..
okuyacak olanların şimdiden ağzına sağlık ve Allah kabul etsin inşallah..
Allah hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza nasip etsin inşallah ( amin )
okumak isteyenler için dua topiğimizin linki aşağıda;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-4.html
kızlar biliyorsunuz Sedagg arkadaşımız cvs yaptırdı ve heyecanlı bir bekleme sürecine girdi..
Sedagg ve Naz arkadaşımızın test sonuçları ve bebişlerinin sağlığı için Dua topiğimizde 41 Yasin-i Şerif toplayıp bağışlayalım istiyoruz..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-4.html
ohh cnm walla içimi rahatlattın kafama takılmıştı sanki çok acıktırıo beni yiyorum yiyorum sanki hiç yememişim gibi gece rüyamda bile yemek yiyorum artık
Yok canım benim emin ol yaştan değil...
İnanırmısın yüz yıkama jeli,makyaj malz.,parfüm vb. bile kullanamıyorum Allah korusun içindeki kimyasal zarar verir diye...:76:
Canım bisküvi bile istese,aman şimdi onun içinde katkı maddesi vardır diye vazgeçiriyorum kendimi.
Abarttığımın farkındayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?