2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım

Allah kolaylık versin canım zor.

şuandan itibaren ben de içmem artık

benim doktorum da yasakladı;hatta ben soda yasak sanmıştım ama maden suyu da yasak dedi.. sanırım içinde ki mineral tuzlar sebebiyle ödem yapıyormuş..

hayılrı olsun kayınbiraderin evleniyormuş. Tebrik ederim canım. Dikkat et çok koşturma sen. :) Kontrolünden güzel haberler bekliyoruz.

canım ben decavit ve balık hapı kullanıyorum okadar demir falan vermedi ama ben diyorum o veriyor zaten bizim doktor bugüne kadr hiç kendisi bişey söylemedi hep ben sordum o söyledi bir nevi kendi kendime bakmış oluyorum beni şöyle güzel çekip çevirecek ben sormadan söyleyecek bir doktor bulamadım

waowww yetiştimm:))

bende çatlak kremi kullanıyom,seleste marka
alsammı bilemedim lierac yada mustela

sedoşum benim doktor ya decavit yazıcam ya elevit farketmez dedi..iyi dedim yazın birisini..aynı özelliktelerki onu söyledi..gönül rahatlıgıyla iç canım..decavit kullanan hamiş arkadaslarımda var çünkü..

kızlar biliyorsunuz Sedagg arkadaşımız cvs yaptırdı ve heyecanlı bir bekleme sürecine girdi..
yine aynı şekilde Naz arkadaşımız da yakında amniyosentez yaptıracak..
Sedagg ve Naz arkadaşımızın test sonuçları ve bebişlerinin sağlığı için Dua topiğimizde 41 Yasin-i Şerif toplayıp bağışlayalım istiyoruz..

okuyacak olanların şimdiden ağzına sağlık ve Allah kabul etsin inşallah..
Allah hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza nasip etsin inşallah ( amin )

okumak isteyenler için dua topiğimizin linki aşağıda;

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-4.html

ohh cnm walla içimi rahatlattın kafama takılmıştı sanki çok acıktırıo beni yiyorum yiyorum sanki hiç yememişim gibi gece rüyamda bile yemek yiyorum artık

ben de severim ama dokunmuyorum bile eee yaştan herhalde ben artık herşeyden korkar oldum :)

Yok canım benim emin ol yaştan değil...

İnanırmısın yüz yıkama jeli,makyaj malz.,parfüm vb. bile kullanamıyorum Allah korusun içindeki kimyasal zarar verir diye...:76:

Canım bisküvi bile istese,aman şimdi onun içinde katkı maddesi vardır diye vazgeçiriyorum kendimi.

Abarttığımın farkındayım ama

teşekkür ederim canım

annemde çatlak oluşmamış ama ben yine de önlem olur belki diye çatlaklar için kakao yağı sürüyorum o kadar.

soyaçekim olduğuna ben de inanıyorum; annem kilolu olmasına rağmen çatlağı yoktur. ben de ilk hamileliğim de 14 kilo aldım ama hiç çatlağım olmadı. tabi birde 3.aydan itibaren doktor tavsiyesi ile her akşam lierac kullandım; belki faydası olmuştur.

ben evde okurum bu akşam..

seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm ya şu an okadar duygulandımki ağlıorum ya ağlıorum gerçekten allah razı olsun okuyan ağızlarınız dert görmesin gerçekten beni çok mutlu ettiniz eşimin ailesinden görmediğim desteği sizden gördüm allah hepinizden razı olsun kızlar hakkınızı ödeyemem

Bende ikisi aynı işe yarıyor diye biliyorum ama eczacının yaptığı saçma geldi bana. Doktorun sana uygun ilacı yazmış sonuçta eczacıya ne oluyor ki değiştirip başka bir ilaç verebiliyor. Böyle durumlarda kedin o markayla snlaşması vardır fiye düşünmeden edemiyorum. Ama kafana rakma hiç etken maddeleri aynı sonuçta

ah canım benim çok duygulandırdınız beni ağlıyorum şuanda ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN NE İYİ ARKADAŞLARSINIZ. ÇOK ÇOOOKKKKK TEŞEKKÜR EDERİZ. İnşallah bu arkadaşlıklarımız bir ömür boyu sürer. TEKRAR BİNLERCE KERE TEŞEKKÜR EDERİM NE KADAR HASSAS VE GÜZEL BİR DAVRANIŞ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM MİNNETTARIM. AĞZINIZA VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ.

ben de çok dikkat ediyorum;oje sürmüyorum mesela;içindeki maddelerin düşüğe neden olduğunu okumuştum şampuanlarımı,nemlendiricilerimi hep değiştirdim..koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ürünlere geçtim hep.. vücut kremini de o sebeple alamadım direk göbüşüme sürücem bebişime geçmesin dedim.. ama insan takıldı mı fena kaptıyor kendisini;dikkat etmek gereken çok fazla şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…