mergen tatlım ikiz bebekleri listeye eklesene;kaç çift bebişimiz var bilelim
seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm ya şu an okadar duygulandımki ağlıorum ya ağlıorum gerçekten allah razı olsun okuyan ağızlarınız dert görmesin gerçekten beni çok mutlu ettiniz eşimin ailesinden görmediğim desteği sizden gördüm allah hepinizden razı olsun kızlar hakkınızı ödeyemem
Kızlarrr ayva yiyen hamilelerin bebekleri güzel olurmuşş her gün yiyinben 2-3 haftadır sapıttım hergün deli gb ayva yiyordum (-ki sevmem) netten bakayım dedim bi zararı var mı diye meğersem çok yararlıymış haberiniz ola
cnm hemde gamzeli olur derler bende yiyorum ama arada hergün değil
Bende ayva yersen bebeğin yanağında gamzesi olur diye biliyorum. Geçenlerde rüyamda ayva yiyordum 'Bende hiç sevmem' ama bebeğim gamzeli olsun diye yiyormuşum rüyamda. Yalnız bir ayrıntı daha var büyüklerimiz bebek tüylü olur derler. Tabi hurafe bunlar ama inandığın da olur. Ben gamzeli olsun diye yiyeceğim bir defa.
benim canım çok sıkkın.
eşim 3 günlüğüne iş için şehir dışına gitti.
uzun zamandır ayrı kalmadık böyle.
aylarca operasyondan dönmesini beklediğim zamanlar oldu.
şimdi bebekte olunca eşim yokken ya bişey olursa diye korkuyorum.
herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...
Arkadaşlar henüz okuyamadım yazdıklarınızı inşallah iyisinizdir.
Günaydın güzel anneler :))
Sedaggcım seni yeniden burada görmek ne hüzel :) Herşey yolunda gidecek ve güzel haberlerini alacağız inşallah, hiç üzülme sen
Kontrolüme iki gün kaldı yuppiiiiii :))))
Bu hafta çok yoğun geçecek benim için :s perşembe günü kayınbiraderimin nikahı var, öğlen oraya ordan çıkınca doktora gidicem. Cuma kına gecesi var. Pazar günü de düğün var. Düğünle nikah aynı zamanda olsaydı çok iyi olacktı. Böyle baya bir yorulucamtek tesellim bebeğimi görecek olmam.
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
öncelikle hepinize kızlar :)
bende kakao yağı kremi kullanmaya başladım sabah akşam. çatlaksız bir hamilelik olur inşallah:18:
hepinize güzel bir gün diliyorum güzeller ve minişleri
ben demir hapına dün başladım ve mide bulantısı yaptı istifra ettim akşama kadar midem bulandı akşam az yemek yedim de yormadım midemi bugün 2 sinide aldım şimdilik iyiyim ama bulanacak gibi böle giderse napcam bilmiyorum.
Canım cinsiyetler belli olduğunda yazarım diye düşündümdüSudenaz ve Enabe'nin bebişleride ikiz...
Canım benim keşke elimizden daha fazlası gelsede yapsak ...
cnm ya şu an okadar duygulandımki ağlıorum ya ağlıorum gerçekten allah razı olsun okuyan ağızlarınız dert görmesin gerçekten beni çok mutlu ettiniz eşimin ailesinden görmediğim desteği sizden gördüm allah hepinizden razı olsun kızlar hakkınızı ödeyemem
ah canım benim çok duygulandırdınız beni ağlıyorum şuanda ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN NE İYİ ARKADAŞLARSINIZ. ÇOK ÇOOOKKKKK TEŞEKKÜR EDERİZ. İnşallah bu arkadaşlıklarımız bir ömür boyu sürer. TEKRAR BİNLERCE KERE TEŞEKKÜR EDERİM NE KADAR HASSAS VE GÜZEL BİR DAVRANIŞ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM MİNNETTARIM. AĞZINIZA VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ.
Ben maltafor kullanıyorum, çiğnendiği için midemi çok bulandırıyor.
canım benim doktorum akşam yemeğini yaparken demir hapını iç 1 saatte yemeğini yaparsın yedikten sonrada vitamini iç dedi. sabah alırsan kahvaltıda peynir yediğin için süt içtiğin için demir hapı kalsiyumu azaltabilir ayrıca bulantı yapabilir. o yüzden akşam iç dedi. ( ay bu arada benim doktorumda ne çok şey söylemiş yazınca farkettim)wosgicim demir bendede bulantı yapmaya başlamıstı ilk gece yatarken alıyordum..gece unuttugumda sabah alıyorum artık mide bulantısı yapmıyor..inşallah seninkide geçer en kısa zamanda..bulantıdan nefret ediyorum çünkü
zorundamıyızo zaman bende artık içsem iyi olur bende 2,5 kilo almısım..
sağol canım yazdıgın için..
evet tatlım tuzdan dolayı ödem yaptığı için yasak demişti banada.benim doktorum da yasakladı;hatta ben soda yasak sanmıştım ama maden suyu da yasak dedi.. sanırım içinde ki mineral tuzlar sebebiyle ödem yapıyormuş..
sağol canım. belim çok ağrıyor benim. geçen gün mutfakta biraz fazla kaldım sonra kanepeye uzandım. bidaha yerimden kalkamadım belim tutuldu resmen. eşim olmasa yatak odasına bile gidemezdim. umarım bidaha öyle olmam ondan korkuyorum.Dertsizim Allah kavuştursun..
canım içini ferah tut hep güzel şeyler düşün;hep iyi şeyler düşün ki iyilikler hep seni bulsun..
bende decavit kullanıyorum ama eczacının yaptığı hoş değil. ben de dün doktorun yazdığı çatlak kremi için eczaneye gittim. kendim okuyamadım çünkü. adam 3 tane krem çıkardı. napıyorsunuz bunları bana mı çıkartıyorsunuz dedim. evet bi bakın dedi. ben bunlara bakmak istemiyorum doktorum ne yazdıysa onu istiyorum dedim. lieracı bıraktı sadece teşekkür ettim almadan çıktım. bi bakayım desem adam satmak için elinden geleni yapacak.ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım
amin inşallah.. Gittiğinde mide şikayetlerin için dr danış rahatlatacak birşey verebilir..
Benim de 7 buçuk yaşında bir oğlum var,heyecanla bekliyor kardeşini :)
ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım
bende decavit kullanıyorum ama eczacının yaptığı hoş değil. ben de dün doktorun yazdığı çatlak kremi için eczaneye gittim. kendim okuyamadım çünkü. adam 3 tane krem çıkardı. napıyorsunuz bunları bana mı çıkartıyorsunuz dedim. evet bi bakın dedi. ben bunlara bakmak istemiyorum doktorum ne yazdıysa onu istiyorum dedim. lieracı bıraktı sadece teşekkür ettim almadan çıktım. bi bakayım desem adam satmak için elinden geleni yapacak.
canım yaa benim oğlan 3 yaşında hergün kardşim geldimi die soruo dün doktora gitttimya anne geldimi kardeşim dio hemn bazen keşke daha söylemeseydim diorum 6 ay daha nasıl beklicek bu çocuk bilmem oyalayamıom artık farkındayım çok sıkıldı budurumdan göbüşümü yiyo kardeşim bende anne dio ççokk zor geçsede günler gelse
benim kıyafetler olmuyor kendim zayıfım ama göbek çıktı iki gündür daha da büyüdü sanki hamile pantolonu ile geziyorum sen iyi eski giysilerini giyebiliyorsun hamile pantolonu göğüs altına kadar çıkıyor sanki boyulacak gibi oluyorum bazen ama çok rahatlar katlanıyorum göbüşü sıkmıyor.ben bi kaç gündür büyüdüğünü hissediyorum göbek deliğim gerildi resmen farkediyorum ama hala normal kotlarımı oluo giyiyorum anlamadım
günaydın herkese bende okuyamadım..inşallah herkes iyidr..
demir hapını ve eleviti kullanmaya devam ediyomusunuz kızlar..
ben demir hapını içiyorum ama eleviti içmiyorum 1 haftadır..kilo aldırdı sanki bende bıraktım..siz naptınız..
ya kızlar size bişey sorcam doktor banada elevit yazdı eczacı ilk defamı kullanacaksın dedi bende evet dedim ilk kullananlara decavit veriyoruz dedi bende tmm dedim sizdede mi öle oldu kafama takıldı kullanmayada başladım
Yok canım benim emin ol yaştan değil...
İnanırmısın yüz yıkama jeli,makyaj malz.,parfüm vb. bile kullanamıyorum Allah korusun içindeki kimyasal zarar verir diye...:76:
Canım bisküvi bile istese,aman şimdi onun içinde katkı maddesi vardır diye vazgeçiriyorum kendimi.
Abarttığımın farkındayım ama
ben evde okurum bu akşam..
Bende ikisi aynı işe yarıyor diye biliyorum ama eczacının yaptığı saçma geldi bana. Doktorun sana uygun ilacı yazmış sonuçta eczacıya ne oluyor ki değiştirip başka bir ilaç verebiliyor. Böyle durumlarda kedin o markayla snlaşması vardır fiye düşünmeden edemiyorum. Ama kafana rakma hiç etken maddeleri aynı sonuçta
ben de çok dikkat ediyorum;oje sürmüyorum mesela;içindeki maddelerin düşüğe neden olduğunu okumuştumşampuanlarımı,nemlendiricilerimi hep değiştirdim..koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ürünlere geçtim hep.. vücut kremini de o sebeple alamadım direk göbüşüme sürücem bebişime geçmesin dedim.. ama insan takıldı mı fena kaptıyor kendisini;dikkat etmek gereken çok fazla şey var
Canım cinsiyetler belli olduğunda yazarım diye düşündümdüSudenaz ve Enabe'nin bebişleride ikiz...
Canım benim keşke elimizden daha fazlası gelsede yapsak ...
dua kadar iyi bi nimet varmı hayatımızda..hepimizin minnak minnak çok sağlıklı bebişleri olcak Allahımın izniyle..
hepimiz bir olduk burada;aynı şeylere sevinip aynı şeyler için endişe ediyoruz..kim doktora gidiyorsa getireceği haberi hepimiz heyecanla bekliyoruz.. ama beklerken Allah'dan sağlık dilemek hepimizin içini rahatlatır diye dua topiğinde ki arkadaşlarımızla karar verdik buna..
Allah tüm hamilelere sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
canım benim doktorum akşam yemeğini yaparken demir hapını iç 1 saatte yemeğini yaparsın yedikten sonrada vitamini iç dedi. sabah alırsan kahvaltıda peynir yediğin için süt içtiğin için demir hapı kalsiyumu azaltabilir ayrıca bulantı yapabilir. o yüzden akşam iç dedi. ( ay bu arada benim doktorumda ne çok şey söylemiş yazınca farkettim)
evet tatlım tuzdan dolayı ödem yaptığı için yasak demişti banada.
sağol canım. belim çok ağrıyor benim. geçen gün mutfakta biraz fazla kaldım sonra kanepeye uzandım. bidaha yerimden kalkamadım belim tutuldu resmen. eşim olmasa yatak odasına bile gidemezdim. umarım bidaha öyle olmam ondan korkuyorum.
bende decavit kullanıyorum ama eczacının yaptığı hoş değil. ben de dün doktorun yazdığı çatlak kremi için eczaneye gittim. kendim okuyamadım çünkü. adam 3 tane krem çıkardı. napıyorsunuz bunları bana mı çıkartıyorsunuz dedim. evet bi bakın dedi. ben bunlara bakmak istemiyorum doktorum ne yazdıysa onu istiyorum dedim. lieracı bıraktı sadece teşekkür ettim almadan çıktım. bi bakayım desem adam satmak için elinden geleni yapacak.
canım yaa benim oğlan 3 yaşında hergün kardşim geldimi die soruo dün doktora gitttimya anne geldimi kardeşim dio hemn bazen keşke daha söylemeseydim diorum 6 ay daha nasıl beklicek bu çocuk bilmem oyalayamıom artık farkındayım çok sıkıldı budurumdan göbüşümü yiyo kardeşim bende anne dio ççokk zor geçsede günler gelse
banada decavit verdi canım rahat ol..
canım kilo alman normal hamileyiz artık kilolar gelmeye başlayacak bence kullan bu ilaçların hem bebeğine hem sana faydası var sana faydası var çünkü bebek kendisi için gerekli vitaminleri demiri senin vücudundan karşılayacak ama senin vücudundaki demir azalacak vitamin azalacak hamileliğin ilk başlarında 6-7 haftalarında dudaklarım yarıldı yemek yiyemiyordum o yüzden vücudumda vitaminler demir azaldığından dudaklarımı çatlatmış yine sen bilirsin ama içersen hem bebişin, hem senin için iyi olur.
Merhabalar güzel anneler. Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.. Oğlumuz oluyormuş.. İçimden hep oğlan geçiyordu zaten.. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah..
Dün doktor bayağı bi uğraştı cinsiyetini görebilmek için. Çok terbiyeli bir çocuk dedi hatta, göstermedi pipisini. Bu arada 3'lü tarama istemedi doktor. AFP testi yaptırdı.. Haftaya pazartesi inşallah sonucunu alıcaz hayırlısıyla..
Sizler nasılsınız? Herşey yolundadır umarım..
Merhabalar güzel anneler. Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.. Oğlumuz oluyormuş.. İçimden hep oğlan geçiyordu zaten.. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah..
Dün doktor bayağı bi uğraştı cinsiyetini görebilmek için. Çok terbiyeli bir çocuk dedi hatta, göstermedi pipisini. Bu arada 3'lü tarama istemedi doktor. AFP testi yaptırdı.. Haftaya pazartesi inşallah sonucunu alıcaz hayırlısıyla..
Sizler nasılsınız? Herşey yolundadır umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?