izleyemeyen arkadaşlar bugün kanal d doktorumda bebek bakımı,bebek masajı emzirme vs.konu işlendi kızlar.bebek sakinliğini sağlamak için yapılanlar felan.ileriye dönük işimize yararlı bilgiler vardı.paylaşmak istedim.
izleyemeyen arkadaşlar bugün kanal d doktorumda bebek bakımı,bebek masajı emzirme vs.konu işlendi kızlar.bebek sakinliğini sağlamak için yapılanlar felan.ileriye dönük işimize yararlı bilgiler vardı.paylaşmak istedim.
canım yaa benim oğlan 3 yaşında hergün kardşim geldimi die soruo dün doktora gitttimya anne geldimi kardeşim dio hemn bazen keşke daha söylemeseydim diorum 6 ay daha nasıl beklicek bu çocuk bilmem oyalayamıom artık farkındayım çok sıkıldı budurumdan göbüşümü yiyo kardeşim bende anne dio ççokk zor geçsede günler gelse
tatlım senin oğlan küçük daha,henüz zaman kavramı kafasında tam oturmadığı için sürekli soracaktırama üzülme en azından kendini hazırlaması için yeterli süre vermiş oldunuz kuzuya;yumurtadan çıkar gibi gelse onun için çok daha zor olurdu
canım yaa benim oğlan 3 yaşında hergün kardşim geldimi die soruo dün doktora gitttimya anne geldimi kardeşim dio hemn bazen keşke daha söylemeseydim diorum 6 ay daha nasıl beklicek bu çocuk bilmem oyalayamıom artık farkındayım çok sıkıldı budurumdan göbüşümü yiyo kardeşim bende anne dio ççokk zor geçsede günler gelse
tatlım senin oğlan küçük daha,henüz zaman kavramı kafasında tam oturmadığı için sürekli soracaktırama üzülme en azından kendini hazırlaması için yeterli süre vermiş oldunuz kuzuya;yumurtadan çıkar gibi gelse onun için çok daha zor olurdu
topiğimizin güzel psikoloğu yardım meleğii hiç ayrılma bu topikten olurmu
topiğimizin güzel psikoloğu yardım meleğii hiç ayrılma bu topikten olurmu
Merhabalar güzel anneler. Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.. Oğlumuz oluyormuş.. İçimden hep oğlan geçiyordu zaten.. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah..
Dün doktor bayağı bi uğraştı cinsiyetini görebilmek için. Çok terbiyeli bir çocuk dedi hatta, göstermedi pipisini. Bu arada 3'lü tarama istemedi doktor. AFP testi yaptırdı.. Haftaya pazartesi inşallah sonucunu alıcaz hayırlısıyla..
Sizler nasılsınız? Herşey yolundadır umarım..
selam kızlar günaydın,
ancak açabiliyorum pcyi işten güçten,
dün akşam tam servise bindim, mesaj geldi telefona laboratuar snucunuz çıkmıştır diye, hayırdır dedim, perşembe çıkıcaktı sonuç bi teleşlandım, aradım çağrı merkezini mail adresime gönderdiler sonucu hemen aradım eşimi açtırdım mail adresimi, doktoru da arattım, bi sorun yok herşey yolunda demiş çok şükür aman tam servise binicekken bi ağla ağla ben :)çok şükür Allahıma Allah bekleyenlere sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inş.
dün prof.a gidicektim, gittim baktım o da aynı ölçümleri yaptı doktorumla, yalnız ben 3.5 kilo aldım, çok almışsın dikkat et dedi,ben zaten farkındayım ya zaten yüksek kiloda hamile kaldım, niyetim ilk 4 ay hiç kilo almamaktıolmadı işte(
yürüyüş yap dedi, okoşu bandı da olurmuş düşük tempo şimdi durumumuz yok ama almak istiyorum ya 2.el falan kış geliyo çünkü.
bu arada yine benim doktorun dediği gibi büyük ihtimal kız dedi:) ama sürpriz de olabilir dedi:)
çatlak kremi de bi arkadaşım verdi saolsun onun çocuğu 8 aylık kalmış öle, mustela nemlendirici ve çatlak kremi, ben şimdilik nemlendirici sürüyorum günde 2 kere, sonra çatlak kremine geçerim dedim, benim doktorum dermo momys diye bi açtlak kremi tavsiye etti, %75 organik ama ben bu var diye mustelaya devam edicem herhalde
bi de aklıma bişe takıldı kızlar ya, doktor bana elevit yazmadı, ben şimdi ferrum fort, günde bi tana premesis diye yeni çıkan hem bulantı önleyici hem de folik asit, b vitamini vekalsiyum takviyesi olan bi ilaç yazdı, bi de ayrı b12 var, bi de balık yiyemezsem balık yağı, arada da çok iyi beslenemezsem, bi multivitamin takviyesi, günlük düzenli almıyorum elevit, eksiklik olurmu acaba, kafama takıldı, verdiği ilaçalr da ne özel sağlık sigortası ne ssk karşılıyo zaten
Merhabalar güzel anneler. Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.. Oğlumuz oluyormuş.. İçimden hep oğlan geçiyordu zaten.. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah..
Dün doktor bayağı bi uğraştı cinsiyetini görebilmek için. Çok terbiyeli bir çocuk dedi hatta, göstermedi pipisini. Bu arada 3'lü tarama istemedi doktor. AFP testi yaptırdı.. Haftaya pazartesi inşallah sonucunu alıcaz hayırlısıyla..
kızlar biliyorsunuz Sedagg arkadaşımız cvs yaptırdı ve heyecanlı bir bekleme sürecine girdi..
yine aynı şekilde Naz arkadaşımız da yakında amniyosentez yaptıracak..
Sedagg ve Naz arkadaşımızın test sonuçları ve bebişlerinin sağlığı için Dua topiğimizde 41 Yasin-i Şerif toplayıp bağışlayalım istiyoruz..
okuyacak olanların şimdiden ağzına sağlık ve Allah kabul etsin inşallah..
Allah hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza nasip etsin inşallah ( amin )
okumak isteyenler için dua topiğimizin linki aşağıda;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-4.html
maltofer fol kullanıyorum bende canım ben tok karnına akşamları yatmadan önce alıyorum onu çok şükür bikere bile bulanmadı midem. Bide onu istesen çiğnemeden de suyla yutabilirsin ben öyle yapıyorum çiğneyince ağızda kötü bi tad bırakıyo hiç hoş değil
kızlar geçen gün eşimin bir arkadaşı aramış.
bebek arabası alırken mutlaka bizi arayın demiş.
biz alırken dikkat etmedik sizde aynı hatayı yapmayın demiş.
tekerleklerinin büyük olmasına dikkat edin küçük olanlar her türlü yolda kullanılmıyor demiş.
birkaç tane daha özellik söylemişte eşim biz sizi ararız o zaman demiş.
sizede söyliyeyim dedim.
selam kızlar günaydın,
ancak açabiliyorum pcyi işten güçten,
dün akşam tam servise bindim, mesaj geldi telefona laboratuar snucunuz çıkmıştır diye, hayırdır dedim, perşembe çıkıcaktı sonuç bi teleşlandım, aradım çağrı merkezini mail adresime gönderdiler sonucu hemen aradım eşimi açtırdım mail adresimi, doktoru da arattım, bi sorun yok herşey yolunda demiş çok şükür aman tam servise binicekken bi ağla ağla ben :)çok şükür Allahıma Allah bekleyenlere sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inş.
dün prof.a gidicektim, gittim baktım o da aynı ölçümleri yaptı doktorumla, yalnız ben 3.5 kilo aldım, çok almışsın dikkat et dedi,ben zaten farkındayım ya zaten yüksek kiloda hamile kaldım, niyetim ilk 4 ay hiç kilo almamaktıolmadı işte(
yürüyüş yap dedi, okoşu bandı da olurmuş düşük tempo şimdi durumumuz yok ama almak istiyorum ya 2.el falan kış geliyo çünkü.
bu arada yine benim doktorun dediği gibi büyük ihtimal kız dedi:) ama sürpriz de olabilir dedi:)
çatlak kremi de bi arkadaşım verdi saolsun onun çocuğu 8 aylık kalmış öle, mustela nemlendirici ve çatlak kremi, ben şimdilik nemlendirici sürüyorum günde 2 kere, sonra çatlak kremine geçerim dedim, benim doktorum dermo momys diye bi açtlak kremi tavsiye etti, %75 organik ama ben bu var diye mustelaya devam edicem herhalde
bi de aklıma bişe takıldı kızlar ya, doktor bana elevit yazmadı, ben şimdi ferrum fort, günde bi tana premesis diye yeni çıkan hem bulantı önleyici hem de folik asit, b vitamini vekalsiyum takviyesi olan bi ilaç yazdı, bi de ayrı b12 var, bi de balık yiyemezsem balık yağı, arada da çok iyi beslenemezsem, bi multivitamin takviyesi, günlük düzenli almıyorum elevit, eksiklik olurmu acaba, kafama takıldı, verdiği ilaçalr da ne özel sağlık sigortası ne ssk karşılıyo zaten
katinam bana mı dedin yaa çok hoşuma gitti,ayy nasıl şımardım şimdi bilemezsin;dudak kenarlarım kırışacak gülümsemekten
bak sende de var psikologluk,çok iyi geldin bana
Selam Kızlar,
Açlıktan ölmeme rağmen yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum, şimdi hemen yemek yemeye gideceğim :)
kızlar ben bugün dolaplarımı düzenlemeye karar verdim;şuan itibariyle uzun süre giyemiyeceğim kıyafetlerimi kaldıracağım.. hem aradığımı daha kolay bulabileyim hem de ilerleyen günler de moralim bozulmasın diye :)
hazır enerjim varken ve sizler yemek keyfi yaparken ben de dolaplarımı halledip geleyim
sana yazdım tabi alıntıları iyi yapamıyorsun senden aldıgım zamanda başkasına yazmıs gibi oldugum için anlamadın tabi
gül canım benim..hep gülelim güzel haberler alalım bebişlerimizden..birbirimizden..
hey maşallah oğluşumuza :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı doğumlar olsun. AFP neymişki ben de duymuştum.Haydi hayılrı sonuçlar olsun.
ohhhh be çok şükür ne güzel vaktinden önce öğrendin rhat ettin maşallah Allah tamamına erdirsin . BEN KOŞU BANDI ALMIŞTIM SATTIM HİÇ İŞİME YARAMADI ÇÜNKÜ AMAN ALIRSAN DA DİKKAT ET ÜSTÜNDE TAKILMA DÜŞME FALAN ALLAH KORUSUN. OHHH PRENSESİMİZ GELİYOR HA HAYDİ HAYILRISI İNŞALLAH GÜZELLER GÜZELİNE
benimde dudaklarım çatladı..hemen almaya başlıyorum kızlar sağolun hepinizden allah razı olsun..
kızlar ben bugün dolaplarımı düzenlemeye karar verdim;şuan itibariyle uzun süre giyemiyeceğim kıyafetlerimi kaldıracağım.. Hem aradığımı daha kolay bulabileyim hem de ilerleyen günler de moralim bozulmasın diye :)
hazır enerjim varken ve sizler yemek keyfi yaparken ben de dolaplarımı halledip geleyim
seve seve okuruz ne demek, ihmal ettim ben bu ara zaten
aaaa yutmak daha kolay tabi, doktoruma sormama gerek var mı acaba?
çok önemli bir bilgi cnm paylaştığın için teşekkürler..
hayırlı uğurlu olsun minik prensimiz. Afp testinin içeriği nedir canım?
bir kız da ofelyam'dan geliyor sayın forumcularallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?