2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay evet annem de işteyim arıyo izlesene internetten dio:)

eee keşke başlarken söyleseydin..

cnm benim çoğumuz çalışıyoruz neler anlattıklarını neler yapmamız gerektiğini paylaşırsan seviniriz

naz tatlım ben şampuan olarak yaklaşık altı aydır '' matrix Biolage'' kullanıyorum.tamamen doğal ürün değil ama içinde paraben,silikon gibi maddeler yok.. %100 doğal ürünlerde de denedim ama saçlarıma yaramadı malesef
parfüm vazgeçilmezimdir benim ama ilk aylarda bulantılardan dolayı uzak durdum,şimdide çok çok canım isterse nadiren kıyafetime sıkarak kullanıyorum.. bebiş doğunca da o rahatsız olmasın diye sıkamam uzun bir süre

Selam Kızlar,

Açlıktan ölmeme rağmen yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum, şimdi hemen yemek yemeye gideceğim :)

hey maşallah oğluşumuza :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı doğumlar olsun. AFP neymişki ben de duymuştum.Haydi hayılrı sonuçlar olsun.

ohhhh be çok şükür ne güzel vaktinden önce öğrendin rhat ettin maşallah Allah tamamına erdirsin . BEN KOŞU BANDI ALMIŞTIM SATTIM HİÇ İŞİME YARAMADI ÇÜNKÜ AMAN ALIRSAN DA DİKKAT ET ÜSTÜNDE TAKILMA DÜŞME FALAN ALLAH KORUSUN. OHHH PRENSESİMİZ GELİYOR HA HAYDİ HAYILRISI İNŞALLAH GÜZELLER GÜZELİNE

maşallah paşamıza
Allah hep sağlık haberlerini duyurmayı,sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım

Seve seve okuruz ne demek, ihmal ettim ben bu ara zaten

Aaaa yutmak daha kolay tabi, doktoruma sormama gerek var mı acaba?

Çok önemli bir bilgi cnm paylaştığın için teşekkürler..

Hayırlı uğurlu olsun minik prensimiz. AFP testinin içeriği nedir canım?

Bir kız da ofelyam'dan geliyor sayın forumcular Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşş.

katinam bana mı dedin yaa çok hoşuma gitti,ayy nasıl şımardım şimdi bilemezsin;dudak kenarlarım kırışacak gülümsemekten
bak sende de var psikologluk,çok iyi geldin bana

sana yazdım tabi alıntıları iyi yapamıyorsun senden aldıgım zamanda başkasına yazmıs gibi oldugum için anlamadın tabi
gül canım benim..hep gülelim güzel haberler alalım bebişlerimizden..birbirimizden..

kızlar ben bugün dolaplarımı düzenlemeye karar verdim;şuan itibariyle uzun süre giyemiyeceğim kıyafetlerimi kaldıracağım.. hem aradığımı daha kolay bulabileyim hem de ilerleyen günler de moralim bozulmasın diye :)
hazır enerjim varken ve sizler yemek keyfi yaparken ben de dolaplarımı halledip geleyim

​Allah kolaylık versin cnm, ben de kışlık hurçları çıkardım, odanın bir köşesine koydum, vakit buldukça akşamları birer ikişer yerleştiriyorum.

valla ne kadar kızsan haklısın;sözde dikkat ediyorum ama az yer kaplasın diye alıntıyı kısaltırken ucunu yiyorum bazen

söz daha dikkatli olacağım artık
inşallah tatlım,inşallah hep güzel haberler almak nasip olsun bizlere

ay eevt cnm ya eşim de düşersin falan dio almak istemiyobilmiyorum artık:)
prenses mi prens mi bi kesin belli olsa da

Benim de böyle ortadan yarılmış gbi dudağın acıyor nedense.
benimde dudaklarım çatladı..hemen almaya başlıyorum kızlar sağolun hepinizden allah razı olsun..

kolay gelsin ne güzel olur rahat edersin.

çok sağol canım ağzınıza yüreğinize sağlık ben de okuyup bildireceğim topiğe :) çok sağolun sayenizde içim ferahladı şimdiden. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…