2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sğlıklı olsun da prens olsun prenses olsun fark etmez biz her halükarda evimizin kraliçesiyiz :) ha haa ha:) evet yaaa ben 1 sene önce falan boş bulunup bir durmuştum dolaba yapıştırdı beni. Bir ayağın kaysa düşer gibi oluyorsun ben tavsiye etmiyorum arkadaşım başın döner birşey olur düz normal yolda yürü aklımız kalmasın sende.

ay eevt cnm ya eşim de düşersin falan dio almak istemiyobilmiyorum artık:)
prenses mi prens mi bi kesin belli olsa da

sana da kolay gele yormazyın kendinizi fazla

​allah kolaylık versin cnm, ben de kışlık hurçları çıkardım, odanın bir köşesine koydum, vakit buldukça akşamları birer ikişer yerleştiriyorum.

Reflü ve mide yanması için doktorunuza danışıp ilaç kullanmanızı tavsiye ederim, yoksa çekilir şey değil.

serum bile aldım 3 gün sonrasında artık hafifledi gavisconun şurubu-tableti-rennie-talcid pek faydası olmuyo.....

kızmıııı ayy kızlarımız az ben kapayım bari ofelyamınkini..
ofelya ofelya dünürüm olurmusunnnnnnnnn

kap kap ama inş. kesin kızdır ya valla bu kadar konuşuyoruz ben aldım elbiselerini:9 bi sürpriz yapmasın sevgili dünürüm:)

Yok arkadaşım bi sen kalmadın daha ben de varım :) hoş kışlıkları çıkarsam ne olacak ki üstüme olmayacak hiçbiri :) bir de kış ta gelmedi daha :) temizliği de bir süre daha eşim yapar herhalde beni izne ayırdı sağolsun :)

ya bi tembel benim galiba hala çıkarmadım kışlıkları bayram temizliğide yapmadım daha

gözün aydın canım hayılrı uğurlu olsun :)

zaten benim içime doğuyordu bir oğlan geliyor,oğlanları çifteliyoruz

aaa ciddi misin? doğru valla, düz yolda yürüyemiyorum zaten sakarlıktan:)
ama nası olucak kışın ya

sana da kolay gele yormazyın kendinizi fazla

Teşekkür ederim canım.

ya bi tembel benim galiba hala çıkarmadım kışlıkları bayram temizliğide yapmadım daha

Ben de azar azar yapıyorum, önce askılıları kolsuzları kaldırdım, uzun kollu ince baharlıkları gömlekleri çıkardım.
zaten benim içime doğuyordu bir oğlan geliyor,oğlanları çifteliyoruz

Hadi hayırlısı, darısı cinsiyet öğrenmeyenlerin başına.

Ben de yerleştirirken bir tarafa da kışlık olan ama asla giyemeyecek olduklarımı ayırdım, boşuna gardolapta yer kaplamasın.

kızlar yasin okuyoruz bölümüne yazdım 1 tane de ben okuyacağım ilgilenen arkadaşlar eklesin.......

kızlar göğüs uçlarınızda çatlak oluştu mu? biliyorum çok erken ben ilk hamileliğimde emzirirken olmuştum ama bu sefer uçları acıyor ve sağ daha fazla çatlamak üzere gibi çok iyi gelen bi merhem vardı hem aklınızda bulunsun GARMASTAN onu aldırdım kullanıyorum özel alınıyor 29 tl ....böyle derdi olan var mı?

maşallah paşamıza
Allah hep sağlık haberlerini duyurmayı,sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım

cnm benim çok sevindim allah sağlıklı sıhhatlı ğaşanı kucağına almak nasip etsin inş

Teşekkür ederim kızlar. Sağolun.. AFP testi 2'li taramadan sonra 3'lü tarama yapılmasına gerek olmayan durumlarda AFP Alfafetoprotein(Sinir sistemi Taraması) yapılabilirmiş. Pazartesi inşallah iyi sonuçlar alırız. Uyuyamadım gece yaa. İçim kıpır kıpır halen..

cnım nasıl olacak o?

Başka bir anneler formunda okumuştum, Çekiliş yapmışlar, çok hoşuma gitti.

Detaylar şöyle:
Önce katılacaklar listesi hazırlanacak.
Ardından çekiliş yapılacak
Adresler bir kişiye verilecek ve o kişi dışında kim kime çıkmış bilmeyecek, görevli kişi herkese özel mesajla kime hediye alacağını ve o kişinin adresini yollayacak.
Hediyeler için tutar bazında üst sınır belirlenecek örneğin: en fazla 30 tl gibi
Bir tarih belirlenecek ve herkes o tarihte aynı anda hediyeleri birbirine kargolayacak.
Hediyeler ulaştıkça resimleyip teşekkürlerimizi ileteceğiz.

Bütün sorumlulukları, yapılacakları seve seve üstlenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…