ay eevt cnm ya eşim de düşersin falan dio almak istemiyobilmiyorum artık:)
prenses mi prens mi bi kesin belli olsa da
​allah kolaylık versin cnm, ben de kışlık hurçları çıkardım, odanın bir köşesine koydum, vakit buldukça akşamları birer ikişer yerleştiriyorum.
günaydın canım nasıl oldun?dinlenebildin mi biraz?akıntı gelmedi bir daha dimi?
Reflü ve mide yanması için doktorunuza danışıp ilaç kullanmanızı tavsiye ederim, yoksa çekilir şey değil.
​Allah kolaylık versin cnm, ben de kışlık hurçları çıkardım, odanın bir köşesine koydum, vakit buldukça akşamları birer ikişer yerleştiriyorum.
kızmıııı ayy kızlarımız az ben kapayım bari ofelyamınkini..
ofelya ofelya dünürüm olurmusunnnnnnnnn
ya bi tembel benim galiba hala çıkarmadım kışlıkları bayram temizliğide yapmadım daha
zaten benim içime doğuyordu bir oğlan geliyor,oğlanları çifteliyoruz
Sğlıklı olsun da prens olsun prenses olsun fark etmez biz her halükarda evimizin kraliçesiyiz :) ha haa ha:) evet yaaa ben 1 sene önce falan boş bulunup bir durmuştum dolaba yapıştırdı beni. Bir ayağın kaysa düşer gibi oluyorsun ben tavsiye etmiyorum arkadaşım başın döner birşey olur düz normal yolda yürü aklımız kalmasın sende.
sana da kolay gele yormazyın kendinizi fazla
canım benim iyim haftasonu güzel dinlendim allaha şükür gelmedi bir daha:)
​kizlar cekilis icin listemizi hazirlamaya baslayalim bence?
sana da kolay gele yormazyın kendinizi fazla
ya bi tembel benim galiba hala çıkarmadım kışlıkları bayram temizliğide yapmadım daha
zaten benim içime doğuyordu bir oğlan geliyor,oğlanları çifteliyoruz
Yok arkadaşım bi sen kalmadın daha ben de varım :) hoş kışlıkları çıkarsam ne olacak ki üstüme olmayacak hiçbiri :) bir de kış ta gelmedi daha :) temizliği de bir süre daha eşim yapar herhalde beni izne ayırdı sağolsun :)
ofelyam gözümüz aydın sonuçları öğrenmişsin..
o zaman maşallah prensesimize diyelim
hey maşallah oğluşumuza :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı doğumlar olsun. AFP neymişki ben de duymuştum.Haydi hayılrı sonuçlar olsun.
ohhhh be çok şükür ne güzel vaktinden önce öğrendin rhat ettin maşallah Allah tamamına erdirsin . BEN KOŞU BANDI ALMIŞTIM SATTIM HİÇ İŞİME YARAMADI ÇÜNKÜ AMAN ALIRSAN DA DİKKAT ET ÜSTÜNDE TAKILMA DÜŞME FALAN ALLAH KORUSUN. OHHH PRENSESİMİZ GELİYOR HA HAYDİ HAYILRISI İNŞALLAH GÜZELLER GÜZELİNE
maşallah paşamıza
Allah hep sağlık haberlerini duyurmayı,sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım
Seve seve okuruz ne demek, ihmal ettim ben bu ara zaten
Aaaa yutmak daha kolay tabi, doktoruma sormama gerek var mı acaba?
Çok önemli bir bilgi cnm paylaştığın için teşekkürler..
Hayırlı uğurlu olsun minik prensimiz. AFP testinin içeriği nedir canım?
Bir kız da ofelyam'dan geliyor sayın forumcularAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşş.
cnm benim çok sevindim allah sağlıklı sıhhatlı ğaşanı kucağına almak nasip etsin inş
cnım nasıl olacak o?
kızlar yasin okuyoruz bölümüne yazdım 1 tane de ben okuyacağım ilgilenen arkadaşlar eklesin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?