kızlar yasin okuyoruz bölümüne yazdım 1 tane de ben okuyacağım ilgilenen arkadaşlar eklesin.......
Teşekkür ederim kızlar. Sağolun.. AFP testi 2'li taramadan sonra 3'lü tarama yapılmasına gerek olmayan durumlarda AFP Alfafetoprotein(Sinir sistemi Taraması) yapılabilirmiş. Pazartesi inşallah iyi sonuçlar alırız. Uyuyamadım gece yaa. İçim kıpır kıpır halen..
Kimse istemiyor sanırım çekiliş yapmayı
Kuşum Kasım , Aralık ayı gibi yapsak,herkes hayırlısıyla cinsiyeti öğrendikten sonra..:126:
Yeni yıl çekilişi olur.:119:
Yok arkadaşım bi sen kalmadın daha ben de varım :) hoş kışlıkları çıkarsam ne olacak ki üstüme olmayacak hiçbiri :) bir de kış ta gelmedi daha :) temizliği de bir süre daha eşim yapar herhalde beni izne ayırdı sağolsun :)
gözün aydın canım hayılrı uğurlu olsun :)
kızlar göğüs uçlarınızda çatlak oluştu mu? biliyorum çok erken ben ilk hamileliğimde emzirirken olmuştum ama bu sefer uçları acıyor ve sağ daha fazla çatlamak üzere gibi çok iyi gelen bi merhem vardı hem aklınızda bulunsun GARMASTAN onu aldırdım kullanıyorum özel alınıyor 29 tl ....böyle derdi olan var mı?
Kimse istemiyor sanırım çekiliş yapmayı
ya bi tembel benim galiba hala çıkarmadım kışlıkları bayram temizliğide yapmadım daha
canım senden farksızım bende..ne bayram temizliği ne kışlıklar hatta evimin halılarını bile sermedim daha cıbıl cıbıl duruyo..
hafta sonu yaparız artık..
kızlar ben bugün dolaplarımı düzenlemeye karar verdim;şuan itibariyle uzun süre giyemiyeceğim kıyafetlerimi kaldıracağım.. hem aradığımı daha kolay bulabileyim hem de ilerleyen günler de moralim bozulmasın diye :)
hazır enerjim varken ve sizler yemek keyfi yaparken ben de dolaplarımı halledip geleyim
​Kizlar cekilis icin listemizi hazirlamaya baslayalim bence?
yanlız bbiz bu tembelliğe iyi alışcaz doğumdan sonra zor olacak bahane kalmayacak o zamanda lohusayız deriz, emzirioruz deriz
ne güzel ya eşin yardım edio benimki yemek falan yapıo ama temizliği hayatta yapmıo yapsada beni sinir edio bidaha yaptırmasın die heralde
Teşekkür ederim kızlar. Sağolun.. AFP testi 2'li taramadan sonra 3'lü tarama yapılmasına gerek olmayan durumlarda AFP Alfafetoprotein(Sinir sistemi Taraması) yapılabilirmiş. Pazartesi inşallah iyi sonuçlar alırız. Uyuyamadım gece yaa. İçim kıpır kıpır halen..
Başka bir anneler formunda okumuştum, Çekiliş yapmışlar, çok hoşuma gitti.
Detaylar şöyle:
Önce katılacaklar listesi hazırlanacak.
Ardından çekiliş yapılacak
Adresler bir kişiye verilecek ve o kişi dışında kim kime çıkmış bilmeyecek, görevli kişi herkese özel mesajla kime hediye alacağını ve o kişinin adresini yollayacak.
Hediyeler için tutar bazında üst sınır belirlenecek örneğin: en fazla 30 tl gibi
Bir tarih belirlenecek ve herkes o tarihte aynı anda hediyeleri birbirine kargolayacak.
Hediyeler ulaştıkça resimleyip teşekkürlerimizi ileteceğiz.
Bütün sorumlulukları, yapılacakları seve seve üstlenebilirim.
selam kızlar nasılsınız? ben bebeğimin ikili test sonuçlarını aldım dün, doktorum sonuçların çok iyi çıktığını söyledi tüm değerler 1/10000 den küçük çıktı, sadece yaş kısmı 1/1300 gibi bişi çıktı.. doktorum sonuçlar çok iyi üçlü ve dörtlü testleri yapmaya gerek bile yok dedi :) çok sevindim içim rahatladı :) rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin hepimizin bebeğini inşallah...
canım en azından yemek yapıyormuş eşin. benim eşimde yemeğe elini sürmez.ben de gündüz düşünüyorumne güzel ya eşin yardım edio benimki yemek falan yapıo ama temizliği hayatta yapmıo yapsada beni sinir edio bidaha yaptırmasın die heralde
canım en azından yemek yapıyormuş eşin. benim eşimde yemeğe elini sürmez.ben de gündüz düşünüyorumne güzel ya eşin yardım edio benimki yemek falan yapıo ama temizliği hayatta yapmıo yapsada beni sinir edio bidaha yaptırmasın die heralde
canım en azından yemek yapıyormuş eşin. benim eşimde yemeğe elini sürmez.ben de gündüz düşünüyorumcanım bugün ne istesin ne yiyeyim bunlar genelde benim yapamadığım şeyler oluyor hep. yemeği öyle hallediyorum. eskiden bir bardağı alıp mutfağa götürmezdi ama şimdi evi eşim süpürüyor. bi de diyor ki "ya hayatım sanki elektrik süpürgesi çok iyi süpürmüyor niye söylemiyorsun yenisini alalım" diyor. söylesem daha yeni aldık der. eşim yokken bende yarın kadın çağırıcam.
cnm benim çoğumuz çalışıyoruz neler anlattıklarını neler yapmamız gerektiğini paylaşırsan seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?