2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende geç olmadan katılayım o zaman eksik kalmayayım aman
bebişlere ciciler teyzelerinden ne güzel

Bunu bilmiyordum bende baslayim yemeye o zaman :)
Bende katilmak isterdim ama malesef kimse amerikaya kargo yollayamaz:)) simdiden gule gule kullanin hediyelerinizi!

hadi ya izlemek lazım o zaman çok sağol cnm

çok alemsiniz yaaa beşik kertmesi yaptınız ha çocukları :) haydi tebrik ederiz :)

benim gelinim yapmaz öyle şeyler annesi

ah canım gurbette mi kaldın sen kıyamam Allah sağlık sıhat versin de gönüller bir mesafeler önemli değil.
Bunu bilmiyordum bende baslayim yemeye o zaman :)

Bende katilmak isterdim ama malesef kimse amerikaya kargo yollayamaz:)) simdiden gule gule kullanin hediyelerinizi!

katıl tabi :)

bende geç olmadan katılayım o zaman eksik kalmayayım aman
bebişlere ciciler teyzelerinden ne güzel

ayva zararı yoksa ben de yiyim bari :) popsundan korkan bir insan olrak araştırmadan birşey yiyemiyorum çok komiğim :) ddereotu maydanoz ayıklıyorum salatadan falan :) Ayyyy ne güzel gamzecanlar :) maşallah. Dua tavsiyeleri ve güzel dilekler için teşekkür ederiz. Süt ne zaman gelecek daha hamileyken mi aman haberimiz olsun da ters bişey var sanmayalım biz yeni hamileler herşeyden kıl kaparız da :)

evet aralık çok güzel ve uygun ak kara çocuklar da kız erkek iyice belli olur ozamana inşallah :) harika olacak Allah'ın izni ile. HANİPEKS ORGANİZASYON İÇİN TŞK.

Kızlar bugün bana hamile takviminde 3 ay bitti diyor bu sefer inanayım mı ha ha aha ah 12. Haftanın sonunda da dediydi kutladık ettik 14 diye uyarmıştınız siz busefer sevinebilir miyim baksanıza bi yazıya ilk trimester bitti mi diyosunuz şimdi :)

1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455

evet aralık çok güzel ve uygun ak kara çocuklar da kız erkek iyice belli olur ozamana inşallah :) harika olacak Allah'ın izni ile. HANİPEKS ORGANİZASYON İÇİN TŞK.

Her ne kadar fikir çalıntı da olsa rica ederim ne demek :)

Oğluşunun ismini de Ali Galip koyarsın o zaman

Evet 13 hafta bittiginde ikinci trimester basliyor. Bugunden itibaren ikinci trimesterdayiz, hayirli olsun:))

:))))) Allah iyiliğinizi versin 16. Hafta daha garanti sanki :)))) benim tlf da her haftaya uyarı koymuştum gerçi uyarı gelmeden ben su kadar gün sonra hafta doluyor derdim :) bu heyecan hiç geçmiyor doguncada göbeği düşseydi , 40 i çıksaydı vs... Rabbim saglikli uzun ömürler versin.
Ayrıca bende 6. Ay civarında süt gelmişti ilkte cok duygulaniyor insan.Yalniz anneden anneye değişebilir süt gelimi kimisinde hiç olmuyor.(küçük olan göğsün sutu daha cok olur , hamilelikte göğüs muhakkak büyür .Normal göğüs ölçüsünden bahsediyorum.)

slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle

güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyum sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.

tebrikler canım:)

kızlar ben gittim, çıkıyorum,

sevgili dünürüm ve siz canlarım yarına görüşürüz

, eve gidip ,bi yarım saat yürüyüş yapmaya çalışiciğim inş.:)

öptüm sizi

Eveeeeet artık doya doya sevinebilirsin :))))

Tebrik ederim :) kızını sağlıkla kucağına al innnşallah :))

benide ekleyin listeye bende varımmm

hayırlısı olsun canım kızın allah kucağına almayı nasip etsin...

güzel nisan annneleri hepinizi öpüyorum.bugun çok yoğundum takip edemedim sizi

kızlar bana yardım edin.git gide kötüleşiyorum.boğzaım yanıyo kulaklarım ağzrıyo kaşınıyo başım ağzıyo çok halsızm bide biraz oksuruk başladı.ne yapmam gerek.hasta olmak ıstemıyorum

ay bu söze bile gözlerim doldu, yok artık, nolucak benim bu halim:)
yerim seni de senin gelinini de damadımı da:)

oyyyyyyyy dünürrr dünürrrr bizim çocuklarında çocuklarını görmek nasip olsun inşallahhhh....
ağlama dünür ağlama..bol bol çocuk yapalım kızlar torunlarımızla avutalım kendimizi

tebrikler sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaallah :)))

oy oy hoş gelmiş oğlun demek ki aylin hanıma gelen bebek naz yapıyor göstermiyor :) senin ikili testin nasıl çıkmıştı biyokimyasal risk kaç senin çok merak ediyorum benimkiyle kıyaslamak istiyorum

hayırlısı olsun kızının olmasına sevindim ama enfeksiyon olmana üzüldüm geçmiş olsun bende enfeksiyon atlatmıştım bol bol su iç bir hafta bile olmadan normale dönüyor ama bol su içmeyi unutma gece uykundan uyanınca bile iç tuvaletini tutma idrar yolların temizlenir böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…