Mergenciğimin söylediğine katılıyorum Aralık ayı gibi organize etmemiz mantıklı olabilir ama ben dayanamıyorum, napiyim sabırsızım işte hoşgörün :) Şimdiden listeyi yaparım ben de Mergen gibi arada bir ben de bu listeyi paylaşırım. (Ay benim kadar kıskanç birini daha da görmedim bu dünyada) Aralık ayında da kurayı çeker hediyeleri yollarıs :)
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
Bunu bilmiyordum bende baslayim yemeye o zaman :)Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar diye vahiy etmiştir.(İhya IV/278).
Bende katilmak isterdim ama malesef kimse amerikaya kargo yollayamaz:)) simdiden gule gule kullanin hediyelerinizi!
Başka bir anneler formunda okumuştum, Çekiliş yapmışlar, çok hoşuma gitti.
Detaylar şöyle:
Önce katılacaklar listesi hazırlanacak.
Ardından çekiliş yapılacak
Adresler bir kişiye verilecek ve o kişi dışında kim kime çıkmış bilmeyecek, görevli kişi herkese özel mesajla kime hediye alacağını ve o kişinin adresini yollayacak.
Hediyeler için tutar bazında üst sınır belirlenecek örneğin: en fazla 30 tl gibi
Bir tarih belirlenecek ve herkes o tarihte aynı anda hediyeleri birbirine kargolayacak.
Hediyeler ulaştıkça resimleyip teşekkürlerimizi ileteceğiz.
Bütün sorumlulukları, yapılacakları seve seve üstlenebilirim.
kap kap ama inş. kesin kızdır ya valla bu kadar konuşuyoruz ben aldım elbiselerini:9 bi sürpriz yapmasın sevgili dünürüm:)
bende izleyemeyenlerdenim:) banada bi arkadasım telde söyledi.bende netten izledim parca parca cok sesini de acamadım işyerinde zor oldu gelen giden aksam evde nasipse ayrıntılı izleyeceğim.mesela bebişi sakinleştirmek için yüzüne yapılan masaj falan var simdi görsel bakmamız lazım.anlatamamki:) emerken kac derecelik acıda tutmak gerekiyor felan vardı.anca işte baslıklarını diyebiliyorum.kusura bakmayın((
benim gelinim yapmaz öyle şeyler annesi
Bunu bilmiyordum bende baslayim yemeye o zaman :)
Bende katilmak isterdim ama malesef kimse amerikaya kargo yollayamaz:)) simdiden gule gule kullanin hediyelerinizi!
bende geç olmadan katılayım o zaman eksik kalmayayım aman
bebişlereciciler teyzelerinden ne güzel
Maasallah anneler hızınıza yetisilmiyor :) inşallah doguma kadar enerjiniz devam eder.
İlk önce ayva konusu hurafedir değildir bilemem ama ben ikisinde de cok yedim suan 2 Gamzeli de bana bakıyor :))
Mevsiminde yeyin ama.
Sonuc bekleyen annelere Rabbim yardım etsin sıkıntılarınız için inşirah suresini okuyabilseniz ne güzel olur , göğsünüz genişler (yürek ferahligi) Birde sag ellerinizi göbeğinize koyup Yâ Şâfî ismini zikredin.Şifa Allahtan ...Hiçbirimizin garantisi yok.Sevilen kulsunuz:)
Çatlak için önlemler alınmaya başlanmış :) ben ilk bebeğime 54 kg hamile kaldım boyda 171 karın tabi zar gibiydi kremler bende çaresiz kaldı bebeğim 4.400 gr dogunca krem ne yapsın?yetisemedi :))
Yalnız göğüs uçlarınızda ki çatlaklar icin nemlendirici daha iyi gerci kısa bir süre sonra sutunuz gelecek onunla beraber o kabuklar yumusayip düşecek pamuk gibi sonrasi.dogum sonrası göğüs çatlağınız olmasında o zor çünkü .
Mergenciğimin söylediğine katılıyorum Aralık ayı gibi organize etmemiz mantıklı olabilir ama ben dayanamıyorum, napiyim sabırsızım işte hoşgörün :) Şimdiden listeyi yaparım ben de Mergen gibi arada bir ben de bu listeyi paylaşırım. (Ay benim kadar kıskanç birini daha da görmedim bu dünyada) Aralık ayında da kurayı çeker hediyeleri yollarıs :)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
benim gelinim yapmaz öyle şeyler annesi
evet aralık çok güzel ve uygun ak kara çocuklar da kız erkek iyice belli olur ozamana inşallah :) harika olacak Allah'ın izni ile. HANİPEKS ORGANİZASYON İÇİN TŞK.
Kızlar bugün bana hamile takviminde 3 ay bitti diyor bu sefer inanayım mı ha ha aha ah 12. Haftanın sonunda da dediydi kutladık ettik 14 diye uyarmıştınız siz busefer sevinebilir miyim baksanıza bi yazıya ilk trimester bitti mi diyosunuz şimdi :)
Evet 13 hafta bittiginde ikinci trimester basliyor. Bugunden itibaren ikinci trimesterdayiz, hayirli olsun:))Kızlar bugün bana hamile takviminde 3 ay bitti diyor bu sefer inanayım mı ha ha aha ah 12. Haftanın sonunda da dediydi kutladık ettik 14 diye uyarmıştınız siz busefer sevinebilir miyim baksanıza bi yazıya ilk trimester bitti mi diyosunuz şimdi :)
Kızlar bugün bana hamile takviminde 3 ay bitti diyor bu sefer inanayım mı ha ha aha ah 12. Haftanın sonunda da dediydi kutladık ettik 14 diye uyarmıştınız siz busefer sevinebilir miyim baksanıza bi yazıya ilk trimester bitti mi diyosunuz şimdi :)
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle
güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyumsağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle
güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyumsağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
mergenciğimin söylediğine katılıyorum aralık ayı gibi organize etmemiz mantıklı olabilir ama ben dayanamıyorum, napiyim sabırsızım işte hoşgörün :) şimdiden listeyi yaparım ben de mergen gibi arada bir ben de bu listeyi paylaşırım. (ay benim kadar kıskanç birini daha da görmedim bu dünyada) aralık ayında da kurayı çeker hediyeleri yollarıs :)
2 - sedagg
3 - whitesheep
4 - naz0675
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. Tatlı mı tatlı bi kızımız olacak allah'ın izniyle
Güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. Ilaç kullanmaya başladım. En kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. Hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. Amaaaaaa çok mutluyumSağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
ay bu söze bile gözlerim doldu, yok artık, nolucak benim bu halim:)
yerim seni de senin gelinini de damadımı da:)
slmmmmm
oy oy hoş gelmiş oğlun demek ki aylin hanıma gelen bebek naz yapıyor göstermiyor :) senin ikili testin nasıl çıkmıştı biyokimyasal risk kaç senin çok merak ediyorum benimkiyle kıyaslamak istiyorumMerhabalar güzel anneler. Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.. Oğlumuz oluyormuş.. İçimden hep oğlan geçiyordu zaten.. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah..
Dün doktor bayağı bi uğraştı cinsiyetini görebilmek için. Çok terbiyeli bir çocuk dedi hatta, göstermedi pipisini. Bu arada 3'lü tarama istemedi doktor. AFP testi yaptırdı.. Haftaya pazartesi inşallah sonucunu alıcaz hayırlısıyla..
Sizler nasılsınız? Herşey yolundadır umarım..
slmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?