2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

grip oluyorsun sanırım bu sene grip senin saydığın belirtilerle başlıyor ıhlamur iç portakal ye, greyfurt ye, (tansaşta bunlar var bulabilirsin) ayrıca tavuksulu çorba iç ben bunlarla düzeldim hiç ilaç içmeden sıkı giyin ter atmaya çalış çorabını bile çıkarma ayağından ahh umarım hafif geçer canım

kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?
ben 3-4 kg aldım bile sizde durumlar nasıl?

kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?

çok çıktı hemde. zaten cildim sık sık bozulurdu hamileliğin 6. haftasından sonra hormonal tabi coştu yine ama bu haftalarda azaldı sanki.
Bide ergenlikte o kadar sivilceli olmama rağmen vücudumda hiç sivilce çıkmamıştı. Hamilelikte meretler sırt göğüs dinlemedi.

Son düzenleme:

Merhabalar,

Balıkyağı kullanmaya başlayacağınızı söylemişsiniz. Bana da doktorum Tr'de derin su balığı pek bulunmadığı için omega almak açısından önerdi. GNC mağazalarından alabilirsin dedi. Ama onlarca çeşit var:) Sizin kullanacağınız bir marka var mı?

Merhaba,
Ben de 13. haftayım, doktorum lierac diye bir jel-krem önerdi. Bu haftadan başla, çünkü amaç çatlak oluşmadan müdahale etmek dedi. Ben internetten siğariş ettim, 3lü alıyorsun, çok daha ucuza geliyor. Bunun dışında badem yağı da oldukça iyi geliyormuş.

cnm çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin minik kuzuyu sana bağışlasın

ah canım geçmiş olsun bol bol limonlu sıcak su iç başka yapacak birşey yok tavuksuyuna şehriye çorbası da iyileştirir bak.

teşekkür ederim yine ertelemediğiniz için haahahaa ha:) sağol canım şaka bir tarafa atlattık inşallah ilk 3 ay muhabbettinikayınvalidem kafamın etini yiyordu hamile olduğumu duyduğundan bu yana ilk 3 ay ilk 3 ay diye ondan bu akdar önemli oldu benim için h ahahah:)

Eveeeeet artık doya doya sevinebilirsin :))))

Tebrik ederim :) kızını sağlıkla kucağına al innnşallah :))

ohhh iyiden iyyiye dünüre bağladınız vallahi :) haydi iyi akşamlar canım.
kızlar ben gittim, çıkıyorum,

sevgili dünürüm ve siz canlarım yarına görüşürüz

, eve gidip ,bi yarım saat yürüyüş yapmaya çalışiciğim inş.:)

öptüm sizi

canım tebrik ederim ne güzel kızın olacakmış maşallah Allah bağışlasın şimdiden. İdrar yollarımız heryrimiz olduğu gibi hassasmış hamileyken her türlü enfeksiyona açıkmışız geçmiş olsun canım.

Ali Galip :) Ali ismini çok severim ama koymucam :) Babasının adını koyarım erkek olursa yani Ahmet :) Bir de Selim ismi hoşuma gidiyor anlamı falan çok hoş kusuru noksanı eksiği olmayan iy huylu doğru düzgün falan anlamı var bakalım hayırlısı ile:) Kız olursa da Defne düşünüyorum. :)

1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455

Her ne kadar fikir çalıntı da olsa rica ederim ne demek :)

Oğluşunun ismini de Ali Galip koyarsın o zaman

canım yanlız yanlışın var bizim 14. hafta bitiyor bugün tesüf ederim :) yarın 15. haftamız başlıyor :)1 haftayı yedirtmem arkadaş ben nelikle yaşadım ha ha aha aha:)
Evet 13 hafta bittiginde ikinci trimester basliyor. Bugunden itibaren ikinci trimesterdayiz, hayirli olsun:))

ha ha aha aha:) kız ertelemeyin yeterrr :) ne güzel anılar telefona hatırlatma koymuş canım yaaa :) bakalım bu evladında da ne güzel günler yaşayacaksın inşallah. benim göğüsler normalde büyük inşallah süt olur.

nazcım ve sedacım bakın bu videoya..
[video]http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta17.html[/video]

cnm çok teşekkür ederim ya gerçketen böle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum en az benim kadar düşünosunuz bebemi çok seviniyorum o kadar destek oluosunuzki

ben de kullanıyorum seven seas pulse adı günde 1 tane ( hiç balık yiyemiyorum ben çünkü)

ben 900 gr aldım sadece bu kadar zamanda ama ben zaten kilolu yakalanmıştım çok dikkat ediyorum.

Canım hayırlı uğurlu olsun ikinci trimester.
Bende girmişim anlamadan ama birşey hissetmiyorum (sanki yepyeni bir gelişme olacağını zannediyorum da)
Merak ettim kayınvaliden için neden bu kadar önemli ki??

cnm çok teşekkür ederim ya gerçketen böle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum en az benim kadar düşünosunuz bebemi çok seviniyorum o kadar destek oluosunuzki

ne demek bitanem..bilipte yada öğrendiğimiz şeyleri paylaşmazsak vebal alırız..insanız hepimizin hepimize ihtiyacı var..

ben gebelik öncesinde ve halen kalsiyum takviyesi,omega 3 kullanıyorum herbalife ek gıda takviyelerini :)))

hem de nasıl çıktı :) dokunmamaya çalışıyorum ama her gün yeni bir sivilceyle uyanıyorum. ayrıca 5 kilo aldım :)

doğal elma sirkesi ve gül suyu kullanmaya başladım iyi geliyormuş diye yüzüme kötü hissediyorum çok çirkin :26:

seyrettim ve okudum canım çok teşekkür ederim eksik olma. :)

ne demek bitanem..bilipte yada öğrendiğimiz şeyleri paylaşmazsak vebal alırız..insanız hepimizin hepimize ihtiyacı var..

AMAN NE BİLİM BEN ÇOK RİSKLİ İLK 3 AY AMAN BEBEK DÜŞER AMAN ŞÖYLE OLUR AMAN BÖYLE OLUR SAĞOLSUN HEP KÖTÜ ŞEYLERİ ÖRNEKLERİ ANLATA ANLATA YOK EFENDİM 3 AY ÇIKMADAN KİMSEYE SÖYLEMEYİN AĞİLMEYİN KALKMAYIN UZANMAYIN FALAN DA FİLAN :) FALANCANIN BEBEĞİ ŞÖYLE ÖLDÜ FİLANCANIN ŞÖYLE SAKAT DOĞDU SAĞOLSUN AĞZINDAN BAL DAMLIYOR.

Canım hayırlı uğurlu olsun ikinci trimester.
Bende girmişim anlamadan ama birşey hissetmiyorum (sanki yepyeni bir gelişme olacağını zannediyorum da)
Merak ettim kayınvaliden için neden bu kadar önemli ki??

AYNI ŞEKİLDE BEN DE ÇOK SEVİNİYORUM BİZİ İHYA ETTİNİZ SIKINTILARIMIZI UNUTTURDUNUZ ALLAH HEPİNİZZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH :)

1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi

Ohhh ne güzel prensesler çoğaldı ha haayyyyyy

Mutlaka bol bol c vitamini al canım.

Çıkmaz mı Gebelik maskesi diye geçer hamilelikte sivilcelenme.

​Defne güzel isim canım, Selim de çok hoş ve anlamlı.

Alemsin ya 1 haftamı yedirtmem diyor

Canım benim sağol senin de hayılrı olsun bir değişiklik olacağından değil her bakımdan zorlu bir alışma süreci oluyor vücudun ya biraz da ondan seviniyor insan bitince hem de 3/1'i bitti diye yani bebeklerimize kavuşacağımız güne daha çok yaklaşıyoruz diye seviniyor insan herhalde :)
canım hayırlı uğurlu olsun ikinci trimester.
merak ettim kayınvaliden için neden bu kadar önemli ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…