güzel nisan annneleri hepinizi öpüyorum.bugun çok yoğundum takip edemedim sizi
kızlar bana yardım edin.git gide kötüleşiyorum.boğzaım yanıyo kulaklarım ağzrıyo kaşınıyo başım ağzıyo çok halsızm bide biraz oksuruk başladı.ne yapmam gerek.hasta olmak ıstemıyorum
kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?
ben 3-4 kg aldım bile sizde durumlar nasıl?
kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?
Katinamm bende elevit içiyorum. Doktor ikacı verirken kilo aldırıyormuş diye duydum başka bir ilaç verseniz olmaz mı demiştim. Başka ilaç versemde kilo alacaksın çünkü artık kilo alma dönemine girdin, ayrıca belirli bir kiloyu alman da gerekiyor zaten, bunu içmek zorundasın demişti.
Bu kadar net konuşunca bende korkumdan içmemezlik yapamıyorum açıkçası :s demir hapı ve balık uağına bu hafta başlayacağız. Bakalım onlar ne gibi değişiklik yapacak bünyede.
Bu arada sabah tartıldım alınan kilo sayısı 2 ye çıkmış
kızlar günaydın hepinize
size bişy sorucam bu karın çatlaklarını önlemek için önlemler almaya başladınız mı? ben hergün bol su içiyorum en başta tabi ve genelde banyodan sonra ve yatmadan önce 2-3 günde bi johnsons baby yağını ve aktardan aldığım bi kremi kullanıyorum şimdilik memnunum ve nekadar erken başlarsam o kadar iyi olur diye düşündüm ki zaten artık şişmeye başlıyoruz :)
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle
güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyumsağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
kızlar bana yardım edin.git gide kötüleşiyorum.boğzaım yanıyo kulaklarım ağzrıyo kaşınıyo başım ağzıyo çok halsızm bide biraz oksuruk başladı.ne yapmam gerek.hasta olmak ıstemıyorum
Eveeeeet artık doya doya sevinebilirsin :))))
Tebrik ederim :) kızını sağlıkla kucağına al innnşallah :))
kızlar ben gittim, çıkıyorum,
sevgili dünürüm ve siz canlarım yarına görüşürüz
, eve gidip ,bi yarım saat yürüyüş yapmaya çalışiciğim inş.:)
öptüm sizi
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle
güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyumsağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
Her ne kadar fikir çalıntı da olsa rica ederim ne demek :)
Oğluşunun ismini de Ali Galip koyarsın o zaman
Evet 13 hafta bittiginde ikinci trimester basliyor. Bugunden itibaren ikinci trimesterdayiz, hayirli olsun:))
:))))) Allah iyiliğinizi versin 16. Hafta daha garanti sanki :)))) benim tlf da her haftaya uyarı koymuştum gerçi uyarı gelmeden ben su kadar gün sonra hafta doluyor derdim :) bu heyecan hiç geçmiyor doguncada göbeği düşseydi , 40 i çıksaydı vs... Rabbim saglikli uzun ömürler versin.
Ayrıca bende 6. Ay civarında süt gelmişti ilkte cok duygulaniyor insan.Yalniz anneden anneye değişebilir süt gelimi kimisinde hiç olmuyor.(küçük olan göğsün sutu daha cok olur , hamilelikte göğüs muhakkak büyür .Normal göğüs ölçüsünden bahsediyorum.)
nazcım ve sedacım bakın bu videoya..
[video]http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta17.html[/video]
Merhabalar,
Balıkyağı kullanmaya başlayacağınızı söylemişsiniz. Bana da doktorum Tr'de derin su balığı pek bulunmadığı için omega almak açısından önerdi. GNC mağazalarından alabilirsin dedi. Ama onlarca çeşit var:) Sizin kullanacağınız bir marka var mı?
teşekkür ederim yine ertelemediğiniz için haahahaa ha:) sağol canım şaka bir tarafa atlattık inşallah ilk 3 ay muhabbettinikayınvalidem kafamın etini yiyordu hamile olduğumu duyduğundan bu yana ilk 3 ay ilk 3 ay diye ondan bu akdar önemli oldu benim için h ahahah:).
cnm çok teşekkür ederim ya gerçketen böle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum en az benim kadar düşünosunuz bebemi çok seviniyorum o kadar destek oluosunuzki
Merhabalar,
Balıkyağı kullanmaya başlayacağınızı söylemişsiniz. Bana da doktorum Tr'de derin su balığı pek bulunmadığı için omega almak açısından önerdi. GNC mağazalarından alabilirsin dedi. Ama onlarca çeşit var:) Sizin kullanacağınız bir marka var mı?
Merhabalar,
hem de nasıl çıktı :) dokunmamaya çalışıyorum ama her gün yeni bir sivilceyle uyanıyorum. ayrıca 5 kilo aldım :)
ne demek bitanem..bilipte yada öğrendiğimiz şeyleri paylaşmazsak vebal alırız..insanız hepimizin hepimize ihtiyacı var..
Canım hayırlı uğurlu olsun ikinci trimester.
Bende girmişim anlamadan ama birşey hissetmiyorum (sanki yepyeni bir gelişme olacağını zannediyorum da)
Merak ettim kayınvaliden için neden bu kadar önemli ki??
cnm çok teşekkür ederim ya gerçketen böle şeyler yapınca çok mutlu oluyorum en az benim kadar düşünosunuz bebemi çok seviniyorum o kadar destek oluosunuzki
slmmmmm
Ali Galip :) Ali ismini çok severim ama koymucam :) Babasının adını koyarım erkek olursa yani Ahmet :) Bir de Selim ismi hoşuma gidiyor anlamı falan çok hoş kusuru noksanı eksiği olmayan iy huylu doğru düzgün falan anlamı var bakalım hayırlısı ile:) Kız olursa da Defne düşünüyorum. :)
canım yanlız yanlışın var bizim 14. hafta bitiyor bugün tesüf ederim :) yarın 15. haftamız başlıyor :)1 haftayı yedirtmem arkadaş ben nelikle yaşadım ha ha aha aha:)
canım hayırlı uğurlu olsun ikinci trimester.
Bende girmişim anlamadan ama birşey hissetmiyorum (sanki yepyeni bir gelişme olacağını zannediyorum da)
merak ettim kayınvaliden için neden bu kadar önemli ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?