2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ne güzel gülmüşsün öyle hah hayyt diye :) allah gülen yüzünü soldurmasın inşallah. Evet yaaa defne mitolojide de geçiyor kimselere yüz vermeyen güzellergüzeli bir kız varmış su/orman perisi (nehir tanrısının kızı) defne birisi onu çok istemiş o da ona varmamış :) ömür boyu bir ağaca dönüştürülmüş ona yar olmadı diye :) saçlarının güzel kokusu defne ağacının dallarına yapraklarına geçmiş :) ben biraz garip anlattım ama ınternette güzel güzel yazıyor özet çıkarttım :) aynı zamanda barışın kardeşliğin simgesi defne yapraklarıyla yapılmış taç zafer kazananların ödülü :) çok hoşuma gitti benim :) eşim de onayladı kız olursa çift isim düşünmüyoruz çünkü belki benim gibi hem kızlık hem kocasının soyadını kullanmak isterse dört kelime yan yana olmaz onun için tek isim yeter. Ama erkek olursa ahmet selim olabilir. Erkeklere çift isim karizmatik oluyor bence. Sen ne düşünüyordun canım isim masal mıydı?

1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi
7 - Mezopotamya82

kızlar evde bir karpuz vardı.bozulmuş ve su akmış mutfağa
bende onu çöpe atayım dedim 5,6 kg var.
konteynera zor götürdüm yarı yoldada bırakamadım.
1 saattir sağ kasığımda ağrı var ve çok korkuyorum bişey olmaz dimi nolur olmasın allahım

hnaipeks düşündüm düşündüm bulamadım çekiliş faslı nasıl oluyormuş böyle buralardan ekrandan her birimiz biryerede :) herşeyi anladım onu anlamadım ha aha ahaah:)

yok canım birşey olmaz merak etme kasılmışındır. Geçen gün ben de şirkette sifon baktım bozuk vileda kovası gibi bişey vardı mecburen onu kaldırım tuvalete dökmek zorunda kaldım kasıldı biraz karnım sonra ama bişey olmadı korkma küçük çocuğu varken hamile kalanlar bir taraftan diğer çocuklarını taşıyorlar da bişey olmuyor. yine takip et istersen ters bir durum olursa ki olmaz içini ferah tut doktora sorarsın canım geçmiş olsun.

merhaba kızlar daha önce yazdım ama cvp alamadım
sizlerde de göğüs kaşıntısı başladımı benim çok kaşınıyor ve korkuyorum
çatlak fln olur diye, sizler neler kullanıyorsunuz çatlaklar için

Stres yapma bende iki aksam önce unuttum bebek falan koltuğu çektim one doğru birden kasilip kaldım öylece cok acıdı ama gecti sonra birşeyde olmadı. Merak etme artık tutundu bebeklerimiz ama zorlama kendini bırak aksın karpuzun suyu esın gelince atardı neyse icini ferah tut canım .. Hicbirsey olmadı meleğine emin ol unut kötü seyleri

benim göğüslerim ve karnım kaşınıyor canım bacaklarım da bazen ama henüzbirşey sürmeye başlamadım

inşallah canım yerimden kıpırdamaya korkuyorum.

eşim 3 gün şehir dışında evde yalnızım canım. yoksa ellemezdim. yalnız olunca bişey olursa napıcam diye düşünüp durmaktan resmen hasta oldum bugün.

ah canım benim ilk zamanlarımızda ola neyse de şimdi arkadaşların da dedği gibi bebişler tutundu artık Allah'ın izni ile. Merak etme ben akşam açayım mı bilgisayarı haberleşelim kendini yanlız hissetme korkma.

OOO hikayesi de varmış ne güzel, ben de kız için iki isim düşünmüyorum ben de kimlikte kendi soyismimi kullanıyorum çünkü, 2 öğrencim var benim birinin adı Selim Tuna, diğeri Asım Selim.

Benim minnoşun adı da masal olacak inş he he he :)

bazı arkadaşlarımızdan haber çıkmayınca çok fena oluyor insan inşallah bir an önce yazarlar.

Ben de merak ediyorum bugün 6. günü olmayışının.

yaaaa he et yiyemiyorum ben sizde durumlar nasıl hergün yemesem olur mu acaba?

Ben de sadece balık yiyebiliyorum. Şükür ki yiyebiliyorum.

Korkma cnm bir şey olmaz yeğenime.

hnaipeks düşündüm düşündüm bulamadım çekiliş faslı nasıl oluyormuş böyle buralardan ekrandan her birimiz biryerede :) herşeyi anladım onu anlamadım ha aha ahaah:)

Ben isimlerinizi yazıp hepinizin niyetine çekeceğim burda, hile yapmam korkmayın he he he

çok sağol canım ya allah razı olsun. pcyede bakamıyorum ki mide bulantısı yapıyor ara sıra açıyorum.

hile yapmam dedi yav :) çok tatlısın :9 masal ismi harika vallahi :) haydi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…