2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende varım bende varımm

kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?
ben 3-4 kg aldım bile sizde durumlar nasıl?

Bende çıkmadı çok şükür. Bu sabah tartıldım 2 kilo almışım bakalım doktorun tartısı ne gösterecek.

nazcım ve sedacım bakın bu videoya..
[video]http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta17.html[/video]

Benim doktorumun sitesi :) çok güzel, faydalı bilgiler var.

Perşembe günü doktor kontrolüm var i zaman yazacak ilacı. İsmini burdan yazarım

naz canım 10 dkda bir özel msj atılıyormuş. şimdi daha iyiyim sancım azaldı gibi ama yine de var.

doktorum bana da marincap dedi ama gebeliğin son 3 ayında alıcaksın dedi.

bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş

slm kızlar hep okuyorumda yazmaya vaktim olmuyor.bu mesai işi beni yordu sanırım.bende 1.800 gr falan almışım aynen dr un tartısında kaç çıkıcam bilmiyorum:18lsun o kadarda olur şurda tam 4 aylık olmuş bebeğim dimi ama

Tabi canım gayet normal, bebiş büyüyor sonuçta :)) benim okuduğum 4. aya kadar 2,5 ile 5 kilo arasında almak normalmış zaten

Maasallah yol yarilanmis nerdeyse...Zorlu günler geride kalıyor . Ben nerdeyse 3 kg almisim,hiç dert etmiyorum cunku hemen veriyorum :) ama su an ne hamile gibi nede şişman gibi değişik bir olcudeyim.

Ben birde Dr cinsiyetini sormadım :) isimede geldi hani.Hissediyorum ama biraz da sürpriz olsa mı diyorum...

Niye konuşmuyonuz kııııı ? :)

Kuzum isi toparladim ben, az once geldim eve sukur, zaten zar zor ciktim bir de teli arabada unutmusum cildirdim

bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş

Cinsiyet icin daha erken degil mi yoksa benim dr beni mi kekliyor
Aramiza hosgeldiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…