özel mesaj yazdım canım.tamam canım şimdi nasılsın braz geçti mi? sen hangi şehirdeydin?
burda neden söylemediğimi mi soruyorsun?Niye konuşmuyonuz kııııı ? :)
Mergenciğimin söylediğine katılıyorum Aralık ayı gibi organize etmemiz mantıklı olabilir ama ben dayanamıyorum, napiyim sabırsızım işte hoşgörün :) Şimdiden listeyi yaparım ben de Mergen gibi arada bir ben de bu listeyi paylaşırım. (Ay benim kadar kıskanç birini daha da görmedim bu dünyada) Aralık ayında da kurayı çeker hediyeleri yollarıs :)
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
kızlar yüzünüzde sivilce çıktımı ? benim boynum falan berbat ergenlikte bu kadar çıkmamıştı?
ben 3-4 kg aldım bile sizde durumlar nasıl?
nazcım ve sedacım bakın bu videoya..
[video]http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta17.html[/video]
Merhabalar,
Balıkyağı kullanmaya başlayacağınızı söylemişsiniz. Bana da doktorum Tr'de derin su balığı pek bulunmadığı için omega almak açısından önerdi. GNC mağazalarından alabilirsin dedi. Ama onlarca çeşit var:) Sizin kullanacağınız bir marka var mı?
burda neden söylemediğimi mi soruyorsun?
ben de msjı okumadığını o yüzden sorduğunu sanmıştım canım.Yok canım ben hepinize birden dedim burda görünüyorsunuz kimse bişey yazmıyor ya ondan demiştim :)
doktorum bana da marincap dedi ama gebeliğin son 3 ayında alıcaksın dedi.Merhabalar,
Balıkyağı kullanmaya başlayacağınızı söylemişsiniz. Bana da doktorum Tr'de derin su balığı pek bulunmadığı için omega almak açısından önerdi. GNC mağazalarından alabilirsin dedi. Ama onlarca çeşit var:) Sizin kullanacağınız bir marka var mı?
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi
7 - Mezopotamya82
Bende çıkmadı çok şükür. Bu sabah tartıldım 2 kilo almışımbakalım doktorun tartısı ne gösterecek.
Benim doktorumun sitesi :) çok güzel, faydalı bilgiler var.
Perşembe günü doktor kontrolüm var i zaman yazacak ilacı. İsmini burdan yazarım
slm kızlar hep okuyorumda yazmaya vaktim olmuyor.bu mesai işi beni yordu sanırım.bende 1.800 gr falan almışım aynen dr un tartısında kaç çıkıcam bilmiyorum:18lsun o kadarda olur şurda tam 4 aylık olmuş bebeğim dimi ama
bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
Niye konuşmuyonuz kııııı ? :)
bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?