Aman Allahım sadece 2 günde 1 kilo almışım
tebrik ederim,Allah hep sağlık haberlerini paylaşmayı nasip etsin inşallahselam kızlar nasılsınız? ben bebeğimin ikili test sonuçlarını aldım dün, doktorum sonuçların çok iyi çıktığını söyledi tüm değerler 1/10000 den küçük çıktı, sadece yaş kısmı 1/1300 gibi bişi çıktı.. doktorum sonuçlar çok iyi üçlü ve dörtlü testleri yapmaya gerek bile yok dedi :) çok sevindim içim rahatladı :) rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin hepimizin bebeğini inşallah...
Kuzum isi toparladim ben, az once geldim eve sukur, zaten zar zor ciktim bir de teli arabada unutmusum cildirdim
Cinsiyet icin daha erken degil mi yoksa benim dr beni mi kekliyor
Aramiza hosgeldiniz bu arada
slmmmmm
sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik. tatlı mı tatlı bi kızımız olacak Allah'ın izniyle
güzel bu haberle birlikte idrar yolumda hafif enfeksiyon olduğunu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım. en kısa zamanda geçer, bebeğe bir zararı olmaz inşallah. hava değişimi yüzünden sesim de kısıldı. amaaaaaa çok mutluyumsağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi
tebrik ederim,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
slm kızlar hep okuyorumda yazmaya vaktim olmuyor.bu mesai işi beni yordu sanırım.bende 1.800 gr falan almışım aynen dr un tartısında kaç çıkıcam bilmiyorum:18lsun o kadarda olur şurda tam 4 aylık olmuş bebeğim dimi ama
Kuzum isi toparladim ben, az once geldim eve sukur, zaten zar zor ciktim bir de teli arabada unutmusum cildirdim
1 - hanipeks
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi
7 - Mezopotamya82
8 - sipsezan
9 - gorkemre
10 - laterne
Benim doktorum 12. haftada %90 oranla söyledi. İki gün sonrada %100 söyleyecek inşallah. Bence kullanılan ultrason cihazının özellikleri ve bebeğin pozisyonuna göre söyleyebiliyorlar. Yoksa neye dayanarak söyleyecekler ki?
ellerine sağlık tatlım,on numara olmuş
10 numara hatunsun sekerim olsun o kadar
ay kısa zamanda ne çok değişiklik oluyor topicte takip edemiyorum gerçekten bana yazılan mesajları da cevaplayamadım kusura bakmayın yoğunum bu aralarzaten ikili test de yaptıramadım (
gönüllerin birincisiiii teşekkür ederim
kocaman öper seni o hatun
Cihazin ozellikleri de bir etkendir bebegin pozisyonu da evet ama asil onemlisi fetusun genital gelisimini tamamlamis olmasi, 12. Haftada genital gelisim devam eder tamamlanmasi 16. Haftayi bulabilir.
10 numara hatunsun sekerim olsun o kadar
Cenemiz durmuyor naparsinNasilsin? Bebis nasil?
[/COLOR
iyiyim canım bebişim de çok iyi doktor her şey normal dedi. geçen hafta doktora gittik ultrasyon cihazını karnıma tutması ile bebişimin hareketlenmesi bir oldu. fıldır fıldır hareket ediyordu şok olduk eşim dondu kaldı çok duygulandık :)))) hala onun etkisindeyiz. şimdi de içim pır pır ediyor hissetti herhalde onun hakkında konuştuğumu :)))
Aramıza hoşgeldin :)) bir prens daha geliyor ne güzel :) inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebişlerimizi.
Mergenciğimin söylediğine katılıyorum Aralık ayı gibi organize etmemiz mantıklı olabilir ama ben dayanamıyorum, napiyim sabırsızım işte hoşgörün :) Şimdiden listeyi yaparım ben de Mergen gibi arada bir ben de bu listeyi paylaşırım. (Ay benim kadar kıskanç birini daha da görmedim bu dünyada) Aralık ayında da kurayı çeker hediyeleri yollarıs :)
1 - hanipeks (yuppi en üstteyim hahahaha)
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?