2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tebrik ederim,Allah hep sağlık haberlerini paylaşmayı nasip etsin inşallah

Kuzum isi toparladim ben, az once geldim eve sukur, zaten zar zor ciktim bir de teli arabada unutmusum cildirdim

Cinsiyet icin daha erken degil mi yoksa benim dr beni mi kekliyor
Aramiza hosgeldiniz bu arada

bencede erken canım daha hem o arkadaş 11 haftalık falan o kadar erkenden kesin bişey ögrenmek imkansız bence dr ona şaka yapmıştır

maşallah pamuk prensese
geçmiş olsun canım.bol su içmeye gayret göster ve çok sıkışmadan git wc'ye

tatlım bu kadar olur yani;bugün itibariyle ben de 1.800 almışım :) doktora çok geç saatlerde gittiğimiz için ve tabi kıyafetlerinde etkisiyle olduğumdan fazla çıkıyorum;bu defa kaç çıkıcam ,dr ne diyecek diye şimdiden stres basıyor

1 - hanipeks
2 - sedagg
3 - Whitesheep
4 - naz0675
5 - nemu3455
6 - wosgi
7 - Mezopotamya82
8 - sipsezan
9 - gorkemre
10 - laterne

Son düzenleme:
Kuzum isi toparladim ben, az once geldim eve sukur, zaten zar zor ciktim bir de teli arabada unutmusum cildirdim

Benim doktorum 12. haftada %90 oranla söyledi. İki gün sonrada %100 söyleyecek inşallah. Bence kullanılan ultrason cihazının özellikleri ve bebeğin pozisyonuna göre söyleyebiliyorlar. Yoksa neye dayanarak söyleyecekler ki?

Cihazin ozellikleri de bir etkendir bebegin pozisyonu da evet ama asil onemlisi fetusun genital gelisimini tamamlamis olmasi, 12. Haftada genital gelisim devam eder tamamlanmasi 16. Haftayi bulabilir.

ellerine sağlık tatlım,on numara olmuş

10 numara hatunsun sekerim olsun o kadar

ay kısa zamanda ne çok değişiklik oluyor topicte takip edemiyorum gerçekten bana yazılan mesajları da cevaplayamadım kusura bakmayın yoğunum bu aralar zaten ikili test de yaptıramadım (

ay kısa zamanda ne çok değişiklik oluyor topicte takip edemiyorum gerçekten bana yazılan mesajları da cevaplayamadım kusura bakmayın yoğunum bu aralar zaten ikili test de yaptıramadım (

Cenemiz durmuyor naparsin Nasilsin? Bebis nasil?

gönüllerin birincisiiii teşekkür ederim
kocaman öper seni o hatun

Ay ay simardim yahu, bu sozlere ihtiyacim var, kocacim da hala gelmedi yalnizliktan bunalima girmemem lazim

Cihazin ozellikleri de bir etkendir bebegin pozisyonu da evet ama asil onemlisi fetusun genital gelisimini tamamlamis olmasi, 12. Haftada genital gelisim devam eder tamamlanmasi 16. Haftayi bulabilir.

10 numara hatunsun sekerim olsun o kadar

Benim okuduğum kitapta 13. Haftadan itibaren kesin tanı koyulabileceği yazıyor. Ben kitapta yazana göre söylüyorum yoksa burda kimseye yanlış bilgi vermek istemem. Ki zaten listeye de baktığımızda 16. Haftasını doldurmadan %100 öğrenen arkadaşlarımız var.

hoşbulduk canım erkek bebekler 12. haftada belli ediyormuş benim 12+4 bugün :)

Beni de ekle hanipekscimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…