- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
yaaaa he et yiyemiyorum ben sizde durumlar nasıl hergün yemesem olur mu acaba?
Benim okuduğum kitapta 13. Haftadan itibaren kesin tanı koyulabileceği yazıyor. Ben kitapta yazana göre söylüyorum yoksa burda kimseye yanlış bilgi vermek istemem. Ki zaten listeye de baktığımızda 16. Haftasını doldurmadan %100 öğrenen arkadaşlarımız var.
iyiyim canım bebişim de çok iyi doktor her şey normal dedi. geçen hafta doktora gittik ultrasyon cihazını karnıma tutması ile bebişimin hareketlenmesi bir oldu. fıldır fıldır hareket ediyordu şok olduk eşim dondu kaldı çok duygulandık :)))) hala onun etkisindeyiz. şimdi de içim pır pır ediyor hissetti herhalde onun hakkında konuştuğumu :)))
hoşbulduk canım erkek bebekler 12. haftada belli ediyormuş benim 12+4 bugün :)
kızlar tatlı rüyalaryavaş yavaş ben kaçayım.yarın nete giremicem evde olmicam ertesi gün görüşmek ümidi ile..:92:
muhabbetiniz bol olsun kızlar,hepinize iyi geceler
ama arkadas 12. Haftasinda ogrenmis. Ben kitaba gore konusmuyorum ogrendiklerime dayanarak soyledim. Ama yanlis anlasildim sanirim, kusura bakma
bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
ben de yarın öğreneceğim inşallah =)
Maasallah yol yarilanmis nerdeyse...Zorlu günler geride kalıyor . Ben nerdeyse 3 kg almisim,hiç dert etmiyorum cunku hemen veriyorum :) ama su an ne hamile gibi nede şişman gibi değişik bir olcudeyim.
Ben birde Dr cinsiyetini sormadım :) isimede geldi hani.Hissediyorum ama biraz da sürpriz olsa mı diyorum...
selam canlar.. ben 3-4 gündür gelemiyorum.. düğündü dernekti, kavga eden kaynana ile kayınpederdi derken geçiverdi günlerimiz..
çok şükür dingin birkaç gün bizi bekliyor sonrasında da hafta sonu yeniden düğün var :)
geçmişi okuyamadım pek çok birikmiş sayfalar..
bugün kontrole gittik.. bebişimiz oldukça büyümüş.. veeee bir kızımız olacakmış.. ama %100 demedi :)) ama cimcime bir kız olma ihtimali çok yüksek dedi.. hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil..
hanipeks canım ne listesi yapıyorsunuz? sanırım hediye olayına giriyoruz.. bak beni de hemen ekle listeye lütfen :)
3-5 gün uzak kaldım diye atraksiyonlu işlerden de uzak kalmayayım.. unutmayın beni hemencecik.. sürekli aklımdaydınız valla.. ama öyle kargaşalı günler yaşadık ki.. offf hayatımda böyle kavgaya tutuşan yetişkinler görmemiştim :)) kaynanam günlerce evine gitmedi, kayınpederim bi afra tafra.. sonunda evine gitti de kaynanam rahatladık
bende durumlar böyle işte..
umarım herkesler iyidir.. hepinizi kucak dolusu öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?