2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm benim bide ben kaldım öğrenmeyen ama hiç mühim değil sağlığı daha önemli şu an benim için ishali ihmale getirme patates kaynat muz ye geçmezse hemen git arkadaşım da hamilelikde öle oldu hastaneye yattı çok sıvı kaybı olmuş korkutmak için değil de dikkat et kuzum kendine

Gününüz Güzel,Neşeniz Bol Olsun Güzeller

Topiğimizin Minik Mucizeleri Bir Gün Daha Büyüdüler;Hepsine 41 Kere MAŞALLAH

herkeslere günaydınlar:)

Günaydın şekerler ve şekerpareler

Buzzzz gibi bir gunden simsicak gunaydinlar...
Gunumuz guzel gecsin..

Günaydın herkese.. Her ne kadar benim günüm aydınlanmasa da
Hamilelikten öncede uykuyu çok severdim ama sanki şimdi hiç kalkmak istemiyorum..

Günaydın :)
Bende varım ogrenmeyen , kıpırtısından tahmin ediyorum ama.Malum benim gobis artık alisti zirt pirt bebek hissetsin o kadar.

Hamilelerin en büyük sıkıntısı kabizlik tam tersi olmuş maalesef bende cok oluyorum.Patates , muz evet care ama ne olursa olsun suyu elden bırakmayın .

Çok teşekkür ederim:)

doktorum bana da marincap dedi ama gebeliğin son 3 ayında alıcaksın dedi.
Dertsiz teşekkür ederim:)

Herkese güzel haberler alacağı bir gün diliyorum:)

Günaydın güzeller güzeli, küçük göbişli anneler :)
Gününüz güzel olsun inşallah.

Ne güzel tecrübeli anne biz de bir belirti hissedermiyiz diye bekliyoruz. Kıpırtısı da fark gösteriyor öyle mi ??

Canim Sizlerde Mayıs,Haziran annelerine göre tecrubelisiniz :) oğlumda hemen hissettim seyirime gibi başladı ileriki zamanlarda gece uyandıracak dereceydi.Kizim ama annemin tabiriyle manda yoğurdu gibi 5. Aya kadar hafif hafif oynadı cok ağır.1 ay sürmeden hissedersiniz oğlan-kiz ne olursa...
Ayrıca ne mutlu kutlu dogum ayında doğacaklar :))

ben kaçta yatarsam yatayım sabah çok zor uyanıyorum; öğleden sonraları da acayip uyku basıyor. var mı aranızda benim gibi uykucu? yüksek şekerin belirtisi olabilir diye korkuyorum açıkçası :S

günaydın kızlar hepinize..
tuncss hayırlı olsun kızın..%100 olmasada büyük ihtimal öyledir..Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin..
kızlar akşam eve gittiğimde yemeğimi yedim sonra uyumusum..yasin falan okuyamadım..iş çıkısı kötü oldum baya..kendimi eve zor attım..halada uykum var..Allah yardım etsin bize bizim gibi çalışanlarada..

ben kaçta yatarsam yatayım sabah çok zor uyanıyorum; öğleden sonraları da acayip uyku basıyor. var mı aranızda benim gibi uykucu? yüksek şekerin belirtisi olabilir diye korkuyorum açıkçası :S

Uykucu 2. Canım şekerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Benim uykum hiç kanmıyor. Birazda işe gitmekten bıktım heralde ondan kalkmak istemiyorum.

Ah uyku.Kizlar siz yinede cok sanslisiniz.ben 6 da kalkıyorum 7 de esim gidiyor 7.20 de oğlum okula.kizda alıştı oda kalkıyor öğlene kadar ev ısı yemek sonra oğlum geliyor.yemeklerini yediriyorum kiz uykuya tam bende sersemlerken oğlanın ödevleri aksam yemeği vs.sonra kiz kalkıyor esim geliyor yemek vs. Aksam basım uyuşmuş oluyor birde migrenim var ki değmeyin keyfime.Gece kizDa yanıma gelmeye başladı 2-3 kez uyanıyorum.aman yarabbim.
Yalnızlık,kimsesizlik zor.her isin size bakması zor...

Senin işin gerçekten zormuş. Allah güç, kuvvet, kolaylık versin sana. Ben eşime akşamdan sandviç yapıyorum sabah iş yerinde onu yiyor. Kalkar kalkmaz kahvaltı edemiyoruz biz. Ben sabahlar bi öpüyorum sonra hooop uyumaya devam ediyorum. Senin gün içinde yaptıklarını okuyunca ben ne tembelmişim yaa dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…