herkeslere günaydınlar:)
ay ne güzel ya herkes nerdeyse yavaş yavaş bebişinin cinsiyetini öğrenmiş... bizimki hala göstermedi dahaa :) 20. haftayı beklicez artık
yaa bide afedersiniz ishal olmuşum ben hiç olmazdım normalde ne yemek ne içmek lazım
Buzzzz gibi bir gunden simsicak gunaydinlar...
Gunumuz guzel gecsin..
Gününüz Güzel,Neşeniz Bol Olsun Güzeller
Topiğimizin Minik Mucizeleri Bir Gün Daha Büyüdüler;Hepsine 41 Kere MAŞALLAH
herkeslere günaydınlar:)
Günaydın şekerler ve şekerpareler
Buzzzz gibi bir gunden simsicak gunaydinlar...
Gunumuz guzel gecsin..
Günaydın :)cnm benim bide ben kaldım öğrenmeyen ama hiç mühim değil sağlığı daha önemli şu an benim için ishali ihmale getirme patates kaynat muz ye geçmezse hemen git arkadaşım da hamilelikde öle oldu hastaneye yattı çok sıvı kaybı olmuş korkutmak için değil de dikkat et kuzum kendine
Günaydın :)
Bende varım ogrenmeyen , kıpırtısından tahmin ediyorum ama.Malum benim gobis artık alisti zirt pirt bebek hissetsin o kadar.
.
ben de kullanıyorum seven seas pulse adı günde 1 tane ( hiç balık yiyemiyorum ben çünkü)
Aynen ben deTeşekkür ederim cevabın için:)
ben gebelik öncesinde ve halen kalsiyum takviyesi,omega 3 kullanıyorum herbalife ek gıda takviyelerini :)))
Herbalife'ı görmüştüm aslında bir eczanede:) Teşekkür ederim:)
Perşembe günü doktor kontrolüm var i zaman yazacak ilacı. İsmini burdan yazarım
Dertsiz teşekkür ederim:)doktorum bana da marincap dedi ama gebeliğin son 3 ayında alıcaksın dedi.
Ne güzel tecrübeli annebiz de bir belirti hissedermiyiz diye bekliyoruz. Kıpırtısı da fark gösteriyor öyle mi ??
ben kaçta yatarsam yatayım sabah çok zor uyanıyorum; öğleden sonraları da acayip uyku basıyor. var mı aranızda benim gibi uykucu? yüksek şekerin belirtisi olabilir diye korkuyorum açıkçası :S
topiğimizin neşesi pırıltısı..Sanada günaydın..
Ah uyku.Kizlar siz yinede cok sanslisiniz.ben 6 da kalkıyorum 7 de esim gidiyor 7.20 de oğlum okula.kizda alıştı oda kalkıyor öğlene kadar ev ısı yemek sonra oğlum geliyor.yemeklerini yediriyorum kiz uykuya tam bende sersemlerken oğlanın ödevleri aksam yemeği vs.sonra kiz kalkıyor esim geliyor yemek vs. Aksam basım uyuşmuş oluyor birde migrenim var ki değmeyin keyfime.Gece kizDa yanıma gelmeye başladı 2-3 kez uyanıyorum.aman yarabbim.
Yalnızlık,kimsesizlik zor.her isin size bakması zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?