2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hep derim eğer çocuğun varsa ev hanımlığı çalışmaktan daha zor diye. ben de 6:30 da servise binip işe geliyorum ama en azından bütün gün oturarak iş yapıyorum. eve geldiğimde ev temizlenmiş yemekler yapılmış oluyor bide. ben sadece oğlumla uyuyuncaya kadar oyun oynuyorum.

ama yalnızlık konusundan ben de muzdaribim; istanbulda kimsemiz yok; eşimle ikimiz de üniversite için gelip evlenip kaldık buralarda. içimizden biri hasta olsa sefilleri oynuyoruz

ben kaçta yatarsam yatayım sabah çok zor uyanıyorum; öğleden sonraları da acayip uyku basıyor. var mı aranızda benim gibi uykucu? yüksek şekerin belirtisi olabilir diye korkuyorum açıkçası :S

WALLA CNM BENİM HAMİLELİĞİN İLK HAFTALARINDA ÇOK BASIO RESMEN AYAKTA UYUYODUM AMA ŞİMDİ OKADAR DEĞİL AMA AKŞAMLARI YİNE ERKEN YATIROUM 9/30 DA:d

uykucu 2. Canım şekerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Benim uykum hiç kanmıyor. Birazda işe gitmekten bıktım heralde ondan kalkmak istemiyorum.

sorma arkadaşım ya hergün yataktan sürünerek kalkıyorum bügün işe gidilirmi diye bu durum umarım geçicidir.

Merhabalar, ne kadar naziksiniz, çok hoş bir davranışta bulunmuşsunuz. Allah razı olsun. Şahsım adına öğrencilik yıllarımdan sonra hiçbir zaman S beden giymedim
M ve L arasında gitgellerdeyim

Merhaba canım, hediye çekilişi yapıyoruz. Aralık ayının listesini dayanamayıp şimdi yapmaya başladım Ne ekşınlar yaşamışsın kıs, hareketli bir hafta olmuş, neyse sonu tatlıya bağlanmış

Gününüz Güzel,Neşeniz Bol Olsun Güzeller

Topiğimizin Minik Mucizeleri Bir Gün Daha Büyüdüler;Hepsine 41 Kere MAŞALLAH

herkeslere günaydınlar:)

Buzzzz gibi bir gunden simsicak gunaydinlar...
Gunumuz guzel gecsin..

Günaydın günaydıın günaydıın herkeseeee :)))

Günaydın herkese.. Her ne kadar benim günüm aydınlanmasa da
Hamilelikten öncede uykuyu çok severdim ama sanki şimdi hiç kalkmak istemiyorum..

Herkese güzel haberler alacağı bir gün diliyorum:)

Günaydın güzeller güzeli, küçük göbişli anneler :)
Gününüz güzel olsun inşallah.

günaydın herkese!!

Günaydınnnnnnn :)))

Geçmeyecek şu üç hafta diyordum ama geçti sonunda. Yarın bebeğimi görücem yupppiiiiii :)))))))

Sizlere de günaydın kızlar

Bir de ben varım meraklarda olan, nisan başı doğum yapacak annelerle 1 ay var aramızda neredeyse

kızlarr herkes uykusuzluktan şikayet ediyo ama ben uyuyacak vaktim olduğu halde bu aralar uyuyamıyorum (

doya doya bak bebişine inş sağlıklı haberlerle gelirsin

İnşallah canım yaaa :)) bu sefer çok evham yaptım, üç hafta zor oturdum popomun üstünde, acaba iyi mi, bir şeyi var mı diye düşünüp durdum nasıl merak içindeyim anlatamam. O sağlıklı olsun da geri kalan hiç bir şey önemli değil.

hanipeks bugün daha iyiyim canım.
akşamda sancım vardı ayağa kalkamadım hiç
bişey olacak diye çok korktum bu korku bana yetti valla
hiçbişeye elimi sürmem artık
sağolsun komşum geldi bir ara bulaşıklarım vardı elde yıkanması gereken
onları da yıkadı gitti kadıncağız(allah bin kere razı olsun).
akrabanın yapmadığını yedi kat eller yapıyor diye bi de oturdum ağladım.

ay benim de çok uykum var kızlar ya, dün gece 10buçukta yattım sabah maalesef 5.15te kalktım bu aera sürekli o saatte uyanıyorum nedense, sonra 6.15te kalktım işe geldim ama nası uykum var anlatamam,

bu arada dün konusu geçmişti ya, doktorumda bebek masajı, tv arşivi die bi site var ordan izleyebilirsiniz ben izledim:)

kızlarr herkes uykusuzluktan şikayet ediyo ama ben uyuyacak vaktim olduğu halde bu aralar uyuyamıyorum (

Ben akşam çiğköfte konusunda yine yaramazlık yaptım ve bu gece ben de uyuyamadım mide yanmasından

Allah razı olsun komşundan güzelim. Daha iyi olmana çok sevindim, keşke birbirimize yakın olsak da yardımlaşa yardımlaşa yapsak işlerimizi kardeş kardeş

ama yalnızlık konusundan ben de muzdaribim; istanbulda kimsemiz yok; eşimle ikimiz de üniversite için gelip evlenip kaldık buralarda. içimizden biri hasta olsa sefilleri oynuyoruz
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .

Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl Aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle Bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...Dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.Bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Esim hep yanimdaydi elh maddi hiç bı sıkıntımızda yoktu .
kaynana vs aradi helallik istedi :) neye yarar di ki ben oluyorum diyordum...

Tedaviler, hastaneler cok zordu.ankaraya tedaviye başladım yavrularımı bıraktım herkes orda.20 gün boyunca basımdan serum verdiler kan revan eve geldim.yavrularima hiç belli etmemeye çalıştım.onlarla yattım kalktım . O ara oğlumu sünnet yaptılar dileğim bu degildi ne düğün ne başka birsey.davetiyemi ben görmeden basmışlar bende ahd etmiştim oğluma ben begenecektim.olmadi.1 ay geçmeden hamile oldugumu öğrendim sok oldum korunuyordum hemde hastalık.herkes başladı zamanimiydi vs.simdi ne kimse umurumda nede olan olaylar, hastayken daha bir anlıyorsun kimin var kimin yok kimin var gibi yok...

Şimdi bebeğe bisey olmaz diyorlar Dr .rabbimden gelen herseye raziyim...
Kızım şimdi wc girsem anne lütfen ac diyor opcem lütfen ac :) cok düştü üstüme ne olacak bilmiyorum.

Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.Kusura bakmayın ...

canım ağlayarak okudum. çok zor günler geçirmişsin. rabbim o günleri geride bıraksın bidaha yanınıza yaklaştırmasın inşallah. allahım sana eşine çocuklarına ve doğacak bebeğinize sağlık sıhhat versin.

Canım çok geçmiş olsun. Tüylerim ürperdi okuyunca, ne zor günler yaşamışsın. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Şimdi sağlığın nasıl? Tedavin devam ediyor mu?

canım sabah sabah ağlattın beni ne zor günler geçirmişsiniz hep birlikte..Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah,seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın inşallah.. Allah sağlık versin yeter ki bak kocaman bir aile olmuşsunuz bile bundan sonra kimseye ihtiyacınız olmaz..
tedavilerin bitti mi artık iyi misin?yüreğimi çok fena sızlattın kıyamam ben sana,Allah her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah

kusura bakmayın ne demek canım, içini dökmüşsün ne güzel, çok çok geçmiş olsun, Alah bi daha yaşatmasın

cnm benim ya kıyamam ben sana çok zor şeyler bunlar ama herşeyde hayır vardır bende çok badireler atlattım daha 1 yılı 2 ay geçmesine rağmen ama yaşadıklarımdan çok şey öğrendim önemli olan ders çıkarmak eşine dört kolla sarılmak emin ol ailenin onun bunun yokluğunda o var yanında allah bir daha yaşatmasın rabbim keşke elimizde olsada o kötü günleri hafızamızdan silsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…