Ah uyku.Kizlar siz yinede cok sanslisiniz.ben 6 da kalkıyorum 7 de esim gidiyor 7.20 de oğlum okula.kizda alıştı oda kalkıyor öğlene kadar ev ısı yemek sonra oğlum geliyor.yemeklerini yediriyorum kiz uykuya tam bende sersemlerken oğlanın ödevleri aksam yemeği vs.sonra kiz kalkıyor esim geliyor yemek vs. Aksam basım uyuşmuş oluyor birde migrenim var ki değmeyin keyfime.Gece kizDa yanıma gelmeye başladı 2-3 kez uyanıyorum.aman yarabbim.
Yalnızlık,kimsesizlik zor.her isin size bakması zor...
ben kaçta yatarsam yatayım sabah çok zor uyanıyorum; öğleden sonraları da acayip uyku basıyor. var mı aranızda benim gibi uykucu? yüksek şekerin belirtisi olabilir diye korkuyorum açıkçası :S
uykucu 2. Canım şekerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Benim uykum hiç kanmıyor. Birazda işe gitmekten bıktım heralde ondan kalkmak istemiyorum.
günaydınnnnnnn :)))
geçmeyecek şu üç hafta diyordum ama geçti sonunda. Yarın bebeğimi görücem yupppiiiiii :)))))))
Merhaba,
Ben 2011 nisan annesiydim. Allah herkese kolaylıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin. Çok güzel bir duygudur.
Neyse lafı fazla uzatmayayım. Sizin göbişler çıkmış veya çıkmak üzeredir. Benim 1 adet S beden kumaş hamile pantolonum var. Baharlık kumaştan.
İsteyene göndermek isterim. Bej rengi. Ücret falan istemiyorum. Sadece birine yarasın istiyorum. Eğer ilgilenen olursa bana özelden mesaj gönderebilir.
Kendinize iyi bakın.
selam canlar.. ben 3-4 gündür gelemiyorum.. düğündü dernekti, kavga eden kaynana ile kayınpederdi derken geçiverdi günlerimiz..
çok şükür dingin birkaç gün bizi bekliyor sonrasında da hafta sonu yeniden düğün var :)
geçmişi okuyamadım pek çok birikmiş sayfalar..
bugün kontrole gittik.. bebişimiz oldukça büyümüş.. veeee bir kızımız olacakmış.. ama %100 demedi :)) ama cimcime bir kız olma ihtimali çok yüksek dedi.. hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil..
hanipeks canım ne listesi yapıyorsunuz? sanırım hediye olayına giriyoruz.. bak beni de hemen ekle listeye lütfen :)
3-5 gün uzak kaldım diye atraksiyonlu işlerden de uzak kalmayayım.. unutmayın beni hemencecik.. sürekli aklımdaydınız valla.. ama öyle kargaşalı günler yaşadık ki.. offf hayatımda böyle kavgaya tutuşan yetişkinler görmemiştim :)) kaynanam günlerce evine gitmedi, kayınpederim bi afra tafra.. sonunda evine gitti de kaynanam rahatladık
bende durumlar böyle işte..
umarım herkesler iyidir.. hepinizi kucak dolusu öpüyorum
Gününüz Güzel,Neşeniz Bol Olsun Güzeller
Topiğimizin Minik Mucizeleri Bir Gün Daha Büyüdüler;Hepsine 41 Kere MAŞALLAH
herkeslere günaydınlar:)
Buzzzz gibi bir gunden simsicak gunaydinlar...
Gunumuz guzel gecsin..
Günaydın günaydıın günaydıın herkeseeee :)))
Günaydın herkese.. Her ne kadar benim günüm aydınlanmasa da
Hamilelikten öncede uykuyu çok severdim ama sanki şimdi hiç kalkmak istemiyorum..
Günaydın :)
Bende varım ogrenmeyen , kıpırtısından tahmin ediyorum ama.Malum benim gobis artık alisti zirt pirt bebek hissetsin o kadar.
Hamilelerin en büyük sıkıntısı kabizlik tam tersi olmuş maalesef bende cok oluyorum.Patates , muz evet care ama ne olursa olsun suyu elden bırakmayın .
Herkese güzel haberler alacağı bir gün diliyorum:)
Günaydın güzeller güzeli, küçük göbişli anneler :)
Gününüz güzel olsun inşallah.
günaydın herkese!!
günaydın kızlar hepinize..
tuncss hayırlı olsun kızın..%100 olmasada büyük ihtimal öyledir..Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin..
kızlar akşam eve gittiğimde yemeğimi yedim sonra uyumusum..yasin falan okuyamadım..iş çıkısı kötü oldum baya..kendimi eve zor attım..halada uykum var..Allah yardım etsin bize bizim gibi çalışanlarada..
Günaydınnnnnnn :)))
Geçmeyecek şu üç hafta diyordum ama geçti sonunda. Yarın bebeğimi görücem yupppiiiiii :)))))))
ay ne güzel ya herkes nerdeyse yavaş yavaş bebişinin cinsiyetini öğrenmiş... bizimki hala göstermedi dahaa :) 20. haftayı beklicez artık
yaa bide afedersiniz ishal olmuşum ben hiç olmazdım normalde ne yemek ne içmek lazım
cnm benim bide ben kaldım öğrenmeyen ama hiç mühim değil sağlığı daha önemli şu an benim için ishali ihmale getirme patates kaynat muz ye geçmezse hemen git arkadaşım da hamilelikde öle oldu hastaneye yattı çok sıvı kaybı olmuş korkutmak için değil de dikkat et kuzum kendine
doya doya bak bebişine inş sağlıklı haberlerle gelirsin
kızlarr herkes uykusuzluktan şikayet ediyo ama ben uyuyacak vaktim olduğu halde bu aralar uyuyamıyorum(
kızlarr herkes uykusuzluktan şikayet ediyo ama ben uyuyacak vaktim olduğu halde bu aralar uyuyamıyorum(
hanipeks bugün daha iyiyim canım.
akşamda sancım vardı ayağa kalkamadım hiç
bişey olacak diye çok korktum bu korku bana yetti valla
hiçbişeye elimi sürmem artık
sağolsun komşum geldi bir ara bulaşıklarım vardı elde yıkanması gereken
onları da yıkadı gitti kadıncağız(allah bin kere razı olsun).
akrabanın yapmadığını yedi kat eller yapıyor diye bi de oturdum ağladım.
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .ama yalnızlık konusundan ben de muzdaribim; istanbulda kimsemiz yok; eşimle ikimiz de üniversite için gelip evlenip kaldık buralarda. içimizden biri hasta olsa sefilleri oynuyoruz
ya cnm bende öle gece kaç kere uyanıyorum bi görsen korkuyorum bebeğin uyku düzenide alışacak doğumdan sonra öle derlerya
canım ağlayarak okudum. çok zor günler geçirmişsin. rabbim o günleri geride bıraksın bidaha yanınıza yaklaştırmasın inşallah. allahım sana eşine çocuklarına ve doğacak bebeğinize sağlık sıhhat versin.Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .
Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl Aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle Bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...Dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.Bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Esim hep yanimdaydi elh maddi hiç bı sıkıntımızda yoktu .
kaynana vs aradi helallik istedi :) neye yarar di ki ben oluyorum diyordum...
Tedaviler, hastaneler cok zordu.ankaraya tedaviye başladım yavrularımı bıraktım herkes orda.20 gün boyunca basımdan serum verdiler kan revan eve geldim.yavrularima hiç belli etmemeye çalıştım.onlarla yattım kalktım . O ara oğlumu sünnet yaptılar dileğim bu degildi ne düğün ne başka birsey.davetiyemi ben görmeden basmışlar bende ahd etmiştim oğluma ben begenecektim.olmadi.1 ay geçmeden hamile oldugumu öğrendim sok oldum korunuyordum hemde hastalık.herkes başladı zamanimiydi vs.simdi ne kimse umurumda nede olan olaylar, hastayken daha bir anlıyorsun kimin var kimin yok kimin var gibi yok...
Şimdi bebeğe bisey olmaz diyorlar Dr .rabbimden gelen herseye raziyim...
Kızım şimdi wc girsem anne lütfen ac diyor opcem lütfen ac :) cok düştü üstüme ne olacak bilmiyorum.
Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.Kusura bakmayın ...
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .
Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl Aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle Bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...Dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.Bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Tedaviler, hastaneler cok zordu.ankaraya tedaviye başladım yavrularımı bıraktım herkes orda.20 gün boyunca basımdan serum verdiler kan revan eve geldim.yavrularima hiç belli etmemeye çalıştım.onlarla yattım kalktım . O ara oğlumu sünnet yaptılar dileğim bu degildi ne düğün ne başka birsey.davetiyemi ben görmeden basmışlar bende ahd etmiştim oğluma ben begenecektim.olmadi.1 ay geçmeden hamile oldugumu öğrendim sok oldum korunuyordum hemde hastalık.herkes başladı zamanimiydi vs.simdi ne kimse umurumda nede olan olaylar, hastayken daha bir anlıyorsun kimin var kimin yok kimin var gibi yok...
Kızım şimdi wc girsem anne lütfen ac diyor opcem lütfen ac :) cok düştü üstüme ne olacak bilmiyorum.
Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.Kusura bakmayın ...
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .
canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum rabbim sükunet .
Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Kaynana vs aradi helallik istedi :) neye yarar di ki ben oluyorum diyordum...
şimdi bebeğe bisey olmaz diyorlar dr .rabbimden gelen herseye raziyim...
Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.kusura bakmayın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?