ewt cnm ya ondan korkuyorum bende ya acıkıyorum uyanıyorum ya wc uyanıyorum yada eşimin horlamasına
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .
Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl Aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle Bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...Dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.Bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Esim hep yanimdaydi elh maddi hiç bı sıkıntımızda yoktu .
kaynana vs aradi helallik istedi :) neye yarar di ki ben oluyorum diyordum...
Tedaviler, hastaneler cok zordu.ankaraya tedaviye başladım yavrularımı bıraktım herkes orda.20 gün boyunca basımdan serum verdiler kan revan eve geldim.yavrularima hiç belli etmemeye çalıştım.onlarla yattım kalktım . O ara oğlumu sünnet yaptılar dileğim bu degildi ne düğün ne başka birsey.davetiyemi ben görmeden basmışlar bende ahd etmiştim oğluma ben begenecektim.olmadi.1 ay geçmeden hamile oldugumu öğrendim sok oldum korunuyordum hemde hastalık.herkes başladı zamanimiydi vs.simdi ne kimse umurumda nede olan olaylar, hastayken daha bir anlıyorsun kimin var kimin yok kimin var gibi yok...
Şimdi bebeğe bisey olmaz diyorlar Dr .rabbimden gelen herseye raziyim...
Kızım şimdi wc girsem anne lütfen ac diyor opcem lütfen ac :) cok düştü üstüme ne olacak bilmiyorum.
Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.Kusura bakmayın ...
Kızlar Allah razı ve memnun olsun sizden.cok tedirgin yolladım dert köşesi mı diye ters bı cvp alırım diye
Sonuçta hevesli yeni annelersiniz.telden girince toplu alintilayamadim cok TSK ederim Rabbim sizlere ve cümlesine yaşatmasın.
Psikiyatr ilaç durdurdu.kan tedavisi de suan sadece hap.cok sık kontrol ediliyorum.saclarim hala yok kapaliyim zaten ama doguma bile boneyle gitcem :) Oğlumun tek istegi sacların olunca bana hersey yakışira katılmam :))))))) o daha bilinçli .herseyi yaşadı.
esim yarı kel gibi ben full . Sacını ektiririm kurban oldugum senin gözlerin yeter diyor. Canım ya onu cok seviyorum basımdan eksik olmasın ne olur...
Kızlar sizden ricam ani yasayın . Yarın yok gibi canınız nasil isterse . Dr bana hayatı cok ciddiye almışsın diyor herseyi cok taktım herseye üzüldüm şimdi üzüldüğüme kızıyorum ne zayifmİsim.eve barka yanıp durdum deli gibi.simdi ne ara gezmek istesem isim bile olsa gidiyorum istemediklerimi eve kabul etmiyorum . Annem opuldukten sonra kapıları kilitledim ama neyse :))
Kızlar bulantinizin bile canınızı sıkmasına izin vermeyin gidin disarda yeyin için yapabilirseniz.yalniz kalmayın hayat cok kısa hayatın size verdiklerine bakmadan siz alın ondan.evden çıkmanızı isteyen ev sahibinize atar yapİn:))) ev sahibinin bir kiracının bin evi var.:))
Herseyden öte sadece "siz" varsınız o bu hikaye.
Kızlar Allah razı ve memnun olsun sizden.cok tedirgin yolladım dert köşesi mı diye ters bı cvp alırım diye
Sonuçta hevesli yeni annelersiniz.telden girince toplu alintilayamadim cok TSK ederim Rabbim sizlere ve cümlesine yaşatmasın.
Psikiyatr ilaç durdurdu.kan tedavisi de suan sadece hap.cok sık kontrol ediliyorum.saclarim hala yok kapaliyim zaten ama doguma bile boneyle gitcem :) Oğlumun tek istegi sacların olunca bana hersey yakışira katılmam :))))))) o daha bilinçli .herseyi yaşadı.
esim yarı kel gibi ben full . Sacını ektiririm kurban oldugum senin gözlerin yeter diyor. Canım ya onu cok seviyorum basımdan eksik olmasın ne olur...
Kızlar sizden ricam ani yasayın . Yarın yok gibi canınız nasil isterse . Dr bana hayatı cok ciddiye almışsın diyor herseyi cok taktım herseye üzüldüm şimdi üzüldüğüme kızıyorum ne zayifmİsim.eve barka yanıp durdum deli gibi.simdi ne ara gezmek istesem isim bile olsa gidiyorum istemediklerimi eve kabul etmiyorum . Annem opuldukten sonra kapıları kilitledim ama neyse :))
Kızlar bulantinizin bile canınızı sıkmasına izin vermeyin gidin disarda yeyin için yapabilirseniz.yalniz kalmayın hayat cok kısa hayatın size verdiklerine bakmadan siz alın ondan.evden çıkmanızı isteyen ev sahibinize atar yapİn:))) ev sahibinin bir kiracının bin evi var.:))
Herseyden öte sadece "siz" varsınız o bu hikaye.
eşimin şehir dışında olmasına şükrettim bugün.
şehidimiz var yine...
eşim burda olsaydı ailesine şehadet haberini o verecekti
o kadar zor ki bu anlatamam
günlerce, aylarca hafızanızdan çıkmıyor bütün acıyı şehit ailesiyle yaşıyorsunuz.
bayramlarda gittiğinizde oğulları gelmiş gibi karşılıyorlar
rabbim kimseye böyle acı vermesin...
eşim geldiği zaman yine gidicez ama ilk haberi vermek gibi olmayacak
günaydın kızlar; nasılsınız??
benim tansiyonla başım dertte sanırım dün öğle yemeğinden sonra çok kötü oldum işe gelemedim. sanırım yorgunluğun, uykusuzluğun da etkisi var.
malum oğluşum çok küçük diş sıkıntısı falan derken bi kaç gündür çok yorulmuştum. öğleden sonra yattım 2 saat kendime geldim.
kızlarr dün gece yatağa yattık eşimle konuşuyorduk sırt üstü uzanmıştım öyle birden bi pıt pıt hissettim ayy nasıl mutlu oldum anlatamam.
2. bebek olduğu için daha deneyimliyim sanırım ilk oğlumda sağlam bi tekme yemeden anlayamamıştım bebek hareketi olduğunu.
ama şimdi ufacık seğirmeden bile anlayabiliyorum sanırım :)) canım bebeğim annecim ben burdayım diyor yaşasın :))
Yüksek_Voltaj; canım yaşadıkların için çok üzüldüm Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah. insanoğlu bazen yüzüne tokat gibi çarpılmadan anlamıyor bazı şeyleri.
kendim için söylüyorum bunu çünkü sabah sabah senin yazdığın şeyler bana ne kadar gereksiz dertler, sıkıntılar edindiğimi hatırlattı. hayatta her şeyin başı sağlık
bunu unutmadan yaşamak lazım ama maalesef unutuyoruz. o yüzden çok teşekkür ederim sana bize bunu hatırlattığın için.
umarım yaşadığın acılar en kısa zamanda son bulur. çocuklarının yüzü suyu hürmetine Rabbim başka dert göstermez inşallahh....
slm kızlar ben de çok sık uğrayamıyorum topiğe inşallah herkes iyidir
bende acaba bende mi sorun var diyordum meğersem hepimiz aynıymışız
ben hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli uyumak ve uzanmak istiyorum başım çok fena ağrıyor miğde bulantıleım ve kusmalarımda geçmedi yarın randevumuz var dr inşallah bana enerji verecek birşeyler bulur
işten çıkmayı düşünüyorum artık ciddi ciddi
eşimin şehir dışında olmasına şükrettim bugün.
şehidimiz var yine...
eşim burda olsaydı ailesine şehadet haberini o verecekti
o kadar zor ki bu anlatamam
günlerce, aylarca hafızanızdan çıkmıyor bütün acıyı şehit ailesiyle yaşıyorsunuz.
bayramlarda gittiğinizde oğulları gelmiş gibi karşılıyorlar
rabbim kimseye böyle acı vermesin...
eşim geldiği zaman yine gidicez ama ilk haberi vermek gibi olmayacak
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum raporluydum çok kötü şeyler yaşadım şimdi iyi sayılırız hala risk devam ediyhor umarım hepiniz iyisinizdir evde yatarken hep aklım sizdeydi
Bu arada kızlar dün dayanamadım paşama 3 tane çıtçıtlı zıbın tarzı birşeyler aldım.. Öğle arasında yürüyüşe çıkmıştım. Pamidor var yakınımızda. Bir kuvvet beni içeri çekti. birşey almayayım daha diyordum ama o kadar güzel şeyler görünce aldım. Bir tanesini üstünde Annesinin Kuzusu yazıyor. Bir tanesi de papyonlu takım gibi. Bir tanesi de Doğuştan Fenerbahçeli .. Babamız görünce hepsini çok beğendi özellikle Fb li olanı..
aynı durumdayız bide ben nasıl yatarsam yatıyım karnım batıyo ya
Başınız sağolsun(((( hergün onlarca şehit haberi yeter artık ama. O şehitlerin anaları hergün ölmeye devam ediyor ( bizim evlatlarımız askerlik çağına geldiğinde vatan ne halde olacak çok merak ediyorum. Allah sabır versin canım. Teselli verecek tek kelime yok malesef bu konuda ((((((
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar . hepimiz anne adayıyız allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. rabbim bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun hepsini korusun.(AMİN)ah canım yaaaaa başınız sağolsun milletçe hepimizin başı sağolsun inşallah çok üzülüyorum ne diyeceğimi bilmiyorum ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR GÜÇ VERSİN. SeN İYİSİN DEĞİL Mİ GEÇTİ Mİ KARNIN?
hayırdır canım? risk devam ediyorsa keşke raporunu uzatsaydın.merhaba kızlar uzun zamandır yoktum raporluydum çok kötü şeyler yaşadım şimdi iyi sayılırız hala risk devam ediyhor umarım hepiniz iyisinizdir evde yatarken hep aklım sizdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?