2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım

arkadaşım neler atlatmışsın!!! çok çok üzüldüm. ama ne kadar güçlü bir kadınsın; "allah ağır dertleri sadece kaldırabileceklere verir" derdi ananem; ne kadar doğruymuş. tamamen iyileşmişsindir umarım. saçların hiç önemi yok nasılsa çıkarlar sakın üzülme; bizim saçlarımız var da ne oluyor; taramadan toplayıp işe geliyorum. ayrıca sana destek olan mükemmel bir kocan varmış; ne kadar şanslısın. çok çok geçmiş olsun; rabbim seni evlatlarına bağışlamış.

ah canım çok geçmiş olsun Allah herzaman sana ve ailene şifa huzur sağlık mutluluk versin inşallah bir daha kötü günler yaşatmasın. Şimdi iyisin değil mi inşallah? herzman herşeyi anlatabilirsin burda hepimizin de yaptığı bu değil mi sevinçlerimizi paylaşarak arttırıyor üzüntülerimizi dertlerimizzi de yine paylaşarak azaltıyoruz. ne kusuru Allah aşkına.

ah canım çok geçmiş olsun Allah herzaman sana ve ailene şifa huzur sağlık mutluluk versin inşallah bir daha kötü günler yaşatmasın. Şimdi iyisin değil mi inşallah? herzman herşeyi anlatabilirsin burda hepimizin de yaptığı bu değil mi sevinçlerimizi paylaşarak arttırıyor üzüntülerimizi dertlerimizzi de yine paylaşarak azaltıyoruz. ne kusuru Allah aşkına.

canım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım

üzülme canım tabiki bebeğin seninle kalacak sen kafana takma ve dinlen anladığım kadarıyla çalışıyorsun keşke biraz daha rapor alsaydın kendini iyi hissetmiyorsan dinlen bol bol. benim bir akrabamda hamile benimle aynı haftalarda onun ikiz ve tüp bebek yöntemiyle oldu aynı senin yaşadığın olayı oda yaşadı ama çok şükür hepsi çok iyi inş. sen kendini bu durumu yaşayan tek kişi sanma die anlatıyorum üzülme tamam mı hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ...

canım benim ne iyi yaptın içini dökmekle aslında bakarsan bana da ders oldu biraz. saçma sapan şeyleri kafama takıp harabediyorum kendimi. saçma olduğunu biliyorum ama kişiliğim bu işte tutamıyorum kendimi. çok üzüldüm yaşadıklarına. yazdıklarını okuduktan sonra silkelenip kendime geldim. herşeyi bir kenara bırakıp eşim ve karnımdaki oğlumla ne kadar da mutlu olduğumuz gerçeğini fark ettim.
Allahım sana sabır versin. umarım bu bebek hastalığına ve yuvanıza yeni bir ışık olur. tüm kötü günleri siler beyninden. anladığım kadarıyla hastalığının seyri iyiye gidiyor. arasıra uğra buralara hiç bişey için sıkma canını.

en zor mesleklerden biri... canım eşin asker mi? onlar kadar acı çekmesenizde böyle bir haberi vermekle görevli olmakta zor, heleki hergün şehit verdiğimiz bu günlerde. yazık bu ülkenin gençlerine!

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum raporluydum çok kötü şeyler yaşadım şimdi iyi sayılırız hala risk devam ediyhor umarım hepiniz iyisinizdir evde yatarken hep aklım sizdeydi
laiscim geçmiş olsun, dikkat et kendine risk devam ediyorsa rapora devam etseydin keşke....

Allah sabır edenlerle beraberdir..elbet yaşadıklarının bedelini alıcaksın Yaradandan..
bana ona ve ya buna ayrıcalık tanımıyor..Rabbim korktugumuz yerlere ugratmasın..eski günler geride kalsın inşallah..Yüksek voltajcım.

laiscim bi arkadasımızında böyle bi kanaması oldu günlerce hastanede kaldı..şimdi oda bebekte gayet sağlıklı..iyi olucaksınız inşallah..korkma..Yaradana emanet olun.

Patates haşla onu ye pirinç lapası yapardı annem küçükken yoğurtla onu yerdik biz aslında ishal fazlaysa doktora başvur serum falan veriyorlar kurukahve ye azıcık o kesin geçirir çay kaşığıyla hemen yiyiver

ayy sorama bende dün yemek yedim sofrayı kaldırmadan koltuğa oturdum azıcık oturayım derken uyu kal güldüm kendi kendime uyku hali geçmişti ama sanırım yine başlıyor

ay içim parçalandi okurken canım benim Allah yüzünüzü soldurmasın hep gülün işallah hangi şehirdesin sen ben izmirdeyim yani gelip yardım ederim sana yanlızlık zor hasta oldum sağolsun annem geldi baktı eşim baktı işallah bundan sonra hayatınız muhteşem güzel olur

sağol canım evet aslında daha enerjik olmam lazım ama bu baş dönmesi ilk hamileliğimde bile olmadığı kadar zorluyor beni maalesef.
ilk hamileliğimde 17 haftalık falandı ilk hissettiğimde. birden eğilip karnımı sıkıştırınca pır pır etmişti. ama bunda sadece sırt üstü yatıyordum öyle hissettim.
yani belki ben ilkinde bilmediğim için ayırt edemiyordum. canım sen de henüz ayırt edemiyorsundur bence. bundan sonra sırt üstü yatıp kendini dinle arada bir
bakalım bi kıpırtı da olsa hissedecek misin ??

desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürederim ben o güne kadar hep iyiydim annem nazara geldin diyor düşünün bayram temizliğimide yaptım eşimin hiç bir hizmetini eksik bırakmazdım ve bide maalesef ben çok hareketliyim oturmak nedir bilmiyorum şimdi artık bırak oturmayı fırsat buldukça yatıyorum işe başlamak zorunda kaldım çalışmak zorundayım sağolsun patronum anlayışlı fazla yorma kendini dedi hatta hiç ayağa kalkma ama daha önceden size bahsetmiştim sorunlu bir iş arkadaşım var ben raporluyken yeni eleman getirmiş bugün bunu öğrendim deliye döndüm ya sen kimsin böyle bir şey yapıyorsun patronumda ona haddini bildirmiş üstelik ben onun üstüyüm düşünebiliyormusunuz allaha havale ettim hamile bir kadının rıskıyla uğraşıyor ne diyeyim artık allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

iyi olduğun asevindim canım Allah komşundan razı olsun ne güzel.

ben de çok kalkıyorum tuvalete suya falan :) bebek te öyle olacak desene

ya cnm bende öle gece kaç kere uyanıyorum bi görsen korkuyorum bebeğin uyku düzenide alışacak doğumdan sonra öle derlerya

aynen ben de okuyamadım 20:30 da otobüse yeni bindik 19:00 da işten çıkıyorum eşim geldi işte servisle yine hergünkü gibi bizim şirkete bişeyler aldık alışverş başladık otobüs beklemeye bizim evin oraya tek otobüs var başka birşey yok o da tek hat 3 tane geçti biri durdu ama çok doluydu binemedik diğer ikisi de durağa bile uğrayıp durma zahmetinde bulunbadan basıp gitti böyle kalakaldık neden sonra birtanesi durdu da sonra gelen bindik zar zor eve gittik yemek hazırla bimlemne gece oldu zaten yattık uyuduk.

hayırlı haberlerle dön inşallah.

Günaydınnnnnnn :)))

Geçmeyecek şu üç hafta diyordum ama geçti sonunda. Yarın bebeğimi görücem yupppiiiiii :)))))))

oooo bayağa bir olaylı geçmiş desene sen yorma ğzme kendini hiçbirşey için. Kızımız hayılrı olsun :)

benimki belli dğil hala sağlıklı olsun da ne olursa olsun.

hiç sorma şimdiden yollarda kokusu gelmeye başladı

bence de öyle gibi demek ki benimkikendini göstermediğine göre kız :)

canım çok çok geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin, ne güzel bebeğin iyiymiş, sen de daha iyi ol ki, o da daha iyi olsun:)

Yüksek Voltaj canım çok zor şeyler yaşamışsın...Rabbim bundan sonra eşin ve evlatarınla birlikte yüzünü güldürsün ,yuvanızdan sağlığı,huzuru eksik etmesin inşallah...

Lais geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen,mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et.Su içmeyi ihmal etme o vurdukları iğne kabızlık durumuna neden olabiliyor.Duayla canım...

Merhaba herkese, işyerinde zaman çabucakk geçsin diye bekliyorum sıkıldım. Cinsiyeti öğrenemeyenlerden biri de benim malesef. İnsan merak ediyor, bakalım daha da söylemeyecek gibi doktor(

kızlafr az önce doktordan geldim pıtırcığım çok iyiymiş:)) elleri kolları durmuyor fıkır fıkır ama cinsiyet öbür aya dedi doktor:))

Allah acil şifalar versin, ne güzel pırlanta gibi bir eşin ve pırlanta gibi çocukların var, herkes birbirine sahip çıkmış. Üzülerek okudum, bizi samimi görüp paylaştığın için de ayrıca teşekkürler... insanoğlu başına bir sıkıntı gelince anlıyor işte hayatın değerini. Bize de ders olur inşş. Tekrardan geçmiş olsun.

Ay hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Tansiyon inip çıkması bende de çok sık oluyor, geçmişte de öyleydi gerçi bende. Hızlı ve ani hareketler yapmamak gerek.
Ben de sabırsızlanıyorum kıpır kıpır hareketlerini hissetmek için.

herkese günaydınlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dilerim.

Mutlu günler arkadaşlar .

Bende hareketlerini hissetmek isterdim ama ilk hamileliklerde biraz daha geç anlaşılıyormuş sanırım.. Bekleyeceğiz bakalım...

Gününüz güzel geçsiin.

Sizlere de günaydın ciciş anneler

Ohhhhhh güle güle giysin sıpacık. Üzerinde paralansın

Tüm annelerimizin ve milletimizin başı sağolsun

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum raporluydum çok kötü şeyler yaşadım şimdi iyi sayılırız hala risk devam ediyhor umarım hepiniz iyisinizdir evde yatarken hep aklım sizdeydi

Geçmiş olsun kuzum ya, aman yapma iş miş boşver, yorma kendini, Bebişin bırakmamış seni ne güzel. Acil şifalar canım.

bebeci sen nasılsın?

Bebeci Muğla'ya gitti yanlış hatırlamıyorsam..
:26:

cnm benim çok geçmiş olsun hiç kalkma hep yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…