2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benimki de belli değil canım ne yapalım hayırlısı. İshal için yağsız prinç lapası haşlanmış patates muz şeftali ayva olabilir canım geçmiş olsun.

hayırlı olsun canım oğluşun :) maşallah.

bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş

birşeycik değil canım 1800 maşallah bebişine

inşallah canım bize de haber verirsin Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşallah.

ben de yarın öğreneceğim inşallah =)

aman canım haklısın başka dert mi yok sağlıklı sıhatli olalım da bizler de bebişlerimiz de kilo mühim değil. Senin için çok dua ediyorum bugün hayatımızın çeşitli dönemlerinde llah bizi sınıyor ya sen artık sıranı savdın bundan sonra hep güzel günler gösterecek bak görürsün bebeişin sizlere ailece uğur getirecek inşallah. Amin. Cinsiyet sürpriz olsun diğer çocuklarının cinsiyeti ve yaşlar ne idi? Biz tabi ilk diye çok meraktayız cinsiyet konusunda nedense sürpriz olsun diyemiyoruz hoş sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

hayret birşey kim kimin ekmeği ile oynuyorsa Allah bildiği gibi yapsın. Boşver işleri güçleri ev işlerini herşey olur ama sağlık giderse geri gelmez sıkma kendini herşey olduğu kadar.

henüz ben de enerjik değilim inşallah ilerleyen günlerde düzeliriz.

ah canım benim neler yaşamışsın neden olmuş ki böyle doktor birşey dedi mi çok üzüldüm korkmuşsundur çok yazık kıyamam. Allah bir daha göstermesin dua edicem ben de senin için bebeğin iyi olduğuna çok sevindim. daha evvel ağrı falan oldu mu yoksa öyle birdenbire mi oldu ? tekrar çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et canım.

Sevgili Yüksek Voltaj,
umarım tedavi sürecin bitmiştir. Ben inanıyorum ki bir daha asla seni bulmayacak bu hastalık..Çocuklarının, eşinin, ailenin, seni sevenleri sevgisi seni koruyacaktır. Allah bir daha yaşatmasın.. Çok çok geçmişler olsun..

2li test sonuçlarım haftasonu çıkacaktı diye beklerken dün öğleden sonra aradılar hastaneden, sonuçlarınız iyi dediler. Kime göre neye göre? Hiç değerleri söylemediler. Mail atın dedim kontrolünüzde gelip alırsınız dediler. Sinirlendim, kontrolüme daha 1 ay var dedim, zaten sonuçlar iyi dediler. Faks çekelim madem öyle dediler. Ben sizi arar faks nosunu veririm dedim kapattım. Aramadım sonra da. Gıcıklar. Hamilelerin halinden anlamayanlar çalışmasın kadın doğum birimlerinde arkadaş

benim seyirme gibi birşey var o mu acaba? bilemedim. Ayyy kızlar hapşurunca nasıl kramp giriyor birden anlatamam birazönce 2-3 kere hapşırdım mahvoldum yerinden çıkacak sanki Allah korusun.

gözün aydın canım aman iyi olsun da inşaşllah önemli olan o.

kızlafr az önce doktordan geldim pıtırcığım çok iyiymiş:)) elleri kolları durmuyor fıkır fıkır ama cinsiyet öbür aya dedi doktor:))

cnm benim telaşlandırmak istemem ama ihmal etme doktor banada iyi dedi bende çıktısını istiyorum sağlık ocağından istediler dedim sonuçalrı bi aldım elime değerler yüksek ve gerisinde neler yaşadığımı biliosun

Kızlar merhaba dün Dr ye gittik ve öğrendik ki yavrumuz yüzde 95 Kııızzzzzzzz )))))) Allah bütün bebekleri saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin cok mutluyuz ))) sevgiler hepinize ....

kız aşkolsun neden söylemiyorsun erken çıktı iyi çıktı diye maşallah tü tü tü Allah nazarlardan saklasın. İyi diyolarsa iyidir canım canını sıkma. Yoksa doktorlar yangına körükle giderler herzaman biliyorsun iyi diyolarsa iyidir. Haydi gözümüz aydın. Çok sevindim.

Çok çok geçmiş olsun, nasıl korktun kimbilir( Neyse ki sorunsuz atlatmışsın, bundan sonra daha çok dinlenmeye çalış, biliyorum hem iş hem ev zor ama... Tekrar tekrar geçmiş olsun..

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çok sevindim Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al.

Kızlar merhaba dün Dr ye gittik ve öğrendik ki yavrumuz yüzde 95 Kııızzzzzzzz )))))) Allah bütün bebekleri saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin cok mutluyuz ))) sevgiler hepinize ....

ay cnm çok sevindim minik kuzu gelior desene allah hep böle hayırlı haberler alıp yüzümüzü mutlu etmeyi nasip etsin

çok geçmiş olsun haklısın korkmakta düzeldiğine sevindim umarım bundan sonra bir daha kötü zor günün olmaz ikili testinde çok güzel çıksın

ay çok güldüm kız kıpırdayıncada kıpırdamasın deriz çok hareketli olursa yawrularımız

O bi doğsun ben soracam ona

benim seyirme gibi birşey var o mu acaba? bilemedim. Ayyy kızlar hapşurunca nasıl kramp giriyor birden anlatamam birazönce 2-3 kere hapşırdım mahvoldum yerinden çıkacak sanki Allah korusun.

Benim de öyle, ödüm kopuyor hapşuracam diye :18:

Ohh kızlar çoğaldı bu seferde Hayırlı uğurlu olsun canım minik prenses.

En kısa zamanda gidip alacağım.

Dün gıcık aldım arayan kıza da ondan söylemedim sanırım. Bilinçli söylememezlik yapmadım

Ohh kızlar çoğaldı bu seferde Hayırlı uğurlu olsun canım minik prenses.

eee okadar erkeğe gelin lazım yani

Bi benimki kıpırdamadı eşek sıpası

Benimkinde de tık yok daha 18. Haftasında olan bir arkadaşım var o da hissetmemiş daha.

Aynı şey bende de var canım. Hapşururken öksürürken karnımı tutuyorum hemen, canımı acıtıyor.

akıntısı olan var mı arkadaşlar (kusura bakmayın) siyah çamaşır giyince iyice belli oluyor. normal mi acbca?

Bende de var Nazcım, normalmiş öyle duydum ben.

merhaba kızlar..sizin topiği gördüm de ben de nisan annesi olmak için çok ugrastım ama nasip haziran annesi olmakmış..ama size çok özeniyorum..ne güzel cinsiyetlerinide öğrenmişsiniz keşke zaman gecse biz de öğrensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…