kızlafr az önce doktordan geldim pıtırcığım çok iyiymiş:)) elleri kolları durmuyor fıkır fıkır ama cinsiyet öbür aya dedi doktor:))
ay ne güzel ya herkes nerdeyse yavaş yavaş bebişinin cinsiyetini öğrenmiş... bizimki hala göstermedi dahaa :) 20. haftayı beklicez artık
yaa bide afedersiniz ishal olmuşum ben hiç olmazdım normalde ne yemek ne içmek lazım
bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
slm kızlar hep okuyorumda yazmaya vaktim olmuyor.bu mesai işi beni yordu sanırım.bende 1.800 gr falan almışım aynen dr un tartısında kaç çıkıcam bilmiyorum:18lsun o kadarda olur şurda tam 4 aylık olmuş bebeğim dimi ama
ben de yarın öğreneceğim inşallah =)
Maasallah yol yarilanmis nerdeyse...Zorlu günler geride kalıyor . Ben nerdeyse 3 kg almisim,hiç dert etmiyorum cunku hemen veriyorum :) ama su an ne hamile gibi nede şişman gibi değişik bir olcudeyim.
Ben birde Dr cinsiyetini sormadım :) isimede geldi hani.Hissediyorum ama biraz da sürpriz olsa mı diyorum...
desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürederim ben o güne kadar hep iyiydim annem nazara geldin diyor düşünün bayram temizliğimide yaptım eşimin hiç bir hizmetini eksik bırakmazdım ve bide maalesef ben çok hareketliyim oturmak nedir bilmiyorum şimdi artık bırak oturmayı fırsat buldukça yatıyorum işe başlamak zorunda kaldım çalışmak zorundayım sağolsun patronum anlayışlı fazla yorma kendini dedi hatta hiç ayağa kalkma ama daha önceden size bahsetmiştim sorunlu bir iş arkadaşım var ben raporluyken yeni eleman getirmiş bugün bunu öğrendim deliye döndüm ya sen kimsin böyle bir şey yapıyorsun patronumda ona haddini bildirmiş üstelik ben onun üstüyüm düşünebiliyormusunuz allaha havale ettim hamile bir kadının rıskıyla uğraşıyor ne diyeyim artık allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
sağol canım evet aslında daha enerjik olmam lazım ama bu baş dönmesi ilk hamileliğimde bile olmadığı kadar zorluyor beni maalesef.
ilk hamileliğimde 17 haftalık falandı ilk hissettiğimde. birden eğilip karnımı sıkıştırınca pır pır etmişti. ama bunda sadece sırt üstü yatıyordum öyle hissettim.
yani belki ben ilkinde bilmediğim için ayırt edemiyordum. canım sen de henüz ayırt edemiyorsundur bence. bundan sonra sırt üstü yatıp kendini dinle arada bir
bakalım bi kıpırtı da olsa hissedecek misin ??
canım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım
Canım bizde oyle geldik kaldik iste.ben geleli 3 yil bitecek.cocuklar icin ikisine ayrı ayrı oyun kuruyorum bazen diyorum cok şükür bazen diyorum Rabbim sükunet .
Rabbim hastaligi yanınıza yaklaştırmasın ben gecen yıl Aralık ayında hastalandım maalesef kan hastasiydim.cok zor oldu saclarım dökülmeye başladı vs. Dr tavsiyesiyle Bı gece cocukları uyuttuk esim hazırlık yaptı saçlarımı kazıdık aglayarak kesti aglayarak avucladim saçlarımı.her sulemde kızdım evine sigdiramayan kaynanaya ona buna vs.cocuklar sabah gördü berbat bı duygu.hayata cok erken başladım yaşıtlarımın yaşadıklarına hep geç kaldım.ben ne yasadım ki daha dedim...Dr evin yansa bile dönüp bakma dedi.yeri geldi verdikleri uyku ilacından sabah uyanmadım bigun oğlum kalkmış beni uyandiramamis kardesinin altını temizlemiş görünce ciğerim yandı.Bazen okula kalkamadim.ogrt biliyordu cok anlayışla karşıladı.allah razı olsun.
Esim hep yanimdaydi elh maddi hiç bı sıkıntımızda yoktu .
kaynana vs aradi helallik istedi :) neye yarar di ki ben oluyorum diyordum...
Tedaviler, hastaneler cok zordu.ankaraya tedaviye başladım yavrularımı bıraktım herkes orda.20 gün boyunca basımdan serum verdiler kan revan eve geldim.yavrularima hiç belli etmemeye çalıştım.onlarla yattım kalktım . O ara oğlumu sünnet yaptılar dileğim bu degildi ne düğün ne başka birsey.davetiyemi ben görmeden basmışlar bende ahd etmiştim oğluma ben begenecektim.olmadi.1 ay geçmeden hamile oldugumu öğrendim sok oldum korunuyordum hemde hastalık.herkes başladı zamanimiydi vs.simdi ne kimse umurumda nede olan olaylar, hastayken daha bir anlıyorsun kimin var kimin yok kimin var gibi yok...
Şimdi bebeğe bisey olmaz diyorlar Dr .rabbimden gelen herseye raziyim...
Kızım şimdi wc girsem anne lütfen ac diyor opcem lütfen ac :) cok düştü üstüme ne olacak bilmiyorum.
Kızlar hakkınızı helal edin lutfen sabah sabah icimi dökesim gelmiş.Kusura bakmayın ...
Bi benimki kıpırdamadı eşek sıpası
sağol canım evet aslında daha enerjik olmam lazım ama bu baş dönmesi ilk hamileliğimde bile olmadığı kadar zorluyor beni maalesef.
ilk hamileliğimde 17 haftalık falandı ilk hissettiğimde. birden eğilip karnımı sıkıştırınca pır pır etmişti. ama bunda sadece sırt üstü yatıyordum öyle hissettim.
yani belki ben ilkinde bilmediğim için ayırt edemiyordum. canım sen de henüz ayırt edemiyorsundur bence. bundan sonra sırt üstü yatıp kendini dinle arada bir
bakalım bi kıpırtı da olsa hissedecek misin ??
kızlafr az önce doktordan geldim pıtırcığım çok iyiymiş:)) elleri kolları durmuyor fıkır fıkır ama cinsiyet öbür aya dedi doktor:))
2li test sonuçlarım haftasonu çıkacaktı diye beklerken dün öğleden sonra aradılar hastaneden, sonuçlarınız iyi dediler. Kime göre neye göre? Hiç değerleri söylemediler. Mail atın dedim kontrolünüzde gelip alırsınız dediler. Sinirlendim, kontrolüme daha 1 ay var dedim, zaten sonuçlar iyi dediler. Faks çekelim madem öyle dediler. Ben sizi arar faks nosunu veririm dedim kapattım. Aramadım sonra da. Gıcıklar. Hamilelerin halinden anlamayanlar çalışmasın kadın doğum birimlerinde arkadaş
2li test sonuçlarım haftasonu çıkacaktı diye beklerken dün öğleden sonra aradılar hastaneden, sonuçlarınız iyi dediler. Kime göre neye göre? Hiç değerleri söylemediler. Mail atın dedim kontrolünüzde gelip alırsınız dediler. Sinirlendim, kontrolüme daha 1 ay var dedim, zaten sonuçlar iyi dediler. Faks çekelim madem öyle dediler. Ben sizi arar faks nosunu veririm dedim kapattım. Aramadım sonra da. Gıcıklar. Hamilelerin halinden anlamayanlar çalışmasın kadın doğum birimlerinde arkadaş
canım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım
Kızlar merhaba dün Dr ye gittik ve öğrendik ki yavrumuz yüzde 95 Kııızzzzzzzz )))))) Allah bütün bebekleri saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin cok mutluyuz ))) sevgiler hepinize ....
Kızlar merhaba dün Dr ye gittik ve öğrendik ki yavrumuz yüzde 95 Kııızzzzzzzz )))))) Allah bütün bebekleri saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin cok mutluyuz ))) sevgiler hepinize ....
akıntısı olan var mı arkadaşlar (kusura bakmayın) siyah çamaşır giyince iyice belli oluyor. normal mi acbca?
ay çok güldüm kız kıpırdayıncada kıpırdamasın deriz çok hareketli olursa yawrularımız
benim seyirme gibi birşey var o mu acaba? bilemedim. Ayyy kızlar hapşurunca nasıl kramp giriyor birden anlatamam birazönce 2-3 kere hapşırdım mahvoldum yerinden çıkacak sanki Allah korusun.
cnm benim telaşlandırmak istemem ama ihmal etme doktor banada iyi dedi bende çıktısını istiyorum sağlık ocağından istediler dedim sonuçalrı bi aldım elime değerler yüksek ve gerisinde neler yaşadığımı biliosun
kız aşkolsun neden söylemiyorsun erken çıktı iyi çıktı diye maşallah tü tü tü Allah nazarlardan saklasın. İyi diyolarsa iyidir canım canını sıkma. Yoksa doktorlar yangına körükle giderler herzaman biliyorsun iyi diyolarsa iyidir. Haydi gözümüz aydın. Çok sevindim.
akıntısı olan var mı arkadaşlar (kusura bakmayın) siyah çamaşır giyince iyice belli oluyor. normal mi acbca?
Bi benimki kıpırdamadı eşek sıpası
benim seyirme gibi birşey var o mu acaba? bilemedim. Ayyy kızlar hapşurunca nasıl kramp giriyor birden anlatamam birazönce 2-3 kere hapşırdım mahvoldum yerinden çıkacak sanki Allah korusun.
gözün aydın canım aman iyi olsun da inşaşllah önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?