bebekten öncede çok oluyodu bende şimdi de aynı canım. sürekli günlük ped kullanıyorum.akıntısı olan var mı arkadaşlar (kusura bakmayın) siyah çamaşır giyince iyice belli oluyor. normal mi acbca?
az sabır sizinde öğreneceğiniz günler gelecek. yazın ne çok konuşurduk, naz'ın topiğinde şimdi bir çoğumuz hamileyiz çok şükür. Allah bekleyenlere de versin.merhaba kızlar..sizin topiği gördüm de ben de nisan annesi olmak için çok ugrastım ama nasip haziran annesi olmakmış..ama size çok özeniyorum..ne güzel cinsiyetlerinide öğrenmişsinizkeşke zaman gecse biz de öğrensek
canım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım
tebrik ederim canım,41 kere maşallah güzel prensesimizeKızlar merhaba dün Dr ye gittik ve öğrendik ki yavrumuz yüzde 95 Kııızzzzzzzz )))))) Allah bütün bebekleri saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin cok mutluyuz ))) sevgiler hepinize ....
bebekten öncede çok oluyodu bende şimdi de aynı canım. Sürekli günlük ped kullanıyorum.
Az sabır sizinde öğreneceğiniz günler gelecek. Yazın ne çok konuşurduk, naz'ın topiğinde şimdi bir çoğumuz hamileyiz çok şükür. Allah bekleyenlere de versin.
kızlar bugün morhipodan bebişime çıtçıtlı badilerden aldım önlük aldım çok şekerdi dayanamadım aldım arkadaşım var onunla aramızda iki hafta var onun bebişinede aldım hediye olarak. önlüğün ve badinin önünde öpmek 5 tl yazısı var komik ve şirin duruyordu çok güzelle bazılarında annesinin kuzusu yazan var dedesi onun çok seviyor yazan var morhipoya bakabilirsiniz alışveriş sayfasının sonuna doğru bir göz atın derim
akıntısı olan var mı arkadaşlar (kusura bakmayın) siyah çamaşır giyince iyice belli oluyor. normal mi acbca?
normal cnm normal ben artık günlük ped kullanıyorum ve hergün duş alıorum rahatsız edio beni
Benimkinde de tık yok daha18. Haftasında olan bir arkadaşım var o da hissetmemiş daha.
merhaba kızlar..sizin topiği gördüm de ben de nisan annesi olmak için çok ugrastım ama nasip haziran annesi olmakmış..ama size çok özeniyorum..ne güzel cinsiyetlerinide öğrenmişsinizkeşke zaman gecse biz de öğrensek
kızlar bugün morhipodan bebişime çıtçıtlı badilerden aldım önlük aldım çok şekerdi dayanamadım aldım arkadaşım var onunla aramızda iki hafta var onun bebişinede aldım hediye olarak. önlüğün ve badinin önünde öpmek 5 tl yazısı var komik ve şirin duruyordu çok güzelle bazılarında annesinin kuzusu yazan var dedesi onun çok seviyor yazan var morhipoya bakabilirsiniz alışveriş sayfasının sonuna doğru bir göz atın derim
evet cnm siz o arada tuturmuştunuz:) benim eylülde nasipmişDerslere girebiliyosun dımı..mide bulantısı falan oluyo mu
sonuç olarak tutturdun, geç olsun güç olmasıncanım şu aralar raporluyum ben, çok şükür büyük problemlerim yok. sadece halsizliğim ve sürekli uykum var.[/QU
evet canım sağol..Allah nasip ederse benim yaz gümbürtüye gidiyo:)sadece öncesini kulanacagımm..Allah o günleri gösterirse inş:) bebeğinin cinsiyeti ne
Kızlar hepinizden Allah razı olsun.topluca söylemek icime sinmiyor ama teker teker nicklerinize dua ettim:)
Bana hersey yakisiri oğlum cok istiyor canım ne düşünüyorsa cocuk aklı iste :) yoksa ben market çekilişine bile katılmam o yarışmaya aslaa :))))
Cocukların yasını soran can ;oglum 8,5, kızım 2,5...
Sehrimi soran can; istanbuldayim...
Tedaviyi soran canlar sadece kan için devam ediyor ama kan alamiyorum hap kullaniyorum.kan serumu cok acil durumda.diger tedavileri kestiler cok sakıncalı .kan hapı kullanan annelere ayrıca tavsiyem (hatta tavsiyemiz diyeyim kardesim eczaci oda bunu der)yeşil mercimek haslayip yiyorum halada devam o cok etkili hemde doğal ...
Sonuc alan anneler gözünüz Aydın olsun , cinsiyet öğrenen anneler maasallah ne mutlu bugünler...ben bu bebeğime mucizem diyorum muhakkak bı sebeple geldi adı şimdiden mucize :))
kızlar bu ne aktifliktir 1-2 saat bıraksam 3-4 sayfa birikiyo süpersiniz.......akıntıya gelince benimde var günlük ped kullanıyorum ve mantar yaptığını bilmiyordum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?