2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Naylon karışımlı ürünler iç çamaşırı da olabilir günlük ped de dahil mantar yapabiliyor, iş yerinde iç çamışırı değiştirmek her zaman mümkün olmayabiliyor. O yüzden günlük ped alırken pamuk yüzeyli olanı tercih ediyorum.

mamtıklı.. ehh maluum evde pinekleyen bi hatun olduğum için gidip gelip don değiştirmek daha sağlıklı geliyor

çok güzelmiş güle güle giysin inşallah sağlıkla :)

hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın sağlıkla inşallah tebrik ederim.

akıntı ile ilgili cevap verdiğiniz için teşekkür ederim birtek bende var sanıyordum üzülüyordum :) yakında popomuzdan korkar hale gelcez ha aha ahaah:) az kaldı :)

Kizlar mas. Ne cabuk doluyor sayfa :) bir camasir serdim geldim 2 sayfa dolmus :))

Canım bende cok kullandım hamilelikte de normalde de hiç olmamıştı ama bu hamilelikte oldu meret.İns. Yasamazsınız . Şimdi pecete Yada pamuk kullanıyorum ( kullananı sevmezdim al bı ped derdim şimdi ben yapıyorum :)) )

sağol canım :) çocuklarını Allah bağışlasın ben sormuştum maşallah. Ne güzel kardeşleri de geliyor :) Allah ailece mutluluğunuzu huzurunuzu sağlığınızı tabi en başta bozmasın inşallah amin.

he he eve geldim
korkuyodum yine bi 10 sayfa okurum bitmek bilmez diye,ama 2 sayfa olmuş:))

bu arada bende de var akıntı banane banane:)

ya arkadaşlar normal çamaşırları kullanmaya devam ediyomusunuz,benimkiler sanki göbüşü sıkıştırıyo biraz??

Kızlar ben 69.3 kg ile hamile kaldım.Şimdi 71,3 kg ım. İlk aylar için aldığım bu 2 kilo için insanlar ''aaaa çok fazla '' diyo.Evet 3.ayımı yeni bitirdim biliyorumki ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağım ama sizce de çok mu ? siz kaç kilo aldınız ?

canım ben 16. haftamdayım.. 1.5kg aldım.. dün kontrolde doktorum bişey demedi.. çok çok abartılı kilo almamışsın ki.. bence dert etme.. ama kontrollü gitmeye çalış.. benim doktorum gebelik boyu max kg ile sınırladı beni.. ona göre dikkat etmeye çalışıyorum..

cnm bence normal ben 3 kilo aldım 5 kilo alan arkadaşlarımız var takma bence zaten op elalemlerin lafı yokmu hayatımızı kontrol eden çok kilo alırsan zaten doktorun önlemini alır sen ona buna bakıpda kafaya takma herşeyi hamileliğin tadını çıkart

ben 3 kilo aldım canım boşver sen onları,ister alırız,ister vermeyiz,kime ne:))
bebiş sağlıklı gelsin,kilolar hallolur

akıntı ile ilgili cevap verdiğiniz için teşekkür ederim birtek bende var sanıyordum üzülüyordum :) yakında popomuzdan korkar hale gelcez ha aha ahaah:) az kaldı :)

Bende hamileliğin başıdan beri var akıntı problemi Doktorum hamilelik yapar dedi. Ne yapalım idare etcez. İş yerinde zorluk oluyor maalesef.

Bende %100 pamuklu kullanıyorum. Elimizden geldiğince sık değiştirmek gerek.

Hepimize annelik sabrı ve inceliği yerleşiyor yavaştan.

Arkadaşlar bir şey sorucam size ;

Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?

ben daha da çok aldım canım ve canım çok sıkkın bu yüzden 62yle başladım şimdi 65 belki de 65.5 umyarım saat yürüyüş yapmaya çalışıcam günde, doktor da böle gitme dikkat et dedi

nisan annlerinin ortak özelliği galiba bu uyku hali..beni mahfetti saat 8-9 da yatıyorum sabah zorla kalkıyorum pazar günleri de yata yata bi hal oluyorum..:))

Arkadaşlar bir şey sorucam size ;

Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?

cnm bnmki resmen kanal kazıyor karnımın sol tarafındaa..anlatamam o hareketlere gece bile uyanıyorum daha 3 aylık böyle dur bakalım 1 kaç ay sonra ne olacak..peki bebişin cinsiyeti belli mi?

Bende 3 kg almıştım bugün baksam belki 4 olmuştur :)))
Kilo alım ayi başladı canım .
Ben ilkte;54 ile başladım 78 ile bitti 41+3 te 4.400 gr bebis
İkincisinde;56 ile başladım 80 ile bitti 34+3 te 3.500 gr bebis
Bunda da 56 ile başladım Allah Kerim :))))

Sen boşver onu bunu Dr dinle zaten herseyin farkındasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…