Arkadaşlar bir şey sorucam size ;
Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?
cnm bnmki resmen kanal kazıyor karnımın sol tarafındaa..anlatamam o hareketlere gece bile uyanıyorum daha 3 aylık böyle dur bakalım 1 kaç ay sonra ne olacak..peki bebişin cinsiyeti belli mi?
evet canım hatta öksürürken, hapşırırken,ani kalkerken de oluyo, merak etme
canım ben 16. haftamdayım.. 1.5kg aldım.. dün kontrolde doktorum bişey demedi.. çok çok abartılı kilo almamışsın ki.. bence dert etme.. ama kontrollü gitmeye çalış.. benim doktorum gebelik boyu max kg ile sınırladı beni.. ona göre dikkat etmeye çalışıyorum..
kızlar ara ara girebiliyorum anca yetişiyorum yazdıklarınıza valal çok özlemişim sizi ama ben bugün ersnili göremedim iyimi umarım bir sorunu yoktur bu arada sanırım bu son zamanlarda kendime nazer değdiriyorum kıyamadığım o çok sevdiğim kayınvalidem bana kıydı kızlar az önce eşim aradı risklşi bir dönem geçiriyorum bayramdan sonra gelicekti hanım efendi durumumu öğrenince ben 2 ay sonra geleyim demiş bende gelmesin dedim ben iyi olduktan sonra neye geliyor ben çok mu safım insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğaramaya başladım
kızlar ara ara girebiliyorum anca yetişiyorum yazdıklarınıza valal çok özlemişim sizi ama ben bugün ersnili göremedim iyimi umarım bir sorunu yoktur bu arada sanırım bu son zamanlarda kendime nazer değdiriyorum kıyamadığım o çok sevdiğim kayınvalidem bana kıydı kızlar az önce eşim aradı risklşi bir dönem geçiriyorum bayramdan sonra gelicekti hanım efendi durumumu öğrenince ben 2 ay sonra geleyim demiş bende gelmesin dedim ben iyi olduktan sonra neye geliyor ben çok mu safım insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğaramaya başladım
off kuzum oda bişey mi ben 4 kilo aldım ya bide çok hareketsiz kaldım bu aralar, otur otur kilo aldım haliyleKızlar ben 69.3 kg ile hamile kaldım.Şimdi 71,3 kg ım. İlk aylar için aldığım bu 2 kilo için insanlar ''aaaa çok fazla '' diyo.Evet 3.ayımı yeni bitirdim biliyorumki ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağım ama sizce de çok mu ? siz kaç kilo aldınız ?
ersnil bikaç gündür yok canım,bende bilmiyorum nerde
ben mesela yatarken kayınvalidemin gelmesini istemedm,istemem,ne kadar yardıma da gelse onu sorucak bunu sorucak ben daha çok yorulucam die düşünüyorum,gerçi sağolsun eşim çok yardımcı oluyo da,belki senin kayınvaliden öle düşünmüşmüdür ki?hani benim yanımda rahat edemez filan die?ne biliym?
ersnil bikaç gündür yok canım,bende bilmiyorum nerde
ben mesela yatarken kayınvalidemin gelmesini istemedm,istemem,ne kadar yardıma da gelse onu sorucak bunu sorucak ben daha çok yorulucam die düşünüyorum,gerçi sağolsun eşim çok yardımcı oluyo da,belki senin kayınvaliden öle düşünmüşmüdür ki?hani benim yanımda rahat edemez filan die?ne biliym?
bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
cinsiyetinide bugün öğrendim erkekmiş
bilmiyorum canım çok alıngan oldum ama senin düşündüğün gibi değildir bence çünkü eşimin ses tonu kötüydü belliki oda kırılmış ben sana bakarım diyor sağolsun elinden hiç bir iş gelmez ama yapmaya çalışıyor ya bide geçen gün ben yatıyordum eşim kahvaltı hazırladı kayın validem telefondan kalksın yapsın abartıyorsunuz dediğini duydum onada kırıldım neymiş efendim kendisi son güne kadar çalışırmış naz yapıyormuşum aslında kızgınlığı geçen bayramda gidemedik yolculuk yasaktı bu bayramda gidemiyoruz ona kızıyor
Cnm gebelik boyu max. kg ile sınırlamak nasıl oluyo?
Cnm gebelik boyu max. kg ile sınırlamak nasıl oluyo?
Canım doktor hamileliğinin sonuna kadar alman gereken en fazla kiloyu söylüyor. Mesela bana maksimum 10-12 kilo alman lazım dedi. Fazlasını alırsan bebeğe yararı olmaz sonradan vermekte zorlanacağın için sana zararı olur dedi.
bilmiyorum canım çok alıngan oldum ama senin düşündüğün gibi değildir bence çünkü eşimin ses tonu kötüydü belliki oda kırılmış ben sana bakarım diyor sağolsun elinden hiç bir iş gelmez ama yapmaya çalışıyor ya bide geçen gün ben yatıyordum eşim kahvaltı hazırladı kayın validem telefondan kalksın yapsın abartıyorsunuz dediğini duydum onada kırıldım neymiş efendim kendisi son güne kadar çalışırmış naz yapıyormuşum aslında kızgınlığı geçen bayramda gidemedik yolculuk yasaktı bu bayramda gidemiyoruz ona kızıyor
he he eve geldim
korkuyodum yine bi 10 sayfa okurum bitmek bilmez diye,ama 2 sayfa olmuş:))
bu arada bende de var akıntı banane banane:)
ya arkadaşlar normal çamaşırları kullanmaya devam ediyomusunuz,benimkiler sanki göbüşü sıkıştırıyo biraz??
Arkadaşlar bir şey sorucam size ;
Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?
ewt ya hapşurmaya korkar oldum batıyor ne biçim
3 hafta önce %90 kız demişti doktor. Yarın kontrolüm var pipisi çıkmış mı yoksa kız mı %100 belli olacak :))
Ohh genel bir şey yani, 3 hafta oldu ya iyice kendimi dinlemeye başladım. Yarın olsa da kurtulsam :))
bebeci nerde kızlar gelmiyor artık..
Ne kendini ne esini nede bebeğini strese sokma. O gelİnce daha cok stres yaparsın
Herkese cok güvenmenin ve herkesi kendin gibi bilmenin bazı sıkıntıları oluyor.Sakince yasa iste ne güzel 3 yapraklı yonca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?