2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar bir şey sorucam size ;

Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?

evet canım hatta öksürürken, hapşırırken,ani kalkerken de oluyo, merak etme

cnm bnmki resmen kanal kazıyor karnımın sol tarafındaa..anlatamam o hareketlere gece bile uyanıyorum daha 3 aylık böyle dur bakalım 1 kaç ay sonra ne olacak..peki bebişin cinsiyeti belli mi?

3 hafta önce %90 kız demişti doktor. Yarın kontrolüm var pipisi çıkmış mı yoksa kız mı %100 belli olacak :))

Ohh genel bir şey yani, 3 hafta oldu ya iyice kendimi dinlemeye başladım. Yarın olsa da kurtulsam :))

Cnm gebelik boyu max. kg ile sınırlamak nasıl oluyo?

kızlar ara ara girebiliyorum anca yetişiyorum yazdıklarınıza valal çok özlemişim sizi ama ben bugün ersnili göremedim iyimi umarım bir sorunu yoktur bu arada sanırım bu son zamanlarda kendime nazer değdiriyorum kıyamadığım o çok sevdiğim kayınvalidem bana kıydı kızlar az önce eşim aradı risklşi bir dönem geçiriyorum bayramdan sonra gelicekti hanım efendi durumumu öğrenince ben 2 ay sonra geleyim demiş bende gelmesin dedim ben iyi olduktan sonra neye geliyor ben çok mu safım insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğaramaya başladım

ben kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama dr normal dedi ilk 3 ay kilo alınmasını tavsiye etmiyorum dedi max 11 kilo almam gerekiyormuş bakalım şimdilik sadece göbiş ortada bende

ersnil bikaç gündür yok canım,bende bilmiyorum nerde
ben mesela yatarken kayınvalidemin gelmesini istemedm,istemem,ne kadar yardıma da gelse onu sorucak bunu sorucak ben daha çok yorulucam die düşünüyorum,gerçi sağolsun eşim çok yardımcı oluyo da,belki senin kayınvaliden öle düşünmüşmüdür ki?hani benim yanımda rahat edemez filan die?ne biliym?

Ne kendini ne esini nede bebeğini strese sokma. O gelİnce daha cok stres yaparsın
Herkese cok güvenmenin ve herkesi kendin gibi bilmenin bazı sıkıntıları oluyor.Sakince yasa iste ne güzel 3 yapraklı yonca :))

off kuzum oda bişey mi ben 4 kilo aldım ya bide çok hareketsiz kaldım bu aralar, otur otur kilo aldım haliyle

canım bende aynı şeyi düşünüyorum. onlarla beraberken rahat edemem gibi geliyor. büyük konuşmayayım ama işlerimi kendim yapmaya çalışıcam fırsat buldukça eşimde yardımcı olur güveniyorum. yine de olmazsa çağırıcaz birilerini :2:

bilmiyorum canım çok alıngan oldum ama senin düşündüğün gibi değildir bence çünkü eşimin ses tonu kötüydü belliki oda kırılmış ben sana bakarım diyor sağolsun elinden hiç bir iş gelmez ama yapmaya çalışıyor ya bide geçen gün ben yatıyordum eşim kahvaltı hazırladı kayın validem telefondan kalksın yapsın abartıyorsunuz dediğini duydum onada kırıldım neymiş efendim kendisi son güne kadar çalışırmış naz yapıyormuşum aslında kızgınlığı geçen bayramda gidemedik yolculuk yasaktı bu bayramda gidemiyoruz ona kızıyor

benim kv de bana diyorki sen yine iyisin..ben yemek yapamıyordum..
salla canım bazen takmamayı öğrenmemiz gerekiyo ama takıyoruz ne yazıkki..tek hatamız şu cevap vermemiz gereken yerlerde susup oturuyorz..sonrada düşün dur..neden söylemedim neden cvb vermedim..

Canım doktor hamileliğinin sonuna kadar alman gereken en fazla kiloyu söylüyor. Mesela bana maksimum 10-12 kilo alman lazım dedi. Fazlasını alırsan bebeğe yararı olmaz sonradan vermekte zorlanacağın için sana zararı olur dedi.

ya benim numlk kapanmış :) doktorum max 10 kg ile sınırladı beni.. ama sayılar basmayınca tuhaf olmuş cümle :))
whitesheep arkadaş açıklamış :)) aynı şeyleri aşağı yukarı bana da söylemişti doktorum ilk kontrolde.. hatta bana ilk 4 ay hiç kilo alma demişti.. ama ben 2 kilo alıverdim.. onu da son 2 haftada aldım.. iştahım fena kabarık ama.. doymak bilmiyorum.. frenlemem lazım kendimi..

cnm o bayadır yok bizde çok merak ediyoruz umarum iyidir eminim onun aklıda bizdedir şimdi

heeee ööleyse çıkarırım pençelerimi,ayıp onun yaptığı,kız bana annemler dio hep oturma die de nası kzıyorum,kayınvalidem dese düşünemiyom artık,belki diodur da haberim yok,ona verilecek en güzel cevap hiç gitmemek ama eşler olunca arada yapılmıyo,mesafeni koru canım,madem öle

uyku uyku dediniz uykumu getirdiniz,ben yemeğe kadar kıvrılıym biraz:))
ii muhabbetler...

ben çoktan büyük kilot aldım yüksek belli ve büyük :) tavsiye ederim ama 10 tnae almıştım vallahi yetişmiyor.

batmaz mı batıyor çekiliyor geriliyor yatamıyom dönemiyom oturamıyom kalkamıyom :)

Arkadaşlar bir şey sorucam size ;

Sandalyeye, koltuğa otururken bebişin olduğunu tahmin ettiğim yere bi şey batıyormuş, bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.hemen geçiyor ama. Sizde de oluyor mu acaba?

ben zaten çok uzun süredir ayakta falan hapşıramıyorum mutlaka oturuyor olmam ve karnımı elimle desteklemem lazım bir elim ağzımda bir elim karnımda bugün 2-3 kere hapşırdım tlefondaydım mahvoldum karnımı tutamadım elim dolu diye.
ewt ya hapşurmaya korkar oldum batıyor ne biçim

pipisi çıktı mı dedi yav :) alemsin.

evet yaaa bazı arkadaşlar bizi terk etti galiba aman herkes iyi olsun da sadece ihmal ediyor olsunlar veya izinli falan olsunlar ondan yazamıyor olsunlar ev hanımlarının misafiri var diye yazamıyorm olsun.

bebeci nerde kızlar gelmiyor artık..

evet yaaa ben de hep başbaşa kalmayı tercih ederim her iş artık olduğu kadar olsun.
Ne kendini ne esini nede bebeğini strese sokma. O gelİnce daha cok stres yaparsın
Herkese cok güvenmenin ve herkesi kendin gibi bilmenin bazı sıkıntıları oluyor.Sakince yasa iste ne güzel 3 yapraklı yonca :))

amannn canım o ne kaynanaymış öyle bırak kalsın olduğu yerde gelmesinde bi yardımıda dokunmasın. bebek gelince koşar gelir nasılsa görmek için. ayy sinir oldum ya şimdi bide eşine öyle demiş demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…