2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hımmm saolum kızlar o zmn ben de doktora soriyim ya bak bana benimki sölemedi

ewt ya hapşurmaya korkar oldum batıyor ne biçim

canım hatta biz ultrasonda doktor bebeğin ense kalınlığını ölçsün die öksür de hareket etsin başını kaldırsın dedi, bebek nası sarsılıyo içerde, şimdi eşim ben hapşırınca öksürünce öksürme hapşırma takla atıyo çocuk içerde deyip duruyo, pabucum dama atıldı şimdiden:)

kızlar sorması ayıp deilse akıntısı sarı renklı olan varmı.benım hafta başı çok yoğun sarı akıntım vardı.yanındada az miktarda yanma.şimdi yanma geçti ama azda olsa akıntım devam edıyo

Benim doktor daha insaflıymış, ilk üç ay almayacaksın dedi. Bende söz dinledim almadım :)))) ama dördüncü aya girince koyverdim keydimi. En son iki kilo almıştım. Bakalım yarın kızacak mı doktor :)))

:) iyi istirahatler ) benim gündüz pek uyku bastırmıyor. Sabah kalkamama sorunu var sadece ama bunu da hamilelikten mi yoksa işe gitmek istememmektne mi yoksa yemek zor yiyorum ya kahvaltı etmek istememekten mi kalkmıyorum onu bilemyorum :) şimdi bebeğin günahını almayım :)

uyku uyku dediniz uykumu getirdiniz,ben yemeğe kadar kıvrılıym biraz:))
ii muhabbetler...

evet canım benim akıntımda 1hafta 10gündür sarıya döndü. dediğin gibi arada yanma oluyor. galiba idrar yolu enfeksiyonu yada üşütmek olabilir ama Dr. gitmek istemedim. bol su içmeye çalışıyorum. günün bazı saatleri hafif yanma oluyor bazen olmuyor anlamadım.

ne kızacak be kendine baksın o ha aha ha aha aha:)

bazen beyaz bazen sarı giydiğim kiloda bağlı :)

beyaz kilot: sarı
krem rengi kilot: koyu sarı gibi hatta bazen pembe gibi ben de korkuyorum eşime gösteriyorum tövbe yarrabbim kan mı gibi acaba diye hep gözümüz donumda kıçımda zaten tövbe tövbeeee anneme dedim eşime gösterdim bişey yokmuş diye kızdı annem neden gösterdim kendi gözüm yok mu diye :)
siyah kilot: beyaz

ha aha haa aha iyice sağpıttım ben ayrıntıya girdim ne yapiim öyle sorduğuna soracağına pişman oldun :) sorması ayıp değil ama bukadar detaylı cevap vermesi ayıp oldu mu bilemedim :)

benimki de öyle hiç sorma döndü çocuuk atladı çocuk zımladı çocuk takla attı çocuk diye diye bir hal oluyor. ne yapsam suç ne yapsam kabahat. minibüs falan biraz hızlı gitse biraz sert kullansa etrafı ayağa kaldırıyor çocuk gitti çoccuuuk diye :)

doktorlar söylemez abi sen sorucan o söylücek sen söylicen o zahmet olmaz ise teyit edecek öyle benimki tartmıyo bile ben evde kendi imkaanlarımla tartılıyorum. örnek liste istedim diyetisyene git dedi attı başından.

hımmm saolum kızlar o zmn ben de doktora soriyim ya bak bana benimki sölemedi

çok güzelmiş güle güle giysin inşallah sağlıkla :)

hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın sağlıkla inşallah tebrik ederim.
sağol canım teşekkürler

bence normal ya 1,5 -2 kilo almak düşük olmasın diye ne yürüyüş var ne hareket otur ,ye otur ye olur bence süper doktorlar bile fazla demiyor bende 2 kilo aldım sadece göbüş var kilo olarak baçka gözüken bişey yok

iç çamaşırı dediniz de benim aldığım büyük külotlar hepsi kirlendi yıkayamadım eve çok geç gidiyoruz vaktim olmadı bugün mecburen eskilerden giydim çok sıkıldım işe gelince iki yanından mkasla kestim yırtmaç gibi :) bebek rahat olsun da. :)

ayy kaynana değilmi ya hepsi aynı boşver kendi annenin imkanı varmı gelme gibi hem daha rahat edersin kendi annenle ben şahsen doğumdada annem gelsin istiyorum bakmayada

Allah iyiliğini versin emi :)))))) İyi ki evde yalnızım kocam kendi kendime gülüyorum diye deli sanardı :))))))))))

ewt cnm banada yaptırdı onu geçen ultrasonda uygun pozisyona getirmek için benimde hep aklıma gelio hapşurunca özledim yawrumu kaç gün oldu görmeyeli sonuçları alana kadarda göremicem belki ondan sonra hiç göremicem

önceki sayfaları okumadım inşallah bişey kaçırmamışımdır.
benim doktorumda max 14 kg dedi
ilk 3 ayda da 800 gr aldım
ama 4 gün boyunca sürekli öğleni ve akşamı dışarıda yedim
kesin kilo almışımdır
evdeki baskülde tartılmaya korkuyorum

Kızlar selamlar ,
bas ağrılarından fena sikayetciyim bugün doktora gittim sormayı da unuttum bu başagrisini
bugun bayan doktorum senem Hanım'a gittim biliyorsunuz benim Prof maceram olmuştu
Allah o adamı bildigi gibi yapsın senem hanım test sonucuna baktı ense kalın çıkmış dedi 2.7mm Ben çok dikkate almamıştım bu testi biliyorsunuz o yüzden incelememistim adam ense ölçümü iyi demişti bana neyse
buna rağmen test sonucun çok iyi dedi , sonra bu herif benim açlık şekerime baktirdi 50gr glikoz yüklemişti
Ne gerek vardı falan dedi hatta doktorum dedi ki bu adamın Prof olduguna eminmisiniz ?bu 5 . 6. Ayda yapılan birşey dedi.
kan değerlerin çok iyi kan hapı vermicem dedi diyemedim Prof verdi diye esim dedi . Ona gerek yok şimdi 2-3 günde bir iç dedi 1 ay sonra başlıcam o zaman düzenli olacak dedi bana tek tek bebeğimi gösterdi omurgaları midesi elleri kolları diye.uyuyordu benimki çok şükür .
Canim sıkıldı adama , o zaman enseyi laf olsun diye ölçmesinden belliydi hızlı hızlı:/ ama senem hanım için rahat olsun sonuc önemli olan dedi ben iki,i test sonucunu umursamiyorum açıkcası ben ense normal çıksın yeter dıyordun ama buna göre ense de normal değil ama o adamın hatası biliyorum. O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

sedacım hani kötü düşünmek yoktu. senin bebeğin sağlıklı canım böyle şeyleri sakın aklına getirme.

kayınvalidem bir torba kıyafet getirdi 2 parça kendi hamileliğinden diğerlerini de görümcem göndermiş sağolsunlar görümcem normalde çok zayıf bir kısmı oldu genelde üstler tabi sanırım onun hamileliğinin sonlarında giydiğini ben şimdi giyiyorum :) 4 gündür onun yolladıklarını giydim :) pantalon olmadı tabi ben aldım. kayınvalidemin bir pantalonu ve bir üst çok nostaljikmiş eltim giymiş görümcem giymiş. şimdi de bana da oldu Allahtan ben de giyicenm kısmetse :) düşünsenize yaaa düşündükçe duygulanıyorum o hamile pantalonunun altında annesinin karnında eşim varmış şimdi eşimin bebeği olacak benim üstümde.

ah arkadaşım hani biz moralimizi bozmadan birbirimize destek olacaktık aşkolsun hiç kötü şeyler düşünme lütfen ben artık hiç düşünmüyorum kötü şeyler. Allahım bize bu bebekleri koklamayı nasip edecek inşallah bak gör. Allah korusun. Sadece seninle benim diğer arkadaşlara göre kaderimizde biraz daha fazla meraklanmak biraz daha fazla üzülmek endişe duymak sıkıntı çekmek varmış okadar. Kadir gecesinde aldığımız haberimizin Allah tamamına erdirecek inşallah hiç merak etme. Kadir gecesi bebekleri annelerini babalarını üzmeyecek inşallah kader arkadaşım benim :)

Anaaam gecmisi okuyayım dedim ne çok geri kalmışım hala basagrim da fena üstelik sonra okuyayım kızlar problem falan yok demi kimsede

sedacım hani kötü düşünmek yoktu. senin bebeğin sağlıklı canım böyle şeyleri sakın aklına getirme.

benimkide bi taktik cnm şimdi en kötüsüne hazırlıyorumki kendimi haberi alınca sevineceğim ama şimdi iyi düşünüp kötü çıkarsa üzülmek istemiorum böle bişey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…