Canım doktor hamileliğinin sonuna kadar alman gereken en fazla kiloyu söylüyor. Mesela bana maksimum 10-12 kilo alman lazım dedi. Fazlasını alırsan bebeğe yararı olmaz sonradan vermekte zorlanacağın için sana zararı olur dedi.
ya benim numlk kapanmış :) doktorum max 10 kg ile sınırladı beni.. ama sayılar basmayınca tuhaf olmuş cümle :))
whitesheep arkadaş açıklamış :)) aynı şeyleri aşağı yukarı bana da söylemişti doktorum ilk kontrolde.. hatta bana ilk 4 ay hiç kilo alma demişti.. ama ben 2 kilo alıverdim.. onu da son 2 haftada aldım.. iştahım fena kabarık ama.. doymak bilmiyorum.. frenlemem lazım kendimi..
ewt ya hapşurmaya korkar oldum batıyor ne biçim
ya benim numlk kapanmış :) doktorum max 10 kg ile sınırladı beni.. ama sayılar basmayınca tuhaf olmuş cümle :))
whitesheep arkadaş açıklamış :)) aynı şeyleri aşağı yukarı bana da söylemişti doktorum ilk kontrolde.. hatta bana ilk 4 ay hiç kilo alma demişti.. ama ben 2 kilo alıverdim.. onu da son 2 haftada aldım.. iştahım fena kabarık ama.. doymak bilmiyorum.. frenlemem lazım kendimi..
uyku uyku dediniz uykumu getirdiniz,ben yemeğe kadar kıvrılıym biraz:))
ii muhabbetler...
kızlar sorması ayıp deilse akıntısı sarı renklı olan varmı.benım hafta başı çok yoğun sarı akıntım vardı.yanındada az miktarda yanma.şimdi yanma geçti ama azda olsa akıntım devam edıyo
kızlar sorması ayıp deilse akıntısı sarı renklı olan varmı.benım hafta başı çok yoğun sarı akıntım vardı.yanındada az miktarda yanma.şimdi yanma geçti ama azda olsa akıntım devam edıyo
Benim doktor daha insaflıymış, ilk üç ay almayacaksın dedi. Bende söz dinledim almadım :)))) ama dördüncü aya girince koyverdim keydimi. En son iki kilo almıştım. Bakalım yarın kızacak mı doktor:)))
canım hatta biz ultrasonda doktor bebeğin ense kalınlığını ölçsün die öksür de hareket etsin başını kaldırsın dedi, bebek nası sarsılıyo içerde, şimdi eşim ben hapşırınca öksürünce öksürme hapşırma takla atıyo çocuk içerde deyip duruyo, pabucum dama atıldı şimdiden:)
hımmm saolum kızlar o zmn ben de doktora soriyim ya bak bana benimki sölemedi
sağol canım teşekkürlerçok güzelmiş güle güle giysin inşallah sağlıkla :)
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın sağlıkla inşallah tebrik ederim.
Kızlar ben 69.3 kg ile hamile kaldım.Şimdi 71,3 kg ım. İlk aylar için aldığım bu 2 kilo için insanlar ''aaaa çok fazla '' diyo.Evet 3.ayımı yeni bitirdim biliyorumki ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağım ama sizce de çok mu ? siz kaç kilo aldınız ?
amannn canım o ne kaynanaymış öyle bırak kalsın olduğu yerde gelmesinde bi yardımıda dokunmasın. bebek gelince koşar gelir nasılsa görmek için. ayy sinir oldum ya şimdi bide eşine öyle demiş demek...
ne kızacak be kendine baksın o ha aha ha aha aha:)
bazen beyaz bazen sarı giydiğim kiloda bağlı :)
beyaz kilot: sarı
krem rengi kilot: koyu sarı gibi hatta bazen pembe gibi ben de korkuyorum eşime gösteriyorum tövbe yarrabbim kan mı gibi acaba diye hep gözümüz donumda kıçımda zaten tövbe tövbeeee anneme dedim eşime gösterdim bişey yokmuş diye kızdı annem neden gösterdim kendi gözüm yok mu diye :)
siyah kilot: beyaz
ha aha haa aha iyice sağpıttım ben ayrıntıya girdim ne yapiim öyle sorduğuna soracağına pişman oldun :) sorması ayıp değil ama bukadar detaylı cevap vermesi ayıp oldu mu bilemedim :)
benimki de öyle hiç sorma döndü çocuuk atladı çocuk zımladı çocuk takla attı çocuk diye diye bir hal oluyor. ne yapsam suç ne yapsam kabahat. minibüs falan biraz hızlı gitse biraz sert kullansa etrafı ayağa kaldırıyor çocuk gitti çoccuuuk diye :)
doktorlar söylemez abi sen sorucan o söylücek sen söylicen o zahmet olmaz ise teyit edecek öyle benimki tartmıyo bile ben evde kendi imkaanlarımla tartılıyorum. örnek liste istedim diyetisyene git dedi attı başından.
canım hatta biz ultrasonda doktor bebeğin ense kalınlığını ölçsün die öksür de hareket etsin başını kaldırsın dedi, bebek nası sarsılıyo içerde, şimdi eşim ben hapşırınca öksürünce öksürme hapşırma takla atıyo çocuk içerde deyip duruyo, pabucum dama atıldı şimdiden:)
sedacım hani kötü düşünmek yoktu. senin bebeğin sağlıklı canım böyle şeyleri sakın aklına getirme.ewt cnm banada yaptırdı onu geçen ultrasonda uygun pozisyona getirmek için benimde hep aklıma gelio hapşuruncaözledim yawrumu kaç gün oldu görmeyeli sonuçları alana kadarda göremicem belki ondan sonra hiç göremicem
ewt cnm banada yaptırdı onu geçen ultrasonda uygun pozisyona getirmek için benimde hep aklıma gelio hapşuruncaözledim yawrumu kaç gün oldu görmeyeli sonuçları alana kadarda göremicem belki ondan sonra hiç göremicem
sedacım hani kötü düşünmek yoktu. senin bebeğin sağlıklı canım böyle şeyleri sakın aklına getirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?