2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım arkadaşım bebeğin normal hiç üzülme. o adama ben de uyuz oldum vallahi kime güveneceğimizi şaşaırdık hiç sorma bu kadar hassas konularda bu baştan savmalar gereksiz yere kaygılandırmalar Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. demir daha bana da vermedi şeker yükslemesine de daha var diye biliyorum.

yok walla moralim bozuk değil tam tersi biliorum o annesini bırakmıcak inat o annesi gibi sadece en kötüye hazırlıorumki sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için o benim pamuk prensesim olacak bırakmazki annesini inatçı anası gibi varlığını öğrenmeden bile ne badireler atlattık şimdi hiç bırakmaz

Anaaam gecmisi okuyayım dedim ne çok geri kalmışım hala basagrim da fena üstelik sonra okuyayım kızlar problem falan yok demi kimsede

kıss nerlerdesin meraklandık walla göremeyince iyiyiz hepimiz çok şükür sende iyisindir umarım bayram telaşı sardı bizi

işte kızlar ben hep diorum ne olursa olsun tek doktorla kalmayın muhakkak bi alternatif doktor daha olsun yaşamış biri olarak tavsiyem size

ayy kaynana değilmi ya hepsi aynı boşver kendi annenin imkanı varmı gelme gibi hem daha rahat edersin kendi annenle ben şahsen doğumdada annem gelsin istiyorum bakmayada
keşke öyle olsa ama kayınvalidemi çağırmazsak üzülür. iki tarafında ilk torunu o yüzden kimseyi bu zevkten mahrum bırakmak istemiyorum. doğuma çağırıcam iki tarafıda doğumdan sonra dağılırlar nasılsa, hepsinin işi başından aşkın.
canım lütfen öyle düşünme, sonuç olarak hamileliğin her dönemi heyecanlı ve riskli. ne olacağımızı hiç birimiz bilmiyoruz.. şuanda çok şükür herşeyim yolunda ama sonra bi olumsuzluk olmayacağını kimse garanti edemez. seninde şimdi sıkıntıların var ama belki sonrası hepimizden rahat geçecek. şuan bunları düşünmeden rahat bir hamilelik geçirmeliyiz.
kızlar bu arada paylaştığım o videonun tamamını izledim. çok duygulandım ya, hele doğum anı hem korku hem heyecan vericiydi. kadın süper bi doğum geçirdi ama yinede içim irkildi ya Allahım ben nasıl yapacağım :18:

Heh şöyle :)) güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun canım benim.

iyiyiz iyiyiz boşver okuma okuyacağına muhabbet edelim nasılsın ne yaptın ne ettin?

Anaaam gecmisi okuyayım dedim ne çok geri kalmışım hala basagrim da fena üstelik sonra okuyayım kızlar
problem falan yok demi kimsede

ohh ohhh sevindim :) sana diyorum ama ben dün gece bütün gece sabaha kadar amniyosentez oldum rüyamda defalarca sabah eşim beni ve bebeği öpüp gidiyor işe benden erken çıkıyor çünkü ben uyuyorken eğilmiş tam öpecekmiş birden bir korktum rüyamdan amniyosentez olduğum için o anda tövbe yarabbim. haydi hakkımızda hayılrısı en azından sen işlemi atlattın çok şükür bebeğin iyi darısı başıma olsun ikimize de hayılrı sonuçlar olsun inşallah. AMİN.

EVET YAAA ÇOK BAKAMIYO İNSAN DOĞUM VİDEOLARINA :)

Ya bu testleri yaptıranda kabahat zaten minnosum orada uslu uslu uyuyor iste adamların eline kaldık yaptırıyoruz iste eskiden ne güzelmiş hayat ya ben açlık şekerime bakıyor sandim meger seker yüklemesi o sekilde yapılıyormuş hayret bide Prof olmuş kıçımın profu :/

kıss nerlerdesin meraklandık walla göremeyince iyiyiz hepimiz çok şükür sende iyisindir umarım bayram telaşı sardı bizi
Bende sizleri merak edip arada ikinizin yazdığını bulup geri yattım yazacak Halim olmadı valla su anda da fena basagrim ve ben basagrisina alışık değilim yatırıyor iki gündür doktor randevumu bile dünden bugüne aldım bu yüzden ve doktora sormayı unuttum

aslında doğru diosun onlarda özenio bende gelme diyememki benimkide anca lafta zaten onlarda fazla kalamzlar o yüzden oluruna bırakmakdoğum konusunu artık hiç takmıorum dünyada bu kadar kadın doğum yapabiliosa bizde yaparız çatır çatır hemde bu amniyosentezden sonra bana bi cesaret geldi yoksa kan aldırırken bile bayılırdım ben

Kızlar bizim bebek doğuştan beleşçi gibi olcak ablam ve görümcemde yeğenlerimizin eşyaları kıyafetleri falan var verecekler yatak bile almayacağız ya ankaradan abalamdan gelecek ya görümcemden :) inşallah hep böçyle kısmetli olur herkesin aldıkları bebeğimize yarayacak teyzeleri bizim de öyle eski yeni tkaıntımız hiç yok şuanda paramız olur ise yine sonuçta bebeğimiz için harcıcaz başka konuda. Varken almak garip geliyor.

amin kuzum benim bak göreceksin yaptırıp ggelince abartmışım ben diye ben dayandıysam herkes dayanır diorum benim cnm çok azdır ama bi cesaret geldi allah artık içimize anne duygusunu yerleştirdi merak etme karşımızda dağ olsa erir artık hiç kabuslarına girecek bişey değil emin ol bunu ben diosam düşün artık hem bahaneyle yawrunu bol bol izleyecesin

Maşallah kız :) bana da moral oluyor bu konuşmaların :)

Ne yaptım hep yattım basımı tulbentlerle sardım dışarı yemek yemek için çıktım doktorda gecti doktordan sonra alışveriş yaptım eve dönerken başarısı tuttu yine gelir gelmez de yazdım size
bakin ne dicem MAX diye marka var 3 tane hamile pantolonu aldım çünkü 40 tl ve çok rahat istanbulda olanlar toriumda var
digr illerde bilmiyorum ama siyah bordo lacivert ve yeşil renk var kesinlikle tavsiye ediyorum

cnm benim ya kıyamam baş ağrın için minoset öneriyor doktor ama sonuçda ilaç oda ben limon yağı yada nane yağı ile ovuyorum geçior tavsiye ederim sanada bide rüzgarlı havalarda pek çıkma oda çok tetiklio

annelik işte herşeye katlanıyo insan, bizde katlanacağız evelallah :) diyorum ama yine de tırsıyorum :18: ama alıştırıcam kendimi...

cnm en doğrusu zaten alsanda emin ol fazla giyemeyecek en fazla bir iki defa okadar çabuk büyüyolarki anlamıosun bile sanki bende daha önce doğurmuş gibi anlatıyorum ama yiğenimden biliorum

Aynen yaaa
çok geçmiş olsun canım benim aman orda ne soracağını ne söyleyeceğini şaşırıyor insan.

Ay isimleri bile güzel geldi valla hemen alayım ben onlardan Allah razı olsun canım ya inşallah iyi gelecek

annelik işte herşeye katlanıyo insan, bizde katlanacağız evelallah :) diyorum ama yine de tırsıyorum :18: ama alıştırıcam kendimi...
bende tırsardim artık hiç korkmuyorum resmen her hastaneye gidişimde kan versem umursamam artık ki bu bebislerimiz için daha yolun bası :)yapacaklarımızın n en basiti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…