Hadi bakalım görcez Nisan'da sen mı çatır çatır doğuracaksın ben mıya ben baştan beri sezeryan diodum korkarım bayılırım dayanamam die şimdi normal istiyorum ya istiyorum çatır çatır doğurcam walla cesaret geldi bana
Bende yazmıştım ama kagidi evde unuttum :26:kızlar ben soruları aklıma geldikçe bi kağıda yazıorum doktorun yanına girerken elime alıyorum yoksa bende unutuyorum ne soracağımı
Hadi bakalım görcez Nisan'da sen mı çatır çatır doğuracaksın ben mıhayırlı doğumlar versin Rabbim
Bende yazmıştım ama kagidi evde unuttum :26:
ya ben baştan beri sezeryan diodum korkarım bayılırım dayanamam die şimdi normal istiyorum ya istiyorum çatır çatır doğurcam walla cesaret geldi bana:d
kaynana kızım bunların hepsi aynı zoru gördülermi kaçarlar biz hastanelerde gezdikde bir tabak çorba yapıp getirmedi kuru kuru geçmiş olsun diye oturmaya geldi sonra da ee yemeğiniz yoksa yapayım diyor dolapta yemek yapcak bişey yokki hastane gezmekten alamadık yani neyse yarım saat oturdular hanımefendi mağaza gezecekmiş gittiler Allah onu alsın götürsün benden uzaklara da ben kocamla huzurlu olayım. sende sakın yüz verme tavrını belli et kullanamasın bunlar böyle zoru gördülermi ortalıkta hiç olmazlar ne varsa annemizde var annem bana baktı yemek yaptı evi toparladı dört döndü ha ikisi de anne ama hangisi cennetlik diye aklımdan geçmiyor değil.kızlar ara ara girebiliyorum anca yetişiyorum yazdıklarınıza valal çok özlemişim sizi ama ben bugün ersnili göremedim iyimi umarım bir sorunu yoktur bu arada sanırım bu son zamanlarda kendime nazer değdiriyorum kıyamadığım o çok sevdiğim kayınvalidem bana kıydı kızlar az önce eşim aradı risklşi bir dönem geçiriyorum bayramdan sonra gelicekti hanım efendi durumumu öğrenince ben 2 ay sonra geleyim demiş bende gelmesin dedim ben iyi olduktan sonra neye geliyor ben çok mu safım insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğaramaya başladım
canım hatta biz ultrasonda doktor bebeğin ense kalınlığını ölçsün die öksür de hareket etsin başını kaldırsın dedi, bebek nası sarsılıyo içerde, şimdi eşim ben hapşırınca öksürünce öksürme hapşırma takla atıyo çocuk içerde deyip duruyo, pabucum dama atıldı şimdiden:)
Kızlar bizim bebek doğuştan beleşçi gibi olcak ablam ve görümcemde yeğenlerimizin eşyaları kıyafetleri falan var verecekler yatak bile almayacağız ya ankaradan abalamdan gelecek ya görümcemden :) inşallah hep böçyle kısmetli olur herkesin aldıkları bebeğimize yarayacak teyzeleri bizim de öyle eski yeni tkaıntımız hiç yok şuanda paramız olur ise yine sonuçta bebeğimiz için harcıcaz başka konuda. Varken almak garip geliyor.
Alicaz inşallah sonra burada benimki uyumuyor benimki çok zirliyor benimki gülümsedi diye yazıdan Allah'ın izniyleamin inş kuzum benim yawrularımızı sağ salim kucağımıza alalımda gerisi boş
Hey maşşallahhhhhhh topiğimizin en cesur kızı sensin bence haydi bize de bulaşsın inşallah senden :) bak işte görüyor musun herşeyde bir hayır vardır vallahi bak şaka yapmıyorum ben de senin eski halin gibiyim çok korkarım doktoran iğneden herşeyden nasıl diyim sana hamilelik bile garibime giderdi içimde nasıl olcak ya nasıl doğurucam flaan diye hatta sırf iş başvurusunda istiyorlar diye çektirdiğim göğüs (ciğer) röntgeninin bile sonucunu alırken bak işte birşey çıkacak bu öğrenmeme vesile olcak falan diye korkarım velhasıl uzun lafın kısası bugüne kadar 37 yaşında olur ta ameliyat bile olmamış bir insana birden bire doğum garip gelir diye allah önden amniyosentez falanla alıştırmak istedi belki tövbe yarabbim. Bak senin fikirlerin nasıl değişmiş korkuların geçmiş darısı bana.
kaynana kızım bunların hepsi aynı zoru gördülermi kaçarlar biz hastanelerde gezdikde bir tabak çorba yapıp getirmedi kuru kuru geçmiş olsun diye oturmaya geldi sonra da ee yemeğiniz yoksa yapayım diyor dolapta yemek yapcak bişey yokki hastane gezmekten alamadık yani neyse yarım saat oturdular hanımefendi mağaza gezecekmiş gittiler Allah onu alsın götürsün benden uzaklara da ben kocamla huzurlu olayım. sende sakın yüz verme tavrını belli et kullanamasın bunlar böyle zoru gördülermi ortalıkta hiç olmazlar ne varsa annemizde var annem bana baktı yemek yaptı evi toparladı dört döndü ha ikisi de anne ama hangisi cennetlik diye aklımdan geçmiyor değil.
ahh çok komik çok güldüm size eşin ne hoş bebişi hiç sarsılmasın istiyor baba işte canı sende, aklı da sende :)
Alicaz inşallah sonra burada benimki uyumuyor benimki çok zirliyor benimki gülümsedi diye yazıdan Allah'ın izniyle
Yasin okumaya devam kızlar gercekten en büyük şifamız dualar
ya ben baştan beri sezeryan diodum korkarım bayılırım dayanamam die şimdi normal istiyorum ya istiyorum çatır çatır doğurcam walla cesaret geldi bana
kızlar ben soruları aklıma geldikçe bi kağıda yazıorum doktorun yanına girerken elime alıyorum yoksa bende unutuyorum ne soracağımı
kaynana kızım bunların hepsi aynı zoru gördülermi kaçarlar biz hastanelerde gezdikde bir tabak çorba yapıp getirmedi kuru kuru geçmiş olsun diye oturmaya geldi sonra da ee yemeğiniz yoksa yapayım diyor dolapta yemek yapcak bişey yokki hastane gezmekten alamadık yani neyse yarım saat oturdular hanımefendi mağaza gezecekmiş gittiler Allah onu alsın götürsün benden uzaklara da ben kocamla huzurlu olayım. sende sakın yüz verme tavrını belli et kullanamasın bunlar böyle zoru gördülermi ortalıkta hiç olmazlar ne varsa annemizde var annem bana baktı yemek yaptı evi toparladı dört döndü ha ikisi de anne ama hangisi cennetlik diye aklımdan geçmiyor değil.
kızlar desteğiniz için sağolun haklısın canım zaten eşime dedim ben bu durumdayken keyfe gelecekse gelmesin bakalım işte gelse bile eskisi gibi olamam artık
Bir aksilik olmazsa bende normal doğumu çok istiyorum. Son ana kadar da bellinolmuyor ki yaaa. Normal doğurucam diye giriyorsun hastaneye bebek gelmiyor pat sezeryana alıyorlar. Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın.
Ben de yazıyorum da doktorlar diyorlar ki onların hepsini bana mı soracaksın
cnm en doğrusu zaten alsanda emin ol fazla giyemeyecek en fazla bir iki defa okadar çabuk büyüyolarki anlamıosun bile sanki bende daha önce doğurmuş gibi anlatıyorum ama yiğenimden biliorum
Tabii ki ya ama eminim doğurduktan sonra da başka kaygılarımız olacak yok kustu yok kanız oldu Allah güzel kaygılar versin güzel kaygılar bunlar :)demi ya hatta geçm,ş yazılarıma bakıp gülücez boş yere kaygı yapmışız falan die
sorma o doktorundan belli oluyor zaten benim burada çok övünen bir doktor var görumcelerim hep onda dogum yapmış ama kesiyor iste istemiyorum ben öyleBir aksilik olmazsa bende normal doğumu çok istiyorum. Son ana kadar da bellinolmuyor ki yaaa. Normal doğurucam diye giriyorsun hastaneye bebek gelmiyor pat sezeryana alıyorlar. Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın.
lais canım gecmisi okuyamadım yanlış hatırlamıyorsam sende yoktun ortalarda bir sorun yok demi paranoyak oldum ben artık bu durumdayken derken ? ersnil yazdı mı bugün bu arada ?kaynana kızım bunların hepsi aynı zoru gördülermi kaçarlar biz hastanelerde gezdikde bir tabak çorba yapıp getirmedi kuru kuru geçmiş olsun diye oturmaya geldi sonra da ee yemeğiniz yoksa yapayım diyor dolapta yemek yapcak bişey yokki hastane gezmekten alamadık yani neyse yarım saat oturdular hanımefendi mağaza gezecekmiş gittiler Allah onu alsın götürsün benden uzaklara da ben kocamla huzurlu olayım. sende sakın yüz verme tavrını belli et kullanamasın bunlar böyle zoru gördülermi ortalıkta hiç olmazlar ne varsa annemizde var annem bana baktı yemek yaptı evi toparladı dört döndü ha ikisi de anne ama hangisi cennetlik diye aklımdan geçmiyor değil.
kızlar desteğiniz için sağolun haklısın canım zaten eşime dedim ben bu durumdayken keyfe gelecekse gelmesin bakalım işte gelse bile eskisi gibi olamam artık
Örf o da kötü ya hangisi olacaksa bastan o olsun o kadar sancı cek sonra yat masaya o daha kötü Allah korusunöle cnm doğru diosun ama illada normal die tutturmam arkadaşım öle yaptı 6 saat sancıdan sonra bebeğin kalbi iki kez durdu hadi sezeryana aldılar kaç ay toparlayamadı kendini o yüzden hayırlısı nasıl sa o şekilde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?