2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo bence oğullarını paylaaşmıo mu ne
kayınvalidem ilk evlendiğimiz zaman çok kıskanırdı. hergidişimizde oğluna sarılıp oturur falan defalarca öper neyseki alıştı şimdi. beni de sever sağolsun ama annem kadar olamaz tabi. ben böyle konuşuyomda benim de oğlum olacak gelinim neler konuşacak bakalım
Bir aksilik olmazsa bende normal doğumu çok istiyorum. Son ana kadar da bellinolmuyor ki yaaa. Normal doğurucam diye giriyorsun hastaneye bebek gelmiyor pat sezeryana alıyorlar. Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın.
canım sen de izlemişsin ya videoları, kadının doğumu ne rahattı, sadece belden iğne vurmaları kötü onun dışında gerisi kolay gibi ama bide çocuğu doğar doğmaz vermesinler öyle çok garip görünüyo ya

Aman ya O sevgi karşısında dişlerim kamasti hatta gözüm bile seyircek :)))) Allahtan değişmiş ...

Dogum muhabbetleri başlamış :) Son ana kadar hiç belli olmuyor ... Allah yardımcımız olsun.

ersnil bikaç gündür yok canım,bende bilmiyorum nerde

cnm o bayadır yok bizde çok merak ediyoruz umarum iyidir eminim onun aklıda bizdedir şimdi

Ersnil perşembe ve cuma izin almıştı haftasonu ile birleştirip 4 gün dinlenecekti ama pazartesiden beri yok. Umarım tatili uzatmıştır, bir sıkıntısı yoktur.

ben çoktan büyük kilot aldım yüksek belli ve büyük :) tavsiye ederim ama 10 tnae almıştım vallahi yetişmiyor.

Bana da eşimin teyzesi almış 2 tane, daha kullanmadım ama.

Ay alemsin ya ne güldüm okurken, hala da gülüyorum.

Çok geçmiş olsun, migrenin mi var öylesine bir ağrı mı? Ben migrenim tuttuğunda patatesi halka halka yarım milim kalınlığında doğrayıp alnıma koyuyorum üstünden tülbentle sıkı sıkı sarıyorum.

​Allah razı olsun akrabalarından. Benim de kk verdi bir tane iyah hamile pantolonu ama kendi kullandığı değil, bir ara çok kilo almıştı, o zaman kullanmak için almıştı rahat diye. Güle güle kullan canım benim.

Kizlar bana yardim edin sehir disindayim esim 2li test raporunu faxladi bana doktora gosterecegim ama iyimi kotumu anlamadim yas riski 1:895 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:707 kombine trisomy21 riski 1:3232 trisomy 13/18 riski <1:10000 trisoy21 cut off altinda bhcg yuksek bhcg: 100

bende bugün yaptırdım cuma günü alacam. inş. sağlıkla doğar bebişlerimiz

Son düzenleme:

Tabi tabi bende hiç ısrar etmem. Hem bebğimi hem de kendimi riske atmamın hiç anlamı yok. Sezeryan olacaksa sezaryan olur napalım yani. Sağlıkla kucağıma gelsin de nasıl gelirse gelsin :)))

Belden iğne vurdukları için o kadar rahattı zaten canım :))) epidural anestezi yaptılar ya sadece ıkınmasına yetercek kadar hissiyat vardı o kadar. Normal doğum olursa ve dayanamayacak raddeye gelirsem bende yapsınlar isterim gibi geliyor.

Eheheh yıkanmadan verilince değişik oluyor değil mi :))) ama sezeryan da olsa ilk gösterdiklerinde yıkanmamış oluyor zaten.

Canım bildiğim kadarı ile 1:300 ün altında olduğu zaman değerler risk yüksek oluyor... Senin değerlerin 300 ün üzerinde çıkmış epey ... maşallah bebişine doktorunla görüşünce güzel haberlerini bekliyoruz canım

Mrb arkadAŞlar göbekler artık çıkmaya başladı.Oturunca belli oluyor benimki.Ayaktayken ama belli olmuyor.Sizlerinki nasıl?

kızlar bu akşamda başka bir komşum geldi.
bonal diye bir çatlak kremi varmış o da onu tavsiye etti.
eczacılar kendileri. bi araştırdım kullananlar memnun kalmış.
arkadaş 27 kg almış hamileliğinde ama sıfır çatlakla doğum yaptım diyor.
ne yapsam bilemedim bugün çok kaşınıyorum bir an önce sipariş vermek istiyorum.
lierac mı bonal mi karar veremedim.

canım kafanı karıştırmak gibi olmasında bugün dogum yapmış bi arkadaşımla sohbet ediyorduk 16 kg aldıgını ama hiç çatlagı olmadıgını söyleyince ne kullandıgını sordum sebamed f+s losyon (200 ml) kullanmış her gece yatmadan bi güzel sürmüş aksatmadan.bende onu kullanmaya başlayacağım bir kullananın tavsiyesi çok mühim benim için sanada bi fikir olsun

Mrb arkadAŞlar göbekler artık çıkmaya başladı.Oturunca belli oluyor benimki.Ayaktayken ama belli olmuyor.Sizlerinki nasıl?

beni görenler hamile olduğumu anlayabiliyor 2 haftadır midemden itibaren şişlik başlıyo ...ama ikinci o yüzden erken belli oldu göbüş ilk hamileliğmde 6. ayımın ilk haftası giymiştim hamile kıyafetimi ona rağmen hamile misin diye soruyorlardı minik göbüştüm...2.de çabuk fırtladı

cilt yapısıyla da alakalı biraz çatlama annem de hiç yok ben de sadece sağ sol taraflarımda 3 çizgi şeklinde olmuştu 2.pek olmaz deniyor ama bakalım

ewt cnm ya ondan korkuyorum bende ya acıkıyorum uyanıyorum ya wc uyanıyorum yada eşimin horlamasına
Ben kocamın nefesine bile uyanıyorum ya o da gece gece arkadan sarılıyor nefesine uyanıyorum resmen birde üstümü örtmeye çalışıyor geceleri ona da uyanip tersliyorum garibimi ya
Canım gecmis olsun inşallah bende bugün saclarım neden bu kadar az diye söyleniyordum utandım kendimden, hersey insanlar için iste , ve biz bunu basımıza gelmeden anlamıyoruz tvdeki haberler gazeteler başka dünya sanki halbuki biz içindeyiz ve kıymet bilmiyoruz , biz birbirimizle konuşmayı dertleşmeyi çok seviyoruz zaten bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz hep iyi ol daha iyi ol mucizen seni daha iyi yapacak eminim Allah seni sevdiklerine bağışlasin esinden de Allah razı olsun kocaman bir helal olsun enişteye Allah huzur mutluluk versin eksin etmesin yuvanızdan

(( haberleri bile izlerken kaldıramıyorum o ailelerin hallerini görünce , sizi düşünemiyorum resmen içindesiniz
Allah sabır versin son haber olsun diycem ama imkansız başımız sagolsun

şimdi gördüm gecmis olsun o iğne çok şükür iyi geliyor merak etme çok güçlü ve önlüyor gercekten düşüğü benimin seninle olacak merak etme
bebeci sen nasılsın?
canım bas ağrıları başladı bende yatıyorum mümkün olduğunca bugün daha iyiyi, teşekkür ederim merak ettigin için
Bi benimki kıpırdamadı eşek sıpası
benimkide kıpırdatmadı ya doktor öksür uyansın dedi öksürdum iki sn kimildadi sonra uyudu galiba kalbini duydum o yetti çok şükür cinsiyet de belli olmadı acaba kız mı bizimkiler ya tembeller hem :)
ben gecen gün hapsurdum boş bulundum karnımı tutmadım resmen yumurtaliklarimi hissettim ya yok böyle bir kramp

bebeci nerde kızlar gelmiyor artık..
katinamm teşekkür ederim merak Edilmek güzel :) uyku ve baş ağrısı beni ele geçirdi birkaç gündür

Hahaha çok güldüm ya beyaz sarı olayı ayrı yırtmacli don ayrı :) süpersin :)

yok canım migrenim yok hiç baş ağrısı olmazdı çok fena iki gündür dişlerimi sıkıyorum ama sedagg nane yağı önerdi esime söyledi, almış hemen sürdüm çok iyi geldi sende dene istersen bı dahakina ise yaramazsa patatesi denerim teşekkür ederim
ben doktora sordum kaşıntıyı hamilelikte çok nedenden dolayı kaşıntı olabilir çatlak için erken dedi normal kaşıntılar dedi
birde bebe yağı badem yağı surebilirsim ama çatlamaya musaitsen çatlayacaksın önüne geçemezsin dedi ondan be dayağı badem yağı kakao yağı idare edip bosa para harcamiycam ben

Birde buradaki hamilelik takvimi ciddi ciddi uyuyor boy aynı ve benimki aynen bu sekilde duruyordu bugün kolları yüzünde bacaklar aynen böyle :) maşallah
ben şimdiden gUnaydin diyorum hepinize ben bu saate kadar uyuyamadigima göre geç kalkarım
guzel bir perşembe olsun hepimiz için cuma da ben memlekete annemin ve babamin kollarına kavuşacağım inşallah
Bu arada yeğenim 4unde 1 yasına girdi ve bugün yürümeye başlamış gittiğimde yürüdüğünü görücem Allah bizim bebeklere de nasip etsin yürümeyi :)
mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…