kayınvalidem ilk evlendiğimiz zaman çok kıskanırdı. hergidişimizde oğluna sarılıp oturur falan defalarca öper neyseki alıştı şimdi. beni de sever sağolsun ama annem kadar olamaz tabi. ben böyle konuşuyomda benim de oğlum olacak gelinim neler konuşacak bakalımya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo benceoğullarını paylaaşmıo mu ne
canım sen de izlemişsin ya videoları, kadının doğumu ne rahattı, sadece belden iğne vurmaları kötü onun dışında gerisi kolay gibi ama bide çocuğu doğar doğmaz vermesinler öyle çok garip görünüyo yaBir aksilik olmazsa bende normal doğumu çok istiyorum. Son ana kadar da bellinolmuyor ki yaaa. Normal doğurucam diye giriyorsun hastaneye bebek gelmiyor pat sezeryana alıyorlar. Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın.
kayınvalidem ilk evlendiğimiz zaman çok kıskanırdı. hergidişimizde oğluna sarılıp oturur falan defalarca öper neyseki alıştı şimdi. beni de sever sağolsun ama annem kadar olamaz tabi. ben böyle konuşuyomda benim de oğlum olacak gelinim neler konuşacak bakalım
canım sen de izlemişsin ya videoları, kadının doğumu ne rahattı, sadece belden iğne vurmaları kötü onun dışında gerisi kolay gibi ama bide çocuğu doğar doğmaz vermesinler öyle çok garip görünüyo ya
kızlar ara ara girebiliyorum anca yetişiyorum yazdıklarınıza valal çok özlemişim sizi ama ben bugün ersnili göremedim iyimi umarım bir sorunu yoktur bu arada sanırım bu son zamanlarda kendime nazer değdiriyorum kıyamadığım o çok sevdiğim kayınvalidem bana kıydı kızlar az önce eşim aradı risklşi bir dönem geçiriyorum bayramdan sonra gelicekti hanım efendi durumumu öğrenince ben 2 ay sonra geleyim demiş bende gelmesin dedim ben iyi olduktan sonra neye geliyor ben çok mu safım insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğaramaya başladım
ersnil bikaç gündür yok canım,bende bilmiyorum nerde
cnm o bayadır yok bizde çok merak ediyoruz umarum iyidir eminim onun aklıda bizdedir şimdi
ben çoktan büyük kilot aldım yüksek belli ve büyük :) tavsiye ederim ama 10 tnae almıştım vallahi yetişmiyor.
bazen beyaz bazen sarı giydiğim kiloda bağlı :)
beyaz kilot: sarı
krem rengi kilot: koyu sarı gibi hatta bazen pembe gibi ben de korkuyorum eşime gösteriyorum tövbe yarrabbim kan mı gibi acaba diye hep gözümüz donumda kıçımda zaten tövbe tövbeeee anneme dedim eşime gösterdim bişey yokmuş diye kızdı annem neden gösterdim kendi gözüm yok mu diye :)
siyah kilot: beyaz
ha aha haa aha iyice sağpıttım ben ayrıntıya girdim ne yapiim öyle sorduğuna soracağına pişman oldun :) sorması ayıp değil ama bukadar detaylı cevap vermesi ayıp oldu mu bilemedim :)
Kızlar selamlar ,
bas ağrılarından fena sikayetciyim bugün doktora gittim sormayı da unuttum bu başagrisini
bugun bayan doktorum senem Hanım'a gittim biliyorsunuz benim Prof maceram olmuştu
Allah o adamı bildigi gibi yapsın senem hanım test sonucuna baktı ense kalın çıkmış dedi 2.7mm Ben çok dikkate almamıştım bu testi biliyorsunuz o yüzden incelememistim adam ense ölçümü iyi demişti bana neyse
buna rağmen test sonucun çok iyi dedi , sonra bu herif benim açlık şekerime baktirdi 50gr glikoz yüklemişti
Ne gerek vardı falan dedi hatta doktorum dedi ki bu adamın Prof olduguna eminmisiniz ?bu 5 . 6. Ayda yapılan birşey dedi.
kan değerlerin çok iyi kan hapı vermicem dedi diyemedim Prof verdi diye esim dedi . Ona gerek yok şimdi 2-3 günde bir iç dedi 1 ay sonra başlıcam o zaman düzenli olacak dedi bana tek tek bebeğimi gösterdi omurgaları midesi elleri kolları diye.uyuyordu benimki çok şükür .
Canim sıkıldı adama , o zaman enseyi laf olsun diye ölçmesinden belliydi hızlı hızlı:/ ama senem hanım için rahat olsun sonuc önemli olan dedi ben iki,i test sonucunu umursamiyorum açıkcası ben ense normal çıksın yeter dıyordun ama buna göre ense de normal değil ama o adamın hatası biliyorum. O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
kayınvalidem bir torba kıyafet getirdi 2 parça kendi hamileliğinden diğerlerini de görümcem göndermiş sağolsunlar görümcem normalde çok zayıf bir kısmı oldu genelde üstler tabi sanırım onun hamileliğinin sonlarında giydiğini ben şimdi giyiyorum :) 4 gündür onun yolladıklarını giydim :) pantalon olmadı tabi ben aldım. kayınvalidemin bir pantalonu ve bir üst çok nostaljikmiş eltim giymiş görümcem giymiş. şimdi de bana da oldu Allahtan ben de giyicenm kısmetse :) düşünsenize yaaa düşündükçe duygulanıyorum o hamile pantalonunun altında annesinin karnında eşim varmış şimdi eşimin bebeği olacak benim üstümde.
Kizlar bana yardim edin sehir disindayim esim 2li test raporunu faxladi bana doktora gosterecegim ama iyimi kotumu anlamadim yas riski 1:895 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:707 kombine trisomy21 riski 1:3232 trisomy 13/18 riski <1:10000 trisoy21 cut off altinda bhcg yuksek bhcg: 100
öle cnm doğru diosun ama illada normal die tutturmam arkadaşım öle yaptı 6 saat sancıdan sonra bebeğin kalbi iki kez durdu hadi sezeryana aldılar kaç ay toparlayamadı kendini o yüzden hayırlısı nasıl sa o şekilde olsun
kayınvalidem ilk evlendiğimiz zaman çok kıskanırdı. hergidişimizde oğluna sarılıp oturur falan defalarca öper neyseki alıştı şimdi. beni de sever sağolsun ama annem kadar olamaz tabi. ben böyle konuşuyomda benim de oğlum olacak gelinim neler konuşacak bakalım
canım sen de izlemişsin ya videoları, kadının doğumu ne rahattı, sadece belden iğne vurmaları kötü onun dışında gerisi kolay gibi ama bide çocuğu doğar doğmaz vermesinler öyle çok garip görünüyo ya
Kizlar bana yardim edin sehir disindayim esim 2li test raporunu faxladi bana doktora gosterecegim ama iyimi kotumu anlamadim yas riski 1:895 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:707 kombine trisomy21 riski 1:3232 trisomy 13/18 riski <1:10000 trisoy21 cut off altinda bhcg yuksek bhcg: 100
kaynana kızım bunların hepsi aynı zoru gördülermi kaçarlar biz hastanelerde gezdikde bir tabak çorba yapıp getirmedi kuru kuru geçmiş olsun diye oturmaya geldi sonra da ee yemeğiniz yoksa yapayım diyor dolapta yemek yapcak bişey yokki hastane gezmekten alamadık yani neyse yarım saat oturdular hanımefendi mağaza gezecekmiş gittiler Allah onu alsın götürsün benden uzaklara da ben kocamla huzurlu olayım. sende sakın yüz verme tavrını belli et kullanamasın bunlar böyle zoru gördülermi ortalıkta hiç olmazlar ne varsa annemizde var annem bana baktı yemek yaptı evi toparladı dört döndü ha ikisi de anne ama hangisi cennetlik diye aklımdan geçmiyor değil.
kızlar desteğiniz için sağolun haklısın canım zaten eşime dedim ben bu durumdayken keyfe gelecekse gelmesin bakalım işte gelse bile eskisi gibi olamam artık
canım ben daha önce yok benim kaynanam öyle değil demek ki böyle olanlar da var diyordum oğullarına pek düşkünlerdi beni de önemsiyorlar sanıyordum eşim kısa dönem askerlik yapıyor şu an 3 ayı kaldı geçer ama bu zor süreçte yapılanlar unutulmaz eskisi gibi olunamaz şimdiye kadar kaynanam 5 gün kaldı yanımda 80 yaşındaki babaannesini yanıma bırakıp gittiler süpür sil belim kopuyor bide ben yalnız olsam yemeğe özenmeyeceğim babaannesi yaşlı bide onun için yemek düşünüyorum çalışıyorum akşama kadar çocukların arasındayım zaten canım çkıyor karanlık çökünce eve dönüyorum sonra yemek yapma inan beterin beteri var oysa eşim buradayken hep sık sık bir araya gelirdik en ağır yemeklerden tatlılara kadar uğraşırdım saygıda kusur etmezdim el üstünde tutardım şimdi diyorum ayda yılda bir muhtaç olduk yaptıklarına bak ama eşim de fark etti o da eskisi gibi değil onlara karşı ben gelene kadar sabret diyor gerçekten bazı insanlarda vicdan yok üzme kendine olan sana ve bebeğine olur gerçekten en azından iiki eşin yanında kimse yardımcı olmasa da eşinin seni düşünmesi yardımcı olması yeter diğerleri bizden uzak Allah'a yakın olsunlar
kızlar bu akşamda başka bir komşum geldi.
bonal diye bir çatlak kremi varmış o da onu tavsiye etti.
eczacılar kendileri. bi araştırdım kullananlar memnun kalmış.
arkadaş 27 kg almış hamileliğinde ama sıfır çatlakla doğum yaptım diyor.
ne yapsam bilemedim bugün çok kaşınıyorum bir an önce sipariş vermek istiyorum.
lierac mı bonal mi karar veremedim.
Mrb arkadAŞlar göbekler artık çıkmaya başladı.Oturunca belli oluyor benimki.Ayaktayken ama belli olmuyor.Sizlerinki nasıl?
aynen beni tarif ettin yaa :) ayakta bişey belli değil.boyun kaç benim 1.70cm kısa olsak daha tez belli olurdu bence :44:
Mrb arkadAŞlar göbekler artık çıkmaya başladı.Oturunca belli oluyor benimki.Ayaktayken ama belli olmuyor.Sizlerinki nasıl?
kızlar bu akşamda başka bir komşum geldi.
aynen beni tarif ettin yaa :) ayakta bişey belli değil.boyun kaç benim 1.70cm kısa olsak daha tez belli olurdu bence :44:
Ben kocamın nefesine bile uyanıyorum ya o da gece gece arkadan sarılıyor nefesine uyanıyorum resmen birde üstümü örtmeye çalışıyor geceleri ona da uyanip tersliyorum garibimi yaewt cnm ya ondan korkuyorum bende ya acıkıyorum uyanıyorum ya wc uyanıyorum yada eşimin horlamasına
Canım gecmis olsun inşallah bende bugün saclarım neden bu kadar az diye söyleniyordum utandım kendimden,Kızlar Allah razı ve memnun olsun sizden.cok tedirgin yolladım dert köşesi mı diye ters bı cvp alırım diye
Sonuçta hevesli yeni annelersiniz.telden girince toplu alintilayamadim cok TSK ederim Rabbim sizlere ve cümlesine yaşatmasın.
Psikiyatr ilaç durdurdu.kan tedavisi de suan sadece hap.cok sık kontrol ediliyorum.saclarim hala yok kapaliyim zaten ama doguma bile boneyle gitcem :) Oğlumun tek istegi sacların olunca bana hersey yakışira katılmam :))))))) o daha bilinçli .herseyi yaşadı.
esim yarı kel gibi ben full . Sacını ektiririm kurban oldugum senin gözlerin yeter diyor. Canım ya onu cok seviyorum basımdan eksik olmasın ne olur...
Kızlar sizden ricam ani yasayın . Yarın yok gibi canınız nasil isterse . Dr bana hayatı cok ciddiye almışsın diyor herseyi cok taktım herseye üzüldüm şimdi üzüldüğüme kızıyorum ne zayifmİsim.eve barka yanıp durdum deli gibi.simdi ne ara gezmek istesem isim bile olsa gidiyorum istemediklerimi eve kabul etmiyorum . Annem opuldukten sonra kapıları kilitledim ama neyse :))
Kızlar bulantinizin bile canınızı sıkmasına izin vermeyin gidin disarda yeyin için yapabilirseniz.yalniz kalmayın hayat cok kısa hayatın size verdiklerine bakmadan siz alın ondan.evden çıkmanızı isteyen ev sahibinize atar yapİn:))) ev sahibinin bir kiracının bin evi var.:))
Herseyden öte sadece "siz" varsınız o bu hikaye.
eşimin şehir dışında olmasına şükrettim bugün.
şehidimiz var yine...
eşim burda olsaydı ailesine şehadet haberini o verecekti
o kadar zor ki bu anlatamam
günlerce, aylarca hafızanızdan çıkmıyor bütün acıyı şehit ailesiyle yaşıyorsunuz.
bayramlarda gittiğinizde oğulları gelmiş gibi karşılıyorlar
rabbim kimseye böyle acı vermesin...
eşim geldiği zaman yine gidicez ama ilk haberi vermek gibi olmayacak
şimdi gördüm gecmis olsun o iğne çok şükür iyi geliyor merak etme çok güçlü ve önlüyor gercekten düşüğü benimin seninle olacak merak etmecanım ya sizleri üzmek istemiyorum geçen hafta gece afedersiniz tuvalete kalktım ay kabus gibiydi ya benden bişey düştü sonra bir kanama başladı ağrım sızım yok ama kanıyor böyle musluktan boşalırcasına eşimi çağırıdm oda çok korktu hemen dr aradım ve hastaneye gittik neyseki bebeğim iyiydi kıpır kıpırdı kuzum benim rabbim onu bana bağışlasın diye hep dua ediyorum bana hemen serum takıp iğne yaptılar düşük tehlikesi var dediler rapor verdiler hep yattım rapor sonunda kontrole gittim kanamam durdur sayılır şuan kahverengi şeklinde akıntı halinde devam ediyor cumartesi günü tekrar gidicem ikili test sonucunu alıcaz ay kızlar ne olur dua edin bebeğim benimle kalsın sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım
canım bas ağrıları başladı bende yatıyorum mümkün olduğunca bugün daha iyiyi, teşekkür ederim merak ettigin içinbebeci sen nasılsın?
benimkide kıpırdatmadı ya doktor öksür uyansın dedi öksürdum iki sn kimildadi sonra uyudu galiba kalbini duydum o yetti çok şükür cinsiyet de belli olmadı acaba kız mı bizimkiler ya tembeller hem :)Bi benimki kıpırdamadı eşek sıpası
ben gecen gün hapsurdum boş bulundum karnımı tutmadım resmen yumurtaliklarimi hissettim ya yok böyle bir krampbenim seyirme gibi birşey var o mu acaba? bilemedim. Ayyy kızlar hapşurunca nasıl kramp giriyor birden anlatamam birazönce 2-3 kere hapşırdım mahvoldum yerinden çıkacak sanki Allah korusun.
gözün aydın canım aman iyi olsun da inşaşllah önemli olan o.
katinamm teşekkür ederim merak Edilmek güzel :) uyku ve baş ağrısı beni ele geçirdi birkaç gündürbebeci nerde kızlar gelmiyor artık..
Hahaha çok güldüm ya beyaz sarı olayı ayrı yırtmacli don ayrı :) süpersin :)iç çamaşırı dediniz de benim aldığım büyük külotlar hepsi kirlendi yıkayamadım eve çok geç gidiyoruz vaktim olmadı bugün mecburen eskilerden giydim çok sıkıldım işe gelince iki yanından mkasla kestim yırtmaç gibi :) bebek rahat olsun da. :)
yok canım migrenim yok hiç baş ağrısı olmazdı çok fena iki gündür dişlerimi sıkıyorum ama sedagg nane yağı önerdi esime söyledi, almış hemen sürdüm çok iyi geldi sende dene istersen bı dahakina ise yaramazsa patatesi denerim teşekkür ederim
Ersnil perşembe ve cuma izin almıştı haftasonu ile birleştirip 4 gün dinlenecekti ama pazartesiden beri yok. Umarım tatili uzatmıştır, bir sıkıntısı yoktur.
Bana da eşimin teyzesi almış 2 tane, daha kullanmadım ama.
Ay alemsin ya ne güldüm okurken, hala da gülüyorum.
Çok geçmiş olsun, migrenin mi var öylesine bir ağrı mı? Ben migrenim tuttuğunda patatesi halka halka yarım milim kalınlığında doğrayıp alnıma koyuyorum üstünden tülbentle sıkı sıkı sarıyorum.
​Allah razı olsun akrabalarından. Benim de kk verdi bir tane iyah hamile pantolonu ama kendi kullandığı değil, bir ara çok kilo almıştı, o zaman kullanmak için almıştı rahat diye. Güle güle kullan canım benim.
ben doktora sordum kaşıntıyı hamilelikte çok nedenden dolayı kaşıntı olabilir çatlak için erken dedi normal kaşıntılar dedikızlar bu akşamda başka bir komşum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?