2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benimde boy 1.55 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum 2-3 kilo aldım ama göbüşten giyemiorum eski kıyafetlerimi benimde 2. bebiş bu birden fırladı valla bakalım sonuna kadar neye benzicez
bununda erkek olma ihtimali varmı wosgicim..benim karnımda erken çıktı sanki görenler hep erkek diyo..
canım çok afedersin ama bişi sorcam..ben bi kere duymustum erkek korunursa bebek temiz doğarmıs doğrumu..yoksa koca karı lafımı..

Son düzenleme:
Yaşasın yaşasın yeğenimizi göreceksin oley oley yuppi

Mucuk mucuk muccuuukkk :))))))

cnm benim bol bol bak bebeğine inş hayırlı haberlerle gel bence fazla düşünmeyelim yoksa daha çok alternatif çıkar bize doğum konusunda bende şey düşünüyorum 5 ay anne taşısın 4 ay baba mesela

Aaaa bu fikir şahaneymuş :)))

Güzel haberler yazıcam size inşalla tatlım :))

Kontrol de saat 6 da zaman geçmez şimdi bana.

Canım senin ilk bebek mı? Gebeliğe bağlı tansiyon bende de oldu ve kaldı maalesef.Dogum sekli konusunda istersen Dr sor canım .
Kontrole giderken yiyebilirsen limon ye hemen dengeler.Haydi bakalım siz az bakisin bugün :))

Onu bende duymuştum cok korkuyodum sanki ayip birsey gibi lanse ediliyor.hatta o yüzden ebe arkadasıma yemin verdirdim nasil doğarsa çekecekti fotoyu.islak ama yagsiz çıktı yalnız benim doğumuma kadar esimle düzenim ayniydi korunma vs olmadı .

Canım senin ilk bebek mı? Gebeliğe bağlı tansiyon bende de oldu ve kaldı maalesef.Dogum sekli konusunda istersen Dr sor canım .
Kontrole giderken yiyebilirsen limon ye hemen dengeler.Haydi bakalım siz az bakisin bugün :))

Evet canım ilk bebeğim. Normalde tansiyonumda hiç bir problem yoktu. Bir tek son kontrolde cinsiyet söyledi diye çok heyecan yaptım 13/9 a fırlamış o heyecanla :) bakalım bu sefer de olacak mı? Eğer olursa söylediklerini dikkate alırım canım çok saol :)

forma da girer birazdan, mesaj attı, ay canım benm bebişi iyiymiş ama kendi zor günler geçirmiş şu beyinsiz iş arkadaşı yüzünden, sabah sabah delirtti o edepsiz iş arkadaşı beni de

Aaayyyy çok sevindimmm :))) bebişle ikisi iyi olsun da. Biz toplanıp o edepsizin saçını başını bi yolsak ne güzel olur yaaa. Stres falan kalmaz bizde, hamileliğimiz kuş gibi hafif geçer.

Kızlar birazdan çocuklarımı sinemaya götüreceğim, çok fazla kaynatmayın, gelince yetişemem sonra. Telden takip etmeye çalışacağım. Öpüyorum hepiceğizinizi

valla canım hayırlısı ne ise o olsun tabi ama benim göbüş yayık baya geniş oğlanda sivriydi kız göbeği diolar ama hayırlısı valla hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi hiçççç önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…