bununda erkek olma ihtimali varmı wosgicim..benim karnımda erken çıktı sanki görenler hep erkek diyo..benimde boy 1.55 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum 2-3 kilo aldım ama göbüşten giyemiorum eski kıyafetlerimi benimde 2. bebiş bu birden fırladı valla bakalım sonuna kadar neye benzicez
canım çok afedersin ama bişi sorcam..ben bi kere duymustum erkek korunursa bebek temiz doğarmıs doğrumu..yoksa koca karı lafımı..Kızlar :)) o bebeği görünce ne yağlı ne kanlı gözünüz görür mü sanıyorsunuz :))
Size bırakıp gitmeleri için gözlerine bakarsınız .O kokusu yeter ya oyy...
Gerçi benim oğlan tertemizdi de kızı göremedim
Yaşasın yaşasın yeğenimizi göreceksin oley oley yuppi
cnm benim bol bol bak bebeğine inş hayırlı haberlerle gel bence fazla düşünmeyelim yoksa daha çok alternatif çıkar bize doğum konusunda bende şey düşünüyorum 5 ay anne taşısın 4 ay baba mesela
hani nerde canım geldimi gerçekten..egomego geldi egomego geldi oley oley bebiş iyiymişşşşş
Canım senin ilk bebek mı? Gebeliğe bağlı tansiyon bende de oldu ve kaldı maalesef.Dogum sekli konusunda istersen Dr sor canım .Günaydın annişler :) ben bugün bebeğimi görücem yaşasııınnnnn :) çok heyecanlıyım, kesin tansiyonum yüksek çıkacak :s
değil mi yaaaa :))) bir kaç alternatif saha bulsunlar bence de. Mesela hamilelik seçmeli olarak en dazla dört ay sürse ne güzel olurdu ehheheeee
Günaydınlar......arkadaşlar aranızda 12 haftalık olup cinsiyet öğrenen varmıı??
hani nerde canım geldimi gerçekten..
bununda erkek olma ihtimali varmı wosgicim..benim karnımda erken çıktı sanki görenler hep erkek diyo..
canım çok afedersin ama bişi sorcam..ben bi kere duymustum erkek korunursa bebek temiz doğarmıs doğrumu..yoksa koca karı lafımı..
Günaydınlar......arkadaşlar aranızda 12 haftalık olup cinsiyet öğrenen varmıı??
Canım senin ilk bebek mı? Gebeliğe bağlı tansiyon bende de oldu ve kaldı maalesef.Dogum sekli konusunda istersen Dr sor canım .
Kontrole giderken yiyebilirsen limon ye hemen dengeler.Haydi bakalım siz az bakisin bugün :))
forma da girer birazdan, mesaj attı, ay canım benm bebişi iyiymiş ama kendi zor günler geçirmiş şu beyinsiz iş arkadaşı yüzünden, sabah sabah delirtti o edepsiz iş arkadaşı beni de
Onu bende duymuştum cok korkuyodum sanki ayip birsey gibi lanse ediliyor.hatta o yüzden ebe arkadasıma yemin verdirdim nasil doğarsa çekecekti fotoyu.islak ama yagsiz çıktı yalnız benim doğumuma kadar esimle düzenim ayniydi korunma vs olmadı .
Aaayyyy çok sevindimmm :))) bebişle ikisi iyi olsun da. Biz toplanıp o edepsizin saçını başını bi yolsak ne güzel olur yaaa. Stres falan kalmaz bizde, hamileliğimiz kuş gibi hafif geçer.
bununda erkek olma ihtimali varmı wosgicim..benim karnımda erken çıktı sanki görenler hep erkek diyo..
canım çok afedersin ama bişi sorcam..ben bi kere duymustum erkek korunursa bebek temiz doğarmıs doğrumu..yoksa koca karı lafımı..
Kızlar birazdan çocuklarımı sinemaya götüreceğim, çok fazla kaynatmayın, gelince yetişemem sonra. Telden takip etmeye çalışacağım. Öpüyorum hepiceğizinizi
​Ben bu fikri ciddi ciddi düşünüyorum biliyor musun?
İyi eğlenceler tatlım :) bende çıkıcam birazdan, kayınbiraderimin nikahı var önce oraya sonra da doktora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?