cnm çok sevindim her yönden hamile bi insanla uğraşırsa allah böle yapar darısı benim görümcenin başına ben napayım bende biraz sıkıntılar atlattım okuduysan ama şimdi iyiyim çok şükür kk saolsın onlar olmasaydı napardım walla okadar çok moral veriolarki işte bir ay sonra belli olacak kaderimiz ama onuda atlatcaz inş hayırlısı ile
benim 12. haftanın başında öğrenmiştim canım. %90 erkek demişti, birde erkek kendini daha erken belli ediyo galiba, pipi farkıylaGünaydınlar......arkadaşlar aranızda 12 haftalık olup cinsiyet öğrenen varmıı??
çok hoşsunuz ya... ama bu liste çok uzun olur ben söyleyeyim, karnımızda bebeciklerle dayak da zor olurtmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre
ewt cnm banada yaptırdı onu geçen ultrasonda uygun pozisyona getirmek için benimde hep aklıma gelio hapşuruncaözledim yawrumu kaç gün oldu görmeyeli sonuçları alana kadarda göremicem belki ondan sonra hiç göremicem
cnm çok sevindim her yönden hamile bi insanla uğraşırsa allah böle yapar darısı benim görümcenin başına ben napayım bende biraz sıkıntılar atlattım okuduysan ama şimdi iyiyim çok şükür kk saolsın onlar olmasaydı napardım walla okadar çok moral veriolarki işte bir ay sonra belli olacak kaderimiz ama onuda atlatcaz inş hayırlısı ile
Günaydın annişler :) ben bugün bebeğimi görücem yaşasııınnnnn :) çok heyecanlıyım, kesin tansiyonum yüksek çıkacak :s
değil mi yaaaa :))) bir kaç alternatif saha bulsunlar bence de. Mesela hamilelik seçmeli olarak en dazla dört ay sürse ne güzel olurdu ehheheeee
Kizlar bana yardim edin sehir disindayim esim 2li test raporunu faxladi bana doktora gosterecegim ama iyimi kotumu anlamadim yas riski 1:895 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:707 kombine trisomy21 riski 1:3232 trisomy 13/18 riski <1:10000 trisoy21 cut off altinda bhcg yuksek bhcg: 100
kuzumm henüz bişi okumadım yaz sen çok merak ettim ne kaderi korkutma anam amin darısı onun basına merak etme çıkıyor onlardan fitil fitil hamilesin sen her duan kabul olur ve allahım bi anneye yapılanı yanına kar koymaz evet kk süper nisan anneleri daha süper bende eminim netim olsaydı sizler sayesinde daha kısa sürede atlatırdım yalnızlık çok kötü sen anlatt nolur naptı görümcek kuzum 1 ay sonra ne olacak bebekle mi ilgili
benim 12. haftanın başında öğrenmiştim canım. %90 erkek demişti, birde erkek kendini daha erken belli ediyo galiba, pipi farkıyla
çok hoşsunuz ya... ama bu liste çok uzun olur ben söyleyeyim, karnımızda bebeciklerle dayak da zor olur
Sakın sakın öyle düşünmeÇok fazla forum okudum ben, çok yüksek riskli çıkan belki yüz tane anne adayının yazdıklarını okudum ama ne mutlu ki hepsinden iyi haberler geldi:)) Bu test risk bildirdiği için asıl önemlisi senin yaptırdığın. Güzel sonucunu alınca elinde net bir sonucun olacak ve doğuma kadar için hep rahat olacak, üçlü test dörtlü test hiç birine gerek kalmayacak:) Lütfen içini rahat tut:)
günaydınlarrrr herkese
katılıyorum bebeğimi versinler kucağımada nasıl olursa olsun benim oğlanda çok kirli değildi misssss gibiydi paşam bütün acılarım bitti o an. hiç bir zaman unutamıorum çok özel bir an ki birtek anneler yaşıyabiliyor.
cnm bebeğimin sakat olma ihtimali çıktı kan değerlerim yüksek çıktı bebeğin plasentasından doku aldılar takip edecekler duruma göre artık karar vercez bir ay sonra belli olacak ben bebeğimin sakat olabileceğini öğrendiğim gün görümcem arayıp yatılı misafir getireceğini söledi bende kabul edemem dedim orası onun babasının eviymiş kimin kimin evinden kovuyomuşuz aferdersin s.... gidin demiş eşime biz bebemizin canıyla uğraşırken o gezme derdinde böle işte cnm allah her zaman imanlı allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın
Egomego hosgeldin ... Ben hiç görmemiştim seni yeniyim ama anneler o kadar cok sordular ki seni bende merak ettim :)gecmis olsun huzurlu mutlu annelik olsun ins.
Canım eğer sabrederek kızdığın kimse onun için "Rabbim filanca kulunun günahlarını bagisla" diyebilirsen ne mutlu sana gor bak neler oluyor...hani sevap günah yazan meleklerimiz varya kiramen katibin onlar hangi dilekte bulunursan "âmin sanada"diyor.dua Yada beddua... Sabredebilirsen bir dene canım...
ayy benim oğlum da bembeyazdı;pırıl pırıl parlıyordu valla :) azıcık saçlarında kan vardı ama yüzüne bakmaktan farketmemiştim bile
Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah ( amin )
amanınnn seninki iyi bi dayağı haketmiş. sen hiç zahmet etme ben bu göbişle bile döverim onu.
günaydın kızlar gene çok yazmışsınız oku oku bi hal oldum :)
biz iyiyiz bebişle çok şükür karnım iyice belirginleşti hatta artık yüzüstü yatamıyorum sanki karnımda top varmış gibi oluyor
en sevmediğim şeylerden biri de bu yatma konusu yaa ben yüzüstü yatmadan hiç rahat uyuyamıyorum artık benim için rahatsız günler başladı yani.
doğumdan sonrada dikişler iyileşene kadar yüzüstü yatmak işkence. doya doya uyumayı özleyeceğim sanırım(
bi de kızlar aslında biraz abes bir soru olacak ama sizde de var mı merak ettim benim ayakta falan durunca azıcık yorulunca genital bölgem çok ağrıyor
ilkinde pek böyle bişey olmamıştı sanırım. bu çok farklı bir ağrı sanki.doktora gitmeye daha çok var bi de benim doktor sağolsun ne sorsam
2. gebelik normal bunlar diyor. ilkinde de ilk gebelik normal bunlar diyordu :)) eşime söyledi geçen gün o da dalga geçiyor şimdi benle
nerem ağrıyor desem 2. gebelik normal bunlar diyor :))
Haha besmele mı çekiyor süper ya çok güldüm Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallahBebeci...
Rabbim bütün iyi dilek ve dualarınız için sizden razı olsun.Cok teşekkür ederim canım .
Ölümde dahil hiç birsey basıma gelmez saniyoruz değil mı :) Bende oyleydim.Rabbim kimseye vermesin...
Hayırlı bir sekilde anne olmanızı nasip etsin.
Canım gerginlik konusunda ben cok sinirliyimdir.hatta benim diş köklerimde eğilme olmuş :))
Hamilelikte eklenince Hemen kiziyorumEsime karsı bende cok acımasız olabiliyorum bazen.
Kahvaltıda yanında bı poşet vardı kolunu değiyor hisir hisir , ben kiz kalkmasın diye ayak ucumda yürüyorum hışımla cekiverdim poşeti basini zor kurtardi garibim besmele çekiyor :))
benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün yatmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre
yaaa anlatmayın ama böle özeniorum o gün gözümün önüne gelio hemen doğurmak istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?