2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kuzumm henüz bişi okumadım yaz sen çok merak ettim ne kaderi korkutma anam amin darısı onun basına merak etme çıkıyor onlardan fitil fitil hamilesin sen her duan kabul olur ve allahım bi anneye yapılanı yanına kar koymaz evet kk süper nisan anneleri daha süper bende eminim netim olsaydı sizler sayesinde daha kısa sürede atlatırdım yalnızlık çok kötü sen anlatt nolur naptı görümcek kuzum 1 ay sonra ne olacak bebekle mi ilgili

Günaydınlar......arkadaşlar aranızda 12 haftalık olup cinsiyet öğrenen varmıı??
benim 12. haftanın başında öğrenmiştim canım. %90 erkek demişti, birde erkek kendini daha erken belli ediyo galiba, pipi farkıyla

tmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre
çok hoşsunuz ya... ama bu liste çok uzun olur ben söyleyeyim, karnımızda bebeciklerle dayak da zor olur

Sakın sakın öyle düşünme Çok fazla forum okudum ben, çok yüksek riskli çıkan belki yüz tane anne adayının yazdıklarını okudum ama ne mutlu ki hepsinden iyi haberler geldi:)) Bu test risk bildirdiği için asıl önemlisi senin yaptırdığın. Güzel sonucunu alınca elinde net bir sonucun olacak ve doğuma kadar için hep rahat olacak, üçlü test dörtlü test hiç birine gerek kalmayacak:) Lütfen içini rahat tut:)

Egomego hosgeldin ... Ben hiç görmemiştim seni yeniyim ama anneler o kadar cok sordular ki seni bende merak ettim :)gecmis olsun huzurlu mutlu annelik olsun ins.

Canım eğer sabrederek kızdığın kimse onun için "Rabbim filanca kulunun günahlarını bagisla" diyebilirsen ne mutlu sana gor bak neler oluyor...hani sevap günah yazan meleklerimiz varya kiramen katibin onlar hangi dilekte bulunursan "âmin sanada"diyor.dua Yada beddua... Sabredebilirsen bir dene canım...

Son düzenleme:

senin için ne güzel bir gün
bizim için de doya doya bak prensese ( bakalım %100 ne diyecek )

Perilous,
benim anladığım kadarıyla sonuçların iyi:) Çünkü risk düzeyinin oldukça altında. Yaş riski senin yaşındaki anne adaylarında bu sendromun görülme riski diye biliyorum. Senin riskin ortalamanın yani 895'in üstünde ki bu da iyi bişi. Benim testimde biyokimyasal risk diye bir sonuç olmadığı için onu bilmiyorum ama geri kalanlar gayet iyi görünüyor. Doktorundan duyunca senin de için rahatlar diye düşünüyorum:)

Son düzenleme:

cnm bebeğimin sakat olma ihtimali çıktı kan değerlerim yüksek çıktı bebeğin plasentasından doku aldılar takip edecekler duruma göre artık karar vercez bir ay sonra belli olacak ben bebeğimin sakat olabileceğini öğrendiğim gün görümcem arayıp yatılı misafir getireceğini söledi bende kabul edemem dedim orası onun babasının eviymiş kimin kimin evinden kovuyomuşuz aferdersin s.... gidin demiş eşime biz bebemizin canıyla uğraşırken o gezme derdinde böle işte cnm allah her zaman imanlı allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın

arkadaşım bizde çenemizle döveriz o zaman

ewt cnm o yönce içim çok rahat buda bi sınav bizim için ama hayırlısı ile atlatacağız allah daha beterlerinden korusun hepimizi

ayy benim oğlum da bembeyazdı;pırıl pırıl parlıyordu valla :) azıcık saçlarında kan vardı ama yüzüne bakmaktan farketmemiştim bile

Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah ( amin )

amanınnn seninki iyi bi dayağı haketmiş. sen hiç zahmet etme ben bu göbişle bile döverim onu.

yok walla zaten ben beddua etmiorum ben allaha havale ettim en güzel cezayı da ödülüde o verir eminimki yanına kalmaz kocam benden yana ya gerisi kapı tokmağı

yaaa anlatmayın ama böle özeniorum o gün gözümün önüne gelio hemen doğurmak istiorum

günaydın kızlar gene çok yazmışsınız oku oku bi hal oldum :)

biz iyiyiz bebişle çok şükür karnım iyice belirginleşti hatta artık yüzüstü yatamıyorum sanki karnımda top varmış gibi oluyor
en sevmediğim şeylerden biri de bu yatma konusu yaa ben yüzüstü yatmadan hiç rahat uyuyamıyorum artık benim için rahatsız günler başladı yani.
doğumdan sonrada dikişler iyileşene kadar yüzüstü yatmak işkence. doya doya uyumayı özleyeceğim sanırım (

bi de kızlar aslında biraz abes bir soru olacak ama sizde de var mı merak ettim benim ayakta falan durunca azıcık yorulunca genital bölgem çok ağrıyor
ilkinde pek böyle bişey olmamıştı sanırım. bu çok farklı bir ağrı sanki.doktora gitmeye daha çok var bi de benim doktor sağolsun ne sorsam
2. gebelik normal bunlar diyor. ilkinde de ilk gebelik normal bunlar diyordu :)) eşime söyledi geçen gün o da dalga geçiyor şimdi benle
nerem ağrıyor desem 2. gebelik normal bunlar diyor :))

demetcim valla ne desem bilmiyorum ama 2,gebelik normal diye düşünüyorum iğrenç bi espriydi tamam
acaba üşütmekten olabilirmi..ayaklarına dikkat ediyormusun

Haha besmele mı çekiyor süper ya çok güldüm Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah
tmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre
benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün ya

yaaa anlatmayın ama böle özeniorum o gün gözümün önüne gelio hemen doğurmak istiorum

kıyamam ben sana,az kaldı zaten tatlım;biz burada laflarken zaman yerinde mi sayıyor sanıyorsun sen?bak bakalım kaç haftalık olmuşsun güzelim
Allahın izniyle yolu yarılamamıza bir kaç hafta kaldı sadece
''ceeee'' diye çıkıp gelecekler biz daha nasıl geçtiğini anlayamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…