- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ayy canım ya:)) seninki kesin temiz doğar ...yani temizmi doğudu canım oğlun..
​Ben bu fikri ciddi ciddi düşünüyorum biliyor musun?
İyi eğlenceler tatlım :) bende çıkıcam birazdan, kayınbiraderimin nikahı var önce oraya sonra da doktora :)
egomego geldi egomego geldi oley oley bebiş iyiymişşşşş
Aaayyyy çok sevindimmm :))) bebişle ikisi iyi olsun da. Biz toplanıp o edepsizin saçını başını bi yolsak ne güzel olur yaaa. Stres falan kalmaz bizde, hamileliğimiz kuş gibi hafif geçer.
hani nerde canım geldimi gerçekten..
forma da girer birazdan, mesaj attı, ay canım benm bebişi iyiymiş ama kendi zor günler geçirmiş şu beyinsiz iş arkadaşı yüzünden, sabah sabah delirtti o edepsiz iş arkadaşı beni de
Ayy canım ya:)) seninki kesin temiz doğar ...
Temizdi pespembe sicacik...
Hem öyle doğmasa bile gözün görmez gülüm o anda versinler diye ne ağrı ne acı tüm sinir uçların donuyor ağzın ne kadar açılıyorsa kocaman gülüyorsun benim yanaklarım kasilmisti o derece :))
Kesin temiz seninki
kuzummmm hoş geldin bebişin napıo sen napıosun o cadı iş arkadaşın napıo hepsini anlat bize ösledik walla çok merak ettik seniEVETTTTT GELDİMMM İŞTE DÖNDÜMM KUZUMM YERİM SENİ YAA AYY İNAN NASIL MUTLU OLDUM SİZ BÖYLE YAPTIKÇA =)CANLARIM BENİM
çok şekersiniz yaa kızlar aman valla kurtuldum o beladan şükrediyorum sadece onun yüzünü görmeniz hamileliğinizin tehlikeye girmesine yeterr kıyamam size ben size ben onu şikayet ettim bakalım ne haklarım var süründüreceğim valla hepimiz adına kızlarrrr =)
amanda aman beni merakta ederlermiş özlerlermişte bende unutulmuşturum diye çok korkmuştum
veeeeeee işte geldim burdayımmmm sizi seviyorum canlarım benim kız yerim senii valla
valla canım hayırlısı ne ise o olsun tabi ama benim göbüş yayık baya geniş oğlanda sivriydi kız göbeği diolar ama hayırlısı valla hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi hiçççç önemli değil.
kızlar benim görümceğide aradan çıkartırmısın hazır eliniz değmişken
kuzummmm hoş geldin bebişin napıo sen napıosun o cadı iş arkadaşın napıo hepsini anlat bize ösledik walla çok merak ettik seni
oyyy inşallah canım benim..ya her türlü razıyım ben zatende..ne biliyim doktorlara rezil olmayak
Seninle aramızda 1 gün var canım :) bakalım hangimiz gayretli çıkacağız hahay :))gerçi benim sezaryen bı 10 gün erken olacak 1 Nisan da . Sakaci veledim benim...
Bir iddia atayım mı ortaya :)))
Canım 2 elini beline koyup hafif arkana eğil cok değil hala yayvansa kiz, sagda,solda,ortada toplanıyorsa erkek.
Ayaga kalkın bakalım :))))
Ha hahaa alemsin ya, o zaman benim kaynımla eltimi de elden geçirelim
napalım kuzum o şahışlan uğraştık ama çok iyiyis benim nisan bebeğim çok güçlü nazarlardan uzak bide o üzmedi annesini aksine mutlu etti iyi olarak ona bişi olmadıgı için kolay atlattım canım benim o şahısta artık iş arkadasım değil çünkü artık bir işi yok =) ama benim yüzümden mi tabi ki hayır azıcık çenesine sahip çıksaydı edebiyle ağır bir bayan gibi davransaydı ağırıda geçtim bayan oldugunun farkında davransaydı buranın bir resmi daire oldugunun farkında olsaydı ve bana vurmasaydı şuan bir işi vardı hatta bana vurmasaydı baska bir birimde işi vardı ama kendisi bunu istemiş çalışmayı sevmemiş napalım ahırında hayvan gütsün şimdi =) çok iyiyim kuzum valla siz nasılsınız ya ben sizleri çok merak ediommm minikcik nasıl nabuo
eee egomego anlat neler oldu..hepimiz merak ettik..ben birazda kızdım sana..insan bir ben iyiyim yazıp giderdi..çok merak ettik
Seninle aramızda 1 gün var canım :) bakalım hangimiz gayretli çıkacağız hahay :))gerçi benim sezaryen bı 10 gün erken olacak 1 Nisan da . Sakaci veledim benim...
Bir iddia atayım mı ortaya :)))
Canım 2 elini beline koyup hafif arkana eğil cok değil hala yayvansa kiz, sagda,solda,ortada toplanıyorsa erkek.
Ayaga kalkın bakalım :))))
günaydın fıstık anneler
ben şimdi en son kaldığım yerden okumaya başladım,bakalım kaçta yetişicem
zaten sabah okula zor yetiştim,hala uykum war,nası gelcek bu doğumizinleri beya(uyumak istiyom,uyumasamda yatakta gözlerim kapalı yatmak istiyom (
fıstıklar hepinize güzel bir gün diliyorum
egomego tekrar HOŞ GELDİN tatlım :) bizi çok meraklandırdın,biz de o kızla ilgili birşey olabileceğini tahmin ettik ama haber alamayınca kötü oluyor be tatlım
tmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?