2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yani temizmi doğudu canım oğlun..
Ayy canım ya:)) seninki kesin temiz doğar ...
Temizdi pespembe sicacik...
Hem öyle doğmasa bile gözün görmez gülüm o anda versinler diye ne ağrı ne acı tüm sinir uçların donuyor ağzın ne kadar açılıyorsa kocaman gülüyorsun benim yanaklarım kasilmisti o derece :))
Kesin temiz seninki

egomego geldi egomego geldi oley oley bebiş iyiymişşşşş

EVETTTTT GELDİMMM İŞTE DÖNDÜMM KUZUMM YERİM SENİ YAA AYY İNAN NASIL MUTLU OLDUM SİZ BÖYLE YAPTIKÇA =)CANLARIM BENİM

Aaayyyy çok sevindimmm :))) bebişle ikisi iyi olsun da. Biz toplanıp o edepsizin saçını başını bi yolsak ne güzel olur yaaa. Stres falan kalmaz bizde, hamileliğimiz kuş gibi hafif geçer.

çok şekersiniz yaa kızlar aman valla kurtuldum o beladan şükrediyorum sadece onun yüzünü görmeniz hamileliğinizin tehlikeye girmesine yeterr kıyamam size ben size ben onu şikayet ettim bakalım ne haklarım var süründüreceğim valla hepimiz adına kızlarrrr =)

hani nerde canım geldimi gerçekten..

amanda aman beni merakta ederlermiş özlerlermişte bende unutulmuşturum diye çok korkmuştum

forma da girer birazdan, mesaj attı, ay canım benm bebişi iyiymiş ama kendi zor günler geçirmiş şu beyinsiz iş arkadaşı yüzünden, sabah sabah delirtti o edepsiz iş arkadaşı beni de

veeeeeee işte geldim burdayımmmm sizi seviyorum canlarım benim kız yerim senii valla

oyyy inşallah canım benim..ya her türlü razıyım ben zatende..ne biliyim doktorlara rezil olmayak

kuzummmm hoş geldin bebişin napıo sen napıosun o cadı iş arkadaşın napıo hepsini anlat bize ösledik walla çok merak ettik seni

biz geldikkk kızlar evet zor günler geçirdim ama forumu açar açmaz mesajlar yazılar tüm skıntılarımı attırdı bana sizler gerçek dostlarsınız sizleri çok seviyorummm =)hepinize çok teşekkürler

eee egomego anlat neler oldu..hepimiz merak ettik..ben birazda kızdım sana..insan bir ben iyiyim yazıp giderdi..çok merak ettik

Seninle aramızda 1 gün var canım :) bakalım hangimiz gayretli çıkacağız hahay :))gerçi benim sezaryen bı 10 gün erken olacak 1 Nisan da . Sakaci veledim benim...
Bir iddia atayım mı ortaya :)))
Canım 2 elini beline koyup hafif arkana eğil cok değil hala yayvansa kiz, sagda,solda,ortada toplanıyorsa erkek.
Ayaga kalkın bakalım :))))

kuzummmm hoş geldin bebişin napıo sen napıosun o cadı iş arkadaşın napıo hepsini anlat bize ösledik walla çok merak ettik seni

napalım kuzum o şahışlan uğraştık ama çok iyiyis benim nisan bebeğim çok güçlü nazarlardan uzak bide o üzmedi annesini aksine mutlu etti iyi olarak ona bişi olmadıgı için kolay atlattım canım benim o şahısta artık iş arkadasım değil çünkü artık bir işi yok =) ama benim yüzümden mi tabi ki hayır azıcık çenesine sahip çıksaydı edebiyle ağır bir bayan gibi davransaydı ağırıda geçtim bayan oldugunun farkında davransaydı buranın bir resmi daire oldugunun farkında olsaydı ve bana vurmasaydı şuan bir işi vardı hatta bana vurmasaydı baska bir birimde işi vardı ama kendisi bunu istemiş çalışmayı sevmemiş napalım ahırında hayvan gütsün şimdi =) çok iyiyim kuzum valla siz nasılsınız ya ben sizleri çok merak ediommm minikcik nasıl nabuo

günaydın fıstık anneler
ben şimdi en son kaldığım yerden okumaya başladım,bakalım kaçta yetişicem
zaten sabah okula zor yetiştim,hala uykum war,nası gelcek bu doğumizinleri beya(uyumak istiyom,uyumasamda yatakta gözlerim kapalı yatmak istiyom(

oyyy inşallah canım benim..ya her türlü razıyım ben zatende..ne biliyim doktorlara rezil olmayak

Onlar neler görüyor ki hemde doğal birsey bu öyle olması gerek o onun koruyucusu :) boşver sen canım temiz gitte gerisi kendi gelir ben en cok temiz gidemem diye korkuyodum 2 sinde de agdadan birgun sonra gittim şükür :))

fıstıklar hepinize güzel bir gün diliyorum

egomego tekrar HOŞ GELDİN tatlım :) bizi çok meraklandırdın,biz de o kızla ilgili birşey olabileceğini tahmin ettik ama haber alamayınca kötü oluyor be tatlım

denedim minik bi tık gibi sola kayıo 2-3 sefer yaptım gene aynı benim normal olcak allah nasip ederse ilki öleydi hayırlısıyla gelsinde gerisi önemli değil. bakalım kim önce gelicek belki benim bebiş belki senin bebiş

cnm çok sevindim her yönden hamile bi insanla uğraşırsa allah böle yapar darısı benim görümcenin başına ben napayım bende biraz sıkıntılar atlattım okuduysan ama şimdi iyiyim çok şükür kk saolsın onlar olmasaydı napardım walla okadar çok moral veriolarki işte bir ay sonra belli olacak kaderimiz ama onuda atlatcaz inş hayırlısı ile

eee egomego anlat neler oldu..hepimiz merak ettik..ben birazda kızdım sana..insan bir ben iyiyim yazıp giderdi..çok merak ettik

kuzum kızma valla aklım hep sizdeydi evde net yok benim tel zaten ahı gitmiş vahı kalmış ölmüş ağlayanı yok nete girmiyor valla girse fatura kabarsada umurumda değildi oda bi kez evden çıktım oda bi arkadasla yarım saat falan çıktım halı baktık yeni evlendiler halıcı bizim tanıdıktı o kadar evdeydim durup durururken ağlıyordum falan kafayı yiyordum sinirlerim bozulmuştu eşim işe gidiyordu aksama kadar kalıyordum tek basıma annem sağolsun çok yalnız bırakmamaya çalıştı ama oda ne kadar yanımda durabilirdi bildiğin gibi değil müge anlıya sardım bir ara ya hatta eşime bile dedim keşke numaraları olsaydı kızların mesajlasırdık falan hatta oda beni sinir ediodu unutmuşlardır bile falan die ama biliyordumm sizin beni unutmayacağınızı canlarım kızma da bana

şşşştt sen bize çaktırmadan sabah sporu mu yaptırmak istiyorsun

Sizlere de gunaydin kizlar

tmm anlaştık bi dövülecekler listesi yapalım bence herkes kime gıcık oluosa yazalım ona göre

Super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…