Herkese günaydınlar :)
Haha besmele mı çekiyor süper ya çok güldüm Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah
benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün ya
kıyamam ben sana,az kaldı zaten tatlım;biz burada laflarken zaman yerinde mi sayıyor sanıyorsun sen?bak bakalım kaç haftalık olmuşsun güzelim
Allahın izniyle yolu yarılamamıza bir kaç hafta kaldı sadece
''ceeee'' diye çıkıp gelecekler biz daha nasıl geçtiğini anlayamadan
demetcim valla ne desem bilmiyorum ama 2,gebelik normal diye düşünüyorumiğrenç bi espriydi tamam
acaba üşütmekten olabilirmi..ayaklarına dikkat ediyormusun
Herkese günaydınlar :)
Haha besmele mı çekiyor süper ya çok güldüm Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah
benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün ya
​Hayırlı uğurlu olsun canım Allah utandırmasın
kızlar benim görümceğide aradan çıkartırmısın hazır eliniz değmişken
ohhh bugun güzel bi gün o zaman..
senin için ne güzel bir gün
bizim için de doya doya bak prensese ( bakalım %100 ne diyecek )
kızlar ya ben bebeğin cinsiyetini bile bilmiorum ama bugun rüyamda gördüm ablamla konuşuoruz diorumki adı minel olacak kuranda geçio ama bi anlamı yok diorum türkçede ki ama fakat gibi bi bağlaç diorum bugun baktım netten gerçektende anlamı yokmuş bağlaç olarak kullanılıomuş minelmi koymalıyım ben kız olursa
:))) alemsin canım yaa. ya başta bende öyle düşündüm ama yürürken otururken ayakta özellikle sanki o bölgeye baskı varmış gibi bir ağrı hissediyorum.
ileri haftalarda olsam normal diyeceğim de daha bebek küçücük baskı yapıyor olamaz bence.
ayaklarıma çok dikkat ediyorum zaten sürekli üşüdüğüm için çorapsız terliksiz gezmem.
ilgin için sağol canım
Sedaggggg sen yazınca aklıma geldi ben rüyamda bebeğimi kedi olarak gördüm :)) kedi doğuruyordum :s
Canım o ağrı kemik agrisi gibiyse çatı darlığından diye biliyorum ama oda ileriki aylarda çıkar en az 6. Ayda.
İdrar yollarinda enfeksiyon olmasın ?
cnm ya baktınmı kedi görmek ne demekmiş
günaydın kızlarr eşim Bakü'de başka iş buldu Rusya'ya gitmiyoruz İnşAllah hayırlısı olur :)
gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..
oovvv geleneksel bayram seremonileri başlamış :) kızım hamileyiz biz azıcık nazlan bari bi seferliğine istediğini yaptır.benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün ya
mine koyabilirsin...kızlar ya ben bebeğin cinsiyetini bile bilmiorum ama bugun rüyamda gördüm ablamla konuşuoruz diorumki adı minel olacak kuranda geçio ama bi anlamı yok diorum türkçede ki ama fakat gibi bi bağlaç diorum bugun baktım netten gerçektende anlamı yokmuş bağlaç olarak kullanılıomuş minelmi koymalıyım ben kız olursa
hayırlısı olsun canım.günaydın kızlarr eşim Bakü'de başka iş buldu Rusya'ya gitmiyoruz İnşAllah hayırlısı olur :)
kesin öğrenirsin bence 4. ay bitmiiş oluyo.gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..
Onlar neler görüyor ki hemde doğal birsey bu öyle olması gerek o onun koruyucusu :) boşver sen canım temiz gitte gerisi kendi gelir ben en cok temiz gidemem diye korkuyodum 2 sinde de agdadan birgun sonra gittim şükür :))
Egomego hosgeldin ... Ben hiç görmemiştim seni yeniyim ama anneler o kadar cok sordular ki seni bende merak ettim :)gecmis olsun huzurlu mutlu annelik olsun ins.
Canım eğer sabrederek kızdığın kimse onun için "Rabbim filanca kulunun günahlarını bagisla" diyebilirsen ne mutlu sana gor bak neler oluyor...hani sevap günah yazan meleklerimiz varya kiramen katibin onlar hangi dilekte bulunursan "âmin sanada"diyor.dua Yada beddua... Sabredebilirsen bir dene canım...
cnm bebeğimin sakat olma ihtimali çıktı kan değerlerim yüksek çıktı bebeğin plasentasından doku aldılar takip edecekler duruma göre artık karar vercez bir ay sonra belli olacak ben bebeğimin sakat olabileceğini öğrendiğim gün görümcem arayıp yatılı misafir getireceğini söledi bende kabul edemem dedim orası onun babasının eviymiş kimin kimin evinden kovuyomuşuz aferdersin s.... gidin demiş eşime biz bebemizin canıyla uğraşırken o gezme derdinde böle işte cnm allah her zaman imanlı allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın
egocum sende iyisin bebekte şükür..gerisi önemli değil..
Bence kesinleşir canım. Gelişimini 16. Haftada tamamlamış oluyor zaten. Miniş gösterirse kesin öğrenip çıkarsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?