2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm o kavga herkesde var emin ol herkes kendi tarafında daha çok kalmak istiyo doğal olarak bayramı ikiye bölün biz öle yapıoz arefe 1 gün onlarda 2-3 bizde

kızlar ya ben bebeğin cinsiyetini bile bilmiorum ama bugun rüyamda gördüm ablamla konuşuoruz diorumki adı minel olacak kuranda geçio ama bi anlamı yok diorum türkçede ki ama fakat gibi bi bağlaç diorum bugun baktım netten gerçektende anlamı yokmuş bağlaç olarak kullanılıomuş minelmi koymalıyım ben kız olursa

demetcim valla ne desem bilmiyorum ama 2,gebelik normal diye düşünüyorum iğrenç bi espriydi tamam
acaba üşütmekten olabilirmi..ayaklarına dikkat ediyormusun

:))) alemsin canım yaa. ya başta bende öyle düşündüm ama yürürken otururken ayakta özellikle sanki o bölgeye baskı varmış gibi bir ağrı hissediyorum.
ileri haftalarda olsam normal diyeceğim de daha bebek küçücük baskı yapıyor olamaz bence.
ayaklarıma çok dikkat ediyorum zaten sürekli üşüdüğüm için çorapsız terliksiz gezmem.
ilgin için sağol canım

Herkese günaydınlar :)

Gunaydin cnm hosgeldin

Tamam cnm yazdim listeye, gunaydin bu arada

​Hayırlı uğurlu olsun canım Allah utandırmasın

Amin canım. Bizim kadar mutlu olsunlar inşallah.
kızlar benim görümceğide aradan çıkartırmısın hazır eliniz değmişken

Ayıpsın seve seve :))
ohhh bugun güzel bi gün o zaman..

Çifte düğün var ehheheee

senin için ne güzel bir gün
bizim için de doya doya bak prensese ( bakalım %100 ne diyecek )

Ayy bende çooook merak ediyorum :)))) %100 öğrensem de ona göre hayaller kursam :)

benim kocaya da bi el atsalar ne güzel olur yaa dün gece bizde kavga etiik oğluş yüzünden çok üzdü beni ( hani içim soğurdu en azından :))

Sedaggggg sen yazınca aklıma geldi ben rüyamda bebeğimi kedi olarak gördüm :)) kedi doğuruyordum :s

günaydın kızlarr eşim Bakü'de başka iş buldu Rusya'ya gitmiyoruz İnşAllah hayırlısı olur :)

Canım o ağrı kemik agrisi gibiyse çatı darlığından diye biliyorum ama oda ileriki aylarda çıkar en az 6. Ayda.
İdrar yollarinda enfeksiyon olmasın ?

Canım o ağrı kemik agrisi gibiyse çatı darlığından diye biliyorum ama oda ileriki aylarda çıkar en az 6. Ayda.
İdrar yollarinda enfeksiyon olmasın ?

evet canım ilk hamileliğimde çok ağrırdı o bölge ama kramp şeklinde olurdu o da son aylarda olurdu.
bu sızı şeklinde oluyor idrar yolları benimde aklıma geldi de akıntım falan yok tuvalatte yanma olmuyor diye pek konduramadım aslında.
yine de bi idrar tahlili yaptırsam içim rahat olur en azından

gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..

Son düzenleme:
oovvv geleneksel bayram seremonileri başlamış :) kızım hamileyiz biz azıcık nazlan bari bi seferliğine istediğini yaptır.
mine koyabilirsin...
günaydın kızlarr eşim Bakü'de başka iş buldu Rusya'ya gitmiyoruz İnşAllah hayırlısı olur :)
hayırlısı olsun canım.
gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..
kesin öğrenirsin bence 4. ay bitmiiş oluyo.

Son düzenleme:

hoşbulduk canım benim valla o kadar iyi dostluklar var ki burada insanın tüm dertlerini unutturuyorlar sabah canım cok skkındı kızlarla konusana kadar artık sende bizdensin demek sende hoşgeldinn canımm bol bol görüşeceğiz zaten o soran anneleride yerim canlarım benim bide bu temiz memiz doğma üstte konusmalarınız bayadır giremediğim için eski yazıları henüz okuyamadım anlamadım nasıl yani bi aydınlatırmısınız suan herseye fransızım yaa =)Öyle valla bende beddua etmiyorum yok allaha havale ediyorum o bilir ne yapacağını =)

kurban olarım ona ben o bebişe sen merak etme olumlu ol hep kuzum bunların hepsinin ihtimal oldugunu unutma herseyi normal çıkanın sonra ne olacagını bilemiyoruz ki sen allahıma dua et yavrun için bende edeceğimm sen sakın umudunu yitirme belkide şakacı bi bebiş geliyor bir ay sonra sana şakaaa die bağıracak görümcenede içimden neler geçiyorda beddua etmeyeceğim yüksek voltaj beni korkuttu anam meleklerde iyi dualarıma sana da desin bide benim yanımdalar güya =) allaha havale ediyorum bende görümcenide havale etmesekde allahım görüyor merak etme sen kuzum sen onunla konuş sürekli elinle sev karnını biliyor musun benim yiğenim hastanede yatıyordu yanına gittik yan yatakta bi çocuk vardı engelli doğmuş kasları tutmuyormuş büyüdükçe yürüyemiyor konusamıyor annesi öyle bir sevgi ile bakmış ki çocuk tepki vermiş ve yürümeye başlamış doktorlar ne tedavi uygulamışsa çocuk annesinin sevgisi sayesinde tepki vermiş hepsi yeni yeni kelimeler söylüyordu kaslarını hareket ettirmeye başlamıştı ve eminim suan çok daha ilerledi ve sen şimdi başla o sevgiye ben inanıyorum senin meleğin sağlıklı sadece annesinin ilgisini çekmeye çalışıyor biraz nazlı olacak heralde =)

egocum sende iyisin bebekte şükür..gerisi önemli değil..

kuzumm sağolasınız ya valla çok iyi geliyor sizle dertlesmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…