2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nisan da doğacağı için bebeklerimiz kız olursa ben nisan koymayı çok istiyorum ama eşim isteksiz gibi bakalım cinsiyet belli olsun daaa..

gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..

17. haftan oluyor. 12-20 haftada belli oluyor . Bir tahmini var mı Dr un?
Senin ki kesine yakın bellidir.
Oğlum 12 de kızım 19+5 te renklide göründü edepli kuzu.beklerken gözüm portlemisti.20 hafta :S

ewt ya annesi gibi nazlı olacak galiba tek olsunda sağ salim çekerim ben onun nazını

sağol canım bakalım ne dicek doktorumuz..bayramdan önce kesinleşse iyi olur

Bence de kesinleşir canım. Bizim de önce erkek sonra kız dediler (sanki pipisi içeri düştü )
Bayram Arifesi 15+3 de bende gidicem İnşallah nihai sonuca ulaşırız da bayramda eşe dosta öyle tanıtırız bebeklerimizi

Sesli güldüm yaa :)))) Allah'ta seni güldürsün ins.

bakalım benim dr ne dicek:) sabırsızlıkla bekliyorum ama bu kadar hareket ederse ultrasonda da göremicez heralde:))

günaydın kızlar
keyifler iyidir inşallah
ben bugün oğluşumu görmeye gittim herşey yolundaymış çok şükür
3lü test yaptırmamızı istedi 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı

[
bendeee istiyorumm burda ismimiiii

bebiş kendini saklar pozisyonda olmadığı sürece kesin belli olur tatlım;her şeyi yerli yerinde olacak o haftada artık
ben de 16+6 da gideceğim yani pazartesi günü,sana yazarım nasıl göründüğünü

Egomego;
Canım bazı bebekler doğduklarında o yağlı tabaka verniks bebeğin ustunde kalıyor .Eskilerde ona hamilelikte korunmadan iliskiye girilince öyle doğar derlerdİ.bende cok korkardim. Öyle dogacakta pis diyecekler bana diye katinamm da oyleymis:))
Ama temiz doğdu hicte öyle korunma yapmadık .
Ben agdasiz gitmekten korkuyordum ama ikisinde de agdadan birgun sonra gittim cok şükür.insallah bundada öyle olur.dr ona buna bakmıyorlar zaten sizinde gözünüz o an onu görmüyor sonrası için rahatlık ...yinede temiz durmak iyi :)))

ama ben bu korunmadan ilişkiye girme olayını anlayamadım korunarak nasıl bebek olacak ki??

aaa hamilelikte yazıyormuş yeni gördüm

Son düzenleme:

Evet anladım hayatım ben lazer zararlı mı diye sordum doktor hayır dedi ama yinede içim rahat etmez bende ağdaya giderim ben zaten tüysüzüm anneden genetik çok yok benim ilk 3 ay yasaktı ilişki simdide korkuyoruz doktor bi korkuttu ya bi kez oldu korunmadık anammm ya öyle doğarsa çocugumm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…