2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayy kıyamam ben sana ağlama 16.haftadan sonra bulantı nadiren görülüyor diye biliyorum tatlım;bayramdan sonra inşallah senin bulantılarında geçer

inşallah geçecek.. dua edin bana lütfen ( bebeğimi de besleyemiyorum doktor vitamin verdi onu da içince çıkartıyorum

ya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo bence oğullarını paylaaşmıo mu ne
evet kıskançlar paylaşamıyorlar benim kaynanam düğünümüzde gelinliğimle aynı renk elbise aldı giydi buna ne dersin herkes alay etti onunla bende kafasında bir duvağı eksikti diyorum hatırlayanlara insanlar rezillikleri unutmuyor malesef

cnm çok sevindim hayırlı haberlerine darısı bizlere olsun inş
sağol canımmm
aminnnnn inşallahhhh

bence de lazere gitme canım bana dr yasak dedi
ben normalde ağdaya gidiyordum ama bebiş olduğundan beri onuda bırakmıştım ilk üç ayı atlatalım dedi
bu ay şimdi yeniden başlıcam

Senlede aynı günlerimiz :) Allah tamamına erdirsin cnm.
Ay benim elimde bebisin renkli resmi var tlf giriyorum yüklemedi cok istedim eklemek
Bebekle aramda bı kalp sekli çıkmış hayret ettik ya .beni cok seviyor :))

Senlede aynı günlerimiz :) Allah tamamına erdirsin cnm.
Ay benim elimde bebisin renkli resmi var tlf giriyorum yüklemedi cok istedim eklemek
Bebekle aramda bı kalp sekli çıkmış hayret ettik ya .beni cok seviyor :))

aaa evet günümüz aynı canım seninle
bana hiç renkli vermediler bende çok merak ediyorum nasıl oluyor renklisi müsait olunca bilgisayrdan yüklermisin
yesinler onu yaaamaşallah ona artık bebeklerimizle daha çok konuşmamız lazım kızlar 16.hafda bebekler herşeyi daha fazla hissetmeye başlarmış vede herşeyi daha çabuk öğrenirmiş

kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki

ben p.tesi itibariyle 10 gün yokum kuzum..gelince ben yaz ama merak edrim :)
ohh canım maşşallah yine görmüşsün bebiki..ALlah nazardan saklasın senide bebişide
17. haftan oluyor. 12-20 haftada belli oluyor . Bir tahmini var mı Dr un?
Senin ki kesine yakın bellidir.
Oğlum 12 de kızım 19+5 te renklide göründü edepli kuzu.beklerken gözüm portlemisti.20 hafta :S
bana ikilide erkeğe benziyo dedi ben sormadan ama güvenemedim başkası bakmıstı çünkü..hep oğlum diye seviyorum kız olursa nanayı yedim..bana çok kızgın çıkcak bebiş
amin canım inşallah herkesin karnıma bakarak tahmin yapmasından bıktım yok totona bakim yok göbeğine bakıyım yok yan dur..herkes doktor olmus
hayırlısıyla gelsinler kız erkek farketmez..

Pc de net takılı değil canım okul başlarken kapattırdım .yoksa gözünü oyardim pc nİn

Kızlar ben hiç hamileliklerimi aa hamileyim deyip esime soyleyemedim.test yaparken yanımda bekledi beraber gördük.birtek bunda yoktu onuda bazı sebeplerden tlf aglayarak söyledim ya icİmde uhde kaldı .turk filmi gibi istiyodum hamileyim (gozler dolacak) kucaklaşma vs hahaha:))))

Cinsiyeti bari tek ogrensemde onu müjdelesem yahu.

Canım bana kızda renkliye girdiğimde radyolojideki hatun söyledi kiz diye bende kiz mı neden soylediniz ya surprizdi dedim kadın varya betona düşmüş gibi oldu yaa dedi baktım cok üzüldü dedim belli degildi biz bekliyorduk güldük vs ama birdaha söylemez :))))
Dr gicik olursam bunada yaparım :))))

Ay ben cok fesatlasmaya başlıyorum :)

hırs yaptım okumayı ve sonunda bitirdim,şimdi de zil çalar yemeğe çıkarız,gene birikir 20 sayfa,kaderrrrr kaderrrr (bülent ersoyvari söledim:))) ay alemsin nazcım yaa,bende bazen diorumki evde filan eşimin boxerlarından filanmı giysem,efil efil ohhh:)))

benim kocada hapşurunca uyandırdın bebişi dio:)canım arkadaşım görcen sen bebişini kucağunda inşallah,hatta resim eklicen hepimiz görcez,tombiş tombiş yanakları maşallah:))

ay ben zaten pek sevmem doktorları,çok nadir çıkıyo iyileri,mesleki olarakda insani olarakda,hele proflar tam gıcık,insanı terslerler bişe soramazsın filan,ıyy

bende öle yaparım hep diodum,ama oğlan olunca kaldı bizimki cıbıl,herkesde kıs war,pembe,napalım alcaz artık:))

ya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo bence oğullarını paylaaşmıo mu ne
dr oğlan dediğinde bana ilk aklıma gelen şeydi o:))kıs bizde kıskanırsak naparız

nası vurdu kıs ben kaçırdım mı,anlamadım,harbi harbi vurdumu,nası??
cnm o kavga herkesde var emin ol herkes kendi tarafında daha çok kalmak istiyo doğal olarak bayramı ikiye bölün biz öle yapıoz arefe 1 gün onlarda 2-3 bizde
bi bizde yok heralde,bizde 3 damat gelip bi çörekleniyolar eve,maşallah aralarında çok ii anlaşıyolar,Allah nazardan saklasın,hatta babam der,damatlar kızlardan daha ii anlaşıyo die,annemde bıkıyo artık kadıncağız bunları anaları bana doğurmuş dio:))))

kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
bana dr son kontrolde artık boyayabilirsin saçını dedi,ama ben diorumki her tarafını değilde sadece çok görünen yerlerimi boyatsam ,yoksa hiç boyatmasam mı:26:

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?

kız walla bende onu düşünüyorum şu an cinsiyeti bell ideğil ama oğlan olursa bendemi kıskanırım die bilmiorumki başımıza gelirse yaşayarak göreriz artık saçımı bende öle diorum dipleri değilde boya olan yerleri mi boyasam sadece ama vazgeçtim gibi organikde olsa ben çok güvewnmiorum illai katkı maddesi vardır sürekli toplayıp gezcem artık

canım biraz daha bekle bence yada doktoruna bir danış.
benimde aynen öyle oldu birlikte yaptık testi süpriz yapamadım ne yazık ki...

Merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?

15 haftada artık bulantıların kesilmesi normal değil mi? 3. ay dolunca azalıyomuş zaten.

aman sorma ben de öyle bir de bilgisayar takılıyor bu 3. yazışım bütün yazdıklarım yok oluyor tekrar yazıyorum bu saat oldu yani. Valla benim genital bölgelerime de ağrı giriyor karnıma da kasıklarıma da heryerime giriyor hele dün gece evde ikibüklüm yürüyordum eşim dalga geçti nineler gibi diye şaka bir tarafa zaten çok dik yürümem normalde şimdi böyle huy olacak kambur kambur DEMEK 2. GEBELİK NORMALDİR DİYO DAHA DA DİMİYO NE DESEN :)

canım hoşgeldin bizi merake ttirdin iyi olduğuna çok sevindik biz de seni çok seviyoruz hadi gözün aydın o kısdan kurtulmuşsun :) bebek iyi çok şükür sevindik.

benim de tansiyonum çıkıyor doktorda heyecandan doktor korkusundan. hatta sağlık ocağına kayıt yaptıtırken bile çıktı ne alaka tövbe yarabbim normalde çok düşüktür tansiyonum hatta geçengün evde bi çlçtüm 10 büyük 7 küçük çıktı okdar yani buaralar ama doktorda fırlıyor.

hiç sorma yaaa benim de aklım onlarda hatta dün eşime söyledim bazı arkadaşlar haber vermeden yok oldu diye iyi olsun lar da

Ersnil ve cherryfe de gelse daha da rahatlıcam da

tebrik ederim canım mutluluklar dilerim. doktordan da hayırlı haberlerle dön inşallah.

İyi eğlenceler tatlım :) bende çıkıcam birazdan, kayınbiraderimin nikahı var önce oraya sonra da doktora :)

canım ne yapacaksın işte sağlığı iyi ya çok şükür yine bebeği olur merak etme inşalalh. duacıyız.

cnm iyi walla alılştı artık gaaribim napsın bugun doktora gidecek yine bakalım hayırlısı

hay maşallah canım yürümeye bşlamış demek ilk kez ayakta göreceksin nasipse ne güzel hayılrıs olsun. darısı seninkinin başına. annenle babana da kavuşacakmışsın çok şükür gözün aydın.

evet inşallah sıkıntı yoktur da iznini uzatmış olsun. Güle güle giy inşallah sağlıkla:) eb azından o izinden bahsetmişti cherryfee en son ikili teste diye çıktı birdaha görmedik hatta aynı hastaneye gidiyoruz ya biz onunla bana sormuştu hakan bey ikili testi nasıl yaptı falan diye sonra birdah görmedik inşallah iyidir.

arkadaşım dedğerlerin bence normal problem yok bak doktorun da söyleyecek zaten merak etme.

haydi inşallah hayırlı sonuçlar olsun :) bize habaer vermeyi unutma.

bende bugün yaptırdım cuma günü alacam. inş. sağlıkla doğar bebişlerimiz

Biz de ilk birlikte kan testi yaptırdık aynı anda birlikte öğrendik yani :) bulantıların kesilmesi tabiki normal. Ne güzel işte.

arkadaşlar boyatmayın boşverin ne olur ne olmaz.

ben hep öyleyim uykumda bile.

kasılmalar durmaksızın devam ediyor...ben hamile olduğumu bir an bile unutamıyorum..hep ama hep..

normal canım merak etme

merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?

kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…