- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ama ben bu korunmadan ilişkiye girme olayını anlayamadımkorunarak nasıl bebek olacak ki??
ayy kıyamam ben sana ağlama16.haftadan sonra bulantı nadiren görülüyor diye biliyorum tatlım;bayramdan sonra inşallah senin bulantılarında geçer
evet kıskançlar paylaşamıyorlar benim kaynanam düğünümüzde gelinliğimle aynı renk elbise aldı giydi buna ne dersin herkes alay etti onunla bende kafasında bir duvağı eksikti diyorum hatırlayanlara insanlar rezillikleri unutmuyor malesefya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo benceoğullarını paylaaşmıo mu ne
Allah onları bildiği gibi yapsın tabi oğlu olunca gelinsin sen onlara ya sende bakamıyorum de neneyi alsınlar yanlarına niye katlanıyorsun sana da yazık sana hizmet edilecekken eziyet çeker durumdasın Allah korusun zorlama kendini iyiylik yaptın mı yaranılmıyor ilk sene evleniğimizde kurban bayramında eşimin anneannesine gittik yemek yenilecek herkes sofrada yemek yedi bana yemek verediler çatal kaşık verdiler ben salata yedim onlar et yedi yemek yedi senin baktığın kadın yaşlı ama sana da yazık insan olmayanşarın yükünü hafifletme zoru onlar çeksin yaşlı insanın bakımı zordur kendini koru canım bebişine iyi bak annişi :) ben bu konularda sinirleniyorum çok kötü günler yaşadım eşimde ağzını açıp bişey diyemedi migren hastası oldum o yüzden kıyamıyorum böyle senin gibi iyi insanlara yüklendiklerindecanım ben daha önce yok benim kaynanam öyle değil demek ki böyle olanlar da var diyordum oğullarına pek düşkünlerdi beni de önemsiyorlar sanıyordum eşim kısa dönem askerlik yapıyor şu an 3 ayı kaldı geçer ama bu zor süreçte yapılanlar unutulmaz eskisi gibi olunamaz şimdiye kadar kaynanam 5 gün kaldı yanımda 80 yaşındaki babaannesini yanıma bırakıp gittiler süpür sil belim kopuyor bide ben yalnız olsam yemeğe özenmeyeceğim babaannesi yaşlı bide onun için yemek düşünüyorum çalışıyorum akşama kadar çocukların arasındayım zaten canım çkıyor karanlık çökünce eve dönüyorum sonra yemek yapma inan beterin beteri var oysa eşim buradayken hep sık sık bir araya gelirdik en ağır yemeklerden tatlılara kadar uğraşırdım saygıda kusur etmezdim el üstünde tutardım şimdi diyorum ayda yılda bir muhtaç olduk yaptıklarına bak ama eşim de fark etti o da eskisi gibi değil onlara karşı ben gelene kadar sabret diyor gerçekten bazı insanlarda vicdan yok üzme kendine olan sana ve bebeğine olur gerçekten en azından iiki eşin yanında kimse yardımcı olmasa da eşinin seni düşünmesi yardımcı olması yeter diğerleri bizden uzak Allah'a yakın olsunlar
ayy nebiçim insanmış o hamile insana vurulur mu ay gitmiş kurtulmuşsun canımnapalım kuzum o şahışlan uğraştık ama çok iyiyis benim nisan bebeğim çok güçlü nazarlardan uzak bide o üzmedi annesini aksine mutlu etti iyi olarak ona bişi olmadıgı için kolay atlattım canım benim o şahısta artık iş arkadasım değil çünkü artık bir işi yok =) ama benim yüzümden mi tabi ki hayır azıcık çenesine sahip çıksaydı edebiyle ağır bir bayan gibi davransaydı ağırıda geçtim bayan oldugunun farkında davransaydı buranın bir resmi daire oldugunun farkında olsaydı ve bana vurmasaydı şuan bir işi vardı hatta bana vurmasaydı baska bir birimde işi vardı ama kendisi bunu istemiş çalışmayı sevmemiş napalım ahırında hayvan gütsün şimdi =) çok iyiyim kuzum valla siz nasılsınız ya ben sizleri çok merak ediommm minikcik nasıl nabuo
Haha besmele mı çekiyor süper ya çok güldüm Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah
benim kocamı da dövün ya iki gündür felaket kavga ediyoruz bayramda hangi aileyle daha çok vakit geçirilecek konusunda bencil ya resmen dün cocuğuma birşey olur diye korktum bugün sabah da aynı tartışmaya uyandım ve çok stresim su an gelin de dövün ya
ben döverim sende benimkini döv çünkü benimkide bayram günü olay çıkarıcak 3 senedir her bayram aynı olay seninki benimki kavgası sinir bayram namazına babasıyla gidiyor evlerimizin arasıda var yani araçla 15 dk sonra namazdan çıkıyor gidiyor annesiyle bayramlaşıyor sonra eve geliyor ben ağaç tabi sofrada bekliyorum herkesineşi namazdan çıkıp geliyor benimki 1 saat sonra gelde surat asma benimle en son bayramlaşma oluyor bakalım çocuk oluncada aynı mı olacak mı benim salak kocam bizi ezer yine gider
sağol canımmmcnm çok sevindim hayırlı haberlerine darısı bizlere olsun inş
Evet anladım hayatım ben lazer zararlı mı diye sordum doktor hayır dedi ama yinede içim rahat etmez bende ağdaya giderim ben zaten tüysüzüm anneden genetik çok yok benim ilk 3 ay yasaktı ilişki simdide korkuyoruz doktor bi korkuttu ya bi kez oldu korunmadık anammm ya öyle doğarsa çocugumm =)
günaydın kızlar
keyifler iyidir inşallah
ben bugün oğluşumu görmeye gittimherşey yolundaymış çok şükür
3lü test yaptırmamızı istedi 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı
ama ben bu korunmadan ilişkiye girme olayını anlayamadımkorunarak nasıl bebek olacak ki??
aaa hamilelikte yazıyormuş yeni gördüm
Senlede aynı günlerimiz :) Allah tamamına erdirsin cnm.
Ay benim elimde bebisin renkli resmi var tlf giriyorum yüklemedi cok istedim eklemek
Bebekle aramda bı kalp sekli çıkmış hayret ettik ya .beni cok seviyor :))
ben p.tesi itibariyle 10 gün yokum kuzum..gelince ben yaz ama merak edrim :)bebiş kendini saklar pozisyonda olmadığı sürece kesin belli olur tatlım;her şeyi yerli yerinde olacak o haftada artık
ben de 16+6 da gideceğim yani pazartesi günü,sana yazarım nasıl göründüğünü
ohh canım maşşallah yine görmüşsün bebiki..ALlah nazardan saklasın senide bebişidegünaydın kızlar
keyifler iyidir inşallah
ben bugün oğluşumu görmeye gittimherşey yolundaymış çok şükür
3lü test yaptırmamızı istedi 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı
bana ikilide erkeğe benziyo dedi ben sormadan ama güvenemedim başkası bakmıstı çünkü..hep oğlum diye seviyorum kız olursa nanayı yedim..bana çok kızgın çıkcak bebiş17. haftan oluyor. 12-20 haftada belli oluyor . Bir tahmini var mı Dr un?
Senin ki kesine yakın bellidir.
Oğlum 12 de kızım 19+5 te renklide göründü edepli kuzu.beklerken gözüm portlemisti.20 hafta :S
amin canım inşallah herkesin karnıma bakarak tahmin yapmasından bıktım yok totona bakim yok göbeğine bakıyım yok yan dur..herkes doktor olmusBence de kesinleşir canım. Bizim de önce erkek sonra kız dediler (sanki pipisi içeri düştü)
Bayram Arifesi 15+3 de bende gidicem İnşallah nihai sonuca ulaşırız da bayramda eşe dosta öyle tanıtırız bebeklerimizi
aaa evet günümüz aynı canım seninle
bana hiç renkli vermediler bende çok merak ediyorum nasıl oluyor renklisi müsait olunca bilgisayrdan yüklermisin
yesinler onu yaaamaşallah ona artık bebeklerimizle daha çok konuşmamız lazım kızlar 16.hafda bebekler herşeyi daha fazla hissetmeye başlarmış vede herşeyi daha çabuk öğrenirmiş
ben p.tesi itibariyle 10 gün yokum kuzum..gelince ben yaz ama merak edrim :)
ohh canım maşşallah yine görmüşsün bebiki..ALlah nazardan saklasın senide bebişide
bana ikilide erkeğe benziyo dedi ben sormadan ama güvenemedim başkası bakmıstı çünkü..hep oğlum diye seviyorum kız olursa nanayı yedim..bana çok kızgın çıkcak bebiş
amin canım inşallah herkesin karnıma bakarak tahmin yapmasından bıktım yok totona bakim yok göbeğine bakıyım yok yan dur..herkes doktor olmus
hayırlısıyla gelsinler kız erkek farketmez..
ay alemsin nazcım yaa,bende bazen diorumki evde filan eşimin boxerlarından filanmı giysem,efil efil ohhh:)))iç çamaşırı dediniz de benim aldığım büyük külotlar hepsi kirlendi yıkayamadım eve çok geç gidiyoruz vaktim olmadı bugün mecburen eskilerden giydim çok sıkıldım işe gelince iki yanından mkasla kestim yırtmaç gibi :) bebek rahat olsun da. :)
benim kocada hapşurunca uyandırdın bebişi dio:)canım arkadaşım görcen sen bebişini kucağunda inşallah,hatta resim eklicen hepimiz görcez,tombiş tombiş yanakları maşallah:))ewt cnm banada yaptırdı onu geçen ultrasonda uygun pozisyona getirmek için benimde hep aklıma gelio hapşuruncaözledim yawrumu kaç gün oldu görmeyeli sonuçları alana kadarda göremicem belki ondan sonra hiç göremicem
ay ben zaten pek sevmem doktorları,çok nadir çıkıyo iyileri,mesleki olarakda insani olarakda,hele proflar tam gıcık,insanı terslerler bişe soramazsın filan,ıyyKızlar selamlar ,
bas ağrılarından fena sikayetciyim bugün doktora gittim sormayı da unuttum bu başagrisini
bugun bayan doktorum senem Hanım'a gittim biliyorsunuz benim Prof maceram olmuştu
Allah o adamı bildigi gibi yapsın senem hanım test sonucuna baktı ense kalın çıkmış dedi 2.7mm Ben çok dikkate almamıştım bu testi biliyorsunuz o yüzden incelememistim adam ense ölçümü iyi demişti bana neyse
buna rağmen test sonucun çok iyi dedi , sonra bu herif benim açlık şekerime baktirdi 50gr glikoz yüklemişti
Ne gerek vardı falan dedi hatta doktorum dedi ki bu adamın Prof olduguna eminmisiniz ?bu 5 . 6. Ayda yapılan birşey dedi.
kan değerlerin çok iyi kan hapı vermicem dedi diyemedim Prof verdi diye esim dedi . Ona gerek yok şimdi 2-3 günde bir iç dedi 1 ay sonra başlıcam o zaman düzenli olacak dedi bana tek tek bebeğimi gösterdi omurgaları midesi elleri kolları diye.uyuyordu benimki çok şükür .
Canim sıkıldı adama , o zaman enseyi laf olsun diye ölçmesinden belliydi hızlı hızlı:/ ama senem hanım için rahat olsun sonuc önemli olan dedi ben iki,i test sonucunu umursamiyorum açıkcası ben ense normal çıksın yeter dıyordun ama buna göre ense de normal değil ama o adamın hatası biliyorum. O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
bende öle yaparım hep diodum,ama oğlan olunca kaldı bizimki cıbıl,herkesde kıs war,pembe,napalım alcaz artık:))Kızlar bizim bebek doğuştan beleşçi gibi olcak ablam ve görümcemde yeğenlerimizin eşyaları kıyafetleri falan var verecekler yatak bile almayacağız ya ankaradan abalamdan gelecek ya görümcemden :) inşallah hep böçyle kısmetli olur herkesin aldıkları bebeğimize yarayacak teyzeleri bizim de öyle eski yeni tkaıntımız hiç yok şuanda paramız olur ise yine sonuçta bebeğimiz için harcıcaz başka konuda. Varken almak garip geliyor.
dr oğlan dediğinde bana ilk aklıma gelen şeydi o:))kıs bizde kıskanırsak naparızya bana kaynalaların hepsi gelinleri kıskanıo benceoğullarını paylaaşmıo mu ne
nası vurdu kıs ben kaçırdım mı,anlamadım,harbi harbi vurdumu,nası??napalım kuzum o şahışlan uğraştık ama çok iyiyis benim nisan bebeğim çok güçlü nazarlardan uzak bide o üzmedi annesini aksine mutlu etti iyi olarak ona bişi olmadıgı için kolay atlattım canım benim o şahısta artık iş arkadasım değil çünkü artık bir işi yok =) ama benim yüzümden mi tabi ki hayır azıcık çenesine sahip çıksaydı edebiyle ağır bir bayan gibi davransaydı ağırıda geçtim bayan oldugunun farkında davransaydı buranın bir resmi daire oldugunun farkında olsaydı ve bana vurmasaydı şuan bir işi vardı hatta bana vurmasaydı baska bir birimde işi vardı ama kendisi bunu istemiş çalışmayı sevmemiş napalım ahırında hayvan gütsün şimdi =) çok iyiyim kuzum valla siz nasılsınız ya ben sizleri çok merak ediommm minikcik nasıl nabuo
bi bizde yok heralde,bizde 3 damat gelip bi çörekleniyolar eve,maşallah aralarında çok ii anlaşıyolar,Allah nazardan saklasın,hatta babam der,damatlar kızlardan daha ii anlaşıyo die,annemde bıkıyo artık kadıncağız bunları anaları bana doğurmuş dio:))))cnm o kavga herkesde var emin ol herkes kendi tarafında daha çok kalmak istiyo doğal olarak bayramı ikiye bölün biz öle yapıoz arefe 1 gün onlarda 2-3 bizde
bana dr son kontrolde artık boyayabilirsin saçını dedi,ama ben diorumki her tarafını değilde sadece çok görünen yerlerimi boyatsam ,yoksa hiç boyatmasam mı:26:kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
Merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?
hırs yaptım okumayı ve sonunda bitirdim,şimdi de zil çalar yemeğe çıkarız,gene birikir 20 sayfa,kaderrrrr kaderrrr (bülent ersoyvari söledim:)))
ay alemsin nazcım yaa,bende bazen diorumki evde filan eşimin boxerlarından filanmı giysem,efil efil ohhh:)))
benim kocada hapşurunca uyandırdın bebişi dio:)canım arkadaşım görcen sen bebişini kucağunda inşallah,hatta resim eklicen hepimiz görcez,tombiş tombiş yanakları maşallah:))
ay ben zaten pek sevmem doktorları,çok nadir çıkıyo iyileri,mesleki olarakda insani olarakda,hele proflar tam gıcık,insanı terslerler bişe soramazsın filan,ıyy
bende öle yaparım hep diodum,ama oğlan olunca kaldı bizimki cıbıl,herkesde kıs war,pembe,napalım alcaz artık:))
dr oğlan dediğinde bana ilk aklıma gelen şeydi o:))kıs bizde kıskanırsak naparız
nası vurdu kıs ben kaçırdım mı,anlamadım,harbi harbi vurdumu,nası??
bi bizde yok heralde,bizde 3 damat gelip bi çörekleniyolar eve,maşallah aralarında çok ii anlaşıyolar,Allah nazardan saklasın,hatta babam der,damatlar kızlardan daha ii anlaşıyo die,annemde bıkıyo artık kadıncağız bunları anaları bana doğurmuş dio:))))
bana dr son kontrolde artık boyayabilirsin saçını dedi,ama ben diorumki her tarafını değilde sadece çok görünen yerlerimi boyatsam ,yoksa hiç boyatmasam mı:26:
canım biraz daha bekle bence yada doktoruna bir danış.kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
benimde aynen öyle oldu birlikte yaptık testi süpriz yapamadım ne yazık ki...Pc de net takılı değil canım okul başlarken kapattırdım .yoksa gözünü oyardim pc nİn
Kızlar ben hiç hamileliklerimi aa hamileyim deyip esime soyleyemedim.test yaparken yanımda bekledi beraber gördük.birtek bunda yoktu onuda bazı sebeplerden tlf aglayarak söyledim ya icİmde uhde kaldı .turk filmi gibi istiyodum hamileyim (gozler dolacak) kucaklaşma vs hahaha:))))
Cinsiyeti bari tek ogrensemde onu müjdelesem yahu.
Merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?
günaydın kızlar gene çok yazmışsınız oku oku bi hal oldum :)
biz iyiyiz bebişle çok şükür karnım iyice belirginleşti hatta artık yüzüstü yatamıyorum sanki karnımda top varmış gibi oluyor
en sevmediğim şeylerden biri de bu yatma konusu yaa ben yüzüstü yatmadan hiç rahat uyuyamıyorum artık benim için rahatsız günler başladı yani.
doğumdan sonrada dikişler iyileşene kadar yüzüstü yatmak işkence. doya doya uyumayı özleyeceğim sanırım(
bi de kızlar aslında biraz abes bir soru olacak ama sizde de var mı merak ettim benim ayakta falan durunca azıcık yorulunca genital bölgem çok ağrıyor
ilkinde pek böyle bişey olmamıştı sanırım. bu çok farklı bir ağrı sanki.doktora gitmeye daha çok var bi de benim doktor sağolsun ne sorsam
2. gebelik normal bunlar diyor. ilkinde de ilk gebelik normal bunlar diyordu :)) eşime söyledi geçen gün o da dalga geçiyor şimdi benle
nerem ağrıyor desem 2. gebelik normal bunlar diyor :))
biz geldikkk kızlar evet zor günler geçirdim ama forumu açar açmaz mesajlar yazılar tüm skıntılarımı attırdı bana sizler gerçek dostlarsınız sizleri çok seviyorummm =)hepinize çok teşekkürler
Evet canım ilk bebeğim. Normalde tansiyonumda hiç bir problem yoktu. Bir tek son kontrolde cinsiyet söyledi diye çok heyecan yaptım 13/9 a fırlamış o heyecanla :) bakalım bu sefer de olacak mı? Eğer olursa söylediklerini dikkate alırım canım çok saol :)
Ersnil ve cherryfe de gelse daha da rahatlıcam da
İyi eğlenceler tatlım :) bende çıkıcam birazdan, kayınbiraderimin nikahı var önce oraya sonra da doktora :)
cnm iyi walla alılştı artık gaaribim napsın bugun doktora gidecek yine bakalım hayırlısı
Birde buradaki hamilelik takvimi ciddi ciddi uyuyor boy aynı ve benimki aynen bu sekilde duruyordu bugün kolları yüzünde bacaklar aynen böyle :) maşallah
ben şimdiden gUnaydin diyorum hepinize ben bu saate kadar uyuyamadigima göre geç kalkarım
guzel bir perşembe olsun hepimiz için cuma da ben memlekete annemin ve babamin kollarına kavuşacağım inşallah
Bu arada yeğenim 4unde 1 yasına girdi ve bugün yürümeye başlamış gittiğimde yürüdüğünü görücem Allah bizim bebeklere de nasip etsin yürümeyi :)
mucks
Ersnil perşembe ve cuma izin almıştı haftasonu ile birleştirip 4 gün dinlenecekti ama pazartesiden beri yok. Umarım tatili uzatmıştır, bir sıkıntısı yoktur.
Bana da eşimin teyzesi almış 2 tane, daha kullanmadım ama.
Ay alemsin ya ne güldüm okurken, hala da gülüyorum.
Çok geçmiş olsun, migrenin mi var öylesine bir ağrı mı? Ben migrenim tuttuğunda patatesi halka halka yarım milim kalınlığında doğrayıp alnıma koyuyorum üstünden tülbentle sıkı sıkı sarıyorum.
​Allah razı olsun akrabalarından. Benim de kk verdi bir tane iyah hamile pantolonu ama kendi kullandığı değil, bir ara çok kilo almıştı, o zaman kullanmak için almıştı rahat diye. Güle güle kullan canım benim.
Kizlar bana yardim edin sehir disindayim esim 2li test raporunu faxladi bana doktora gosterecegim ama iyimi kotumu anlamadim yas riski 1:895 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:707 kombine trisomy21 riski 1:3232 trisomy 13/18 riski <1:10000 trisoy21 cut off altinda bhcg yuksek bhcg: 100
bende bugün yaptırdım cuma günü alacam. inş. sağlıkla doğar bebişlerimiz
canım biraz daha bekle bence yada doktoruna bir danış.
Benimde aynen öyle oldu birlikte yaptık testi süpriz yapamadım ne yazık ki...
15 haftada artık bulantıların kesilmesi normal değil mi? 3. Ay dolunca azalıyomuş zaten.
kız walla bende onu düşünüyorum şu an cinsiyeti bell ideğil ama oğlan olursa bendemi kıskanırım die bilmiorumki başımıza gelirse yaşayarak göreriz artık saçımı bende öle diorum dipleri değilde boya olan yerleri mi boyasam sadece ama vazgeçtim gibi organikde olsa ben çok güvewnmiorum illai katkı maddesi vardır sürekli toplayıp gezcem artık
kasılmalar durmaksızın devam ediyor...ben hamile olduğumu bir an bile unutamıyorum..hep ama hep..
merhabalar arkadaşlar benim mide bulantılarım birden bire kesildi nedendir acaba?normalmi?arasıra kasılmalarım oluyor.aynı durumu yaşayanlar varmı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?