2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bi sor bakalım doktora gidince bizim cherryfe nasıl diye :)

kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın

Ha ha ha :) yoklama mı iyiymişş. Ben salıdan çıkacağımı sanıyordum ama az önce genel koordinatörümüzden gelen bir maille yıkıldım, çarşamba yarım gün çalışacakmışız.

laterne pantolonlarını yaptırdınmıydı terziye ben bayrama bi tane yaptırayım diorum yemek falan yedikten sonra düğme açık oturuyorum

kasılmalar durmaksızın devam ediyor...ben hamile olduğumu bir an bile unutamıyorum..hep ama hep..

Bebeğime bişey olcak endişesi var. Hareket etse daha çok hissetsem belki bukadar endişelenmiyeceğim.bayram sonrası kontrollerim var 4lü test ve ayrıntılı ultrason.Ama dayanamıyorum daha erken gitçem hergün görsem yinede az gelicek.

kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın

ben buralardayım canım, bayramda telefondan bile girerim belki...

laterne pantolonlarını yaptırdınmıydı terziye ben bayrama bi tane yaptırayım diorum yemek falan yedikten sonra düğme açık oturuyorum

evet yaptırdım tatlım,gayet güzel oldu tavsiye ederim:) ama çok geç olmadan ver bayramdan dolayı terziler çok yoğunlar 3-4 günde ancak verir

ben burdayım cnm çarşambaya kadar buradayım

ben buralardayım canım, bayramda telefondan bile girerim belki...

ben de buradayım

Hamilelikte birçok balık türünü tüketmek faydalıdır ancak sardalye, alabalık gibi yağlı balıklar içerisindeki cıvadan dolayı tüketilmemelidir. Yine çiğ deniz ürünlerinden olan midyeden de hamilelik döneminde uzak durulmalıdır.

ben hep alabalık yiyodum yaaa

belki de gerçekten doktorun dediği gibi 2. gebelik olduğundandır hahahah :)) yani aslında hatırlamıyorum ilkinde de var mıydı gerçi ben ilkinde ilk 3ay yatağımdan kalkamamıştım belki şimdi çok hareketliyim diyedir. yani evde çocuk var sonuçta mecbur kucağa da alıyoruz tepemize de çıkıyo geçen yatakta üstümde yatıyodu mesela :)) iş yerinde de hep oturuyoruz sanırım vücut dengesini şaşırdı :)) ağrılar sızılar benimde her yerimde mevcut bel fıtığı da var artık ahh vahh ettim mi eşim hiiiç sormuyo bile noldu diye :))

bende midye

kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
bence kesinlikle boyatma canım boşver bebeğin sağlığı daha önemli biz her şekilde güzelizzz

bende çarşambaya kadar burdayım canım keşke benimde 9 gün olsaydı ama

oooohh bayram tatillerine çıkılmaya başlanıyor sanırım..

gidenler uğramaz buralara.. ben de gidicem ama gittiğim her yerden telefondan filan da olsa gelir okurum herşeyleri :))

sabah beri kendimi yataktan kazımaya çalışıyorum.. daha yatsam uyuyacağım.. zorla kalkıp bişiler yedim su içtim.. uuffff uykuuum vaaaarrrr

slm sevgili hamişler ve bebişleri. inş herkes iyidir. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
yine yetişemedim size. 50 sayfa geriden takip ediyorum.

Kizlar bir de ben 2 - 3 gundur nar yiyorum :18:[/QUOTE]

canım ben diyetisyene gidiyorum. listemde nar gördü ve narın düşüğe sebep olduğunu söyledi. çok canım çekerse arada az bişey yiyebilirsin dedi.

canım benim göbek, göğüs hepsi çok fena kaşınıyodu. krem alıp sürmeye başlayınca kaşıntı tamamen bitti.
bi tanıdık doğum yaptı göğsü harita gibi çatlamış..kırmızı kırmızı çatlaklar vardı. hiç bişey kullanmamış. sen ihmal etme kullan kremini.

bende aktardan biotama çatlak kremi aldım hem kokusuda çok hoş :) ben kaşıntıda hissediyorum ve tahriş olmasındiye bastırmadan kaşımaya çalışıyorum

canım kaşıyınca daha çok çatlıyomuş diyolar. kaşıma. zaten kremi sürünce kesiliyo. sende kaşıntı kesilmedimi.

canım benim göğüs uçlarım çatlak ve putur putur du. nisavit diye bi krem aldım. eczacı kız biz hamileliğin son haftasında veriyoruz sizde erken başlamış dedi.
1 hafta hergün gürdüm. dün bi baktım göğsümün ucundaki çatlaklar dökülmüş. ucu tertemiz pürüzsüz olmuş. bende kremi bıraktım. inşallah bidaha olmaz.

bende çok severdim eskiden şimdi zorla yiyorum ya sırf mecburiyetten.... ayrıca zaman zaman midyeye aş eriyorum ama burada bulmak zor.
kızlar ya dün akşam 8aylık hamile bir arkadaştaydım ve anladımki ben bu hamilelik olayını çok ciddiye alıyorum. kız 8.ayında 9,5 kilo almış. 4çeşit pastanın hepsini yedi, 3 bardak çay içti. ben 2 çeşit pasta ve 1 bardak çay... daha sonra çerez yemeye başladık fanta koyayım dedi yok ben bıraktım içmiyorum dedi. niye ki bişey olmaz dedi, iyi hadi koy dedim 2şer bardak fantayı da içtik. bikaç gün öncede kokoreç yemeye gitmişler, sürekli başka biyerlerde deniyolarmış ağız tadlarına göre bulamamışlar henüz.... ağzım açık kaldı ya bebeği de kendi de çok sağlıklı. ben ise onu yemeyeyim zararlı bunu yemeyeyim zararlı, yesem bile vicdan azabı ile dünyayı kendime zindan ediyorum. dayanamadım sordum, doktorun hiç bişeyi yasaklamadı mı diye yok dedi canın ne istiyosa ye demiş. ya dedim benimki 3. ayda şekeri tuzu azalt 4. ayda sıfırlayacağız dedi diyorum. niyeki diyo ??? tahlil sonuçlarında bişey mi çıktı? yok dedim herşey normal...
neyse daha da uzatmayayım durum böyle sağlıklı beslenen ben 3,5 ayda 4 kilo aldım, arkadaşım 1 kilo almış ilk 3 ayda. ama Allah var sporunu yürüyüşünü aksatmıyo.

Evet yaaa ben de isterdim artık ikinciye kısmetse ha ha aha aha :) birinciyi doğurdum da bu yaşta 2. Kaldı :) geçen sene ben birlikte eczaneden aldığım idrar testini eve gelince tek başıma yaptım onu çağırmadım diye 1 hafta küsmüştü bana :) beraber görecekmişiz onun için bu sefer birlikte kan testi donucu bekledik.

evet yaaa ogün ben de rahat birşey bualamadım eşim diyor ki al benimkilerden giy :) zaten atletlerini giyiyorum çok rhaat oluyor şimdi de donlarına göz diktim :) hatta doktora giderken dedi çok güldük kadın hep üstten bakıyor ama olur ya alttan bakmaya karar verirmiş ben erkek donuyla oralarda ha aha ha aah:) erkek donlu hamile sapık gibi :) çok tatlısın yaaa oğlan olunca cıbıl kaldı diyor bizde de kız olursa cıbıl kalacak her iki yeğenim de erkek :) annenin lafına da çok güldüm çok şekermiş. Sakın saçlarını boyatma.

yaaaa sen tecrübelisin diye soruyorum hamileyken ilişkide zaten korunmak lasım diye duydum ama bebeğe mi zarı var allah korusun tam bilmiyorum.

yok gülüm hamile olduktan sonraki iliskilerde.

ahhh güzelim benim yaaaa geçmiş olsun bende de yemeklere karşı isteksizlik devam eidyor bir de aklıma birşey gelince afedersiniz öğürme var çıkarma yok ama çok fena oluyor böyle de herşeyden tiksiniyorum.

inşallah geçecek.. Dua edin bana lütfen ( bebeğimi de besleyemiyorum doktor vitamin verdi onu da içince çıkartıyorum
off ölücem artık hala mide bulantısı hala kusma geçmedi gitti

ohhh canım çok sevindim maşallah diyelim ozaman :)

yeni benim de amniyosentez öncesi detaylı bakarsa görür herhalde inşallah. 16 hafta bitmiş oluyor. Gittiğimde haydi pzt günü hayılrı haberlerle dön canım inşallah.

güzel isim canım:)

nisan da doğacağı için bebeklerimiz kız olursa ben nisan koymayı çok istiyorum ama eşim isteksiz gibi bakalım cinsiyet belli olsun daaa..

benim rüyaları hiç sorma okadar saçma ki sabah etkisinden kurtulup ta uyanamıyorum hergün işe geç geliyorum.

olabilir cnm emin ol nerde saçma rüya var görüyorum hamile olduğumdan beri

alemsin yaaa ben de sesli güldüm burda :) yani anladığım kadarı ile sonraki aylarda netleşiyor bu cinsiyet meselesi

hayırlı haberlerle dön canım.

teşekkürler hosbulduk:)) ay b'nde bugun gidicem bakalım ne dicek dr yazarım hemen:))

evet netleşir tabi.

gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..

sağol canikom eksik olma geldim de tam okuyup yazıyorum buarada tabi işte başka işler çıkıyor başıma falan ara veriyorum ara verince sayfadan netten düşüyorum yazdıklarım siliniyor yollayamadan bu kaçıncı yazışım oldu :)

günaydın fıstığım nerdesin gözlerimiz seni aradı wala

allah alahha rüyaya bak :) hayırlısı olsun canım.

sedaggggg sen yazınca aklıma geldi ben rüyamda bebeğimi kedi olarak gördüm :)) kedi doğuruyordum :s

çok sevindim canım sen istemiyorsun gitmeyi diye allahın işine bak yardımcı oldu görüyor musun.

günaydın kızlarr eşim bakü'de başka iş buldu rusya'ya gitmiyoruz inşallah hayırlısı olur :)

vallahi gerçek adını bilsem sorucam okadar meraktayım.

çok tatlısın yaaa vallahi doğru diyosun :) ben arifeye kadar buralardayım.

Merhaba kizlar bende nisan annelerindenim forumu gorunce hemen okumaya basladim bundan sonrada takip ederim muhtemelen.ben bisey sormak istiyorum ben surekli grip falan oluyorum ilacda kullanamiyorum anca dinlenince geciyor.ayni durumda olanlar varmi yoksa benmi duzgun beslenemiyorum acaba ?

tatlım civa büyük balıklarda oluyor,alabalıkta olduğunu duymadım sen nerede okudun bunu?sardalya ve hamsi yüksek miktarda sodyum içerdiği için kısıtlı tüketilse iyi olur diye biliyorum..

zaten ben hem tiksinti geldi balıktan hem de o mu zaararlı bu mu falan kafayı yedim her yerde başka birşey yazıyor hem evie ters yenecek yerlere güvenemiyorum taze mi değil mi falan derken balık hapına karar verdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…