kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın
Bi sor bakalım doktora gidince bizim cherryfe nasıl diye :)hiç sorma yaaa benim de aklım onlarda hatta dün eşime söyledim bazı arkadaşlar haber vermeden yok oldu diyeiyi olsun lar da
evet inşallah sıkıntı yoktur da iznini uzatmış olsun. Güle güle giy inşallah sağlıkla:) eb azından o izinden bahsetmişti cherryfee en son ikili teste diye çıktı birdaha görmedikhatta aynı hastaneye gidiyoruz ya biz onunla bana sormuştu hakan bey ikili testi nasıl yaptı falan diye sonra birdah görmedik inşallah iyidir.
kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın
kasılmalar durmaksızın devam ediyor...ben hamile olduğumu bir an bile unutamıyorum..hep ama hep..
laterne pantolonlarını yaptırdınmıydı terziye ben bayrama bi tane yaptırayım diorum yemek falan yedikten sonra düğme açık oturuyorum
ben burdayım cnm çarşambaya kadar buradayım
Bi sor bakalım doktora gidince bizim cherryfe nasıl diye :)
Ha ha ha :) yoklama mı iyiymişş. Ben salıdan çıkacağımı sanıyordum ama az önce genel koordinatörümüzden gelen bir maille yıkıldım, çarşamba yarım gün çalışacakmışız.
ben buralardayım canım, bayramda telefondan bile girerim belki...
aman sorma ben de öyle bir de bilgisayar takılıyor bu 3. yazışım bütün yazdıklarım yok oluyor tekrar yazıyorumbu saat oldu yani. Valla benim genital bölgelerime de ağrı giriyor karnıma da kasıklarıma da heryerime giriyor hele dün gece evde ikibüklüm yürüyordum eşim dalga geçti nineler gibi diye şaka bir tarafa zaten çok dik yürümem normalde şimdi böyle huy olacak kambur kambur DEMEK 2. GEBELİK NORMALDİR DİYO DAHA DA DİMİYO NE DESEN :)
.
Hamilelikte birçok balık türünü tüketmek faydalıdır ancak sardalye, alabalık gibi yağlı balıklar içerisindeki cıvadan dolayı tüketilmemelidir. Yine çiğ deniz ürünlerinden olan midyeden de hamilelik döneminde uzak durulmalıdır.
ben hep alabalık yiyodum yaaa
bence kesinlikle boyatma canım boşver bebeğin sağlığı daha önemli biz her şekilde güzelizzzkızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
selam kızlar
benim göğüslerim baya büyüdü uçları karardı ve genişledi
şimdide çok kaşınıyor korkuyorum çatlak olacak diye
sizler neler kullanıyosunuz çatlaklar için bende başlamak istiyorumEki Görüntüle 533862
bende aktardan biotama çatlak kremi aldım hem kokusuda çok hoş :) ben kaşıntıda hissediyorum ve tahriş olmasındiye bastırmadan kaşımaya çalışıyorum
kızlar göğüs uçlarınızda çatlak oluştu mu? biliyorum çok erken ben ilk hamileliğimde emzirirken olmuştum ama bu sefer uçları acıyor ve sağ daha fazla çatlamak üzere gibi çok iyi gelen bi merhem vardı hem aklınızda bulunsun GARMASTAN onu aldırdım kullanıyorum özel alınıyor 29 tl ....böyle derdi olan var mı?
Hamilelikte birçok balık türünü tüketmek faydalıdır ancak sardalye, alabalık gibi yağlı balıklar içerisindeki cıvadan dolayı tüketilmemelidir. Yine çiğ deniz ürünlerinden olan midyeden de hamilelik döneminde uzak durulmalıdır.
pc de net takılı değil canım okul başlarken kapattırdım .yoksa gözünü oyardim pc nin
kızlar ben hiç hamileliklerimi aa hamileyim deyip esime soyleyemedim.test yaparken yanımda bekledi beraber gördük.birtek bunda yoktu onuda bazı sebeplerden tlf aglayarak söyledim ya icimde uhde kaldı .turk filmi gibi istiyodum hamileyim (gozler dolacak) kucaklaşma vs hahaha:))))
cinsiyeti bari tek ogrensemde onu müjdelesem yahu.
hırs yaptım okumayı ve sonunda bitirdim,şimdi de zil çalar yemeğe çıkarız,gene birikir 20 sayfa,kaderrrrr kaderrrr (bülent ersoyvari söledim:)))
ay alemsin nazcım yaa,bende bazen diorumki evde filan eşimin boxerlarından filanmı giysem,efil efil ohhh:)))
benim kocada hapşurunca uyandırdın bebişi dio:)canım arkadaşım görcen sen bebişini kucağunda inşallah,hatta resim eklicen hepimiz görcez,tombiş tombiş yanakları maşallah:))
ay ben zaten pek sevmem doktorları,çok nadir çıkıyo iyileri,mesleki olarakda insani olarakda,hele proflar tam gıcık,insanı terslerler bişe soramazsın filan,ıyy
bende öle yaparım hep diodum,ama oğlan olunca kaldı bizimki cıbıl,herkesde kıs war,pembe,napalım alcaz artık:))
dr oğlan dediğinde bana ilk aklıma gelen şeydi o:))kıs bizde kıskanırsak naparız
nası vurdu kıs ben kaçırdım mı,anlamadım,harbi harbi vurdumu,nası??
Bi bizde yok heralde,bizde 3 damat gelip bi çörekleniyolar eve,maşallah aralarında çok ii anlaşıyolar,allah nazardan saklasın,hatta babam der,damatlar kızlardan daha ii anlaşıyo die,annemde bıkıyo artık kadıncağız bunları anaları bana doğurmuş dio:))))
bana dr son kontrolde artık boyayabilirsin saçını dedi,ama ben diorumki her tarafını değilde sadece çok görünen yerlerimi boyatsam ,yoksa hiç boyatmasam mı:26:
yok gülüm hamile olduktan sonraki iliskilerde.
inşallah geçecek.. Dua edin bana lütfen( bebeğimi de besleyemiyorum doktor vitamin verdi onu da içince çıkartıyorum
off ölücem artıkhala mide bulantısı hala kusma geçmedi gitti
günaydın kızlar
keyifler iyidir inşallah
ben bugün oğluşumu görmeye gittimherşey yolundaymış çok şükür
3lü test yaptırmamızı istedi 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı
bebiş kendini saklar pozisyonda olmadığı sürece kesin belli olur tatlım;her şeyi yerli yerinde olacak o haftada artık
Ben de 16+6 da gideceğim yani pazartesi günü,sana yazarım nasıl göründüğünü
nisan da doğacağı için bebeklerimiz kız olursa ben nisan koymayı çok istiyorum ama eşim isteksiz gibi bakalım cinsiyet belli olsun daaa..
olabilir cnm emin ol nerde saçma rüya var görüyorum hamile olduğumdan beri
bence de kesinleşir canım. Bizim de önce erkek sonra kız dediler (sanki pipisi içeri düştü)
bayram arifesi 15+3 de bende gidicem inşallah nihai sonuca ulaşırız da bayramda eşe dosta öyle tanıtırız bebeklerimizi
teşekkürler hosbulduk:)) ay b'nde bugun gidicem bakalım ne dicek dr yazarım hemen:))
gızlar gızlar bişi sorcam bende size..
16+5 iken doktora gitmiş olucaz kesinleşirmi cinsiyet sizce..
günaydın fıstığım nerdesin gözlerimiz seni aradı wala
sedaggggg sen yazınca aklıma geldi ben rüyamda bebeğimi kedi olarak gördüm :)) kedi doğuruyordum :s
günaydın kızlarr eşim bakü'de başka iş buldu rusya'ya gitmiyoruz inşallah hayırlısı olur :)
bi sor bakalım doktora gidince bizim cherryfe nasıl diye :)
ha ha ha :) yoklama mı iyiymişş. Ben salıdan çıkacağımı sanıyordum ama az önce genel koordinatörümüzden gelen bir maille yıkıldım, çarşamba yarım gün çalışacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?