kızlar merak edenler için balık tüketimiyle,zararlı ve güvenli balıklar ile ilgili detaylı bir yazı var aşağıda;
hamilelikte balık tüketimi
merhaba kizlar bende nisan annelerindenim forumu gorunce hemen okumaya basladim bundan sonrada takip ederim muhtemelen.ben bisey sormak istiyorum ben surekli grip falan oluyorum ilacda kullanamiyorum anca dinlenince geciyor.ayni durumda olanlar varmi yoksa benmi duzgun beslenemiyorum acaba ?
Geçmiş olsun canım hoşgeldin hepimiz dönem dönem grip olduk işte bol bol meyve çorba limonlu su atlattık canım biz hamileler çok hassas oluyormuşuz da ondan böyle hemen kapıveriyoruz canım bağışıklığımız düşük oluyor.
kıs bende zaten saçımı toplamaktan kimyası değişti he,3 aydır aynı model,brezilya topuzu:)))kız walla bende onu düşünüyorum şu an cinsiyeti bell ideğil ama oğlan olursa bendemi kıskanırım die bilmiorumki başımıza gelirse yaşayarak göreriz artık saçımı bende öle diorum dipleri değilde boya olan yerleri mi boyasam sadece ama vazgeçtim gibi organikde olsa ben çok güvewnmiorum illai katkı maddesi vardır sürekli toplayıp gezcem artık
aynı sorun arkadaşımda vardı,benden 3 hafta önde onun plesanta altta bebek üstteymiş,düzeldi şimdi,normal yerine gelmiş,bide geçen yıl bizim okulda bi öğretmende olmuştukızlar ben geçen gün doktora gittim ya.. bana plasentan çok aşaıda rahim ağzına çok yakın dedi.. bu da düşük tehdidi ve erken doğum riskine sebep oluyormuş.. 25. haftaya kadar yukarı çıkması lazım eğer çıkmazsa yatman gerekebilir dedi.. çok dikkat et dedi.. nette az okuyayım dedim dayanamadım kapattm.. insanın canını sıkıyo yazılanlar :))
birde günde en az 3 lt su içiyorum buna rağmen suyun sınırda bol su tüket dedi.. buna daha bi gıcık oldum..
detaylıya gidiyoruz 20. haftada onun içinde bir doktor önerdi.. işte böyle durumlar..
balık hapı verdi birde, haftada 1-2 balık yemekle gerekli omega3 alınmaz dedi.. takviye şart dedi.. marincap balık yağı hapı aldım.. ama içip içmemekte kararsızım.. fazla kilo alımına sebep olur mu ki?
tatlım civa büyük balıklarda oluyor,alabalıkta olduğunu duymadım sen nerede okudun bunu?sardalya ve hamsi yüksek miktarda sodyum içerdiği için kısıtlı tüketilse iyi olur diye biliyorum..
kızlar ben geçen gün doktora gittim ya.. bana plasentan çok aşaıda rahim ağzına çok yakın dedi.. bu da düşük tehdidi ve erken doğum riskine sebep oluyormuş.. 25. haftaya kadar yukarı çıkması lazım eğer çıkmazsa yatman gerekebilir dedi.. çok dikkat et dedi.. nette az okuyayım dedim dayanamadım kapattm.. insanın canını sıkıyo yazılanlar :))
birde günde en az 3 lt su içiyorum buna rağmen suyun sınırda bol su tüket dedi.. buna daha bi gıcık oldum..
detaylıya gidiyoruz 20. haftada onun içinde bir doktor önerdi.. işte böyle durumlar..
balık hapı verdi birde, haftada 1-2 balık yemekle gerekli omega3 alınmaz dedi.. takviye şart dedi.. marincap balık yağı hapı aldım.. ama içip içmemekte kararsızım.. fazla kilo alımına sebep olur mu ki?
kıs bende zaten saçımı toplamaktan kimyası değişti he,3 aydır aynı model,brezilya topuzu:)))
aynı sorun arkadaşımda vardı,benden 3 hafta önde onun plesanta altta bebek üstteymiş,düzeldi şimdi,normal yerine gelmiş,bide geçen yıl bizim okulda bi öğretmende olmuştu
bide nazcım alıntılayamadım,kıs çok komik walla,dr olayına çok güldüm,bende eşimin tshirtlerini giyyom napıym:)rahat rahat
zil çaldı ben eve gidiyommm:)
evde görüşürüz...
kızlar ben geçen gün doktora gittim ya.. bana plasentan çok aşaıda rahim ağzına çok yakın dedi.. bu da düşük tehdidi ve erken doğum riskine sebep oluyormuş.. 25. haftaya kadar yukarı çıkması lazım eğer çıkmazsa yatman gerekebilir dedi.. çok dikkat et dedi.. nette az okuyayım dedim dayanamadım kapattm.. insanın canını sıkıyo yazılanlar :))
balık hapı verdi birde, haftada 1-2 balık yemekle gerekli omega3 alınmaz dedi.. takviye şart dedi.. marincap balık yağı hapı aldım.. ama içip içmemekte kararsızım.. fazla kilo alımına sebep olur mu ki?[/
gerçek omega 3 kilo aldırmaz aksine fazla yağ atımına destek verir. saf omega 3 içinde ucuz olanları kullanırsan onlar başka yağlarla karışık olduğundan buyüzden kg aldırır diye düşünülür...birkaç marka dışında saf gerçek bulmak zor...şöyle düşünmeli bunlar genelde en iyi somon gibi derin su balıklarında olur,bundan ne kadar yağ çıkar ki ?? balığın kg su kaç lira???omega 3 yağı ucuz olsun...fiyatlar 75-95 tl gibi i,yarar sağlaması için yararlı olanı tercih etmeli ,,,sevgiler
kıs sorma bende geçen gün kaş aldırdım 2 aydan sora yüzüm gözüm açıldı he,başka bi insan oldum o derece yanikız bizim kimyamız değişmiş bırak saçıstajyer dioki abla saçınımı kestirdin dedi yok dedim o zaman yeni açıosun dedi saçlarını evt dedim hep aynı model bundan sonrada öle olacağa benzio
evet yaaa ogün ben de rahat birşey bualamadım eşim diyor ki al benimkilerden giy :) zaten atletlerini giyiyorum çok rhaat oluyor şimdi de donlarına göz diktim :) hatta doktora giderken dedi çok güldük kadın hep üstten bakıyor ama olur ya alttan bakmaya karar verirmiş ben erkek donuyla oralarda ha aha ha aah:) erkek donlu hamile sapık gibi :) çok tatlısın yaaa oğlan olunca cıbıl kaldı diyor bizde de kız olursa cıbıl kalacak her iki yeğenim de erkek :) annenin lafına da çok güldüm çok şekermiş. Sakın saçlarını boyatma.
yaaaa sen tecrübelisin diye soruyorum hamileyken ilişkide zaten korunmak lasım diye duydum ama bebeğe mi zarı var allah korusun tam bilmiyorum.
Merhaba kizlar bende nisan annelerindenim forumu gorunce hemen okumaya basladim bundan sonrada takip ederim muhtemelen.ben bisey sormak istiyorum ben surekli grip falan oluyorum ilacda kullanamiyorum anca dinlenince geciyor.ayni durumda olanlar varmi yoksa benmi duzgun beslenemiyorum acaba ?
cnm o bebeğin içinde bulunduğu sıvı su tüketimiyle alakalı değil die okumuştum bi yerde istersen 3 lt su iç bazı kişilerde yine sıvı az oluyomuş ama yine bol su içmekde fayda var malum suyun faydaları ben hap kullanmaktansa balık yemeği tercih ediorum doktor bana hiç hap vermedi gerek yok die sizler yazınca benim doktorda var sorun diorum bide balık hapını küükken annem çok içirdi ozamanda sevmezdim zorla içirirdi tiksindim yani ama yine küçüğüm yine küçüğüm okadar balık hapına rağmen bide içmeseymişim
kızlar ben geçen hafta bershka'dan iki tunik/elbise aldım;göğüs altında bollaşanlardan.. altınada tayt çoraplardan aldım.. pek güzel oldu keyfim yerine geldi,bayramda çocuk gibi cicilerimi giyip gezicem
hala ne giyeceğim ne alacağım diye düşünen varsa fikir olsun istedim :)
kıs sorma bende geçen gün kaş aldırdım 2 aydan sora yüzüm gözüm açıldı he,başka bi insan oldum o derece yani
sedagg ve hanipeks nere kaçırdınız kızları söleyin bakeym:))eve bi geldim sizden başka kimse kalmamış:))
napıyonuz bakıym??
kıs bende zaten saçımı toplamaktan kimyası değişti he,3 aydır aynı model,brezilya topuzu:)))
aynı sorun arkadaşımda vardı,benden 3 hafta önde onun plesanta altta bebek üstteymiş,düzeldi şimdi,normal yerine gelmiş,bide geçen yıl bizim okulda bi öğretmende olmuştu
bide nazcım alıntılayamadım,kıs çok komik walla,dr olayına çok güldüm,bende eşimin tshirtlerini giyyom napıym:)rahat rahat
zil çaldı ben eve gidiyommm:)
evde görüşürüz...
cnm o bebeğin içinde bulunduğu sıvı su tüketimiyle alakalı değil die okumuştum bi yerde istersen 3 lt su iç bazı kişilerde yine sıvı az oluyomuş ama yine bol su içmekde fayda var malum suyun faydaları ben hap kullanmaktansa balık yemeği tercih ediorum doktor bana hiç hap vermedi gerek yok die sizler yazınca benim doktorda var sorun diorum bide balık hapını küükken annem çok içirdi ozamanda sevmezdim zorla içirirdi tiksindim yani ama yine küçüğüm yine küçüğüm okadar balık hapına rağmen bide içmeseymişim
kız bizim kimyamız değişmiş bırak saçıstajyer dioki abla saçınımı kestirdin dedi yok dedim o zaman yeni açıosun dedi saçlarını evt dedim hep aynı model bundan sonrada öle olacağa benzio
Ben ünideyken de eşimin kotlarını felan giyerdim aaa ne değişik bir kesim yakışmış felan derlerdiAma atletlerini giymeyi çok seviyorum, amoon mis gibi olur en kirli kıyafeti bile canım beyaz minnoşum
Bu arada ilişkiye girmek mi? Pardon nedir o ? :26: Biri bana hatırlatsın
Dikkat et canım kendine, vitamin al bol bol, hoşgeldin aramıza.
Aman iç canım bol bol suyunu sen. Bana da dr balık yağı yazacaam haftanın 1 günü de balık yiceksin dedi, hayatta içmem balık yağını dedim, sen bilirsin o zaman haftada 3 gün balık yiceksin dedi
.
brezilya topuzu ne kız? ben arkadan topluyorum öyle normal :) eş kıyafetleri çok rahat olur ben de hep isterim yaaa ahmet kollu n var mı hiç falan derim çok sevinir hemen çıkarır verir kollu swetshirt falan :)
ya ben düşünüyom,tayt da aklıma geldi ama sıcak olursa die vazgeçtiydim,o dediin yerde burda yokki
Kızlar ben saat 1 gibi uzandım ,gözümü actım 2.40 nasil ayaklandim oğlanin okula kalkamadim diye sabah sandim ya :S
Allahım ne olacak bu uykular okul açıldığından beri ilk kez uyudum cok degişikmis:))))
Balik cok severim hatta burcum:)) ama bunda ağzıma suremedim ne olacaksa artık...
Naz gelmiş :) yine camasirla bası dertte sabah göremeyince dedim yine ya çamaşır analizinde Yada onlara model veriyor :)))
Canım yasında ne var Allah askına ? kaynana 6. Dogumu 38 de yapmış Allah'tan ikiz olmuş ta artık Durmuş :))) ona çekersem bende aboevlendim ertesi ay hamileydim kiz bende hamilelikten bıktım o ilk bebisti yasasaydı 4. Bebisimdi bu :) neyse ....
Aralarını yakın tut sen bebislerin :))
kızlar ben geçen hafta bershka'dan iki tunik/elbise aldım;göğüs altında bollaşanlardan.. altınada tayt çoraplardan aldım.. pek güzel oldu keyfim yerine geldi,bayramda çocuk gibi cicilerimi giyip gezicem
hala ne giyeceğim ne alacağım diye düşünen varsa fikir olsun istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?