2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ohhhh güle güle sağlıkla giy canım ne güzel olmuş

tatlım göğüs altından bollaşan elbiseler moda yine,azcık dolaş kesin bulursun.. hamile kıyafeti satan yerlerde modern bşy bulamadım ben,tam ümidimi kesmişken bunları buldum keyfim yerine geldi :)

ha ha aha aha aha çok güzeldi bu :) kendinden topuz :) benim de çok dökülüyor vallahi.

kıs brezilya fönü yapıyuolarda 5-6 ay kalıyo ya öle,benimde saçlar artık topuz pozisyonunda toka takmasamda öle yane,kıvrık filan,bide saç dökülüyooo aman aman:)))

ben pazartesi rapor alıp gitmeyi düşünüyorum memlekete(tabi dr verirse bakalım),bu hafta sonu ne alabilirsem,zaten üstüme de biraz bol ve uzun şeyler almam lazım,benim göğüsler baya büyüdü,kaldırıyo,göbüş çıkıyo alttan giyemiyom:))

sabh tartıldım 600 gr almışım toplamda aman benim için sevindirici zaten 83 kg hamile kaldım ya onun için fazla almamam lazım ama bebek besleniyordur herhalde elimden geldiğince yemeye çalışıyorum.

hadi bakalım uzak mı memleket yollarda dikkat et canım

sonradan gelenler bir bakacak yine birsürü sayfa geçmiş ama üzülmesinler zaten 2-3 sayfa benim 1 yazıp bilgisayar takılıyor diye yanlışlıkla 10 gönderdiklerim olacak :) üzülmesinler :)

çenemize kimse dayanamıo walla

sonradan gelenler bir bakacak yine birsürü sayfa geçmiş ama üzülmesinler zaten 2-3 sayfa benim 1 yazıp bilgisayar takılıyor diye yanlışlıkla 10 gönderdiklerim olacak :) üzülmesinler :)

:))))))))
Daha iyi yazdıklarını kaçırmıyoruz
Sen Ankara da misin canım bak üstüne basarak söyleyince aklıma geliyor :)

ohhh şekerim en güzeli walla banada annem saolsun dikmeye başladı çeşit çeşit

4 saat kadar sürüyo yol ama biz çok duruyoz ya,her yerde mola veriyoz filan:))
bizimkiler memleketten 2,5 saatte geliyo ama biz 3 yıldır hiç 4 satten aşağı tutturamadık yolculuğu
ya kız walla eşimde bıkmış ev işinden,hayatım bayram gelse de biraz dinlensek demi dio:))

ohhh en güzelini yapıyorsunuz tatlım,yolculuğun en güzel yanı molaları zaten:) hele ki şimdi dinlene dinlene gitmeniz lazım..
yazık eşini çok mu çalıştırıyorsun kız adamcağız işten bıkmış :)
Allah razı olsun bu kocalardan valla

ay biraz çok oluyo galiba ama alıştı zaten bizimki:)dün fasulyeleri ayıklıym dedim yok dedi patatesleri soyyım dedim sen bırak kızcam bak şimdi dio
baya kaptırdı kendini,her yerde de sölemiyom he nazar değmesin:))
o değil şimdi bayramda alışırsa tembelliğe dönüşte bana mutfak yolları görünür:))

​Ay canım alıntıyı yaptım ama yazamadım bi türlü işten

selamun aleykum arkadaşlar
bişey sorucam benim iki gündür falan karnımda biraz ağrı birazda sancı oluyor
kramp gibi özellikle ani hareket ettiğim de ve uyurken sağa sola döndüğümde , korkuyorum bişey mi oldu acaba diye
doktora gitsem ultrasonla bakacak ama daha 9 gün önce girdim ultrasona o yuzden
bi daha girmek istemiyorum sizlerde de oluyomuEki Görüntüle 535685

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…