tatlım göğüs altından bollaşan elbiseler moda yine,azcık dolaş kesin bulursun.. hamile kıyafeti satan yerlerde modern bşy bulamadım ben,tam ümidimi kesmişken bunları buldum keyfim yerine geldi :)
kızlar ben geçen hafta bershka'dan iki tunik/elbise aldım;göğüs altında bollaşanlardan.. altınada tayt çoraplardan aldım.. pek güzel oldu keyfim yerine geldi,bayramda çocuk gibi cicilerimi giyip gezicem
hala ne giyeceğim ne alacağım diye düşünen varsa fikir olsun istedim :)
kıs brezilya fönü yapıyuolarda 5-6 ay kalıyo ya öle,benimde saçlar artık topuz pozisyonunda toka takmasamda öle yane,kıvrık filan,bide saç dökülüyooo aman aman:)))
ben pazartesi rapor alıp gitmeyi düşünüyorum memlekete(tabi dr verirse bakalım),bu hafta sonu ne alabilirsem,zaten üstüme de biraz bol ve uzun şeyler almam lazım,benim göğüsler baya büyüdü,kaldırıyo,göbüş çıkıyo alttan giyemiyom:))
ben pazartesi rapor alıp gitmeyi düşünüyorum memlekete(tabi dr verirse bakalım),bu hafta sonu ne alabilirsem,zaten üstüme de biraz bol ve uzun şeyler almam lazım,benim göğüsler baya büyüdü,kaldırıyo,göbüş çıkıyo alttan giyemiyom:))
kıs sorma bende geçen gün kaş aldırdım 2 aydan sora yüzüm gözüm açıldı he,başka bi insan oldum o derece yani
sedagg ve hanipeks nere kaçırdınız kızları söleyin bakeym:))eve bi geldim sizden başka kimse kalmamış:))
napıyonuz bakıym??
sonradan gelenler bir bakacak yine birsürü sayfa geçmiş ama üzülmesinler zaten 2-3 sayfa benim 1 yazıp bilgisayar takılıyor diye yanlışlıkla 10 gönderdiklerim olacak :) üzülmesinler :)
kızlar ben geçen hafta bershka'dan iki tunik/elbise aldım;göğüs altında bollaşanlardan.. altınada tayt çoraplardan aldım.. pek güzel oldu keyfim yerine geldi,bayramda çocuk gibi cicilerimi giyip gezicem
hala ne giyeceğim ne alacağım diye düşünen varsa fikir olsun istedim :)
sabh tartıldım 600 gr almışım toplamda aman benim için sevindirici zaten 83 kg hamile kaldım ya onun için fazla almamam lazım ama bebek besleniyordur herhalde elimden geldiğince yemeye çalışıyorum.
hadi bakalım uzak mı memleket yollarda dikkat et canım
ohhh şekerim en güzeli walla banada annem saolsun dikmeye başladı çeşit çeşit
4 saat kadar sürüyo yol ama biz çok duruyoz ya,her yerde mola veriyoz filan:))
bizimkiler memleketten 2,5 saatte geliyo ama biz 3 yıldır hiç 4 satten aşağı tutturamadık yolculuğu
ya kız walla eşimde bıkmış ev işinden,hayatım bayram gelse de biraz dinlensek demi dio:))
ohhh en güzelini yapıyorsunuz tatlım,yolculuğun en güzel yanı molaları zaten:) hele ki şimdi dinlene dinlene gitmeniz lazım..
yazık eşini çok mu çalıştırıyorsun kız adamcağız işten bıkmış :)
Allah razı olsun bu kocalardan valla
kıs sorma bende geçen gün kaş aldırdım 2 aydan sora yüzüm gözüm açıldı he,başka bi insan oldum o derece yani
sedagg ve hanipeks nere kaçırdınız kızları söleyin bakeym:))eve bi geldim sizden başka kimse kalmamış:))
napıyonuz bakıym??
:))))))))
Daha iyi yazdıklarını kaçırmıyoruz
Sen Ankara da misin canım bak üstüne basarak söyleyince aklıma geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?