2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba :) evet bende de var aynısı daha yeni baktırdım bebek iyi durumda ona ramen var telaş etme normal.

yok kıs elektronik gramı gramına verenlerden :) niye az mı buldun ama ben diyetsiyene gittim ya liste uyguluyorum almamak için normal yani.

tartı yanlış kesin cnm senin

ohhhh en güzeli de molalar zaten :) ne güzel maşallah güle güle gidin güle güle dönün.

maşallah de :)

bebiş t euyumuştur sen uyuyunca ohhh yarasınnnn
2 saat uyumuştum kızlar aman ne yazışmışsınız yine...

off anam offf ki ne off
bu ne ya arkadaşlar bütün gün arı gibi mesajlaşmışsınız oku oku bitmedi
hangisini alıntı yapacağımı şaşırdım
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım
ben de bugün hiç giremedim
temizliğe kadın geldi onu takip etmekten yoruldum
mutfak dolaplarını siliyor daha banyo lavabo ve bütün evin yerleri var
8e kadar bitiririm diyor

nazcım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşım donların rengi, yırtmaçlı don falan baya bi güldüm

sedacım seni de güldürsün rabbim leblebi yutmuş solucan seni

egomego hoşgeldin arkadaşım sen de içimiz rahatladı valla

bu dövülecekler listesini kim yapıyor benimde eklemek istediklerim var.
hanipeks sen mi yapıyorsun yoksa?

laterna güzelim güle güle giy kıyafetlerini

bana da annem bugün elbise göndermiş çok hoşuma gitti. önden A pileli bayramlığım hazır benimde.

unuttuklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar

heeeee bu arada eşim 1 gün erken gelebilirmiş. ona da çok sevindim.

yok canım istanbul :) ama ankaralıyım :)

Topragım ya :))) hele bi sicaklik hissettim sende... bı ankaralı görsem akraba gormuş gibi oluyorum.06 plakalı arabaları görünce hemen bakıyorum ki sankİ tanıyacağım :))))

ohhh misler gibi oturun inşallah bak eşin de erken gelecekmiş inşallah çok sevindim gözün aydın canım. Ben de eşim seyahatte olunca çok üzülüyorum aynen senin gibi hep yanımda olsun istiyorum Allah hiçbirimizi ayırmasın. Allahım hepimizi güldürsün canım inşallah çok sağol :) eee ne yapalım başka vakit geçmiyor :) bayramlıklarını güle güle giy canikom.

vallahi aynen bende de bir sıcaklık olmadı değil :) ben doğma büyüme ankaralıyım 99 dan beri istanbuldayım :)

Topragım ya :))) hele bi sicaklik hissettim sende... bı ankaralı görsem akraba gormuş gibi oluyorum.06 plakalı arabaları görünce hemen bakıyorum ki sankİ tanıyacağım :))))

Aleykum selam canım herkeste oluyor herhalde çünkü bende de var.ben spiralle kaldım bebise çekildi vs bayağı leke meke oldu düşük riskliydi ondan sanıyordum meger kaslar gevserken kasiliyor kramp giriyor vs diye açıkladı Dr normalmiş
İlk defa bunda oldu.huyu suyu farklı bunun kesin.

amin nazcım rabbim herkesi eşine çocuğuna bağışlasın.
ama benim sevincim kısa sürdü eşim şimdi aradı yarın gelecekmiş.
geç olsunda güç olmasın napayım artık

Son düzenleme:
vallahi aynen bende de bir sıcaklık olmadı değil :) ben doğma büyüme ankaralıyım 99 dan beri istanbuldayım :)

Bende bende :)) ben 2009 da geldim ,doğup yarıya kadar ank büyüdüm babamin ısinden dolayı Yozgat'ta şark yaptık vs evlenince hemen damladim ank.:)) ben istanbula gezmek için bile gelmemiştim tasinirken tanıştık :))
İlk defa bu yıl gidebildim ank. Uçaktan iner inmez yeri opecektim herkese siritiyordum :)))

Dikkat et canım kendine, vitamin al bol bol, hoşgeldin aramıza.

Hosbulduk canim sagol bol bol meyve yiyorum düzelirim biran önce insallah

Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum

Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum

geçmiş olsun canım,yani inşallah bu saatte geçmiştir artık,bu baş ağrıları bu haftalarda hormonlarla ilgiliymiş,benimde bu ara ağrım oluyo çok
tabi bide sende migren olunca nası oluyodur tahmin bile edemiyom

kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın

bende salıya kadar burdayım ama evdede net var boşvaktimde girerim ...

bendede iki ünden beri saat 4 gibi başlıyor baş ağrım geçmiyor hamilelikten sanırım ama çok kötü(

Doktor Parol alabilirsin demişti bana canım ilaç aldın mı??

bendede iki ünden beri saat 4 gibi başlıyor baş ağrım geçmiyor hamilelikten sanırım ama çok kötü(

Arkadaslar cok az hafifledi. Hala kotuyum mesaji bile zor yaziyorum, esim az once geldi yemek getirdi zar zor yedim minoset ictim, ama doktoruma hic danismadim cevremden duyduguma gore parol ve minoset icilebiliyormus. kramplarim da gecmedi calsiyum eksikliginden demisti burada bi arkadas dogru olabilir ne peynir yiyebiliyorum ne sut icebiliyorum

Canlar, eve yeni geldim hemen size yazıyorum :) sabah açanlar okur artık :))

Çok şükür bebeğimiz çok sağlıklı :) eli, ayağı, parmakları her yeri seçiliyor artık. Hatta omurgasını bile gayet net gördük :)

Doktorumuz yanılmamış, %100 kızımız geliyoooorrr :) Allah gönlüme göre verdi, ne mutlu bana :)))) doktordan çıkınca rakadaşlarımızla buluştuk ufak çaplı bir kutlama yaptık.

Bayramı kafam rahat, içim rahat, kızımla birlikte geçireceğim :))

Darısı sizin başınıza arkadaşlarım :)) hayırlısıyla hepiniz güzel haberler alın inşallllaaaaaahhhhh :)))

Kizlar ben bugun cok kotu oldum yaa... Sabah kalktim oyalandim biraz sonra kahvalti hazirlarken birden bayilacak gibi oldum beynim uyustu gozlerim karardi falan... Tuzlu biseyler yemeye calistim ozaman da acayip midem bulandi, neyseki cikarmadim yattim uyumusum geri.Kan sekerim mi dusuyo tansiyonum mu dusuyo anlamadim...pazartesi doktora gidicem Allahtan bakalim ne diyecek ama korktum baya ne oldugunu da anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…