selamun aleykum arkadaşlar
bişey sorucam benim iki gündür falan karnımda biraz ağrı birazda sancı oluyor
kramp gibi özellikle ani hareket ettiğim de ve uyurken sağa sola döndüğümde , korkuyorum bişey mi oldu acaba diye
doktora gitsem ultrasonla bakacak ama daha 9 gün önce girdim ultrasona o yuzden
bi daha girmek istemiyorum sizlerde de oluyomuEki Görüntüle 535685
​Ay canım alıntıyı yaptım ama yazamadım bi türlü işten
tartı yanlış kesin cnm senin
4 saat kadar sürüyo yol ama biz çok duruyoz ya,her yerde mola veriyoz filan:))
bizimkiler memleketten 2,5 saatte geliyo ama biz 3 yıldır hiç 4 satten aşağı tutturamadık yolculuğu
ya kız walla eşimde bıkmış ev işinden,hayatım bayram gelse de biraz dinlensek demi dio:))
ohhh en güzelini yapıyorsunuz tatlım,yolculuğun en güzel yanı molaları zaten:) hele ki şimdi dinlene dinlene gitmeniz lazım..
yazık eşini çok mu çalıştırıyorsun kız adamcağız işten bıkmış :)
Allah razı olsun bu kocalardan valla
ay biraz çok oluyo galiba ama alıştı zaten bizimki:)dün fasulyeleri ayıklıym dedim yok dedi patatesleri soyyım dedim sen bırak kızcam bak şimdi dio
baya kaptırdı kendini,her yerde de sölemiyom he nazar değmesin:))
o değil şimdi bayramda alışırsa tembelliğe dönüşte bana mutfak yolları görünür:))
2 saat uyumuştum kızlar aman ne yazışmışsınız yine...
yok canım istanbul :) ama ankaralıyım :)
off anam offf ki ne off
bu ne ya arkadaşlar bütün gün arı gibi mesajlaşmışsınız oku oku bitmedi
hangisini alıntı yapacağımı şaşırdım
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım
ben de bugün hiç giremedim
temizliğe kadın geldi onu takip etmekten yoruldum
mutfak dolaplarını siliyor daha banyo lavabo ve bütün evin yerleri var
8e kadar bitiririm diyor
nazcım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşım donların rengi, yırtmaçlı don falan baya bi güldüm
sedacım seni de güldürsün rabbim leblebi yutmuş solucan seni
egomego hoşgeldin arkadaşım sen de içimiz rahatladı valla
bu dövülecekler listesini kim yapıyor benimde eklemek istediklerim var.
hanipeks sen mi yapıyorsun yoksa?
laterna güzelim güle güle giy kıyafetlerini
bana da annem bugün elbise göndermiş çok hoşuma gitti. önden A pileli bayramlığım hazır benimde.
unuttuklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar
heeeee bu arada eşim 1 gün erken gelebilirmiş. ona da çok sevindim.
Topragım ya :))) hele bi sicaklik hissettim sende... bı ankaralı görsem akraba gormuş gibi oluyorum.06 plakalı arabaları görünce hemen bakıyorum ki sankİ tanıyacağım :))))
selamun aleykum arkadaşlar
bişey sorucam benim iki gündür falan karnımda biraz ağrı birazda sancı oluyor
kramp gibi özellikle ani hareket ettiğim de ve uyurken sağa sola döndüğümde , korkuyorum bişey mi oldu acaba diye
doktora gitsem ultrasonla bakacak ama daha 9 gün önce girdim ultrasona o yuzden
bi daha girmek istemiyorum sizlerde de oluyomuEki Görüntüle 535685
ohhh şekerim en güzeli walla banada annem saolsun dikmeye başladı çeşit çeşit
vallahi aynen bende de bir sıcaklık olmadı değil :) ben doğma büyüme ankaralıyım 99 dan beri istanbuldayım :)
Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum
Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum
kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın
Doktor Parol alabilirsin demişti bana canım ilaç aldın mı??
geçmiş olsun canım,yani inşallah bu saatte geçmiştir artık,bu baş ağrıları bu haftalarda hormonlarla ilgiliymiş,benimde bu ara ağrım oluyo çok
tabi bide sende migren olunca nası oluyodur tahmin bile edemiyom
bendede iki ünden beri saat 4 gibi başlıyor baş ağrım geçmiyor hamilelikten sanırım ama çok kötü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?