yok kıs elektronik gramı gramına verenlerden :) niye az mı buldun ama ben diyetsiyene gittim ya liste uyguluyorum almamak için normal yani.
off anam offf ki ne off
bu ne ya arkadaşlar bütün gün arı gibi mesajlaşmışsınız oku oku bitmedi
hangisini alıntı yapacağımı şaşırdım
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım
ben de bugün hiç giremedim
temizliğe kadın geldi onu takip etmekten yoruldum
mutfak dolaplarını siliyor daha banyo lavabo ve bütün evin yerleri var
8e kadar bitiririm diyor
nazcım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşım donların rengi, yırtmaçlı don falan baya bi güldüm
sedacım seni de güldürsün rabbim leblebi yutmuş solucan seni
egomego hoşgeldin arkadaşım sen de içimiz rahatladı valla
bu dövülecekler listesini kim yapıyor benimde eklemek istediklerim var.
hanipeks sen mi yapıyorsun yoksa?
laterna güzelim güle güle giy kıyafetlerini
bana da annem bugün elbise göndermiş çok hoşuma gitti. önden A pileli bayramlığım hazır benimde.
unuttuklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar
heeeee bu arada eşim 1 gün erken gelebilirmiş. ona da çok sevindim.
güle güle giy canım maşallah şanslısın :)
Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum
gerçek omega 3 kilo aldırmaz aksine fazla yağ atımına destek verir. saf omega 3 içinde ucuz olanları kullanırsan onlar başka yağlarla karışık olduğundan buyüzden kg aldırır diye düşünülür...birkaç marka dışında saf gerçek bulmak zor...şöyle düşünmeli bunlar genelde en iyi somon gibi derin su balıklarında olur,bundan ne kadar yağ çıkar ki ?? balığın kg su kaç lira???omega 3 yağı ucuz olsun...fiyatlar 75-95 tl gibi i,yarar sağlaması için yararlı olanı tercih etmeli ,,,sevgiler
Canlar, eve yeni geldim hemen size yazıyorum :) sabah açanlar okur artık :))
Çok şükür bebeğimiz çok sağlıklı :) eli, ayağı, parmakları her yeri seçiliyor artık. Hatta omurgasını bile gayet net gördük :)
Doktorumuz yanılmamış, %100 kızımız geliyoooorrr :) Allah gönlüme göre verdi, ne mutlu bana :)))) doktordan çıkınca rakadaşlarımızla buluştuk ufak çaplı bir kutlama yaptık.
Bayramı kafam rahat, içim rahat, kızımla birlikte geçireceğim :))
Darısı sizin başınıza arkadaşlarım :)) hayırlısıyla hepiniz güzel haberler alın inşallllaaaaaahhhhh :)))
Kizlar ben bugun cok kotu oldum yaa... Sabah kalktim oyalandim biraz sonra kahvalti hazirlarken birden bayilacak gibi oldum beynim uyustu gozlerim karardi falan... Tuzlu biseyler yemeye calistim ozaman da acayip midem bulandi, neyseki cikarmadim yattim uyumusum geri.Kan sekerim mi dusuyo tansiyonum mu dusuyo anlamadim...pazartesi doktora gidicem Allahtan bakalim ne diyecek ama korktum baya ne oldugunu da anlamadim
Günaydın kızlar.
Şuanda eşimin ailesinin evindeyiz. evde tam 9 kişiyiz ....( her yerden insan fırlıyor.hiç rahat değilim.
herneyse uyandım size yazmak istedim.
umarım iyisinizdir :)
Hayırlı cumalar.
Hanipekscim kasılmaların magnezyum veya potasyum eksikliğinden dolayı da olanilir.Bol bol muz ye.hatta doktor tablet vermeli sana.
Günaydın herkese
Benim doktorum biraz ilgisiz hatta biraz değil çok ilgisiz biri. Bana sadece çok kilo alma, karbonhidrattan uzak durmaya çalış dedi. Balık filan önermedi acaba ben alsam mı balık yağı?
cnm kendin alma ama sana tavsiyem başka bir doktoru daha takip et tek doktora takılma derim ben az daha yanıodum o tek doktor yüzünden allahtan iki doktora gidiodum
Tamam tatlım teşekkür ederim tavsiyen için ben başka bir doktor daha araştırayım ozaman
günaydın kızlarr..bugun son iş günüm yarından itibaren 10 gün yokum..
Arkadaslar cok az hafifledi. Hala kotuyum mesaji bile zor yaziyorum, esim az once geldi yemek getirdi zar zor yedim minoset ictim, ama doktoruma hic danismadim cevremden duyduguma gore parol ve minoset icilebiliyormus. kramplarim da gecmedi calsiyum eksikliginden demisti burada bi arkadas dogru olabilir ne peynir yiyebiliyorum ne sut icebiliyorum
oh oh bayram telaşı başlamış desene boşver cnm benim yat dinlen bebişinle tatilin keyfini çıkart
canım benim doktorumda ilgisiz..ben kendim vitamin vermediniz diyorum..ha vereyim diyor..sürekli ben hatırlatıyorum..cahil cühela olsak haberimiz olmucak..ben değiştirdim doktorumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?