2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın kızlar.
Şuanda eşimin ailesinin evindeyiz. evde tam 9 kişiyiz .... ( her yerden insan fırlıyor.hiç rahat değilim.
herneyse uyandım size yazmak istedim.
umarım iyisinizdir :)
Hayırlı cumalar.
Hanipekscim kasılmaların magnezyum veya potasyum eksikliğinden dolayı da olanilir.Bol bol muz ye.hatta doktor tablet vermeli sana.

yok kıs elektronik gramı gramına verenlerden :) niye az mı buldun ama ben diyetsiyene gittim ya liste uyguluyorum almamak için normal yani.

yok bitanem normal bence sen moralini bozma die okadaar söledim benim evdeki dijital tartı ile doktordaki aynı değil mesela evdeki fazla çıkıo yada doktor moralleri bozulmasın die ayarlıomu ne

aaaa cnm benim çok sevindim bak eşine bebişinin hasretine dayanamadı desene inş allah biran önce kavuşmak nasp eder insan alışıoda gece bile uyayamıo tek başına seni çok iyi anlıorum

Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum

cnm benim masaj yap kendine limon varsa evinde onu sir yada limon yapı ile ov bendede var öle yapınca geçio bilirim o migren belasını bide bu havalarda pek dışarıya çıkmamaya bak bu havalarda çok tetiklio

Merhaba herkese: Çok güzel bir gün olsuuunnn:)
Enaturel,
Ben de hangi balıkyağını kullanacağıma karar veremedim. Kesin olan şu ki kullanmamız gereken balıkyağı balığın karaciğerinden yapılan değil gövdesinden üretilen olmalıymış. Karaciğerden üretilenlerde A vitamini yoğun olarak bulunuyormuş ki bu da hamile bayanlara önerilmiyor okuduğum kadarıyla. Marincap var, sitesinde üretici firma (koçak) kesinlikle balık gövdesinden üretilmektedir diye yazmış. Burası ok ama fiyatı oldukça makul 15 lira civarında. O yüzden senin yazdığına takıldım ben de, ucuz olması iyi tabii ama Solgar ve GNC'de baktım orada 70-100 lira arası. Bu fiyat farkı vermeye değer mi yoksa sadece ithal oldukları için mi böyle bilemiyorum. Senin bilgin var mı, sen ne kullanıyorsun?

cnm benim çok sevindim müjdeli haberlerine bayram hediyesi olmuş sana annesine

ay aman kuzum dikkat et bende arada öle oluyorum sabah yataktan birden kalkınca sanırım kan şekeri düşüo o yüzden yataktan kalkmadan yatağa azıcık otur öle kalk cnm benim

of cnm ya okurken bile gözlerim fal taşı gibi açıldı walla aman kuzum kendine dikkat et nolur

Günaydın herkese

Benim doktorum biraz ilgisiz hatta biraz değil çok ilgisiz biri. Bana sadece çok kilo alma, karbonhidrattan uzak durmaya çalış dedi. Balık filan önermedi acaba ben alsam mı balık yağı?

Günaydın herkese

Benim doktorum biraz ilgisiz hatta biraz değil çok ilgisiz biri. Bana sadece çok kilo alma, karbonhidrattan uzak durmaya çalış dedi. Balık filan önermedi acaba ben alsam mı balık yağı?

cnm kendin alma ama sana tavsiyem başka bir doktoru daha takip et tek doktora takılma derim ben az daha yanıodum o tek doktor yüzünden allahtan iki doktora gidiodum

cnm kendin alma ama sana tavsiyem başka bir doktoru daha takip et tek doktora takılma derim ben az daha yanıodum o tek doktor yüzünden allahtan iki doktora gidiodum

Tamam tatlım teşekkür ederim tavsiyen için ben başka bir doktor daha araştırayım ozaman

Tamam tatlım teşekkür ederim tavsiyen için ben başka bir doktor daha araştırayım ozaman

canım benim doktorumda ilgisiz..ben kendim vitamin vermediniz diyorum..ha vereyim diyor..sürekli ben hatırlatıyorum..cahil cühela olsak haberimiz olmucak..ben değiştirdim doktorumu..

Hanipeks, geçmiş olsun. Kramplar sanırım özellikle bacaklara olanlar magnezyum eksikliği ile ilgili olabilir. Arkadaşım magnezyum başlayınca rahatlamıştı. Bir sonraki dr randevunda bir sor istersen.

Gunaydin canlarrr...

Hayirli cumalar olsun.. Rabbim tum dualari kabul etsin.. Evlat sahibi olmak isteyen bu ugurda yillar harcayan herkese tez zamanda bu duyguyu yasatsin.. Amiiinnn...

canım benim doktorumda ilgisiz..ben kendim vitamin vermediniz diyorum..ha vereyim diyor..sürekli ben hatırlatıyorum..cahil cühela olsak haberimiz olmucak..ben değiştirdim doktorumu..

Ay hem de ne ilgisiz eşimin suratına bile bakmadı içeri giremedi, hala bebeği göremedi eşim. Ultrason kağıtlarını bile vermiyor bir garip yani. Gidip tıp merkezinde çekildim ultrason yoksa elimde bir tane bile olmayacaktı. Ama işte üniversitede bakan bi doktor olduğu için mecbur ona gidiyorum, testlerimi üniversitede yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…